Er WordPress stadig den bedste kilde til gratis WordPress-temaer?

Valg af tema er en af ​​de vigtigste beslutninger, du kan tage, når du opretter dit websted. WordPress-temakataloget har længe været den første anløbshavn for WordPress-brugere, der ønsker at style deres site, men der er sent stillet spørgsmål om, hvorvidt det er den bedste mulighed for webstedsejere – og temaudviklere – at stole på.


En nylig nedbrud på sondringen mellem funktionalitet og præsentation af WordPress Theme Review Team har stillet spørgsmålet om, hvorvidt WordPress.org stadig er den bedste kilde til gratis WordPress-temaer i lyset. I denne artikel vil vi dække baggrunden for den nylige kerfuffle, overveje, om WordPress.org stadig skal være standarddestinationen for at finde gratis WordPress-temaer, og henlede opmærksomheden på nogle nyttige alternativer. Lad os starte med noget baggrund!

Hvad handler alt om det??

En overvågning under migrering af indhold er kernen i meget af det nylige drama. Som WP Tavern påpegede, at temagennemgangsteamet har haft en fastlagt politik i ganske lang tid, der forbyder temaforfattere at definere genereringen af ​​brugerindhold. Begrundelsen bag dette er meget fornuftigt: brugere bør ikke potentielt miste data, når de ændrer temaer.

Desværre under processen med at flytte temakrav fra Codex til deres nye hjem i Temaanmeldelseshåndbog, dette krav blev udeladt. Chip Bennett offentliggjorde et resumé af de manglende sektioner tilbage i maj 2015. Det særligt relevante afsnit er citeret nedenfor:

Præsentation versus funktionalitet
Da formålet med temaer er at definere præsentationen af ​​brugerindhold, må temaer ikke bruges til at definere genereringen af ​​brugerindhold eller til at definere temainafhængige webstedsindstillinger eller funktionalitet.

For at kortlægge en lang historie var resultatet af alt dette, at temaer blev gennemgået inkonsekvent på WordPress.org i en periode, mens to versioner af kravene flød rundt om online samtidigt.

Da WordPress-teamet (retrospektivt) strammede op efter inkonsekvent anvendte retningslinjer, begyndte mange gratis temaudviklere naturligvis at føle klemmen, da tidligere accepterede temaer pludselig blev nægtet, og de står over for dyrt yderligere udviklingsarbejde for at få tingene rigtige.

Codeinwp gik så langt som at frigive et nyligt tema Parallax One gratis, men udeladte det helt fra WordPress-temakataloget – stort set som svar på at blive udpeget i Theme Review Teams originale diskussion af sagen. De dækkede emnet grundigt i deres gennemsigtighedsrapport fra juli. Så hvad har alt dette indeni baseball at gøre med dig som websteejer? Lad os fortsætte med at overveje det.

Hvorfor skulle webstedsejere bryde sig om brancher i industrien over gratis temaer?

Der er to takeawayer fra alt det ovenstående, som webstedsejere muligvis muller over:

  1. Inkonsekvente standarder er åbenbart blevet anvendt i fortiden for optagelse i den officielle temakatalog. Dette er ikke kun ulemper for udviklere, det muligvis gør det muligt at få support til eksisterende temaer, der bliver dårligere så meget vanskeligere. Ideen om, at et tema kan være gyldigt i dag og slået i morgen, er også bekymrende.
  2. Nogle legitime temaudviklere, som f.eks. Er begyndt at liste over gratis tematik helt separat fra det officielle bibliotek, så det er åbenbart ikke længere det eneste show i byen.

Tilføj det faktum, at mange webstedsejere simpelthen ikke rigtig vil bekymre sig om sondringer mellem præsentation og funktionalitet, så længe et tema tilfredsstiller deres behov, og du kan se, hvorfor folk måske begynder at tænke på at søge andre steder efter gratis temaer. Lad os undersøge nogle af mulighederne derude.

Alternative kilder til gratis WordPress-temaer

Et advarselsord, før du begynder at søge efter gratis WordPress-temaer uden for de hyggelige rammer i den officielle mappe: der er et ekstra ansvar på dine skuldre med hensyn til vurdering her. Du går væk fra den ekstra komfort og sikkerhed, som det at have et dedikeret tematest-team tilbyder dig. Lad os se på nogle solide gratis temakilder med det advarsel.

