27 personligheder i WordPress, du skal følge

Mange mennesker vælger WordPress for dets enkelthed, men forbliver for samfundet. Jeg kan ikke tænke på mange andre online-værktøjer, der konkurrerer med det for den ringe størrelse og venlighed af dets brugerbase, og viljen fra den brugerbase til at dele løsninger.


Inden for samfundet skiller nogle sig ud for deres bidrag, går den ekstra kilometer eller bare ren karisma. Her præsenterer jeg ti af de mest interessante personligheder i WordPress-verdenen i dag (bevidst ikke nummereret, da de ikke er i særlig rækkefølge!).

Matt Mullenweg (@photomatt)

Ikke mange mennesker ejer et personaliseret domæne med fire bogstaver, men ma.tt er en af ​​de heldige! Som grundlægger af WordPress, Automattic og WordCamp har han investeret mere i WordPress end de fleste.

”Som at spise, ånde, musik, jeg kan ikke arbejde på WordPress”, skriver han på sin blog.

Jeff Chandler (@wptavern)

Er der en levedygtig forretningsmodel for et WordPress-nyhedssted? Det har været et varmt emne for nylig, og Jeff Chandler, “Tavern Keeper” hos WP Tavern er godt placeret til at svare. Jeff ramte overskrifterne, da han solgte bloggen til en mysteriekøber, der til sidst afslørede sig for at være ingen anden end Matt Mullenweg, medskaber af WordPress selv.

Siden da har Jeffs personlige profil ryget op, og han har givet flere interviews om emnet WordPress forretningsmodeller.

Men Jeffs brød-og-smør er WPTavern-bloggen, hvor han har holdt os ajour med de seneste nyheder i de sidste fem år. Andre WordPress nyhedswebsteder kommer og går, men Tavernen er stadig åben for forretning.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Af og til finder jeg nogen dukker op over internettet uden nogen idé om, hvordan de finder tid til det hele. Matt Medeiros kvalificerer sig bestemt som en af ​​disse mennesker. Først og fremmest er han medstifter af Slocum Design Studio, et specialiseret bureau for WordPress design og udvikling. Under Slocum-banneret producerer han to podcasts, PressThis og SEOLunch.

Som om det ikke er nok, kører han også Matt Report, hvor han offentliggør regelmæssige samtaler med folk, der arbejder med WordPress. Han er skåret ud af en dejlig forlagsniche ved at fokusere på forretningssiden af ​​WordPress. Der er ikke noget fyldstof, bare kvalitetssamtaler med dem som Chris Lema, Brad Williams (WebDevStudios) og Jeff Chandler.

Joost de Valk (@yoast)

Hans SEO-plugins er blevet downloadet over 10 millioner gange og han har det sejeste navn i WordPress. Hollænderen Joost de Valk skabte Yoast-mærket takket være Rand Fishkin fra Moz, der bad Joost fortælle engelsktalende, at navnet blev udtalt “toast with a y”!

Uanset om du siger Joost eller Yoast, hans WordPress-plugin har været synonymt med SEO siden starten siden i 2009. Han er en regelmæssig taler for alle ting SEO og WordPress og holder alle opdaterede med hans opholdssted på sin fremragende blog over på yoast.com.

Brian Gardner (@bgardner)

Måske den mest kopierede mand i WordPress, Brian Gardner er hjernen bag Genesis-rammerne fra StudioPress, den “bedste af de bedste” blandt WordPress-temarammer, ifølge Mashable. Nogle argumenterer for, at han opfandt hele konceptet med premium-temarammer med sit Revolution-tema og det efterfølgende Genesis / StudioPress-projekt.

Brian’s personlige blog er en smeltedigel af WordPress-tip og -tricks (for det meste rettet mod Genesis) og en legeplads til sin egen temaudvikling, der ofte antyder en fremtidig Genesis-barnefortegnelse. Lige nu viser han hvad Genesis 2.0 har i vente for os.

