Powered Free Blogging WordPress téma

Ár:Ingyenes (GPL alapján engedélyezett)
Dokumentáció:Téma-dokumentumok
Videó:Videó útmutató
Github Repo:Github Repo
PreviewDownload

Jelenlegi verzió: 1.1.2


Szeretne egy jobb blogot? A Powered egy teljesen ingyenes blog stílusú WordPress téma, amelyet itt a WPExplorer kódolt. Olyan gyakorlati témát akartunk létrehozni, amelyet bármilyen típusú blog használhat – üzleti, technológiai, szépség-, életmód-, utazási, élelmezési és egyéb témákban. A téma tiszta és minimális elrendezése nagyon könnyű navigálni és olvasni. Igen, nagyon sok ingyenes ingyenes blogküldési téma létezik, de a Powered egy WordPress kódolási szabványokat használó, jól kódolt téma, néhány prémium jellegű funkciót kínál (válasszon több száz Google betűtípus között, állítsa be szélességét, válassza ki a menü színeit) bármilyen spam linket vagy titkosított kódot tartalmaz, rendkívül gyors, könnyen használható és a modern kor számára tervezett.

Minimális, érzékeny és gyors kialakítás

A Powered témát egy minimális rácsstílusú tervezés kódolja, amely lehetővé teszi, hogy a legutóbbi hozzászólásait nagyon könnyű navigálni, és hasonlóan sok népszerű bloghoz. Egyszerűen menjen a WordPress testreszabó 1, 2, 3 vagy 4 oszlop közül választhat a rácshoz. Emellett választhat az oldalsáv, a bal oldali vagy a jobb oldalsáv között az archívumok, a hozzászólások és az oldalak között. Az opcionális „Kiemelt üzenet” a rács első üzenetét nagy formátumban jeleníti meg, amely növeli a téma kialakítását, de növeli a legújabb cikkek expozícióját is. És az opcionális „Népszerű hozzászólások” szakasz a felületi lábléc előtt lehetővé teszi, hogy bemutathassa a legtöbbet megtekintett hozzászólást.

Testreszabási beállítások és képméretek

A Powered számos hasznos testreszabási beállítást tartalmaz, így megváltoztathatja az alapértelmezett webhelyszélességet, a mobil menü töréspontját, hozzáadhat egyéni logót, megváltoztathatja a bejegyzés kivonatának hosszát, engedélyezheti / letilthatja a téma különböző részeit, kiválaszthatja a rácsoszlopokat (1,2,3 vagy 4) válassza ki az elrendezéseket (jobb oldalsáv, bal oldalsáv, nincs oldalsáv), módosítsa a kapcsolódó hozzászólások lekérdezését, és válassza ki a megjelenítendő hányszót, válassza ki a kívánt lábléc-widget oszlopok számát, írja be az egyedi szerzői jogi szöveget, válassza ki az alapértelmezett téma betűtípust- család (válasszon a több száz közül) Google betűtípusok), írja be az egyedi képkivágási méreteket és így tovább!

„Ajánlott” képméret:

A következők nem igazán „ajánlott” képméretek, de ezeket használják az élő bemutatóban, ha használni szeretné őket, vagy valami hasonlót:

 • Kiemelt belépés: 1100 x 480 x középpont-központ
 • Belépés: 760 x 460 x középpont-központ
 • Egyetlen üzenet: 760 x 460 x középpont-központ
 • Összefüggő: 760 x 460 x középpont-központ
 • Oldalak: 760 x 460 x középpont-központ
 • Népszerű: 760 x 460 x középpont-központ

Fordítások és RTL támogatás

A Powered WordPress téma teljes mértékben lokalizálva van a fordításhoz, és tartalmaz egy Powered.pot fájlt a nyelvek mappában. Ezenkívül 2 funkciót is tartalmaz, amelyekkel támogatást nyújthat WPML és Polylang egyes testreszabási beállítások, például az egyéni logó fordításához, ha az egyes webhelyek nyelvéhez más logót szeretne.

Tartalmaz egy RTL CSS fájlt is, hogy jobbról balra nyelv támogatást nyújtson anélkül, hogy bármit tennie kellene! Egyszerűen válassza ki az RTL nyelvét a WordPress beállításaiban, és a fájl automatikusan betöltődik, és a téma különböző elemeit automatikusan mozgatja.

Nincs több konfliktus!

Felejtsd el a harmadik felek pluginjaival való konfliktusokat! A Powered program minden egyes PHP függvényt, osztályt és HTML azonosítót és osztályt egyedileg előtaggal kódol, hogy elkerülje a többi pluginnal való esetleges ütközéseket. Ezenkívül csak a WordPress alapvető funkcióit használjuk, nem használunk semmilyen harmadik féltől származó téma panelt vagy képméretező szkriptet, amelyek lelassíthatják a dolgokat vagy elbonthatják azokat..

