20 fantastiske eksempler på WordPress-websteder

Fantastiske websteder bygget med WordPress

Der er en kategori af mennesker, der ikke har nogen idé om, at WordPress findes. Så har vi de fyre, der har hørt om platformen, men aldrig har prøvet det. Vi har den anden gruppe mennesker, der har prøvet WordPress, men aldrig har taget det langt. Og så har vi det andet kaliber af fyre, der bøjer WordPress på ufattelige måder til at bygge websteder, der er ude af denne verden.


Uanset hvilken kategori du falder i, sammensætter dagens indlæg 20 fantastiske eksempler på WordPress-websteder til din fornøjelse. Dette indlæg tjener som inspiration, men mere som en illustration af de uovertrufne egenskaber og magt i WordPress CMS. Lad os grave ind, uden at spilde et andet sekund.

La Pierre Qui Tourne

Fantastiske eksempler på WordPress: La Pierre Qui Tourne

Lad os pakke disse poser og flyve helt til Frankrig, hvor vi møder Isabelle og Benedict, de fantastiske fyre bag organiske kiks fra La Pierre Qui Tourne. Deres er en avanceret operation, og deres websted lader dig komme ind på handlingen glat som om du var lige der i et af deres point de vente aka forretninger.

Med glideskydere på fuld skærm, fantastiske billeder, parallax, et responsivt layout og lokkende CSS-animationer, scorer dette websted position en i dag for det er simpelt omend elegant design, der giver dig lyst til nogle kiks.

Jay Z

Fantastiske eksempler på WordPress: Jay Z

Berømtheder sætter trends, og et af de største trendsætningsnavne i musikbranchen skal være Jay Z. Med et unikt designkoncept og en stærk følelse af indholdsretning, behøver du ikke at undre dig over, hvorfor Jay Z’s side vælger vores 2. position. Jeg mener, jeg har aldrig set eller engang forestillet mig et design som dette.

Den unikke glideslider til hjemmesiden, ubesværet responsivt design og fremragende brug af WordPress o-embed (check de Soundcloud-spillelister) gør dette websted til et fremragende eksempel på, hvad WordPress kan gøre ved hjælp af en dygtig udvikler.

Eginstill

Fantastiske eksempler på WordPress: Eginstill

Så har vi Holland, hjemstedet til Van Persie, tulipaner, kanaler og cyklister. Vi ved alle, hvad Amsterdam, hovedstaden, er bedst kendt for, så jeg vil ikke gå nærmere ind på. Holland er også hjemsted for Eginstill, de fyre til interiørdesign, der “… ikke fremstiller køkkener … men… skaber plads til alle de ting, du finder vigtige i livet.”

Perfekt billede er en stor ting inden for webudvikling, og designerne bag Eginstill WordPress-webstedet ved også dette. Rulling med mus, der udløses, fungerer utroligt godt for dette websted, du vil undre dig over, hvorfor du aldrig har prøvet det på dit eget sted.

Jeg har ikke de rigtige ord til at beskrive, hvorfor Eginstill er så fantastisk et WordPress-sted, du skal selv se det for at tro. Åh forresten, de bruger et ret simpelt farveskema, men resultaterne er fantastiske.

Cienne NY

Fantastiske eksempler på WordPress: Cienne NY

Hvis din målgruppe består af unge kvinder, deres elskere og alle andre, der vil gøre noget for at holde sig foran kurven på mode måde, er du nødt til at låne et blad fra Cienne NY’s WordPress-websted.

Dette WordPress-websted er enkelt, 100% lydhør, kommer med fantastiske billeder, en fast menu og masser af hvid plads. Du vil forveksle denne skønhed med en WordPress-stunner på én side, men det er et websted på flere sider, der indlæses så hurtigt, at du måske går glip af de smukke CSS-overgange. Men det er sandsynligvis fordi Cienne NY serverer indhold fra Shopifys CDN. Komme videre…

Fubiz Media

Fantastiske eksempler på WordPress: Fubiz Media

Whoa, det tog ikke lang tid at vende tilbage til Frankrig. Og kan du bebrejde os? Når det kommer til smukt design, har franskmændene ikke brug for din godkendelse for at imponere. De fremsætter ikke undskyldninger; de gør bare deres ting, og du er, godt, floored.

Hvis du ikke tror på disse ord, hvad med at tjekke Fubiz Medias websted? Mega-menuer, faste menuer, animerede logoer, CSS3-teknikker, smuk grafik og meget mere mødes i en top-of-the-skuffe-affære, der er Fubiz Medias websted.

