45 fantastiske WordPress-blogs, du skal følge

De bedste WordPress-blogs, du skal følge

Som WordPress-entusiast vil du altid følge med på de seneste hændelser i WordPress-verdenen og til en vis grad webudvikling. Du vil vide, hvad whos af WordPress har at sige til enhver tid. Du vil være foran kurven; holde øje med WordPress-nyheder, seneste teknikker, hacks, temaer, plugins og hvad der ikke er. Og hvilken bedre måde at holde sig orienteret og opdateret end at læse WordPress-blogs?


I dagens servering introducerer vi dig for mere end 45 fantastiske WordPress-bloggere, du burde kende. Og du skal bestemt se på deres Twitter-konti, så gå videre og tryk på den følgende knap. Gør dig klar til at have det sjovt.

1. WPExplorer

WordPress-blogs, du skal følge - WPExplorer

Besøg WPExplorer-bloggen    Følg @WPExplorer

Jeg er måske en smule partisk her, men faktum er stadig faktum; WPExplorer er uden tvivl en af ​​de bedste WordPress-blogs derude. Jeg mener, der er lige så meget, du kan lære her på WPExplorer.

Spekulerer du på hvad der står i menuen? Fra detaljerede tutorials, tema og plugin anmeldelser til tip og gode vejledninger, WPExplorer er en ressource, du vil bogmærke lige i dette øjeblik. Mellem de store indlæg offentliggør vi også gaver og eksklusive tilbud, der kan spare dig for en hel masse penge ��

2. Elegante temaer

WordPress-blogs, du skal følge - Elegante temaer

Besøg den elegante tema-blog    Følg @elegantthemes

Bloggen Elegante temaer tilbyder fantastiske WordPress-tip, tutorials og opdateringer om deres nye WordPress-temaer og plugins. Bloggen indeholder respektable WordPress-bloggere som Kevin Muldoon, Brenda Barron og Jacqueline Thomas blandt andre.

3. Chris Lema

WordPress-blogs, du skal følge - Chris Lema

Besøg Chris Lemas blog    Følg @chrislema

Medmindre du begyndte at bruge WordPress for nylig, skal du have hørt en ting eller to om Chris Lema – en WordPress-blogger på topniveau, der er blevet kaldt til for at rådgive om WooTemas, iThemes, Reaktiv, WP101 og mere. Han blogger om e-handel, freelancing, medlemskab, e-læring og præsentation blandt andre WordPress-relaterede emner.

4. WP-opsætning

WP-opsætning

BESØG WPSETUP    FOLLOW @wp_setup

Leder du efter guider til installation af WordPress? Valg af en hostingplan? Eller noget andet? WP Setup har masser af gode artikler, der coverer en bred vifte af emner, der er nyttige for enhver ny WordPress-bruger til at opsætte deres websted.

5. WPLift

WordPress-blogs, du skal følge - WPLift

Besøg wplift-bloggen    Følg @wplift

WPLift indeholder WordPress-guider, tutorials og tip fra nogle af de bedste WordPress-bloggere rundt omkring. Derudover har de nogle gode tilbud at starte. Dette plus et fokus på brugerne på entry level gør WPLift til en fantastisk blog at følge for WordPress-viden.

6. WinningWP

WordPress-blogs, du skal følge - InningWP

Besøg WinningWP    Følg @WinningWP

WinningWP administreres af Brin Wilson og er en stor ressource for WordPress. Lær om nye WordPress-temaer, check nogle plugin-anmeldelser og lær nye færdigheder med nyttige tutorials.

7. WP Tavern

WordPress-blogs, du skal følge - WPtavern

Besøg wptavern    Følg @wptavern

Etableret i 2009 af Jeff Chandler, offentliggør WP Tavern de seneste WordPress-nyheder, hacks, tema og plugin-meddelelser blandt andre. Bloggen administreres af Jeff Chandler og Sarah Gooding. Bloggen opdateres regelmæssigt med det seneste i WordPress-nyheder.