WPExplorer.com

Bedste gratis WordPress-temaer

Forhåbentlig ved du nu, at vi kun tilbyder gratis temaer til vores læsere! Alle vores temaer er oprettet med sikker og gyldig kode, plus temaer som Zero WordPress-temaet inkluderer premium-funktioner gratis. Vi har masser af gode gratis temaer til forretning, blogging og porteføljer plus live demoer, så du kan se alle temafunktioner i aktion. Ønsker mere? Mange af vores temaer har premium-versioner på Creative Market, der leveres med ekstra tematilpasningsmuligheder og premium-temasupport.

JustFreeThemes

Bare gratis temaer.

JustFreeThemes lever op til løftet om sit navn med over 400 gratis temaer af høj kvalitet på listen, herunder favoritter som Zerif Lite og livsstil. Live- og admindemoer er tilgængelige for de fleste temaer, så du kan sparke dækkene, inden du går i gang. Du kan også søge efter kategorier som blogging eller e-handel, hvis du er interesseret i en bestemt løsning.

FabThemes

Fab-temaer

FabThemes ser temmelig solid ud ved første øjekast med over hundrede stilfulde gratis temaer om bord. Du kan søge efter individuelle kategorier som e-handel og mad, og muligheden for at søge efter farve er også velkommen. Et fem-stjernet klassificeringssystem er også indbygget for at give dig lidt mere indsigt i, hvordan individuelle temaer har fungeret for andre mennesker.

Nedadrettede, på tidspunktet for gennemgangen, forhåndsvisningsindstillinger for alle temaer var ude af funktion. Klik på et preview-link resulterede simpelthen i en 404. Vi er sikre på, at det er en midlertidig hikke, men på samme tid er det ikke et problem, du vil støde på på WordPress.org!

Bør webstedsejere bevæge sig væk fra WordPress.org?

Hvis du er på markedet efter et gratis tema, er WordPress.org stadig meget den førende kilde derude, og det vil sandsynligvis ikke ændre sig snart. De tre alternative udbydere af gratis temaer, som vi har fremhævet ovenfor, tilbyder virkelig interessante temaindstillinger, men de kan simpelthen ikke konkurrere med dybden af ​​indstillinger, der vises i det officielle temamappe.

Mængden af ​​ressourcer, der går til at fremstille temaer i den officielle mappe af høj kvalitet, sikker og overholdelse af bedste praksis, bør heller ikke undervurderes. Mens de alle hævder at gennemgå temaer grundigt, har ingen af ​​de alternative udbydere af gratis temaer den slags infrastruktur, som WordPress.org har.

Vi vil foreslå en fornuftig strategi for at gennemgå de mest populære gratis temaer på WordPress.org først og derefter hurtigt gennemse vores tre alternativer ovenfor. På den måde dækker du de fleste af baserne på så kort tid som muligt og giver dig selv den bedste chance for at finde et pålideligt gratis tema, der matcher dine behov.

Konklusion

Den nylige ståhej over acceptkriterier på WordPress.org var forvirrende. Men på lang sigt er det en sejr for alle berørte. WordPress.org er blevet tvunget til at rydde op i deres handling med hensyn til standardisering af acceptkriterier (gode nyheder for alle i sidste ende), og uafhængige gratis temaproducenter er blevet ansporet for at udforske spændende nye lister muligheder.

Websteder som WPExplorer og de andre, der er nævnt ovenfor, repræsenterer et ægte alternativ til at finde gratis temaer, men deres beholdnings- og gennemgangsressourcer er naturligvis stadig langt bagved det officielle bibliotek generelt. Foreløbigt er WordPress.org stadig den bedste samlede kilde til gratis temaer med hensyn til ren mængde, men webstedsejere opfordres til at tjekke de andre indstillinger, da du muligvis finder flere funktioner og bedre kode andetsteds.

Vi ville meget gerne høre dine tanker. Tror du WordPress.org stadig er det eneste spil i byen, eller er du begyndt at tjekke alternative lister? Kontakt os og fortæl os det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map