55 store navnemærker, der bruger WordPress (og hvorfor)

Folk vil sige alt for at holde deres brum i gang, og WordPress – ligesom ethvert andet menneskeskabt projekt – har fået sin retfærdige andel af dårlig munding. Folk (som ikke ved så meget om WordPress eller dets potentiale) siger alle slags ting mod platformen. For eksempel er det ikke så svært at komme på tværs af kommentarer som:


  • WordPress er GRATIS, så hvordan kan det være godt for et kommercielt projekt?
  • WordPress er ikke skalerbar
  • WordPress er ikke sikkert og sådan som det

Nå, jeg beder tilladelse til at kalde bullcrap på alle disse ubegrundede beskyldninger. Jeg mener, hvis WordPress ikke var den elskede, vi alle kender, hvorfor ville store mærker vælge at køre ikke en, ikke to, men flere af deres websteder (og applikationer) på platformen?

For at få disse og andre WordPress-myter til at hvile, vil jeg nævne et par (ca. ti) årsager til, at populære mærker elsker og bruger WordPress. Gennem hele artiklen vil jeg henvise dig til ikke mindre end 55 store mærker, der bruger WordPress bare for at øge mit argument. Se hvad jeg lige har gjort der? Udvid mit argument?

Årsager til, at store mærker elsker og bruger WordPress

Så lad os komme ind på det – her er ti grunde til at disse store navnemærker elsker og2 bruger WordPress til at drive deres websteder.

1. WordPress er let at bruge

Skal jeg forklare dette? Fra installationen til det tidspunkt, du starter din blog / hjemmeside, er WordPress kombineret med brugervenlighed. Du behøver hverken at læse manualer for at bruge WordPress eller deltage i specielle klasser for at blive en WordPress-udvikler aka bidragyder. Brugervenlighed, lethed og mere lethed er WordPress måde.

En nylig undersøgelse foretaget af WordPress, der involverede @kaiserfamfound, viste, at alle, de “… talte med, sagde, at WordPress var det bedre valg for brugervenlighed, intuitivitet og enklere arbejdsgang.” #Ord.

BBC America sagde: ”Vi var i stand til at få de samme redigeringsværktøjer og let at bruge interface i hænderne på alle vores redaktører. ”

Store navnemærker, der bruger WordPress: NASA

2. NASA

NASA tilføjede, ”Jeg giver ikke-teknisk personale mulighed for at bidrage til vores teams blog, og de kan faktisk Find ud af det i WordPress. ”

Har du brug for mere bevis? Vent, gør du det? Bruger du ikke WordPress? haha.

2. WordPress er smuk

Er det ikke rigtigt? Nogle af de smukkeste (og intuitive) websteder derude i øjeblikket kører på WordPress. Lad mig vise dig et par eksempler:

007: Inside the World of James Bond holder fans over hele kloden opdaterede om historien til en af ​​verdens mere berygtede agenter, bag kulisserne funktioner, aktuelle / kommende kampagner og mere.

Enterprise Magazine UK deler relevante rejsetips og vejledninger til biludlejningskunder. Fordi de bruger WordPress, er det nemt for dem at tilpasse deres webdesign, mens de holder det mobilvenligt (da deres kunder / læsere er travlt med at køre rundt).

Rolling Stones promoverer deres merch, nye turné, musik, film, Las Vegas-udstilling og aktuelle nyheder med deres WordPress-site, og du må indrømme – de dristige farver og layout er fantastisk.

Jay Z driver sit websted Life + Times på WordPress, hvor han deler det, der interesserer ham, herunder stil, kunst, tech, sport og selvfølgelig musik.

Usain Bolt (ja, den hurtigste mand på planeten kører også på WordPress) byggede sit websted med WordPress. Han bruger et tilpasset “Bolt” -tema til at dele nyheder, optrædener og andre medier.

WordPress ser godt ud på ethvert websted, og hvem der bedre end Van Heusen (et af de mest solgte kjole-shirt-mærker) til at vise dig, hvad der er moderigtigt på nettet?

3. WordPress er skalerbar

Jeg kører et forholdsvis lille websted på WordPress, og det er et faktum. Det samme kan ikke siges om CNN. Oh yeah, Kabelnytværk køre deres mammut “blogs” netværk på WordPress og uden hikke.