8. WPEka

WordPress-blogs, du skal følge - WPeka

Besøg WPEka-bloggen    Følg @wpekadotcom

Jeg ved ikke, hvordan de kom med navnet, men det vokser helt sikkert på dig efter et stykke tid. Men navnet er ikke grunden til, at WPEka kom til denne liste; bloggen offentliggør gode opinionsindlæg, tema- og plugin-anmeldelser og dybdegående tutorials flere gange om ugen.

9. WPKube

WordPress-blogs, du skal følge - WPkube

Besøg WPKube    Følg @wpkube

Devesh Sharma grundlagde WPKube tilbage i juni 2014 for at “… levere kvalitet WordPress-temaer, plugins, tutorials, nyheder og ændringer…” Dev, en succesrig webmaster fra enhver ret, har gjort et godt stykke arbejde med WPKube. Han udgiver et nyt indlæg hver anden dag. WPKube har anerkendte WordPress-bloggere som Joe, Ashley og Sourav Kundu blandt andre.

10. WPMU DEV-blog

WordPress-blogs, du skal følge - wpmudev

Besøg wpmudev-bloggen    Følg @wpmudev

Med et friskbagt design, over 360K medlemmer og en blogsektion, der indeholder nogle af de bedste WordPress-tutorials, tip og råd på nettet, er WPMU DEV go-to WordPress ressource for mange brugere – erfarne eller på anden måde. Emner, der dækkes på bloggen, drejer sig om WordPress, WordPress Multisite, BuddyPress og mere fra WordPress-samfundet.

11. BobWP

WordPress-blogs, du skal følge - BobWP

Besøg bobWP Blog & Podcast    Følg @bobWP

Uanset om du er nybegynder eller er avanceret WordPress-bruger, kan du altid lære noget fra Bob Dunn. Han er en slags big deal, så du skal være opmærksom, når han går på scenen. Du kan også følge hans podcast for endnu mere WordPress-godhed.

12. AdministrerWP-blog

WordPress-blogs, du skal følge - AdministrerWP

Besøg managewp-bloggen    Følg @managewp

ManageWP giver dig mulighed for at administrere flere WordPress-websteder fra et enkelt dashboard, hvilket sparer dig masser af tid og kræfter. Jeg prøver ikke at trække benet, det er virkelig praktisk, især hvis du kæmper for at administrere dine websteder. Med blandt andet forfattere og udviklere på højt niveau som Vladimir Prelovac, Charnita Fance og Brenda Barron, deler ManageWP-bloggen tutorials, tip, anmeldelser, meninger, nyheder, forretningsrådgivning, temaer og plugins blandt andre.

13. WP-borgmester

WordPress-blogs, du skal følge - WPMayor

Besøg wpmayor    Følg @wpmayor

Hvis du leder efter de hotteste og seneste WordPress-nyheder, artikler, hacks og plugin-anmeldelser bare for at nævne nogle få, vil du tilføje WP Mayor til din læseliste. Ligesom lige nu. WP-borgmester vedligeholdes af hr. Og fru Jean Galea ved hjælp af Mark Zahra, der tilfældigvis er Galeas fætter. Denne familievirksomhed har et par bidragydere fra alle samfundslag og giver indholdet et globalt (multikulturelt) præg.

14. WPBeginner

WordPress-blogs, du skal følge - WPBeginner

Besøg wpbeginner    Følg @wpbeginner

Med over 130K WordPress-brugere er WPBeginner den ultimative ressource for WordPress-begyndere. Gør mig dog ikke forkert, du kan stadig lære meget på WPBeginner selv som en erfaren WordPress-bruger. Når alt kommer til alt stopper læring aldrig hele livet.

