Den periodiske tabel med WordPress-plugins (og min top 5)

WordPress ‘største salgsargument er efter min ydmyge mening det forbløffende enorme udvalg af gratis plugins, der er tilgængelige fra WordPress.org depot. Mens man ikke blot skal ignorere vigtigheden af ​​selve WordPress-kernen såvel som den lethed, hvorpå man kan ændre dit design med temaer, er det plugins, der udstyrer os med evnen til at opnå næsten alt (overvej bare de apps, der ligesom ManageWP og Digital Telepathy har oprettet ved hjælp af WordPress).


Med det i tankerne er jeg altid på udkig efter nye plugins til at tjekke og gennemgå, og der går ikke en måned, hvor jeg ikke snubler over et nyt plugin, der fuldstændigt sprænger mig væk med hensyn til dets funktionalitet. Dog skal man stadig pause for refleksion og overveje de plugins, der har leveret værdi til bogstaveligt talt hundreder af tusindvis af WordPress-brugere.

Det er her den periodiske tabel med WordPress-plugins kommer ind.

Tilbage til skolen

Du har måske godt stødt på lister over de mest populære WordPress-plugins før (jeg har produceret mine egne før), men sandsynligvis er der intet som i periodisk tabel med WordPress-plugins. Det ser nøjagtigt ud, hvordan du kan forestille dig det:

Periodisk oversigt over WordPress-plugins

Tabellen indeholder de øverste 108 WordPress-plugins efter antal downloads og svæver hen over hvert “element” giver dig et kort øjebliksbillede af information vedrørende plugin kombineret med det samlede antal downloads.

Meget cool, ikke? Det er bestemt sjovt at lege med som en person, der kender WordPress, men måske er lidt mindre nyttig for dem, der er på jagt efter nogle af de bedste tilgængelige plugins. Mens tabellen repræsenterer “top” 108-plugins, varierer kvaliteten og anvendeligheden af ​​disse plugins helt sikkert meget.

Med det i tankerne besluttede jeg at give dig mit eget personlige valg af de fem bedste bedste plugins i den periodiske tabel med WordPress-plugins. Dette er hvad jeg i det væsentlige betragter som de ti bedste plugins, der er tilgængelige for WordPress (inden for rammerne af top 108). god fornøjelse!

5. Akismet

AkismetJeg har overvejet de forskellige fordele ved et utal af antispam-plugin-plugins i min tid, men jeg vender altid tilbage til Akismet. Selvom det ikke er den perfekte løsning, anser jeg det for at være det bedste.

For bedst at forstå quandaryen for spambeskyttelse, skal du overveje, hvad anti-spam-løsninger skal håndtere. Først og fremmest har du automatiserede spam-kommentarer, som er relativt lette at se. Der er en hel del plugins derude, der er i stand til at fange disse, men det egentlige problem er med menneskelige spammere. Hvis du har et menneske, der efterlader en kommentar på et websted (spam eller andet), bliver beslutningen om, hvorvidt de er spam, næsten helt subjektiv. Som sådan skal et plugin være meget effektivt til at træffe nøjagtige beslutninger i henhold til hvad vi magt anser for at have ret.

Akismet gør dette bedre end noget andet plugin, jeg er stødt på, så hvis du bliver lidt modløs af den lejlighedsvise spam-kommentar, der kommer igennem (eller en legitim kommentar bliver markeret som spam), ville mit forslag være at acceptere det som en omkostning for at have kommentarer til din blog. Akismet er muligvis ikke perfekt, men det er lederen af ​​pakken.

4. W3 samlet cache

Jeg er lidt besat af webstedshastighed, da jeg gjorde temmelig klart i et nyligt indlæg om emnet. Jeg har en tendens til at gennemgå faser af at prøve hver lille finjustering for at øge hastigheden på min egen blog. Men i virkeligheden er den største enkelt ting, du kan gøre for at øge WordPress-webstedshastigheden, installere et cache-plugin som W3 Total Cache.