Jeg mener, kan du forestille dig antallet af sidevisninger, som CNN trækker på en enkelt dag? Hvis WordPress ikke var skalerbar, ville CNN være i problemer.

CNN er ikke et isoleret tilfælde her, vi har andre store, store websteder som CBS New York …

… University of Hawaii (som også tilfældigvis drives af Total WordPress-temaet) …

… og Boise State University bare for at nævne nogle få.

4. WordPress er helt gratis

Dette skulle være kommet først, men ville det ikke være ret indlysende? WordPress er helt gratis at bruge eller med deres egne ord:

WordPress er et Open Source-projekt, hvilket betyder, at der er hundreder af mennesker over hele verden, der arbejder på det. (Mere end de fleste kommercielle platforme.) Det betyder også, at du er fri til at bruge den til alt fra din kats hjemmeside til et Fortune 500-websted uden at betale nogen et licensgebyr og en række andre vigtige friheder.

– WordPress.org

5. WordPress giver dig mulighed for at eje dine data

Store mærker som SONY Playstation genererer masser af data, hvoraf nogle kan være følsomme. Du genererer også dine egne data, og du har ikke brug for nogen anden, der skubber rundt med dine bytes. Men derudover er integritet et vigtigt aspekt for store mærker, og den eneste måde at sikre integriteten af ​​data er at eje alt.

WordPress er bare en udgivelsesplatform, en sikker udgivelsesplatform, som giver dig mulighed for at opbygge fantastiske websteder. Du ejer dine data – hver enkelt byte, og ingen, selv ikke WordPress-medarbejdere vil dyppe en hånd i dit indhold – og det er grunden til, at brand som Microsoft vælger WordPress.

6. WordPress giver dig mulighed for hurtigt at starte

WordPress tager sig af den underliggende (eller strukturelle) kodebase, så du ikke behøver at skrive kode fra bunden, når du vil starte nye applikationer. Når dit websted kører på WordPress, har du bare brug for plugins eller et par ekstra linjer med kode for at få enhver app i gang. Du behøver ikke bruge timer på ende på at oprette nye applikationer, fordi chancerne er store for, at der kun er plugins til det.

Forestil dig, hvor lang tid det vil tage dig at oprette og teste en ny applikation til et statisk HTML + CSS-websted? Evnen til at starte hurtigt er grunden til, at store mærker som Time magazine har taget hensyn til at skabe det meste af deres webindhold på WordPress.

”Næsten alt vores nye webindhold er nu oprettet på WordPress,” ifølge Time Magazine. Men det slutter ikke der – andre gode eksempler på store mærker, der skaber nyt webindhold (og applikationer) ved hjælp af WordPress inkluderer:

TechCrunch – en af ​​de bedste ressourcer til teknologi, medier og nerdekultur på nettet.

Følgende på samme linje er The Next Web en avanceret teknologi-blog, der dækker den seneste og største udvikling inden for videnskab, computing, teknik og mere. De kender deres ting – og de vælger WordPress.

7. WordPress er let at integrere med sociale medier og andre tjenester

WordPress er muligvis en blogging (CMS) platform, men dens evne til at integrere og spille godt med andre tjenester placerer det godt over folden. Ved hjælp af et par plugins til sociale netværk kan du nemt og hurtigt sprede din besked på sociale medier.

Det er ikke slutningen på det. Store mærker som AMC’s Walking Dead har integreret en service, der er kendt som StorySync der samler fans fra hele verden. Takket være denne geniale service kan fans af den berømte Walking Dead TV-serie dele “… snap rolls, cool trivia, eksklusiv video og se episoder på luften.” Sig mig, er ikke så død cool?

Hvis ovenstående Walking Dead-illustration ikke klipper den til dig, her er et andet eksempel.

Angry Birds kører også deres egne sociale kampagner, og de bruger (du gætte det) WordPress. Du vil blive overrasket over, i hvilket omfang WordPress kan gå så langt som det integrerer med andre tjenester!