15. SitePoint

WordPress-blogs, du skal følge - SitePoint

Besøg Sitepoint for WordPress    Følg @sitepointdotcom

Siden 1999 har SitePoint inspireret utallige designere til at bygge websteder og webapplikationer af høj kvalitet. Bortset fra at offentliggøre top-skuffe WordPress-tutorials og tip hver uge, tilbyder de fantastiske bøger og kurser, der drejer sig om HTML, CSS og JavaScript. Indholdet på deres blog er skabt af en enorm team af forfattere og udviklere.

16. CodeinWP

WordPress-blogs, du skal følge - CodeInWP

Besøg COdeinWP-bloggen    Følg @codeinwp

Med hovedrollen som Daniel Pataki, Tom Ewer (jeg sværger, han har ikke bestukket mig for omtaler), Adelina Tuca og Karol K som sig selv, er CodeinWP-bloggen en godt administreret samling af de bedste WordPress-tutorials, tricks og tip . Indlægene på CodeinWP er virkelig gode, du vil ikke gå glip af nogen!

17. WP Superstars

WordPress-blogs, du skal følge - WPsuperstars

Besøg WP SuperStars    Følg @WPSuperstars

WP Superstars er mere et reviewwebsted end en blog. Uanset hvad de skubber frem store WordPress-tutorials og -indlæg, der er til gavn for både begyndere og professionelle. Så du får ikke kun fantastiske anmeldelser af dine foretrukne WordPress-produkter (dvs. temaer, plugins, hosting osv.), Men også godt undersøgt indlæg for at lære alt hvad du kan om WordPress.

18. ThemeShaper

WordPress-blogs, du skal følge - ThemeShaper

Besøg ThemeShaper    Følg @ThemeShaper

Hvem står bag ThemeShaper WordPress-bloggen, der simpelthen er for awesome til at modstå? Ian Stewart, Caroline Moore, Daniel Robert og tolv (12) andre WordPress-entusiaster, der bryder sig en masse om WordPress-temaer. Blogafsnittet er et enormt arkiv med WordPress-nyheder, tip, inspiration, tricks, hacks, uddrag og dybdegående tutorials.

19. drejningsmoment

WordPress-blogs, du skal følge - Moment Mag

Besøg tOrgue Magazine    Følg @TheTorquemag

Bragt til dig af fyre bag WPEngine, det styrede WordPress-hosting, der er valgt for mange, drejningsmoment handler om WordPress-nyheder, opdateringer og alle de seneste begivenheder i WordPress-verdenen. Bortset fra nyheder har de kategorier for erhverv, samfund og udvikling, der gør bloggen rigere. Indhold er oprettet af eksperter som Shaun Quarton, John Stewart og Josh Pollock blandt andre.

20. Tuts+

WordPress-blogs, du skal følge - Tuts +

Besøg tUts + for WordPress    Følg @TutsPlus

Vi kan ikke offentliggøre et indlæg om de bedste WordPress-blogs, der skal følges og undlader at nævne Tuts +, en en-til-en-type ressource, der er velegnet til begyndere og pro-WordPressers. Hvis du vil forkæle mig, har jeg søgt inspiration til Tuts+ et par utallige gange før, og hver gang blev jeg ikke skuffet.

21. Katte der koder

WordPress-blogs, du skal følge - Katte der koder

Besøg katte der koder    Følg @catswhocode

Catering til over 17 000 følgere, Cats Who Code er kurateret af Jean, en 30-årig blogger med base i Belgien. Det er et enormt arkiv med fantastiske WordPress-tip, hacks og WordPress-kodningsvejledninger. Jean’s arbejde er blevet vist på populære blogs som Smashing Magazine, WPHacks og Pro Blog Design.

22. WP Arena

WordPress-blogs, du skal følge - WP Arena

Besøg WP Arena    Følg @wparena

WP Arena er en nyttig blog, der er specialiseret i anmeldelser, sammenligninger og samlinger. De tilbyder også nogle fantastiske guider til populære WordPress-plugins og nemme tip, som enhver WordPress-bruger ville finde nyttige (som hvordan man tilpasser din blog, så den passer til dit brand).

23. Elementor

WordPress-blogs, du skal følge - Elementor

Besøg Elementor-bloggen    Følg @elemntor

Bestemt, at du har hørt om Elementor – det er det bedste gratis sidebygger-plugin til WordPress. Men vidste du, at de også driver en blog? Det gør de godt, og det er fuld af gode tip til, hvordan man opbygger et bedre websted ved hjælp af Elementor, ud over inspiration og webdesign-roundups, freelancer-interviews og mere.

24. 1stWebDesigner

WordPress-blogs, du skal følge - 1stwebdesigner

Besøg 1stWebDesigner    Følg @ 1stwebdesigner

1stWebDesigner var en af ​​de første (ingen ordspill beregnet) WordPress-blogs til at inspirere vores stiftere til at starte WPExplorer, så de måtte naturligvis inkluderes på denne liste. hundreder af nyttige indlæg med tips til webdesign, cheatsheets, gratis ressourcer (temaer, Photoshop-værktøjer osv.), bedste lister og mere, det er et must at læse for enhver webdesigner – ikke kun WordPress-brugere.

25. Woorkup

WordPress-blogs, du skal følge - Woorkup

Besøg Woorkup    Følg @mywoorkup

Drevet af Brian Jackson (en seriøs WordPress- og SEO-guru) er Woorkup bestemt en solid WordPress-ressource. Hvis du nogensinde er usikker på et plugin, eller du leder efter noget inspiration, skal du læse Brian’s blog. Han deler også freelancer-tip til at drive en virksomhed baseret på hans egne personlige oplevelser og har en værktøjskasse med anbefalede produkter, der hjælper dig med at komme i gang.

26. WPShout

WordPress-blogs, du skal følge - WPShout

Besøg WPShout    Følg @WPShout

WPShout drives af Fred Meyer og David Hayes, og dem til konsekvent at pumpe ud utroligt indhold såsom ugentlige tutorials, ressourceanbefalinger, udviklingstips, sikkerhedsguider og mere. Følg dem på twitter for regelmæssige opdateringer om, hvad de graver ned i hver uge.

27. Kinsta

WordPress-blogs, du skal følge - Kinsta

Besøg Kinsta-bloggen    Følg @kinsta

Folk er begejstrede for Kinstas hurtige, pålidelige og sikre WordPress-hosting. Hvorfor? Fordi de virkelig kender deres ting! Og heldige for dig, de deler den viden regelmæssigt via deres blog. Besøg deres blog for at lære om plugins, sikkerhed, forretningstips, blogging og mere.

28. Colorlib

WordPress-blogs, du skal følge - Colorlib

Besøg Colorlib    Følg @colorlib

Hvis du nogensinde har søgt efter en bestemt WordPress-niche, som “bedste kreative WordPress-temaer” eller “bedste WordPress-temaer til små virksomheder”, har du sandsynligvis set en Colorlib-liste før. Men det er ikke alt, hvad deres blog har at byde på. Colorlib indeholder også plugin-guider, designtips og endda nogle gratis temaer, som du kan bruge på dit websted.

29. Narrowem

WordPress-blogs, du skal følge - Narrowem

Besøg Narrowem    Følg @narrowthem

Narrowem er kendt for deres dybdegående tema og plugin anmeldelser og guider. Hvis du prøver at vælge mellem temaer (eller plugins), vil du gå over til deres blog for at se, om du kan sammenligne funktionerne og funktionerne. Eller kig på deres casestudier for at lære af eksempler på webdesign i det virkelige liv.

30. Cloudways

WordPress-blogs, du skal følge - Cloudways

Besøg The Cloudways Blog    Følg @Cloudways

Cloudways er en fantastisk styret cloud hosting-mulighed, men de er også en god blog at følge. Selvom de ikke nødvendigvis kun er fokuseret på WordPress, tilbyder de temavurderinger, installationsvejledninger til websteder og masser af forretningstips (til GDPR, design, e-handel osv.), Som du vil tilføje til din læseliste..