Hvorfor gør en simpel plugin sådan en forskel? For at sige det så enkelt som muligt, fungerer WordPress ved at indlæse flere separate filer til at danne en webside. Et cache-plugin udfører det meste af det kombinerende job på forhånd, så når det kommer til at indlæse en webside, bliver det langt hurtigere.

Heldigvis er opsætning af W3 Total Cache ikke en kompliceret proces. Følg blot trinnene, der er dækket af videoen nedenfor:

3. Wordfence Security

En masse WordPress-brugere har en tendens til at forsømme sikkerhedshensyn, indtil det er for sent – dvs. når deres websted er kompromitteret. Med det i tankerne, hvis du bare ville gøre en ting for at gøre dit websted mere sikkert, vil jeg anbefale dig at installere Wordfence Security.

Jeg vil ikke gå nærmere ind på det her, men jeg er sikker på, at Wordfence Security er en temmelig omfattende løsning til WordPress-websteder. Der er selvfølgelig ikke noget som en garanti for, at dit websted bliver kompromitteret på en eller anden måde, men du kan langt reducere oddsen for, at det sker ved at installere dette plugin.

2. Brudt link Checker

Hvis webstedshastighed er en besættelse af mig, er ødelagte links en anden. I et ideelt ord ville dine besøgende gøre aldrig ramt en 404 side, da de er en absolut morder med hensyn til engagement. Faktum er, at de fleste websurfere er temmelig utålmodige og vil komme videre fra et websted, hvis de rammer en 404 snarere end at holde sig rundt og forsøge at finde dit mistede indhold.

Så i tilfælde af ødelagte links er forebyggelse den bedste kur. Det er her Broken Link Checker kommer ind – et plugin så funktionelt og omfattende, at jeg stadig kæmper for at tro, at den er gratis.

Kort sagt, vil Broken Link Checker scanne hvert enkelt link på dit websted og kontrollere, om det returnerer en 404-fejl. Derefter vil du give dig en liste over ødelagte links og gøre det muligt for dig at ændre dem direkte fra plugin-skærmen (i modsætning til at fikse hvert link manuelt). Ikke kun det, men det vil kontinuerligt scanne dit websted løbende og underrette dig om eventuelle “friske” ødelagte links.

Brudt link Checker

Jeg skraber bare overfladen her – Broken Link Checker har en masse flere funktioner og mere tilpassede indstillinger, end du kan ryste en pind på. Jeg betragter det som en obligatorisk download for enhver WordPress-bruger.

1. WordPress SEO af Yoast

Selvom WordPress er relativt godt konfigureret til SEO ude af boksen, hvis du har nogle ambitioner om at rangere i søgemaskinerne, vil du gerne installere en SEO-plugin med yderligere funktioner.

Med det i tankerne, hvis du har fulgt mine artikler her på WPExplorer i de sidste par måneder, vil du vide, at jeg er en stor fan af SEO af Yoast – så meget gøres klart af mine to del serier om det mest almindelige på stedet SEO fejl. Det er efter min mening langt den bedste SEO løsning til WordPress, og ligesom brudt linkchecker er jeg sprængt væk til den værdi, den tilbyder.

Hvad er dine foretrukne plugins?

Jeg har valgt kun fem plugins fra 108, og der er selvfølgelig et enormt antal, som du kunne fremlægge et argument for medtagelse i top fem. Jeg har fokuseret på de plugins, som jeg synes drager fordel af den største procentdel af WordPress-brugere og har også slået ind på “store konsekvenser” -løsninger snarere end nogle af de mere nichetilbud, der er tilgængelige.

Ikke kun det, men jeg kan tænke på et antal plugins, der ikke gjorde det til top 108, der velsagtende berettiger optagelse. Eksempler inkluderer:

Med det ovenstående i tankerne vil jeg meget gerne vide, hvad dine foretrukne plugin-valg ville være, så venligst fyr væk i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map