De bedste WordPress 4. juli rabatter, kuponer og kampagner 2019

De bedste WordPress 4. juli rabatter, kuponer og kampagner

God 4. juli! I USA er dette en kæmpe ferie til familiegrill, ture til stranden og megasalg på næsten alt. Heldig for jer alle, vores foretrukne WordPress-temabutikker, pluginudviklere, hostingfirmaer og webdesignressourcer er også til salg (hooray!).


Vi har skuret nettet og samlet alle de bedste WordPress 4. juli-tilbud og kuponer for dig. Tjek disse fantastiske tilbud, og få dem, mens du kan. Mange er bare for ugen (eller kun en dag), så handle hurtigt! Og husk at vende tilbage – vi opdaterer vores liste dagligt, når nye tilbud dukker op.

WordPress-temaer Kuponer og rabatter

juli-4-tema-rabat

Mange bedst sælgende temaer er til salg i denne uge, så du vil ønske dem, mens du kan. Med en besparelse på 10-75% hvorfor ikke få et tema eller to (eller tre, eller fem – eller endda et medlemskab).

Samlet WordPress-tema 33% rabat

Få 33% rabat på dit køb af Total – vores bedst sælgende WordPress-tema og et af de mest solgte træk og slip-temaer tilgængelige på Internettet. Rabatten er allerede anvendt således ingen kode er nødvendig, men denne aftale slutter den 7. juli 2019, så handle hurtigt!

Spar 33% på det samlede WP-tema

TemplateMonster Independent Day Bundle

Spar 97% og få TemplateMonster uafhængighedsdagspakket for kun $ 39! Det er fyldt med 50 essentielle webdesign, inklusive 3 premium WordPress-temaer, alt sammen til en lav pris. Tilbuddet slutter 5. juli 2019.

Spar 40% på TemplateMonster

MyThemeShop $ 19-temaer

MyThemeShop har skåret priser, og lige nu er hvert tema bare 19! Brug bare kode Freedom19 når du føjer de temaer, du elsker til din indkøbskurv. Tilbuddet slutter den 7. juli 2019.

Gem på MyThemeShop-temaer

CyberChimps 15% rabat

Spar 15% på enhver webdesignaftale fra CyberChimps! Besøg blot deres websted for at få din tilpassede kuponkode. Tilbuddet slutter snart.

Spar 15% på CyberChimps

33% rabat på ShowThemes

ShowThemes tilbyder dig 33% rabat på nogen af ​​deres premium begivenhedsstyring WordPress-temaer med kode FRIHED. Tilbuddet slutter snart.

Spar 33% på ShowThemes

WordPress-hosting rabatter

juli til 4-hosting-rabat

I dag er en god dag at finde en ny hostingplan for dig eller dine kunder, plus du kan spare stort med disse skøre tilbud. Checkout nogle af de bedste rabatter på WordPress Hosting lige nu!

WP Engine 3 måneder GRATIS administreret hosting

Nye kunder kan spare 10% på din første betaling og 2 måneders gratis hosting, når du tilmelder dig en ny årsplan, når du bruger kode wpe3free. Det er som at få 3 måneder til premium WordPress-hosting fra fri! Tilbuddet slutter snart.

Spar ved hosting fra WP Engine

SiteGround 70% rabat på hosting

Amerikanske kunder kan spare utrolige 70% på delte hostingplaner fra SiteGround, når du vælger årlig fakturering, ingen kode nødvendigt. Tilbuddet slutter snart.

Spar ved Hosting fra SiteGround

WordPress Plugins-kuponer og -rabatter

juli til 4-plugin-rabat

Gør dit WordPress-websted endnu mere fantastisk med disse fantastiske 4. juli-rabatter på nogle af de bedste premium-plugins på markedet! Føj ekstra funktionalitet til dit websted med et klik på en knap.

MyThemeShop $ 19-plugins

MyThemeShop har skåret priser, og i dag er hvert plugin kun $ 19! Brug koden Freedom19 når du tilføjer de plugins, du elsker til din indkøbsvogn. Tilbuddet slutter den 7. juli 2019.

Gem på MyThemeShop-plugins

WarfarePlugins 30% rabat

I en begrænset periode kan du spare 30% på alle nye køb hos WarfarePlugins med kode JULYFOURTH19. Tilbuddet slutter snart.

Spar 30% på WarfarePlugins

EnviraGallery 20% rabat

Spar 20% på et af de bedste galleri-plugins til WordPress – EnviraGallery. Brug bare kode GET20 ved kassen. Tilbuddet slutter snart.

Spar 20% på EnviraGallery

Soliloquy 10% rabat

Brug kode SAVE10 for at tage 10% rabat på dit køb af den Soliloquy responsive WordPress sider. Men skynd dig, dette tilbud slutter snart.

Spar 10% på Soliloquy

WPForms 50% rabat

I en begrænset periode kan du bruge kode SAVE50 at tage 50% rabat på dit køb af WPForms, et af de mest avancerede plugins til formoprettelse til WordPress. Tilbuddet slutter snart.

Spar 50% på WPForms

MonsterInsights 50% rabat

Forbedre dit websted med let forståelige Google Analytics-rapporter takket være MonsterInsights, og spar 50% med kode INTRO50. Tilbuddet slutter snart.

Spar 50% på MonsterInsights

OptinMonster 50% rabat

Tag 50% rabat på dit køb, når du tilmelder dig en ny popup- og konverteringsoptimeringsplan fra OptinMonster – ingen kode nødvendigt. Tilbuddet slutter snart.

Spar 50% på OptinMonster

CSSHero 65% rabat

Spar op til 65%, når du køber en premium CSSHero-plan – det er en af ​​de nemmeste måder at tilpasse dit websted. Brug bare kode HEROV4 at gemme. Tilbuddet slutter den 7. juli 2019.

Spar op til 65% på CSSHero

WordPress Web Design Ressourcer Kuponer og rabatter

juli-4-web-design-rabat

Glem ikke alt det ekstra, du måtte ønske til dine websteder. Spar ved hjælp af WordPress-vedligeholdelses- og webdesignressourcer inklusive skrifttyper, lagerfotos, PSD’er og mere alt, der er til salg denne uge.

MightyDeals 20% rabat

Brug kode HAPPY4TH2019 for at spare 20% på hundreder af sindssyge tilbud på webstedsskabeloner, skrifttyper, stockfotos, Photoshop-værktøjer, logo bundter, markedsføringsaktiver og meget mere. Tilbuddet slutter 5. juli 2019.

Spar 20% på MightyDeals

Kreative markedstilbud

Der er hundreder af varer til salg på Creative Market! Besøg bare deres salgsfremmende afsnit for at se, hvilke temaer, skrifttyper, Photoshop-filtre og mere der er rabat denne uge. Kontroller individuelle tilbud for at se udløb.

Spar på kreative markedsgenstande

Gik vi glip af noget?

Forhåbentlig var der en rabat eller to, der toppede din interesse. Hvis vi gik glip af en fantastisk aftale, skal du bare skrive en kommentar nedenfor, og vi tjekker den ud. Ha en glad 4. juli – vi håber at se masser af nye og fantastiske webdesignprojekter denne uge ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map