10 største WordPress-myter, du skal begrave

10 største WordPress-myter, du skal begrave

I dag bringer vi hammeren ned Thor på 10 af de mest udbredte myter om vores foretrukne CMS, god ol WordPress. Efter at have oplevet dette velvillige stykke software fra første hånd, kan jeg garantere, at du kan opnå det umulige med WordPress. Har du tvivl? Bare tjek disse 20 store mærker, der bøjer WordPress for at gøre deres bud.


Derfor irriterer det mig til helvede og tilbage, når jeg finder folk, der smider rundt på ukorrekte “sjove kendsgerninger” a.k.a løgner om min elskede WordPress. Hookay, Jeg går lidt tilbage. jeg mente vores elskede WordPress.

Her i dag ødelægger vi 10 største WordPress-myter, hvoraf nogle måske har forhindret dig i at dykke ind og opleve en platform som ingen anden, bare så du kan se WordPress i dens fulde og rene herlighed. Lad os alligevel sætte denne baby i femte gear allerede.

WordPress er (bare) en blogplatform

WordPress er mere end en blogplatform

Jeg vil ikke tilbagevise det faktum, at WordPress blev født som en blogplatform. Imidlertid har det udviklet sig og vokset til et super-magtfuldt content management system (CMS) gennem årene, og har nu magt til 25% af internettet.

Disse websteder kan bestemt ikke alle være personlige dagbøger / blogs. Vi skal helt sikkert have forskellige WordPress-baserede websteder derude, især med alle de søde funktioner, som CMS er populær til.

Med brugerdefinerede indlægstyper, sider, widgets, addons og plugins blandt andre funktioner, kan du udvide din WordPress-installation til at give nogle af de største internet hits, såsom ViralNova, Time, CNN, TechCrunch, Harvard Law School, Mozilla Firefox, eBay, SONY og Microsoft blandt andre. Kører disse fyre bare personlige blogs? Jeg ved ikke; nogle af disse navne ejer websteder på øverste hylde, der trækker meget trafik, som slags indleder os til den næste myte.

WordPress er ikke skalerbar

WordPress er en skalerbar platform

Vi ved ikke, om det er fordi WordPress er “gratis” eller bare “et samfundsprojekt”, der kom ud af blues, men du vil ofte se kommentarer, der sætter spørgsmålstegn ved platformens skalerbarhed. Hvordan fungerer mit websted, når trafikken vokser? Hvilke funktioner vil lide i tilfælde af en trafikstigning? Vil WordPress komme ned, når du bliver populær?

Det er måske ideen om, at WordPress engang var en blogplatform udviklede i et CMS, men oftere end ikke, finder du en klient, der er bekymret WordPress vil smuldre under øget belastning. Ikke sandt. Fra småskalige bloggere helt til store multinationale selskaber, alle fyrer efter et stykke WordPress-cirkel.

Hvis dit websted falder ned på grund af trafikspidser, har det alt at gøre med din webhost, ikke WordPress. Forudsat at du har de passende serverressourcer, såsom de stakke, som WPEngine tilbyder, understøtter WordPress dit websted uanset størrelsen eller mængden af ​​trafik, du genererer.

WordPress er usikker

WordPress Security

Men igen, hvilken software er 100% idiotsikker? Hackere vil forsøge at udnytte de mindste sårbarheder i enhver software, ikke kun WordPress. Nu er WordPress ganske den populære platform, og som sådan tiltrækker den angreb efter angreb bare på grund af ren volumen, ikke fordi den er tilbøjelig til sikkerhedsbrud.

Hvis det ikke var for kerne- og sikkerhedsopdateringer, som platformen modtager regelmæssigt, ville Internettet være en bedlam lige i dette øjeblik. Folk mister deres websteder venstre, højre og center hver anden dag. Tabene ville være enorme, internettet ville gå i stykker, og WordPress ville gå vejen for dodoen.