Hvad gør de igen? De dabler sig i kunsten. De er et online magasin “… der leverer en vision og perspektiv på de seneste nyheder om kreativitet, inspiration og popkultur.” Vi kunne have givet dem nummer 1-pladsen, men det er taget, så femte placering er det. For nu.

ESPN Sports Programmering

Fantastiske eksempler på WordPress: ESPN Sports Programming

Awwwards giver dette websted en gennemsnitlig bedømmelse på 7.37 / 10.00. Design scorer 7,57, brugervenlighed 7,29, kreativitet kommer på 7,14 og indholdsmesser godt 7,29. Store scoringer, hvis du spørger mig, men det til side.

Hvert år distribuerer ESPN 5.000+ timer “… live begivenheder, højdepunkter, serier, atelier og manuskriptede medier til tv-stationer over hele kloden.” Deres mission er at servere sportselskere når som helst og hvor som helst.

Men hvordan trækker de denne tilsyneladende uhyrlige handling ud? Damer og herrer, siger en stor velkomst til webstedet ESPN Sports Programming, der kører på den stadig effektive WordPress-platform. Med over 14 millioner likes på Facebook kun, kan du satse, at dette websted trækker en masse juice. Stadig bærer WordPress dagen for disse mennesker. Skalerbarhed baby. Skalerbarhed.

Alexander Engzell

Fantastiske eksempler på WordPress: Engzell

Gå ind på engzell.me, porteføljewebstedet til Alexander Engzell – en kreativ direktør fra Sverige – og du kan føle den ekstraordinære synergi i WordPress fylde rummet.

Okay, ingen overdrivelser, dette er et WordPress-websted, der har så meget, der sker for det sammenlignet med én personsøgere og multi-personsøgere. Grafikken og typografien er på punkt. CSS3-animationerne er udsøgte. Du har aldrig set en portefølje så enkel, men alligevel så utroligt elegant og kraftfuld. Indtil nu.

HelloGiggles

Fantastiske eksempler på WordPress: HelloGiggles

Bestemt, at du har snublet over HelloGiggles før – de er hjemsted for masser af nyheder om kultur, mad, underholdning, arbejde, kærlighed, stil og meget mere. Og de vises stort set i søgeresultaterne, når du Google næsten alt.

Med et interessant magasinstillayout, problemfri integration af sociale medier, smart placering af reklamer og søde detaljer (som “Vi elsker dig” i sidefoden) gør dette websted til et fremtrædende eksempel på alle de ting, som WordPress kan gøre!

Bloomberg: Professionel

Fantastiske eksempler på WordPress: Bloomberg

Løg et øjeblik, og fortæl mig, at du ikke så dette komme fra en lang vej væk. Naturligvis tjener Bloomberg en omtale på denne liste, fordi det er et godt eksempel på, hvor meget du kan opnå med WordPress.

Bloomberg Professional, terminalen, er (ifølge dem) “den mest kraftfulde og fleksible platform for finansielle fagfolk, der har brug for data i realtid, nyheder og analyser for at træffe smartere, hurtigere og mere informerede forretningsbeslutninger.” Og de valgte WordPress til deres produktpromoveringssider, ofte stillede spørgsmål og blog. Vejen at gå Bloomberg, måde at gå.

Katy Perry

Fantastiske eksempler på WordPress: Katy Perry

Vi er allerede på nummer ti? Undskyld mig, jeg var ikke klar over, at vi skynder os gennem listen med alle disse fantastiske WordPress-websteder. Men lad os sakte lidt ned på denne rejse og se på Katy Perrys WordPress-drevne websted.

Vil du have et websted, der er helt tilpasset, og 100% dig? Se ikke længere end WordPress. Bare kig på Katys. Blinkende baggrundsbilleder på fuldskærm, beskåret trekant-blogbilleder, brugerdefinerede animationer, en fancy dobbeltrulle-twitter-feed, fantastiske billedlysbokse-gallerier og så meget mere. Et temmelig fantastisk WordPress-websted, hvis du spørger os.

Jeg skød ham

Fantastiske eksempler på WordPress: Jeg skød ham

Der er ingen grænser for det meget, du kan opnå med WordPress, når du først sætter dit hjerte og sind ind i det. Jeg skød ham er bevis nok.

I et nøddeskal er I Shot Him et San Francisco-baseret designstudie. De ”… mener, at design har magten til at gøre mere end at sælge et produkt, men at det kan gøre en forskel ved at ændre opfattelser, følelser og handlinger til gavn for os alle.”

Med faste menuer, parallax, CSS3-animationer og fantastisk typografi blandt andre funktioner, behøver du ikke se hårdt for at se, hvorfor jeg skød ham lavet listen.

Jern til jern

Fantastiske eksempler på WordPress: Jern til jern

Bragt til os af designer Kevin og udvikler Jonathan, Iron to Iron er et WordPress-websted, der er værd at tjekke ud.

Opsætningen er temmelig meget ligetil, men fladt design, fantastisk typografi, skøre animationer og store billeder blandt andre funktioner gør Iron to Iron til en ganske formidabel WordPress-side.

Iron to Iron er placeret på 409 River Street, Troy, NY, hvis du gerne vil besøge dem et hurtigt besøg.

GG Music & Audio Productions

Fantastiske eksempler på WordPress: GG Music & Audio Productions

WordPress er ikke kun for designere, udviklere, kreative instruktører og dem andre teknisk-erfarne fagfolk, det er for enhver og enhver, der leder efter en elegant og kraftfuld CMS.

Platformen er ret alsidig, og GG Music & Audio Productions ved alt dette godt. Deres er et mangesidet WordPress-sted, der fokuserer læseren på indholdet.

”Efter en vis mængde ressourcer og eksperimentering med Joomla, Drupal og WordPress, bosatte jeg mig på sidstnævnte til min egen firmablog, Tinderbox. Fremgangen til at bruge WordPress som et CMS efter dette var en naturlig bevægelse. Efter min mening, hvor WordPress virkelig udmærker sig, er det faktum, at min klient finder det så let at bruge. ” – Adam Alloway, designer.

Pige med et kamera

Fantastiske eksempler på WordPress: Pige med et kamera

Girl With A Camera er fotografens hjemmeside for fotograf Ashley Baxter, der forklarer de fantastiske fotos, du helt sikkert vil elske.

Hun startede på Tumblr, men de konstante (og skuffende) stilstandstider, der fulgte med tjenesten, sendte hende på udkig efter et bedre CMS. Hun fandt WordPress, som var utroligt let at tilpasse, og hun har aldrig set tilbage.

Nu skal hun bare koncentrere sig om sin Canon, og WordPress gør resten. Hun kan let tilpasse baggrunde for individuelle sider / indlæg for at skabe den perfekte stemning, der komplimenterer hendes værker.

Hvis du er bosat i Glasgow, Skotland og leder efter en smuk og anstændig bryllupsfotograf, ved du, hvor du skal kigge. BTW, hun har en fantastisk portefølje og nogle fantastiske lookbooks, som du måske vil tjekke ud.

Vogue Indien

Fantastiske eksempler på WordPress: Vogue India

Som et globalt anerkendt modemagasin trækker Vogue en vis alvorlig trafik regelmæssigt. Men hvordan serverer du en enorm mængde multimedieindhold til et verdensomspændende publikum uden at ødelægge dit websted? Du banker på de mest pålidelige af CMS-platforme – WordPress.

Og det er præcis, hvad Vogue Indien gjorde, og nu får de holde en horde af modeelskere grundigt underholdt med det bedste af modevideoer, historier, nyheder, billeder og så meget mere. De har så meget CMS-strøm til overs, at de også har råd til at tjene geniale annoncer.

Justin Bieber

Fantastiske eksempler på WordPress: Justin Bieber

I betragtning af at WordPress bruges af næsten 1/4 af webstederne på internettet, er det virkelig så overraskende, at Biebs er en af ​​dem? Uanset hvilket designfirma, han ansat, gjorde et fantastisk stykke arbejde med at skabe et unikt bokset layout, der ser ud til at være den perfekte pasform for sangeren.

De tilføjede en funktionsrig øverste bjælke (komplet med nyhedsbrev og sociale links), hovedskyder med links til iTunes og nylige musikvideoer og selvfølgelig en fuld blog, hvor fangirls (og drenge) kan finde ud af, hvad Justin ellers har. Plus hans websted har et fotogalleri og kommende begivenhedsafsnit, der er super unikke, men meget nødvendige for enhver popstjerne. Du skal tro det bedre.

TechCrunch

Fantastiske eksempler på WordPress: TechCrunch

Så har vi TechCrunch, en af ​​de mest populære teknologiblogger og en pålidelig kilde til nyheder og information om startups.