Toni Schneider (@tonidotorg)

For dem, der er interesseret i den kommercielle side af WordPress, er Toni din mand.

Født i Schweiz flyttede Toni til Californien på college og besluttede at blive sat, idet han ignorerede muligheden for at få et “rigtigt job” og smide sig selv i iværksætteri ved en ny e-mail-opstart. Efter en vellykket udgang til Yahoo sluttede Toni sig til Matt Mullenweg ved Automattic projekt.

Som administrerende direktør for Automattic har Toni overvåget lanceringen af ​​projekter som Jetpack, VaultPress, Gravatar og selvfølgelig WordPress.coms fortsatte succes. Han finder også tid til at arbejde som partner hos VC-firmaet True Ventures og sikrer ikke kun alle involverede i WordPress, men også Silicon Valley, kender hans navn.

Her er en hovednote fra sidste år, fuld af oplysninger om den kommercielle side af WordPress.

Mark Jaquith (@markjaquith)

Mark lever hans liv som webpubliceringskonsulent, men han er bedre kendt som en WordPress-superstjerne. Som en af ​​hovedudviklerne af WordPress har Mark spillet en vigtig rolle i at få WordPress til det, det er i dag.

Med sine egne ord er Mark en religiøs skeptiker, en af ​​de fastlåste Mac-brugere og virkelig dårlig til at besvare e-mails. Han er også en dedikeret familie mand, så meget, at han lancerede sit eget take på Amazon-gennemgangssider kaldet Have Baby, Need Stuff. Det er funktionelt, dejligt at se på, og åh, det er selvfølgelig på WordPress!

Mark er i lyset lige nu som hovedudvikler på WP 3.6.

Daniel Espinoza (@d_espi)

Udviklingen af ​​WordPress-plugins hjalp Daniel og hans kone med at betale 67.000 $ gæld på bare 8 måneder. Han fokuserede på at bygge tilbagevendende indtægts-plugins til WooCommerce-platformen og solgte derefter pluginsne for at nå sit økonomiske mål.

Hvad er det næste for Daniel? ”Der er ændringer i WordPress, der er ændringer på internettet, og der er ændringer i verden. Med så meget ændring, der sker, er jeg meget overbevist om, at jeg kan finde en ny niche til at betjene kunder ”, skriver han på sin blog.

En ting synes sikker – WordPress har ikke set den sidste af Daniel Espinoza.

Chris Pearson (@pearsonified)

Chris udviklede afhandling, den populære WordPress-temaramme, men han er langt mere end en one-trick-pony. Chris kan tale om alt og alt WordPress, fra SEO til hvor mange timer om ugen han arbejder på sin virksomhed. Dette kombineret med hans selvudnævnte “entusiastiske, fremmedsprægede karakter” ser Chris regelmæssigt booket til at tale på WordCamps og andre branche-konferencer.

Han blogger hos Pearsonified om emner, der er så forskellige som specialetemaet og hans personlige interesse i webtypografi.

Frederick Townes (@ w3edge)

Frederick har fingrene i mange tærter. Han er manden bag design- og udviklingsfirma W3Edge og skaberen af ​​W3 Total Cache-plugin. Han grundlagde CTO for Mashable, et godt eksempel på et stort sted, der kører på WordPress, og er stadig involveret i dag som Senior Technical Advisor. Oven på alt dette er han medstifter og CTO hos ejendomsmarkedsføringsfirmaet Placester.

Fredericks store erfaring med WordPress-iværksætteri stiller ham meget efterspurgt som højttaler. Han giver tilbage til samfundet ved at tale på adskillige WordCamps, ikke kun i nærheden af ​​sit Massachusetts hjem, men så langt væk som Norge, Danmark og Holland.

Tom McFarlin (@tommcfarlin)

I det første indlæg blev Tom i en af ​​kommentarerne nævnt som en bemærkelsesværdig glip, så det er kun passende, at jeg starter med ham. Tom er en WordPress-udvikler og ivrig blogger, der dedikerer en hel del af sin bloggingstid til at dele WordPress-tip, tutorials, uddrag, ressourcer og alle ting WordPress.