Men det er mere end ti år siden WordPress ramte weberne, og det bliver større, bedre og mere sikkert hver daggry. Bidrag fra det enorme WordPress-samfund styrker vores elskede CMS én opdatering ad gangen.

Hver opdatering bringer bedre funktioner og hårdere sikkerhedsforanstaltninger, såsom den forbedrede adgangskodesikkerhedsfunktion, der blev introduceret i WordPress 4.3 “Billie”. Derudover kan du styrke sikkerheden på dit WordPress-sted ved hjælp af plugins som f.eks iThemes sikkerhed blandt andre.

Når alt er sagt og gjort, begynder sikkerheden på dit WordPress-sted (og meget mere så for dit værdifulde indhold) med dig. Du skal holde din WordPress-installation, temaer og plugins til enhver tid opdateret. Få desuden en vane at oprette regelmæssige og fulde sikkerhedskopier på websteder, hvis hackerne strejker.

Hemmeligheden bag at holde WordPress sikker på det hele tiden at implementere grundlæggende sikkerhedspraksis og derefter holde platformen opdateret, når opdateringer frigives. Sikker på, sikkerhedshuller opdages nu og da, men open source-karakteren af ​​WordPress betyder, at hullerne også tætnes. – Mike Wallagher, HostingFacts.com

WordPress er GRATIS (Derfor tilpasset til kommerciel brug)

WordPress er gratis men kraftfuld

For de fyre, der elsker gratis ting, og det betyder hver eneste af os, at WordPress at være et gratis produkt er virkelig gode nyheder. Men hvad betyder gratis nøjagtigt for WordPress?

For det første er WordPress gratis med hensyn til frihed (læs brugsrettigheder). Hvad det betyder er, at du kan tage WordPress, rive det ned, ændre det, lave kopier og / eller oprette din egen unikke version uden at søge tilladelse fra nogen myndighed.

Det er open source; software bygget af et samfund af bidragydere, hvilket betyder, at det ikke hører til noget bestemt firma eller person. For det andet betaler du ikke for at bruge WordPress, CMS – du skal bare downloade scriptet fra WordPress.org, installere det hvor som helst, og du er god til at gå.

En service som WordPress.com giver dig mulighed for at bruge WordPress på deres platform gratis. De giver dig et gratis underdomæne, f.eks. yourname.wordpress.com og gratis hosting. Andre lignende tjenester, kendt som administreret WordPress-værter, giver dig i det væsentlige mulighed for at bruge WordPress på deres platforme mod et gebyr (i modsætning til standard-webhosting, hvor du kan vælge mellem forskellige muligheder, der er nemme at installere).

Forskellen? Den gratis smag af WordPress serveret på WordPress.com er meget begrænset med hensyn til funktioner og fleksibilitet. Du betaler også en stiv præmiepris for at give dig personlig hosting komplet med dit eget domænenavn. Omkostningerne kan hurtigt stige op til $ 3000 pr. Måned.

Administrerede WordPress-værter giver på den anden side dig mulighed for at opleve WordPress i sin fulde herlighed til en brøkdel af prisen. Derudover giver traditionelle webværter som Dreamhost og Bluehost dig også mulighed for at nyde WordPress i sin fulde pragt, selvom du får mindre magt end hvis du skulle gå med en administreret WordPress-vært.

Ved at gå videre, vil de fleste forretningsvirksomheder afværge den gratis, open source, hylde-løsning til fordel for en skræddersyet CMS skræddersyet til deres specifikke behov.

Det er måske bureaukratiet, store budgetter eller nogen, der prøver at skære hjørner, men nogen skal fortælle disse fyre (og deres grå dragter), at de tydeligvis går glip af en mulighed for at spare store penge og få en platform, der er ekstremt alsidig, eller “som formløs som vand ”som min eks brugte til at beskrive sig selv. TMI? Kom over det, WordPress er gratis og helt rigtigt for kommercielle websteder.

WordPress kommer ikke med support

WordPress Support

Nu, hvor du lige sagde WordPress er en gratis platform, der er muliggjort gennem de værdsatte bidrag fra lokalsamfundet, hvor vil jeg henvende mig til skulle jeg støde på problemer? Godt spørgsmål.

Et typisk softwarevirksomhed fungerer som følger. Du har et behov. Du opsøger et velrenommeret firma, der igen tilbyder dig software, som du betaler for. Hvis du oplever problemer med at bruge deres software, skal du kontakte deres supportteam og du er sorteret.

Når det kommer til WordPress, er der ingen firma eller person, der ejer platformen, ingen betaler for at bruge den, og når du sidder fast … godt … du sidder fast. Forkert.

WordPress har et stort samfund af udviklere, designere, oversættere, bloggere, support reps osv. Der er gået langt for at opbygge WordPress Codex; en avanceret dokumentation, som du aldrig har set. Det er ikke alt, WordPress kan prale af en meget aktiv supportforum frekventeres af medlemmer af samfundet.

Med disse ressourcer og en række uafhængige servicevirksomheder, WordPress-vedligeholdelsestjenesteudbydere og masser af klare og tilgængelige freelancere vil du blive chokeret over, hvor hurtigt det er at få svar på dine onde.

WordPress er utilstrækkelig til e-handel

WordPress til e-handel

Skal jeg fortsat droppe “CMS” overalt for at få din opmærksomhed på alsidigheden i WordPress? I de tidlige dage af WordPress var det svært at forestille sig, at du kunne bruge WordPress til at opbygge en e-handel.

Ikke mere; WordPress-samfundet har set tilstrømningen af ​​utallige rammer og WordPress-e-handels-plugins, der gør opbygningen af ​​en e-butik lige så let som en cirkel. I dag kan du oprette et fuldt funktionelt WordPress-baseret e-handelswebsted ved hjælp af plugins som Woocommerce, WP-e-handel og Easy Digital Downloads blandt andre.

Den sjove del er WordPress er let at opsætte og bruge som en online butik. Faktisk kan de fleste skræddersyede CMS, der er bygget specifikt til e-handel, ikke konkurrere med WordPress, som det ser ud. WordPress e-handelswebbyggeren? Hvem ville have gætt?

WordPress-websteder er langsomme

WordPress-webstedshastighed

Borte er de dage, hvor websteder kun var en serie af HTML-sider, grafik og CSS strenget sammen. Med fødslen af ​​nye teknologier er websteder vokset i størrelse og funktionalitet. Ideen om at installere software til at begynde at opbygge websteder kan tvinge dig til at tro WordPress kan bremse din server. Falsk.

WordPress bruger de bedste webstandarder og semantisk XHTML, hvilket sikrer, at det er overordentlig hurtigt at opsætte og bruge. Den bedste kodningspraksis sikrer også, at WordPress er SEO-venlig fra ordet.

Langsomhedshastigheder er normalt forbundet med billige hostingudbydere og / eller dårligt kodede plugins. Udbydere af billige hostinger vil normalt være vært for dit websted og en million og en anden side på den samme server, hvilket bare inviterer til dårlige resultater blandt andre problemer.

Dårligt kodede plugins tilføjer “junk code” til vitale filer såsom header.php, hvilket bremser dine hastigheder, når unødvendige genstande indlæses før dit indhold. Buggy-plugins udgør også en trussel mod sikkerheden på dit WordPress-sted.

Vælg bare det bedste WordPress-hosting og hæderlige plugins, og du er god til at rocke festen.

WordPress-plugins er svimlende

WordPress-plugins

Og det er du også, hvis du installerer skyggefulde plugins fra hvor som helst og derefter græder dårligt, når lort rammer fan. Uanset hvor stor tro du har på menneskeheden, kan du simpelthen ikke antage, at alle plugins – gratis eller premium – er fejlfri. Det ville være en bjørnetjeneste for dig selv, nu ville det ikke være det?

Det er netop derfor, du skal undgå plugins fra leverandører, som du ikke kan stole på. For at undgå plugins, der sendes med bugs, forældet og ineffektiv kode, sikkerhedsproblemer og dårlig support, skal du altid gå til et stort antal downloads, gode bedømmelser og anmeldelser samt fremragende support.

Som en sidebemærkning udvider plugins funktionaliteten på dit WordPress-sted på måder, man kan forestille sig, så du kan bruge så stort potentiale, hvilket ville være meget svært eller dyrt at opnå uden de nævnte plugins.

Bare tilføj ikke plugins blindt, for det er sådan, du dommerer problemer med hensyn til dårlig ydeevne og øgede sikkerhedsrisici. Lav din due diligence min ven. Rettidig omhu.

Det er vanskeligt at administrere WordPress-websteder

Håndtering af WordPress-websteder

At administrere næsten ethvert websted, ikke kun WordPress-websteder, kan lyde skræmmende for begynderen. Det er en ting at installere dit WordPress-sted (er), det er noget andet at administrere webstedet.

Du skal holde øje med så mange ting, herunder godkendelse af kommentarer, overvågning af sikkerhed, sporing af trafik og opdatering af temaer, plugins såvel som WordPress-kernen. Når du har et par WordPress-websteder overalt, kan det blive ret rodet hurtigt.

Men det ville kun ske, hvis du ikke planlægger på forhånd, hvilket f.eks. Vil fortælle dig, at der er et flot plugin kendt som ManageWP, der hjælper dig med at holde styr på alle dine WordPress-installationer fra et enkelt centralt dashboard.

Når ManageWP er på plads, reduceres dit websteds vedligeholdelsesopgaver til at klikke på et par knapper, og dit arbejde er udført. Leder du efter at lære mere om styring af WordPress-websteder? Vi har din ryg dækket.

WordPress reagerer ikke (eller endda fremtidig bevis)

WordPress Responsivitet

Bekymret for, at din WordPress-installation ikke spiller godt med avanceret webfunktionalitet? Fremtidige teknologier? Nå, gæt hvad, du behøver ikke bekymre dig én gang, hvis WordPress er fremtidssikret, fordi … ja … det er det! Med regelmæssige opdateringer og de bedste webstandarder er WordPress altid grundlæggende for fremtiden.

Hvad med lydhørhed? Hvordan passer dit WordPress-sted i forskellige skærmbredder? Forudsat at dit WordPress-tema reagerer, reagerer dit websted automatisk. Det er så let at finde lydhøre WordPress-temaer på WordPress.org og temabutikker / markedspladser som Themeforest, Elegante temaer, temaprodukter og Min temahop for blot at nævne nogle få. For at spare dig for tid, skal du overveje at tjekke vores helt eget Totalt responsive multifunktions-tema.

Hvis dit WordPress-tema ikke reagerer af grunde, der kun er kendt af dig, kan du altid bruge WordPress-mobile plugins eller oprette en mobilvenlig version af dit websted.

WordPress bruger teknologi efter teknologi, som de kommer, hvilket betyder, at du har en kraftfuld CMS, der vil køre dit websted i dage, måneder og år fremover. Du kan have det sjovt med jQuery, backbone.js, Flash, CSS3, forskellige API’er og andre teknologier, der lader dig dreje dit WordPress-sted, uanset hvad du ønsker.

Afslutter

Kort sagt, WordPress er nøjagtigt det CMS, du har været på udkig efter. Men hvis du har brug for mere overtalelse, så lad os vide, hvilke myter du er stødt på. Vi er glade for at debunk dem! Hvad elsker du mest ved WordPress? Ganske magtspørgsmål for at holde dig overvejende indtil næste gang. I mellemtiden skal du dog dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor. Adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map