Dette 100% responsive WordPress-sted serverer en hel masse information på under 2,9 sekunder, hvilket er betagende for et sted i dets størrelse. Uanset om det er design, indlæsningshastigheder, den fantastiske præsentation af indhold og de mange widgets blandt andre søde funktioner, giver TechCrunch dig mulighed for at opleve WordPress på sit bedste.

Hastighed, skalerbarhed, præsentation, magt og mere alt i én CMS – WordPress.

Microsoft News Center

Fantastiske eksempler på WordPress: Microsoft

Har du nogensinde hørt om et lille firma, der hedder Microsoft? Ja, den Microsoft. De bruger WordPress til deres nyhedscenter. Hvorfor? Fordi WordPress er en pålidelig, tilpasselig og brugervenlig platform.

De har draget fordel af WordPress ‘magtfulde evne til at vise et antal medieformater, inklusive videoer. Det rene og lyse design er professionelt, iøjnefaldende og let at bruge, hvilket gør det perfekt for kunderne at gennemse og bruge.

Sony Music

Fantastiske eksempler på WordPress: Sony Music

Sony Music har underskrevet nogle af de bedste musikhandlinger i vores tid. Fra musikere som Whitney Houston, Brad Paisley, Bob Dylan, Elvis Presley til Future og Travis Scott blandt andre, er Sony Music ingen vittigheder, når det gælder god musik.

De ved, at de har musikerne til at takke for deres succes, og det er sandsynligvis derfor, de lavede webstedet om kunstnerne. Halvdelen af ​​hjemmesiden har en imponerende skyderen, der viser fotos af høj kvalitet af forskellige handlinger.

Resten af ​​webstedet indeholder musikvideoer, blogindlæg, nyheder og sociale medieindhold. Det er et simpelt sted, der pakker en ganske kraftig stempel. Eller er det bang? En kraftig boom bang? Boom twaff? Ingen?

WPExplorer

Fantastiske eksempler på WordPress: WPExplorer

Hvordan kan vi logge af uden at nævne vores helt egen WPExplorer. Dette websted bruger WordPress til at servere det bedste indhold på alle ting, der er relateret til WordPress. Alt fra tutorials, inspirerende indlæg til liste stillinger og de seneste nyheder, WPExplorer har din ryg dækket.

Dertil kommer, at vi tilbyder nogle af de bedste WordPress-temaer og plugins, inklusive Total WordPress-temaet og Symple Shortcodes-plugin. Designet er rent, og da vi bruger WPEngine, får du en forbløffende sidehastighed. Jeg vil ikke gå nærmere ind på det, jeg vil bare fortælle dig dette: Tænk WordPress, tænk WPExplorer.

Afsluttende ord …

Forhåbentlig har denne samling inspireret dig til at tilmelde dig en fantastisk WordPress-hosting, få fat i det bedste WordPress-tema for dig og komme i gang med at oprette din egen WordPress-drevne super side! Det er ingen hemmelighed WordPress er ret populært CMS i dag – den store og mægtige elsker platformen, og det samme gør newbies. Alle går til WordPress. Det er provokerende. Det er en revolution.

Og det er fordi det er utroligt kraftfuldt, men alligevel så let at lære, opsætte og bruge. Mange af de websteder, vi har gennemgået her, er enkle designmæssige, men kraftfulde funktionsmæssige, som bør informere din designproces i fremtiden. Simpelthen er trods alt symbolet på raffinement. Eller som Nick udtrykker det:

Der er ingen lettere CMS at bruge end WordPress. Det er gratis, en installation med et enkelt klik og tilbyder en massiv samling af temaer og design at vælge imellem for at få dit nye websted online på få minutter. – Nick Anderson, Daglig hosting.

Bortset fra det, skal du huske, at nogle af disse sider blev designet, ikke af deres ejere, men erfarne designere på en kontrakt. Når det er gjort, vil jeg gerne nævne, at der er mange andre gode WordPress-websteder derude oprettet af udviklere og af almindelige folk også. Det er bare synd, at vi ikke kan presse dem alle sammen i et enkelt indlæg.

Som sådan har vi måske gået glip af dit foretrukne WordPress-sted. Du føler måske også, at et bestemt sted ikke passer på denne korte liste. Nå, hold ikke tilbage. Hvis vi udeladte dit foretrukne WordPress-sted, eller hvis du har forslag, så lad os en linie i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map