20+ kvinder i WordPress, du skulle følge

20+ kvinder i WordPress, du skulle følge

Efter mit indlæg med at udvælge ti personligheder i WordPress, du skulle følge, modtog jeg flere kommentarer og e-mails, der spurgte, hvorfor der ikke var nogen kvinder på listen.


Der var ingen bevidst grund til, at jeg gjorde ikke inkluderer kvinder, men jeg ville være den første til at indrømme, at det var dårlig form fra min side. Der er masser af kvinder i WordPress-verdenen, der er værd at nævne. Med det i tankerne satte jeg sig for at fremstille en opfølgning til mit “ti personligheder” -indlæg og præsentere for dig under 11 kvinder i WordPress, du skulle følge. god fornøjelse!

Sarah Gooding (@PollyPlummer)

Sarah GoodingSarah var en af ​​de første mennesker Jeg mødtes i WordPress-samfundet, hvad så den første kvinde. Vi arbejdede sammen kl WPMU.org hvilket var min første online-spillejob.

På det tidspunkt blev Sarah stolt præsenteret på bloggen som en prisvindende forfatter, og med god grund. Hun har skrevet om WordPress længere, end mange af os har brugt det. Ikke kun det, hun er partner på Untame, et boutique digitalt marketingfirma med speciale i open source content management systems og social networking arkitektur (til at låne direkte fra hendes WPMU.org-profilside.

Siobhan McKeown (@SiobhanPMcKeown)

Siobhan McKeownSiobhan – et andet gammelt teammedlem på WPMU.org, fulgte tæt på Sarahs hæle. Da jeg først begyndte at skrive til webstedet, var jeg ærefrygt for succesen med kun en artikel, som Siobhan havde skrevet: Hvorfor du aldrig skulle søge efter gratis WordPress-temaer. I øvrigt er meddelelsen i dette indlæg lige så vigtig i dag, som den nogensinde var.

Siobhan er siden flyttet fra WPMU.org, men arbejder stadig med WordPress og deltager selvfølgelig i WordCamps.

Helen Hou-Sandí (@HelenHouSandi)

Helen Hou-SandiMød Helen Hou-Sandi, selve definitionen på multitasker. Om dagen arbejder hun hos WordPress-implementeringsspecialister 10up som direktør for brugergrænsefladeteknik, men hendes engagement i WordPress går meget dybere. Hun var involveret i den nylige 3.6 udviklingscyklus som gæstependler og funktionsleder for postformatets brugergrænseflade og hjælper regelmæssigt med Trac billetter. Desuden har hun skrevet flere plugins.

Ikke overraskende holder Helen også sin egen blog, hvor hun for nylig erkendte sin kærlighed (og had!) til verdens foretrukne content management system:

Jeg elsker WordPress. Jeg udvikler at bruge det til mit job og til mine egne projekter, jeg skriver (lejlighedsvis) ved hjælp af det, og jeg foreslår det som et værktøj til indholdsbaserede websteder hele tiden. Jeg hader det også. Hvis jeg troede WordPress var perfekt, sådan som det er, ville jeg ikke arbejde på kernen.

Uden for samfundet er Helen en talentfuld samarbejdende pianist, der optræder ved mange begivenheder i New York-området.

Jen Mylo (@JenMylo)

Jen MyloJen Mylo er en af ​​de mest kendte kvinder på listen, til dels for sit UX-arbejde på Automattic, men for nylig for hende at påtage sig rollen som at tilskynde flere kvinder og mangfoldighed i WordPress-samfundet.

”Da Matt overbeviste mig om at tage jobbet hos Automattic, var en af ​​de ting, der fik mig ind, at han sagde, at jeg kunne arbejde på programmer for at bringe kvinder og piger ind i WordPress-samfundet, især omkring programmering”, siger Mylo.

Hun lancerede en række kun-kvinder-workshops, men hun tror ikke altid på, at positiv diskrimination er vejen frem, hvilket fremgår af kommentarer på hendes blog om den nye Doctor Who:

Det negative, bittere tilbageslag fra mangfoldighedsaktivister (og de ikke-aktivister, der for det meste bare gentweet ting), da det blev annonceret, at Peter Capaldi – en 50-ting britisk hvid fyr – ville overtage rollen var temmelig sød. Vi har ikke ret til at bestemme kunstneres kreative beslutninger baseret på vores egne socio-politiske dagsordener. De er kunstnere af en grund … de har ideer, de vil udtrykke.