8. WordPress er 100% lydhør og mobilvenlig

Når du placerer dit websted på WordPress, behøver du ikke at bryde din baglæn bagud for at få det til at passe til mobile skærme. Platformen er bygget på de nyeste webstandarder, hvilket betyder, at du kan opbygge fuldt responsive websteder på få minutter.

wptouch-fri-wordpress-pluign

Hvis alt andet mislykkes, kan du altid stole på plugins som WPtouch for at gengive dit websted på mindre (læs mobilenhed) skærme. Lad os prøve WordPress-responsivt design. Start en ny fane lige nu og naviger til et af følgende websteder:

Store navnemærker, der bruger WordPress: Quartz

20. Quartz

Quartz er en digital nyhedsudgang med fokus på at levere mobile nyheder (designet til din håndholdte elektronik) om forretning og den globale økonomi.

Store navnemærker, der bruger WordPress: Vogue

21. Vogue

Vogue er et af de mest kendte navne inden for mode, og du kan satse, at deres site er ubesværet mobil klar (og bygget på WordPress),

Metro UK er et berømthed og underholdning nyhedsmagasin, der også tilfældigvis har en mobil klar WordPress-site.

Harvard Gazette deler alle de officielle nyheder fra Harvard og det er forskellige skoler. Ud over det banebrydende indhold ved Harvard, at WordPress simpelthen er det bedste, når det kommer til at oprette en kvalitetsblog.

Har du åbnet nogle af ovenstående websteder i en ny fane? Godt. Åbn nu det samme websted på din mobile enhed og oplev responsivt design på sit bedste. WordPress = lydhørhed.

9. WordPress er dynamisk, WordPress er levende

WordPress er ret fleksibelt, og der er absolut ingen grænser for, hvad du kan opnå med platformen. Hvad der er endnu bedre er det faktum, at WordPress konstant forbedres af et verdensomspændende team af bidragydere. Med hver nye opdatering bliver vi behandlet med nye funktioner, og platformens dynamik stopper bare aldrig. Leder du efter flere gode eksempler? Tjek de følgende sider:

Target deler de daglige begivenheder, kampagner og personlige historier på Target Pulse WordPress-bloggen.

People Magazine kan findes på hver nyhedsstand, men adgang til det nyeste inden for berømthedsnyheder og sladder gøres endnu lettere via deres supercharged WordPress-site.

Mercedes Benz er kendt verden over for deres kvalitetsbiler, så det giver kun mening at deres websted drives af en top af linjen WordPress-opsætning.

10. WordPress er mere end software, det er en fællesskaby

Jeg vil starte med at citere Store navnemærker, der bruger WordPress: Interaktiv

27. Interaktiv en

”Det er kraften i open source-samfundet, der gør WordPress så god, som det er.” – Interaktiv en

”Det føles godt, når vi er i stand til at tilbyde rettelser, der kan hjælpe hele samfundet.” – BBC America

“At have al denne kode tilgængelig og delt af resten af ​​WordPress-samfundet gør det lettere for os at arbejde på webstedet.” – NASA

Brug for jeg siger mere?

Endnu flere store navnemærker, der bruger WordPress

Nu hvor vi har dækket over, hvorfor store mærker elsker WordPress, og delte 27 fantastiske virksomheder, der vælger WordPress til deres websteder, troede vi, at vi ville fortsætte. Hvorfor stoppe nu? Så her er endda flere store mærker, der bruger WordPress.

Store navnemærker, der bruger WordPress: Obama

29. Obama

Store navnemærker, der bruger WordPress: Lifetime Fitness 60 dage udfordring

37. Lifetime Fitness 60 dage udfordring (som tilfældigvis er en anden Total-tema-bruger)

Store navnemærker, der bruger WordPress: Download

53. Download-bloggen (fra Cnet)

Store navnemærker, der bruger WordPress: Matt Mullenweg

55. Matt Mullenweg (grundlægger af WordPress selvfølgelig)

Konklusion

Jeg regnede med, at hvis jeg bare leverede et resume af 55 store mærker, der bruger WordPress, ville der ikke være nok materiale til at tygge på. Nu hvor du ved, hvorfor disse populære mærker elsker og bruger WordPress, er du måske tilbøjelig til at køre dit næste webprojekt på WordPress. Hvis du vælger denne vej, lover jeg, at du aldrig bliver skuffet. Ser dig omkring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector