30 WordPress-fagfolk, der skal følges på Twitter

30 WordPress-fagfolk, der skal følges på Twitter

Kig ud til alle WordPress-fagfolk såvel som den perfekte begynder, der er klar til det store spring. Dette er en særlig dedikation til alle, der bare ikke ser ud til at få nok WordPress. Du er virkelig en skat, så gør dig klar til at have det sjovt.


For ca. et år siden offentliggjorde vi et indlæg, 25+ fantastiske WordPress-blogs, du skal følge, som fik stor feedback fra dig. Vi taler om fantastiske og nostalgiske kommentarer som:

Dette er en fantastisk samling Freddy! Mine foretrukne er WPExplorer, WPKube og selvfølgelig WPMU Dev Blog. Også elske indholdet på WPLift og WPBeginner. �� – Syed Naimath, @SNaimath

Eller…

Freddy, dette er en utrolig liste, som du har sammensat. Tak så meget for at nævne WP Superstars – mig selv og teamet værdsætter det virkelig. – Adam Connell @wpsuperstars

Og jeg kunne fortsætte, fordi du gynger. Hver af jer. Vi elsker at høre dine tanker, og mellem dig og mig tilbyder dine kommentarer et meget tiltrængt moralsk boost. I dag skal vi bygge op på denne ånd af kameraderi med et indlæg, der får dig op og tæt på creme de la creme i WordPress-samfundet.

Vi peger dig mod 30 WordPress-fagfolk, du skal følge på Twitter. Disse fyre (og piger) kommer bevæbnet med det bedste af WordPress-tip, nyheder, tutorials, værktøjer og meget meget mere. Med andre ord, det er den slags menneskemængde, du vil hænge ud med for at ligge foran kurven, hvor WordPress er bekymret.

Sult og tørstig efter de seneste hændelser i WordPress-verdenen? Hvis det er et rungende ja, skal du kigge på de følgende Twitter-konti, og tøv ikke med at slå den følgende knap. Parat? godt.

Alle WordPress Professionals

wordpress fagfolk til at følge på twitter

Dette er ikke en øvelse. Det er en særlig omtale for alle WordPress-fagfolk over hele kloden. Hvis du elsker og / eller bruger WordPress, falder du i denne kategori. Hvis du planlægger at bruge WordPress, skal du tage dykket allerede og undgå ingen; du kom til det rigtige sted.

Synd at vi ikke har dit Twitter-håndtag til at ryste din hånd og personlig føre dig ind. Men der er et men.

Uanset om du er en WordPress-nybegynder eller en strømbruger, inviterer vi dig til at give os en linje og dit Twitter-håndtag i kommentarerne, så vi kan prise og genkende dig som en vigtig tandhjul i de gear, der kører WordPress. Hvis du er den perfekte begynder, er du velkommen til at følge @WordPress på Twitter.

WP Explorer

wordpress-fagfolk-til-opfølgning wpexplorer

Bias eller ingen bias, WPExplorer er en Twitter-konto, du skal følge. AJ Clarke og Kyla er top WordPress-fagfolk på min liste, og jeg siger ikke det, fordi de skærer mig kontrol. Nej, det er det ikke.

Jeg har set duoen vokse denne blog fra en lille plet i det store WordPress-univers til den store lyse stjerne, den er i dag. WPExplorer Twitter-feed er fyldt med det bedste af WordPress-anmeldelser, nyheder, tutorials, tip, gaver og meget mere.

Devesh Sharma

wordpress fagfolk til-follow-wpkube

Hænderne op, hvis du har været på et af Dev’s mange WordPress-websteder. En af de ivrigste WordPress-fagfolk, der nogensinde har nået på nettet, Devesh tweets fra @wpkube. Tweets drejer sig om WordPress-udvikling, temaer, plugins, nyheder, tutorials og meget mere.

WinningWP

wordpress-fagfolk-til-opfølgning winningwp

Kurateret af Brin Wilson, en selvudnævnt WordPress-entusiast fra London, deler @winningWP et væld af WordPress-ekspertise og viden, der er bidraget af WordPress-fagfolk fra hele verden.

Syed Balkhi

wordpress-fagfolk-til-opfølgning syedbalkhi

Jeg ved ikke, om jeg skal linke til Syeds personlige Twitter-konto @syedbalkhi eller hans mere populære @wpbeginner konto, fordi begge er fantastiske. Syed er fyren bag andre lykkefulde WordPress-projekter som Soliloquy, Easy WP Forms, Envira Gallery, Optin Monster og så meget mere.

Tom McFarlin

wordpress-fagfolk-til-opfølgning tommcfarlin

Tom har været omkring WordPress hvad med fantastiske optrædener på dejlige websteder som Tuts + Code, CareerBuilder.com og Smashing Magazine for blot at nævne nogle få. Han taler lejlighedsvis på WordCamps og MeetUps både som blogger og som udvikler. Du finder også hans arbejde på WordPress plugin repository og GitHub. Han grundlagde og driver @pressware.