Toms personlige blog er en stor ressource især for nybegynder, men også avancerede brugere og udviklere kan drage fordel af hans dybe mestring af platformen.

Aaron Jorbin (@aaronjorbin

På sin Twitter-profil beskriver Aaron sig selv som en Polhistorisk mand på nettet – uanset hvad det betyder ��

Uanset hvad er Aaron en WordPress Core-committer og dedikerer en del af sin tid på nettet til at hjælpe udviklere med at forbedre deres færdigheder, blandt andet.

Helen Hou Sandi (@helenhousandi)

Hvert medlem af WordPress core committer-teamet er en værdig omtale på denne liste, men Helen Hou Sandi skiller sig ud, fordi hun er det eneste kvindelige medlem i teamet. Helen er blandt andet en hengiven WordPress evangelist og har haft en række WordPress-relaterede konferencer rundt om i verden.

Tom Auger (@TomAuger

Tom er en anden engageret WordPress evangelist, der deler mange tip og tricks om WordPress og andre udviklingsemner via sin hjemmeside og gennem sociale medier.

Matt Medeiros (@mattmedeiros)

Matt løber mattreport.com, et websted, der hjælper folk med at starte og køre vellykkede forretningswebsteder på WordPress. Grundlæggende interviews han førende WordPress-iværksættere og deler derefter disse interviews som podcasts på hans websted.

Gennem disse interviews har Matt lært masser af tricks for at tjene penge ved hjælp af WordPress og betragtes nu som en myndighed i sin egen ret til at tjene penge på det.

Amber Weinberg (@amberweinberg)

Amber Weinberg er en selvlært WordPress-udvikler, der har bygget websteder siden hendes teenageår. Hun er specialiseret i WordPress og front-end udvikling. Hun deler hovedsageligt tip og tricks om WordPress, rentabel freelancing, skrivning af ren kode og alt derimellem.

Hvis du ønsker at udforme en karriere som freelance WordPress-udvikler, finder du Ambers historie meget inspirerende, så sørg for at tjekke hendes hjemmeside for at få hendes unikke indsigt.

Chris Coyier (@chriscoyier)

Chris fokuserer på generel webudvikling og især på CSS. Han løber css-tricks.com (som er bygget på WordPress) og codepen.io hvor han deler masser af design- og udviklings-tricks, der skærer tværs over webudviklingskortet, inklusive WordPress selvfølgelig.

Chris ‘hovedfokus er ikke WordPress, men en gang imellem deler han uddrag, værktøjer og ressourcer, som du kan bruge i dine WordPress-projekter. I det hele taget som WordPress-udvikler eller ivrig bruger er det godt at følge med på hans websteder.

Jeff Starr (@perishable)

Jeff er en ægte WordPress-stjerne. Han er udvikler og udgiver med mere end 10 års erfaring med udvikling af WordPress. Han kører i øjeblikket tre websteder: Perishable Press, Digging in WordPress og WP Tao, alle dedikeret til at undervise ins og outs i WordPress.

Jeff’s WordPress-tutorials og bøger er hovedsageligt rettet mod udviklere, der vil mestre håndværket med temaudvikling.

Brennen Byrne (@brennenbyrne)

Brennen er en sikkerhedsguru, når det kommer til WordPress, og det er ingen overraskelse, at han nu er fuldt fokuseret på sit nye geniale projekt Clef, en app, der tillader enkel, men kraftig 2-faktorsgodkendelse til WordPress. Appen bruger en digital signatur til at logge dig på snarere end traditionelle adgangskoder. Projektet er noget nyt og har endnu ikke fået meget trækkraft i samfundet (endnu), men der er ikke meget tvivl om, at det er fremtiden.

Brennen er bestemt nogen, du skal følge, hvis du vil lære, hvordan du grundigt sikrer dine WordPress-websteder.

Andrew Nacin (@nacin)

Andrew er en WordPress-lederudvikler og kunne ikke være mere involveret i WordPress-samfundet som helhed. Han deltager i alle faser i udviklingscyklussen fra infrastruktur til websteder til fejlrettelser. Han hyppiger også WordCamps, hvor han møder rigtige WordPress-brugere (ligesom dig!) Regelmæssigt.

Han dedikerer også meget af sin tid til WordPress.org-webstedet, og du kan se ham på mange en mailingliste og IRC-udviklingskanalen.

Ryan Boren (@rboren)

Ud over at bidrage til WordPress-kernen som hovedudvikler arbejder Ryan også som ingeniør hos Automattic. På WordPress-fronten ændrer han kontinuerligt kodebasen for at forbedre effektiviteten og tilgængeligheden. Han er også en almindelig bug fixer hos Automattic og beskriver sig selv som en “Atheist Vegan Transhumanist Libertarian.”

Peter Westwood (@westi)

Der er utallige ting, du kan lære af Peter Westwood, medlem af lederudviklerteamet siden 2005. Han er aktiv på Twitter, og selvom hans WordPress-blog ikke opdateres så ofte, når det er, kan du være sikker på, at han har noget informativt at sige.

Automatisk (@automattic)

Dette indlæg handlede om enkeltpersoner, men det er svært at udskille visse personligheder uden at nævne de hold, de leder eller arbejder med. Uden tvivl skiller teamet hos Automattic sig ud, når det kommer til holdbidrag til WordPress-samfundet.

Automattic er et team af WordPress-entusiaster, der kører og vedligeholder WordPress.com (sammen med mange andre projekter). Automattic er en oprettelse af Matt Mullenweg, og teamet bidrager regelmæssigt til en række open source-projekter, især WordPress.org. Teammedlemmer rekrutteres fra hele kloden og arbejder mest eksternt, hvilket gør det til et entydigt fascinerende team.

Besøg det automatiske websted for at tjekke hele holdet. Du kan enten udskille enkeltpersoner at følge, eller du kan simpelthen følge gruppen som helhed.

Nick Roach og Team (@elegantthemes)

Nick Roach er grundlæggeren af ​​elegante temaer og leder et team på 30 udviklere, designere og teknisk support specialister. Nick og hans team har bygget mere end 100 WordPress-temaer (mange præmier), og de deler meget af det, de har lært på deres blog. Mange af deres tip er rettet mod WordPress-brugere, men udviklere kan også lære meget af disse fyre.

Sinisa Komlenic og Team (@themeskingdom)

Ligesom Nick Roach, grundlagde og løber Sinisa Temaer Kongerige, et WordPress temaudviklingsfirma i Ohio. De har bygget nogle solide temaer og deler en masse nyttige tip på deres blog. Men i modsætning til elegante temaer er disse fyre et tæt sammensat team bestående af syv udviklere, designere og en supportagent. De virker meget godt organiserede, og det vises åbenlyst i deres arbejde. Der er bestemt noget at lære af disse fyre til enhver håbende WordPress-temaudvikler.

WooThemes team (@woothemes)

WooTemas er skabere af gratis og premium WordPress-temaer. De oprettede det, der i øjeblikket er et af de mest populære e-handels-plugins til WordPress, WooCommerce, sammen med en masse andre udvidelser til plugin. Der er faktisk et par udviklere, der udelukkende tjener penge på at udvikle og sælge WooCommerce-udvidelser.

WPExplorer Team (@wpexplorer)

Jeg ville være forladt, hvis jeg ikke talte om vores eget dejlige team, ville jeg ikke det? Med en kreativ blog og masser af temaer og plugins af høj kvalitet at vælge imellem, ville du gøre bedst for at tilføje dette websted til din feed-læser straks. Men det er bare min ikke-så-uvildige mening ��

Hvem ellers laver bølger i WordPress-verdenen?

Det var aldrig nemt at vælge kun ti personer fra en brugerbase på millioner. Jeg ville meget gerne høre dine tanker om disse ti valg, og hvem du ville have valgt – fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map