Tammie Lister (@Karmatosed)

Tammie Lister

Når tiden går, eksperimenterer flere mennesker med community-plugins som f.eks BuddyPress. Tammie Lister (endnu en WPMU.org-kandidat) er kendt som en BuddyPress-specialist. Hendes mantra er “design til mennesker” med et særligt fokus på at levere logiske veje gennem websteder. Hendes fokus på brugeroplevelsen gør Tammie til en populær højttaler på WordCamps, inklusive den udsolgte BuddyCamp i Miami.

”Jeg er en fast tro på at gøre de ting, du elsker, og det viser. Jeg brænder for samfund, indhold og brugere. Jeg er lidt besat af at bringe et menneskeligt touch tilbage til websteder og skabe følelsesmæssige og personlige digitale oplevelser. Jeg tror ikke på, at én størrelse passer til alle ”, siger hun.

Tidligere i år lancerede hun Buddy Design Labs, en blog, der undersøger, hvad der kan gøres med BuddyPress UI, såsom et statistikdashboard og en tidslinje for aktivitetsstrøm. Du bør bogmærke det, hvis du selv er den mindste smule interesseret i at se, hvad der kan gøres med BuddyPress.

Lisa Sabin-Wilson (@LisaSabinWilson)

Lisa Sabin WilsonWisconsin bosiddende Lisa Sabin-Wilson er en plakatpige til freelance drømmen. Hun forlod sin 10-årige karriere som en registreret sygeplejerske for at starte en webdesign & udviklingsvirksomhed. Otte år senere accepterede hun en fusionsaftale med WebDevStudios, hvor hun nu er medejer og partner.

Undervejs blev Lisa underskrevet af Wiley Publishing til forfatter af den første udgave af WordPress til Dummies, og yderligere fem udgaver efter det. Bogen var en enorm succes og fik hende til at skrive BuddyPress For Dummies, WordPress alt sammen for dummies og WordPress Web Design For Dummies.

Hun kender sin vej rundt Multisite og talte på WordCamp Las Vegas sidste år om emnet. Det var et populært foredrag, især i de første 30 sekunder. For at finde ud af hvorfor, tjek videoen på hendes blog.

Mika Ariela Epstein (@Ipstenu)

IpstenuBedre kendt som Ipstenu, Mika Ariela Epstein er Half-Elf support-rogue. Hun arbejder for DreamHost som WordPress support specialist, men som så mange andre involverede i samfundet går hendes arbejde langt ud over sit dagjob. Hun er en regelmæssig problemløser i WordPress.org fora, og er også en dab-hånd ved plugin-udvikling.

Hendes specielle interesseområde er Multisite, et emne, som hun har skrevet to e-bøger om.

Mika er en almindelig højttaler hos WordCamps. Særlig bemærkning er hendes præsentation i Portland, hvor hun kombinerede sin kærlighed til WordPress-support med sin åbenlyse kærlighed til rollespil i “Rolling Your WordPress Support Character”. Du kan se hendes lysbilleder her.

Suzette Franck (@suzette_franck)

Suzette Franck

Suzette arbejder hos specialister i Media Temple, hvor hun uddanner og går ind for WordPress. Linjen mellem hendes arbejdstid og fritid er imidlertid sløret, da hun deltager i et forbløffende antal WordPress-møder og WordCamps.

Hende blog er et fantastisk sted at tjekke alt, hvad hun er involveret i, men også for at få en fornemmelse af, hvad WordPress-samfundet virkelig handler om, med førstehåndsregnskaber fra Suzette om det arrangement, hun deltager i. Sidst men ikke mindst er hun også en fast gæst på WPWatercooler video podcast.

Kathy Drewien (@kdrewien)

Kathy DrewienKathy Drewien er en selvudnævnt redningsmand for ‘forladte, grimme, forældreløse, ødelagte og ikke-produktive’ WordPress-websteder. Hendes fokus er på at lære folk, hvor sjovt (og rentabelt) WordPress kan være. Hun har været involveret i samfundet i nogen tid, herunder at tjene i Atlanta WordCamp arrangørteam i syv år, mentorere nyere WordCamp arrangører og påtage sig en lang række andre frivillige roller.

igennem hendes hjemmeside, Kathy tilbyder tilpassede tjenester relateret til udvikling, uddannelse, træning og mere. Hun inspirerer også konstant brugere på WordCamps. Du kan også finde ud af om kommende begivenheder, hun vil deltage i, læse indhold fra tidligere begivenheder og komme i kontakt med Kathy selv.

Carrie Dils (@cdils)

Carrie DilsCarrie Dils er en freelance WordPress-udvikler og konsulent, der er aktiv i samfundet på en række måder og bruger sin viden til at inspirere andre til at investere i at opbygge deres egne virksomheder. Gennem hendes blog, hun tilbyder værdifuld rådgivning om freelancing, WordPress og en række relaterede emner. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren udvikler, har Carrie visdom til at dele, som du kan drage fordel af.

Udover hendes blog og Twitter-konto er der en række måder, du kan følge Carrie og lære af hende. Du kan lytte til hendes ugentlige podcast, OfficeHours.FM, og tjek dens relaterede e-bog. Hun er også oprettet et dedikeret kursus for nye freelancere, for at hjælpe dem med at komme i gang på højre fod. Vi anbefaler stærkt at udforske Carrie’s websted grundigt, da der er meget der tilbydes.

Kim Doyal (@kimdoyal)

Kim DoyalKim Doyal kører et sæt med titlen fokuseret på indholdsmarkedsføring og forretningsstrategi. Hun er blandt andet podcaster, coach og generel WordPress-guide. Hun bruger sin tid på at lære andre, hvordan man bygger og skalerer deres forretning videre deres udtryk, eller som hun udtrykker det, uden at “kede din glans.” Hendes ekspertise stammer fra mange års drift af sine egne virksomheder, arbejder inden for webdesign, coaching og mere.

Hvis du er interesseret i at høre fra Kim, er der en række måder at gøre det på. Du kan tjek hendes podcast, som fokuserer på at hjælpe dig med at lære at generere flere kundeemner og udvide din virksomhed ved hjælp af WordPress. Hun vedligeholder også en aktiv blog, der dækker en række emner relateret til forretning, WordPress, udvikling osv. Plus, hun tilbyder tilpassede tjenester til alle, der leder efter solid coaching på alle mulige online forretningssatser.

Christine Rondeau (@bluelimemedia)

Christine RondeauChristine Rondeau er en WordPress-udvikler og tema, der har været involveret i platformen på en eller anden måde siden 2004. Hun har specialiseret sig i front-end-udvikling og har endda undervist i WordPress i flere år. Hendes forretning, Bluelime Media, er fokuseret på at hjælpe folk med at oprette fantastiske websteder, uanset om de primært er indholdsskabere eller grafiske designere. Hun samler mennesker med forskellige kompetencer, så de kan arbejde sammen for at gøre deres visioner til virkelighed.

Bortset fra Twitter kører Christine en blog på sin hjemmeside, som det er værd at læse. Hun deler værdifulde tip og ressourcer og skriver om de nyeste udviklingsemner og værktøjer. Til sidst frivilligt hun ofte for gruppen Canada Learning Code (tidligere kendt som Ladies Learning Code), der lærer de tekniske færdigheder, der kræves for at lære kodning, og fokuserer på at hjælpe dårligt stillede grupper.

Sara Rosso (@rosso)

Sara RossoSom marketingdirektør for Automattic, hun kender WordPress indefra og ud. Hun har arbejdet for forskellige tech-virksomheder siden 1996, herunder Hewlett-Packard og Ogilvy, og har et indgående kendskab til forretningsstrategier og digitale marketingstrategier. Hun udgiver indhold på tværs af mange web- og printpublikationer om en lang række emner og taler ofte om teknologi, WordPress, personlig branding, skrivning og meget mere.

Det er udfordrende at sammenfatte alle de projekter, Sara har været involveret i, inden for WordPress-samfundet og andre steder. Hun er en af ​​grundlæggerne af Girl Geek Middage, for eksempel, som er en organisation, der promoverer kvinder i tech-branchen, der spænder over 23 kapitler på dette tidspunkt. Hun grundlagde endda en Verdens Nutella-dag, som hun overleverede til Ferrero-selskabet i 2015. Hvis du er interesseret i at lære af Sara og høre om hendes mange eventyr, skriver hun regelmæssigt om forretning, WordPress og andre emner på hendes blog.

Ana Segota (@Ana_Segota)

Ana SegotaAna havde altid været lidenskabelig omkring design, men efter lidt opmuntring fra hendes mand lærte hun sig HTML / CSS og blev udvikler. I 2012 fandt hun WordPress og begyndte Hun kuraterer nu en samling smukke WordPress-temaer på sin egen hjemmeside Anariel Design, og når hun ikke tweeter om temaer eller WordCamps, deltager hun, deler hun lækker billeder af hendes plantebaserede opskrifter på sit andet håndtag @easyvegkitchen.

Lisa Work (@Lisa_Work)

Lisa WorkLisa er en talentfuld WordPress-ekspert, der ikke kun arbejder med WordPress, men lærer det også! Lisa kører Vær lyst Studio hvor hun er dedikeret til at gøre det muligt for enhver (uanset deres kvalifikationsniveau) at opbygge deres eget fantastiske websted med WordPress. Hun forbinder direkte med WordPress-brugere via sine kurser og workshops, men giver også tilbage til samfundet med downloadbare kits og gratis ressourceguider for at hjælpe DIYers med at komme i gang.

Vi anbefaler også stærkt Lisas blog hvor hun deler tip om branding, webdesign, marketing og mere for at hjælpe dig med at få din virksomhed i gang.

Claire Botherton (@abrightclearweb)

Claire BothertonClaire er en freelance webudvikler, der begyndte at arbejde med WordPress i 2012. Hun tilbyder i øjeblikket webdesign, tweaks, vedligeholdelse og en-til-en-træning. Men ud over sit arbejde med WP er hun en talsmand for webtilgængelighed.

Faktisk er Claire specialiseret i lydhør og # a11y venlig webdesign. For at lære mere om tilgængelighed, webdesign og anden WordPress-nyhedstjek Claires blog på Et lyst klart web.

Megan Jones (@jonesblogs)

Megan JonesMegan er en selvstændig anerkendt kaffekærling, der bor i Brighton, som også ved at vide noget om WordPress. Hun har brugt denne viden til at blive en talentfuld forfatter, der bare tilfældigvis skriver til WPExplorer (se hendes arbejde på vores blog) såvel som en række andre hæderlige blogs som PremiumWP, Elegante temaer, WPLift og mere. Hun tweeter ofte om alt, hvad WordPress er med

Brenda Barron (@digitalinkwell)

Brenda BarronBrenda har navngivet sig selv til at skrive til Envato, Moment, WPMU og selvfølgelig WPExplorer (se hendes seneste indlæg på vores blog). Hun tweeter regelmæssigt forretningstips (med mange WordPress-relaterede) og deler hendes Digital Inkwell Digest, som er en roundup eller interessante verdensnyheder / begivenheder. For mere skal du huske at gå over til Brendas blog hvor hun deler freelancing-guider, tip på sociale medier, infografik, generel forretningsrådgivning og mere.

Andrea Badgley (@andreabadgley)

Andrea BadgleyAndrea kom først ind i WordPress ved at blogge om hendes daglige liv og tanker (som du stadig kan kassen på hendes blog). Nu er hun en lykkeingeniør hos Automattic, hvilket betyder, at hun bruger masser af sin tid på at hjælpe andre med at bruge WordPress.

Andrea har holdt præsentationer på forskellige WordCamps om skrivefærdigheder, senest på WordCamp Europe i 2016 om, hvordan man publicerer om 10 minutter om dagen (du kan se videoen af ​​hendes præsentation over på WordPressTV). Men hun er også meget aktiv på Twitter, hvor hun deler personlig, god læsning og selvfølgelig en smule WordPress-nyheder.

Josepha Haden (@JosephaHaden)

Josepha HadenJosepha er en Community Wrangler hos Automattic, hvilket betyder, at hun arbejder med WordPress og meetups overalt i verden.

Hun fandt først WordPress tilbage i 2010 gennem sin mor, der serendipitously havde en ekstra billet til en lokal WordCamp. For Josepha var det kærlighed ved første møde, og nu strømmer hendes lidenskab for platformen ud i hendes arbejde, samfundsopgave og selvfølgelig på sociale medier.

Leslie Bernal (@agirlandhermac)

Leslie BernalLeslie elsker hvalpe, binge-ser shows, bacon og WordPress (duh!). Hun har en BFA i grafisk design, et øje for UX og omfattende viden om Divi-temaet. Faktisk udvikler hun Divi-barnets temaer over kl En pige og hendes Mac . Chancerne er, hvis du har et spørgsmål om Divi eller WordPress Leslie vil have et svar. Ud over sit daglige arbejde med WordPress bruger hun også tid på at blive involveret ved at deltage i WordCamps og dele gode tip og værktøjer på Twitter.

Vil du se mere af Leslie? Stil ind på tirsdage for Divi Chat hvor Leslie og en gruppe andre professionelle taler om WordPress-emner.

Hvem ellers?

Kvinder er overalt inden for teknologi. Da der er så mange veje at forfølge inden for WordPress-niche, kan det imidlertid være svært at finde dem og deres unikke stemmer. Heldigvis fortsætter de med at arbejde deres magi alligevel, hvilket gør det vanskeligere at overse dem hver dag.

I dette indlæg har vi præsenteret dig for 21 fantastiske kvinder, der arbejder inden for WordPress. Vi talte om, hvad de gør for platformen og samfundet, og lade dig vide, hvordan du kan følge dem online. Alle af dem har uvurderlig viden, ekspertise og indsigt at dele, og vi opfordrer dig til at følge dem på Twitter og tjek deres websteder, blogs og podcasts.

Er der en kvindelig stemme i WordPress, du mener, bør tilføjes til denne liste? Fortæl os alt om hendes arbejde i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map