Jean-Baptiste Jung

wordpress-fagfolk-til-opfølgning catswhocode

Jean er en professionel webudvikler, blogger og fyren bag Cats Who Code og WP Recipes. Du kan følge tweets om WordPress og alt webudvikling.

Lorelle VanFossen

wordpress-fagfolk-til-opfølgning Lorelle

Lorelle VanFossen er så fantastisk at jeg vil lade en fan tale på hendes vegne:

Hvis du har et WordPress-drevet websted, kan du abonnere på Lorelle’s blog. Faktisk, hvis du ikke har et WordPress-drevet websted, tilmeld dig stadig. Hun skriver tip og tricks til WordPress, men hun dækker også generelle blogtips. Alle kan drage fordel af at læse Lorelle på WordPress. – Tyme White, 9 regler netværk

Carrie Dils

wordpress-fagfolk at følge-Carrie-Dils

Carrie Dils kender hendes ting, og hendes blog … ja … det er noget andet. Men det er sandsynligvis fordi hun kører på Genesis Framework. Nævnte jeg, at hun kender sine ting? Carrie Dils er en professionel WordPress-udvikler og konsulent. Hendes Twitter-feed er præcis, hvor du har brug for. @cdils det er ��

Sarah Gooding

wordpress-fagfolk-til-follow-sarah-gooding

Denne liste bliver ved med at blive bedre og bedre. Er Sarah blandt de bedste WordPress-fagfolk i denne æra? Darn right, hun er. Hun er finurlig, morsom og har en måde med dem ord på. Uden sukkercoating er hun også en god blogger og strikker! Hun tweeter regelmæssigt kl @pollyplummer.

Paul Andrew

wordpress-fagfolk-til-opfølgning speckyboy

Paul Andrew er den fyr, der bragte os det populære Speckyboy Design-magasin. Han har lang erfaring med webdesign og tweets om værktøjer, ressourcer og innovative teknikker til WordPress og webdesign generelt.

Chris Lema

wordpress-fagfolk-til-opfølgning wordpress-chrislema

Dette stykke ville være ufuldstændigt uden Chris Lema, ikke sandt? Han er en berømt professionel coach, taler, forfatter og blogger. Hans råd er til stor hjælp, hvis du har brug for at udnytte WordPress, egen blogging eller opbygge et team med høj ydeevne.

Pippin Williamson

wordpress-fagfolk at følge-pippinsplugins

Pippin W. fra Pippins Plugins er et fint øl-aficionado og fyren bag nogle af de mest populære WordPress-plugins såsom RestrictContentPro, Easy Digital Downloads og AffiliateWP blandt andre. Hans blog er hjemsted for masser af WordPress-tutorials og indlæg fulde af de bedste tip. Fang Pippin kl @pippinsplugins.

Brian Krogsgard

wordpress-fagfolk-til-follow-brian-Krogsgård

Brian oprettede og driver nu Post Status, en blog i lang form dedikeret til at informere WordPress-fagfolk om branchen. Lyt til WordPress-podcasts mens du er på farten, eller læs artikler om WordPress-kerne, nyheder, udvikling, forretning og meget mere.

Lisa Sabin Wilson

https://twitter.com/LisaSabinWilson

Tweet fra @LisaSabinWilson, Lisa er hjernen og brawn bag @AppPresser, medejer af Web Dev Studios, og forfatter af WordPress For Dummies. Hun tweeter altid om forretning, WordPress-design, udvikling og liv generelt.

Nile Flores

wordpress-fagfolk at følge-Nile-flores

Nile er mor til en søn, Luis Angel Flores. Hun er en professionel WordPress designer / udvikler og SEO konsulent. Når hun ikke arbejder, hengiver hun sig med tegning, astronomi og karate blandt andre hobbyer. Hun tweets kl @blondishnet.

Adii Pienaar

wordpress-fagfolk-til-opfølgning Adii

Har du nogensinde hørt om @WooThemes? Ingen? De laver nogle af de bedste WordPress-temaer. Åh, jeg glemte næsten; disse fyre gav WordPress community det mest populære eCommerce plugin, WooCommerce. Ring på en klokke?

Adii er medstifter af WooThemes og arbejder nu videre @getconversio. Han er en ny far og en ex-rockstjerne med base i Cape Town, Sydafrika.

Christian “Kriesi” Budschedl

wordpress-fagfolk-til-opfølgning Kriesi

Kriesi sælger WordPress-temaer af høj kvalitet på Kriesi.at. Han siger det selv og med 17 premium-temaer og over 170k kunder at vise for det, er han blandt de bedste WordPress-fagfolk, du skal følge. Han tweets om WordPress nu og da. Følge efter @kriesi.