31. Yoast SEO

WordPress-blogs, du skal følge - Yoast SEO

Besøg Yoast SEO    Følg @yoast

Vi kunne ikke overlade Yoast SEO fra vores liste, fordi de virkelig er de bedste i biz når det kommer til søgemaskineoptimering. Følg deres blog for opdaterede WordPress SEO-strategier, SEO-tip på stedet, guider på sociale medier og plugin-opdateringer (fordi hvis du ikke bruger deres SEO-plugin, skal du være det).

32. Carrie Dils

WordPress-blogs, du skal følge - Carrie Dils

Besøg Carrie Dils ‘blog    Følg @cdils

Carrie Dils er WordPress-ekspert, og hendes indlæg er en konstant fornøjelse at læse. Du er stort set garanteret at lære noget – uanset om det handler om WordPress, Genesis, WooCommerce eller noget andet. Glem ikke at følge sin Twitter – hun tweets med jævne mellemrum og afhængigt af den dag de er helt sjove.

33. Envato

WordPress-blogs, du skal følge - Envato

Besøg Envato-bloggen    Følg @envato

Når du tænker på Envato, tænker du sandsynligvis med det samme på premium-temaer, plugins, billeder osv. Men Envato har virkelig intensiveret deres blog i det sidste år. Deling af tip og roundups til næsten enhver niche, deres blog er en fantastisk ressource for freelancere, der arbejder med klientarbejdsannonce såvel som DIY-ers, der leder efter lidt hjælp eller inspiration.

34. Media Temple

WordPress-blogs, du skal følge - Media Temple

Besøg Media Temple Blog    Følg @mediatemple

Media Temple er en anden fantastisk vært med en lige så spektakulær blog. Check ind fra tid til anden for at lære om emner, der spænder fra kunders spotlights, hostingoptimeringstips, billedredaktører, WordPress-tutorials og mere.

35. Anariel Design

WordPress-blogs, du skal følge - Anariel Design

Besøg Anariel Design    Følg @Ana_Segota

Anariel Design drives af den fantastiske udvikler Ana Segota. Følg hendes blog for at læse en til én WordPress-interviews, følg med med hjælpsomme guider (og videoguider), lær nye SEO-tip og mere. Hun tilbyder også nogle smukke premium-temaer, som du ikke vil gå glip af.

36. MonsterPost

WordPress-blogs, du skal følge - MonsterPost

Besøg MonsterPost    Følg @templatemonster

TemplateMonster er et kæmpe markedsplads med tusinder af fantastiske temaer og skabeloner at vælge imellem, og deres blog MonsterPost tilbyder tusinder af nyttige artikler (plus gratis e-bøger og temaer til at starte op). Skærp dine designfærdigheder, lær om nemme webstedsindholdsoptimeringer, regn vores som den bedste hosting til dig og mere.

37. WordPress.org

WordPress-blogs, du skal følge - WordPress.org

Besøg WordPress News    Følg @WordPress

Vi måtte naturligvis inkludere WordPress’s nyhedsblog på denne liste. Hold dig opdateret om WordPress-kerneopdateringer, funktionsforbedringer, community events og noter fra udviklerne.

38. WPBlog

WordPress-blogs, du skal følge - WPBlog

Besøg WPBlog    Følg @wpblogdottcom

WPBlog er en anden rundt om WordPress-blog, hvor du kan få information om WordPress-trends, eller undersøge et produkt, før du køber. Hjem til tip, tutorials og anmeldelser for WordPress, det er et godt sted at tilføje til din læseliste.

39. WP Chick

WordPress-blogs, du skal følge - WP Chick

Besøg WP Chick    Følg @kimdoyal

Kim Doyal er en WordPress-pro, der deler mange viden på sin WP Chick-blog (skønt hun også har en podcast, skal du bestemt tjekke). Hun deler gode tip til, hvordan du styrer din WordPress-baserede blog eller virksomhed bedre.

40. Rich Tabor-blog

WordPress-blogs, du skal følge - Rich Tabor

Besøg Rich Tabor’s Blog    Følg @richard_tabor

Rich er en fremragende WordPress-udvikler (måske har du set hans arbejde over kl ThemeBeans) der også driver en personlig blog. Det er et fantastisk sted at gå for at finde masser af Gutenberg-guider, WordCamp-fremhævning og masser af WordPress-tip.

41. WPLeaders

WordPress-blogs, du skal følge - WPLeaders

Besøg WPLeaders    Følg @thewpleaders

WPLeaders er et selvbeskrevet hub af WordPress-info, og vi er nødt til at blive enige. Oprettet af Istiak Rayhan er WPLeaders bestemt en anden stor ressource af WordPress-samlinger, der kan tilføjes til dine bogmærker. Uanset hvad du leder efter – hvad enten det er et Click to Tweet-plugin, Gutenberg-kompatible temaer eller endda influencere at følge.

42. WPBuffs

WordPress-blogs, du skal følge - WPBuffs

Besøg WPBuffs-bloggen    FØLG @THEWPBUFFS

Du har sandsynligvis hørt om WPBuffs før. De tilbyder on-demand hjælp med alle slags WordPress-tilpasninger, sikkerhed, opdateringer og mere. Men du ved måske ikke, at de også har et væld af nyttige ressourcer som webinarer, guider, anmeldelser og roundups på deres blog!

43. CollectiveRay

CollectiveRay-blog

BESØG COLLECTIVE RAY    FOLLOW @CollectiveRay

Leder du efter WordPress-tip, plus en smule Joomla på siden? Gå over for at læse David Attards blog på CollectiveRay. Efter at have været i webdesign i over 12 år, er det her, han deler sin viden med andre webstedsejere. CollectiveRay er specialiseret i guider, hosting anmeldelser og tips til webdesign til WordPress og mere.

44. WebCreate.Me

WordPress-blogs, du skal følge - WebCreate.Me

Besøg WebCreate.me    Følg @webcreateme

WebCreate.Me er en fantastisk ressource, der er rettet mod små virksomheder, og holder dit WordPress-websted kørende. Få tip til tekstforfatter, social deling, planlægning, e-mail-marketing og mere. Leder du efter en tilpasset WordPress-webstedsbygning? Eller en SEO-konsultation? De gør det også – alt hvad du skal gøre er at nå et tilbud.

45. Ma.tt

WordPress-blogs, du skal følge - Ma.tt

Besøg Ma.tt    Følg @photomatt

Sidst, men bestemt ikke mindst, ønsker du måske at besøge Matt Mullenwegs personlige blog. Han poster ofte indsigt om WordPress, forretningsrelaterede redaktionelle, interviews, Automattic-nyheder og ser lejlighedsvis på forskellige WordCamps eller Meetups.

Over til dig…

WordPress vokser fortsat hver dag. Udviklere fortsætter med at indføre kode og tilføje nye funktioner, der fører platformen videre ud over fantasiens skyld. Det er kraftfuldt nu mere end nogensinde, og vi kan kun forvente, at denne tendens går op. Du kan holde dig på toppen af ​​alle WordPress-ændringer, nyheder og opdateringer ved at følge dine foretrukne blogs eller personligt bidrag til projektet.

Med denne fint udformede liste over WordPress-blogs, skal du have masser af valg til din rådighed. Naturligvis er der mange andre WordPress-blogs derude, så hvis vi har savnet din favorit, skal du huske at nævne det i kommentarerne for at fortsætte med at udvide listen. Bortset fra det, lad os vide dine tanker og hvordan dit 2018 går. Ciao!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map