Folk drevet af WordPress: Kevin Graham

Der er mange blogindlæg og artikler online om websteder drevet af WordPress. I stedet for at skrive “bare en anden” af disse artikler, har vi her på WPExplorer besluttet at starte en serie, der dykker dybere end bare webstedet. I People Powered by WordPress vil vi dække mennesker, der er i stand til at drive forretninger ved hjælp af WordPress, den indflydelse, som WordPress har på deres forretningsforløb, og den slags liv, som de er i stand til at leve på grund af deres forretning.


I den første rate fik jeg kontakt med min ven Kevin Graham, en digital Nomad, som jeg mødte i Chiang Mai i Thailand, og stillede ham et par spørgsmål for at give dig et nærmere kig på hans liv og forretning.

Præsentér dig selv, og hvad du gør …

Mit navn er Kevin Graham og jeg er grundlæggeren af ​​to webhostingfirmaer til private blognetværk – LaunchCDN og Bulk Buy Hosting. Jeg kører også en portefølje af produktgennemgangswebsteder og en software som et serviceprodukt kaldet Fresh Feedback, der giver virksomhedsejere mulighed for at indsamle feedback fra deres kunder og henvise deres glade kunder til at give anmeldelser til dem på de gennemgangssider, der betyder noget for dem.

Hvornår kom du i gang?

Jeg har været på fuld tid siden 2014, men har bygget websteder siden 1999 og først brugt WordPress i 2008, som var omkring WordPress 2.6.

Hvorfor besluttede du, at du ville starte en online forretning?

Jeg har kørt onlinevirksomheder, der tilbyder webdesign og tjener annonceindtægter, siden jeg var omkring 14 år gammel. Jeg startede, fordi jeg havde en stor interesse for teknologi og internettet og ville være en producent af nyt indhold til internettet i stedet for kun en forbruger.

Hvornår / hvorfor valgte du WordPress?

Jeg valgte først WordPress for sin brugervenlighed som en ren blogplatform – det vil sige for at holde en blog og sende opdateringer om nye ting, som jeg fandt online og opdateringer fra mit liv og karriere inden for uddannelse.

I nyere tid har jeg overgået til at bruge WordPress som mere af et simpelt Content Management System og webstedsbygger til mere statiske marketingstilsites, og værdsætter virkelig bekvemmeligheden ved at vælge et fantastisk WordPress-tema og bruge det som basis for at opbygge en flot websted.

Hvad er WordPress’s styrker / svagheder sammenlignet med konkurrenter?

Styrken ved WordPress kommer fra det store samfund, der findes omkring det, der udvikler fantastiske temaer og plugins for at hjælpe med at udvide platformens kernefunktionalitet. Dette gør det hurtigt og nemt at boltre på ny funktionalitet og bruge WordPress til en lang række ting, herunder at køre en e-handelsbutik med WooCommerce-medlemskab eller træningswebsteder med plugins som S2 Member eller stort set alt andet, du kan forestille dig.

Jeg har prøvet flere andre indholdsstyringssystemer i fortiden, som Drupal og Joomla, men ingen af ​​dem har været så nemme at komme i gang med som WordPress.

Fortæl mig lidt om din nuværende livsstil (og hvordan den adskiller sig fra, da du arbejdede med dit sidste job).

I de sidste 4 år har jeg været en digital nomad, der har gjort det muligt for mig at rejse rundt i verden, mens jeg driver mine virksomheder. Jeg har baseet mig i Chiang Mai i den nordlige del af Thailand og min hjemby Adelaide i Australien i løbet af denne tid og rejst til et stort antal lande over hele Asien / Sydøstasien, inklusive langvarige ture til steder inklusive Vietnam, Japan, Sydkorea såvel som en masse Europa inklusive lange ophold i Tyskland og Azorerne, en fjerntliggende øhav, der ligger uden for Portugals kyst.

Tror du, at der er en teknisk barriere, der blokerer for mennesker, der ikke er computeringeniører, fra at gøre, hvad du gør, eller oprette andre virksomheder online?

Med specialiserede WordPress-hostingfirmaer som WP Engine, Kinsta og Flywheel er det meget let at komme i gang med WordPress. Jeg tror, ​​at dagene med at skulle være computeringeniør for at opbygge en funktionel online-forretning er godt og virkelig bag os, og WordPress er bestemt i forkant med at gøre det nemt at bygge et smukt websted og begynde at sælge næsten alt hvad du vil online.

Hvad mener du, at manglen på en sådan barriere betyder for de fleste mennesker?

Det betyder, at det er super let at starte et sidevink online og tjene et par hundrede (eller et par tusinde) dollars om måneden fra din egen blog eller online butik. Der er masser af mennesker, der gør det, og podcasts ligesom Side Hustle School hjælper med at vise folk, der gør nøjagtigt det.

Det koster mindre end $ 9 at købe dit eget domænenavn, og en WordPress-vært af høj kvalitet som Flywheel (note: Vi har dækket Flywheel og andre top WordPress hosting muligheder på bloggen) Koster $ 15 om måneden – ca. 50 cent om dagen. Tilføj ca. $ 60 engang til et premium WordPress-tema, og du kan få dit eget websted online om aftenen.

Hvor kan folk finde ud af lidt mere om dig og din virksomhed?

Du kan finde mine private blognetværkshostingsfirmaer på LaunchCDN og Bulk Buy Hosting. Min webservice, der tillader virksomhedsejere at indsamle feedback fra deres kunder og henvise deres glade kunder til at give anmeldelser til dem på de gennemgangssider, der betyder noget for dem, kaldes Frisk feedback. Og du kan finde min personlige blog på KevinGraham.com.

Afslutningsvis har du noget at sige til folk, der drømmer om at starte en virksomhed online, men ikke trækker i udløseren?

Gå og kig på Side Hustle School-podcasten, find lidt inspiration fra de daglige episoder af mennesker, ligesom dig, der bygger online-virksomheder, og så vigtigst af alt, tag handling i gang og kom i gang.

Efterskrift

Tak så meget for at være den allerførste interviewperson i denne serie Kevin. Dine svar vil bestemt inspirere nogle af vores læsere til at gribe ind og starte deres helt egen webbaserede virksomhed, og forhåbentlig endda ændre deres liv.

Og til vores læsere: Hvis du har spørgsmål til Kevin, eventuelle spørgsmål, du synes burde føjes til de kommende interviews, eller hvis du har nogen, du vil blive interviewet i, vil vi meget gerne vide. Efterlad en kommentar med dine spørgsmål nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map