Frederick Townes

wordpress-fagfolk at følge-Frederick Townes

Hvis du elsker supersnelle WordPress-websteder, burde du elske W3 Total Cache. Nu er Frederick Townes den bredt udgivne blogger bag dette fantastiske plugin. Han dækker blandt andet emner som sociale medier, webhosting, webdesign og internetmarketing.

Matt Mullenweg

wordpress-fagfolk-til-follow-mat-Mullenweg

Hvordan kunne vi glemme Matt Mullenweg, WordPress grundlægger af far og iværksætter ekstraordinært? Hans Twitter-biolink linker til et antal WordPress-projekter, og foderet er fuld af fantastiske opdateringer om forretning, iværksætteri og WordPress, selvfølgelig.

Mark Jaquith

wordpress-fagfolk-til-opfølgning markk-Jaquith

Seriel WordPress-committer og blogger Mark Jaquith tjener en omtale på denne liste over WordPress-fagfolk for hans enorme bidrag til en platform, vi er blevet meget kærlige til. Han blogger om WordPress, og de råd, han tilbyder, er uvurderlige, uanset om du er nybegynder eller professionel.

Matt Medeiros

wordpress-fagfolk at følge-matt-Medeiros

Hvis du bruger (eller planlægger at bruge) WordPress i din virksomhed, skal du lytte til Matt’s podcasts. Han interviewer folk, der tjener til livets ophold ved hjælp af WordPress, og deler det hele på Matt Report, hans form for en blog. Det, og han er en skarp WordPress-blogger, der er værd at tjekke ud.

WP-motor

wordpress-fagfolk-til-follow-wp-motor

En af de bedst styrede WordPress-værter omkring, WP Engine er et velkendt navn i spillet. Disse fyre twitrer altid om de nyeste WordPress-tip og nyheder.

Ahsan Parwez

wordpress-fagfolk-til-opfølgning Ahsan-parwez

Ahsan er WordPress community manager hos Cloudways, en skyhostingfirma som ingen anden. Han er også en WordPress-udvikler og teknisk SEO-ekspert, der tweets om WordPress-plugins, nyheder, hosting og blogging blandt andre emner.

Jeff Chandler

wordpress-fagfolk-til-follow-jeff-chandler

Bidragende forfatter kl @wptavern, Jeff har blogget om WordPress siden 2007. Ovenpå er han vært for WordPress Weekly Podcast, hvilket betyder, at hans Twitter-feed er masser af fantastiske ting.

Jesse Petersen

wordpress-fagfolk-til-opfølgning jesse-petersen

Jesse er en anbefalet Genesis-temaudvikler, der bruger det meste af sin tid på at udvikle websteder, der konverterer, underholder og sælger. På hans blog finder du webinarer, videoer og kurser om WordPress, Genesis Framework og køre en WordPress-baseret virksomhed. Men selv med alle disse hatte kommer hans familie altid først.

Alex Vasquez

wordpress-fagfolk-til-follow-alex-Vasquez

Alex spiser, sover og drømmer dejlige WordPress-websteder, der forbinder virksomheder med kunder. Han vil hjælpe din virksomhed med at vokse og vil holde dig motiveret på siden med inspirerende tweets om WordPress og hverdagen.

WP Theme Info

wordpress-fagfolk-til-opfølgning wpthemeinfo

Leder du efter det perfekte WordPress-tema til dit næste projekt? Jeg vedder på, at du læser anmeldelser og handler rundt for kun det bedste. WP Theme Info analyserer premium WordPress-temaer og plugins, der tilbyder dig “… nemme, overkommelige WordPress-løsninger af overlegen kvalitet til enhver niche.” Deres Twitter-feed er fuld af tip og nyheder om WordPress-temaer og plugins.

C. Bavota

wordpress-fagfolk-til-opfølgning Bavota

Som en premium WordPress-temaudvikler kender Bavota ins og outs i WordPress for at lære dig alle de evner, du har brug for for at tjene til livets ophold. Han tweeter altid om WordPress-nyheder, tip, temaer, opdateringer og meget mere.

Konstantin Kovshenin

wordpress-fagfolk-til-opfølgning kovshenin

WordPress-kerneudvikler Kovshenin er mere end møder øjet. Han har Python, PHP og WordPress ved hånden, ellers hvorfor ville han fremstå som en hovedhøjttaler i så mange WordPress-begivenheder. Han er far, WordPress nørd (afhængig?) Og arbejder hos @automattic hele vejen fra Moskva.

Konklusion

Du er enig i, at dette er en vis liste. Alligevel er der mange flere WordPress-fagfolk derude, du inkluderet. Så hvis du ikke kan se det kendte navn (eller Twitter-håndtag), er du velkommen til at dele i kommentarområdet nedenfor. Glem ikke at dele dit Twitter-greb også for at holde denne liste voksende. Skål!

Pssst – En note fra WPExplorer: Freddy lavede denne fantastiske liste, og han inkluderede ikke engang sig selv! Følg Freddy videre @VistaMediaInc for at få masser af tip til WordPress, webdesign, SEO og mere!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map