A közösségi média integrációja

Csak azért, mert a dizájn egyszerű, ez nem azt jelenti, hogy ez az ingyenes téma nem tele van gyönyörű prémium funkciókkal. A Powered beépített közösségi médiamegosztást tartalmaz a Facebook, Twitter és Google+ összes bejegyzésében. Az olvasóknak csak egy gombra kell kattintaniuk, hogy megosszák cikkeit (csak győződjön meg róla, hogy beállította Nyissa meg a Grafikot helyesen a webhelyén egy plugin segítségével).

A téma tartalmaz egy egyedi közösségi média widgetet is, amelyet az oldalsávján vagy a láblécén használhat. Egyszerűen adja hozzá a widgetet az oldalsáv widgetterületéhez, illessze be a közösségi média hivatkozásaiba, és mentse. Könnyedén áthúzhatja a közösségi hivatkozások újrarendelését, és úgy is megnyithatja a linkeket ugyanabban vagy az új lapon.

Erőteljes blog

A legfontosabb, hogy a Powered megkönnyíti a blogolást. Nincs trükkök, egyszerűen tegye közzé a hozzászólásait, mint általában a WordPressben, és ha szeretne, illesszen be egy kompatibilis video- vagy audió URL-t. Bejegyzésed automatikusan megjeleníti a kiemelt képet a tetején (vagy videó / audio), és az alábbit. A hozzászólásokon egy opcionális szerző doboz jelenik meg, amelyben bio- és társadalmi hivatkozások találhatók (a közösségi beállításokon adja meg a közösségi linkeket), a következő és az előző cikkek linkjein, valamint a kapcsolódó cikkek szakaszon, amely ugyanazon kategóriából vagy véletlenszerűen (a a testreszabási beállítások).

A Powered szolgáltatás nagyszerű lehetőség minden blog számára, és nagyon reméljük, hogy megpróbálja! Az alábbiakban láthat további téma-szolgáltatásokat, vagy egyszerűen letöltheti a témát, hogy ma a fantasztikus blogjává váljon!

Powered WordPress téma jellemzői

 • Teljesen ingyenes GPL téma!
 • Reszponzív dizájn
 • 1-4 Oszlopok elrendezése a bejegyzésekhez
 • Balra, jobbra vagy nincs oldalsáv
 • Tiszta és minimális rács – válasszon a falazott vagy az illeszkedő sorok közül
 • Egyedi kép logó feltöltése
 • Néhány stílus- és tipográfiai beállítás
 • Egyéni közösségi média widget
 • Egyedi legutóbbi hozzászólások miniatűrök widgettel
 • Stílus szerző doboz szociális kapcsolatokkal
 • Normál, hang- és videofelvételek
 • Kapcsolódó hozzászólások
 • Népszerű hozzászólások szakasz
 • Menetes megjegyzések
 • Számozott lapozás
 • Egyéni lábléc szerzői jogi szövege
 • Vissza a felső nyílhoz
 • Tiszta és érvényes kód
 • És több!

Powered WordPress téma dokumentáció

A Powered WordPress téma használatának megkezdése meglehetősen egyszerűnek kell lennie, de itt található néhány tipp a téma használatához.

Telepítés: Telepítse ezt a témát ugyanúgy, mint bármely más WordPress témához. Egyszerűen töltse le a zip fájlt. Ezután a WordPress importőrrel telepítse és aktiválja a témát.

Testreszabói opciók: Az egyéni logó, a webhelyszélesség, az oszlopok, az egyedi színek és egyebek lehetőségei megtalálhatók az élő WordPress testreszabóban. Keresse meg a Megjelenés> Testreszabás> Általános témabeállítások az alapértelmezett témabeállítások megváltoztatásához. Vannak beépített stílus- és színopciók is, amelyekkel elérhetők Megjelenés> Testreszabás> Styling.

motoros-styling

Képméret: Alapértelmezés szerint a Powered téma nem vágja át és nem méretezi át a képeket, de az egyéni kivágást itt definiálhatja Megjelenés> Testreszabás> Képméret. Itt megadhatja a webhely különböző képeinek szélességét, magasságát és a vágási helyet. Ha kész, akkor futtasson egy miniatűrök bővítményének regenerálása.

motoros-image-méretek

Blogbejegyzések: Készítsen blogbejegyzéseket, a normálhoz hasonlóan, a kiválasztással Hozzászólások> Új hozzáadása. Ez a téma a kiemelt képeket, video- és audio stílusú hozzászólásokat is támogatja. Egyszerűen írja be a kompatibilis hivatkozásokat az aktuális metamezőkbe, amelyeket a postaszerkesztő alatt jelenít meg.

Népszerű hozzászólások szakasz: Az opcionális népszerű üzenet szakasz közvetlenül a lábléc terület előtt jelenik meg, és letiltható az Customizer-ben a „lábléc” lapon. Alapértelmezés szerint a legtöbb hozzászólás sorrendjében jelenik meg, de a Megtekintések közzététele Számláló plugin ehelyett a legnézettebb hozzászólások megjelenítéséhez.

Frissítés: A frissítéseket automatikusan biztosítja. Ha frissül a téma, akkor annak megjelennie kell a WordPress irányítópultján. Ha észrevehető, hogy elérhető frissítés, de nem látja a frissítést, akkor bármikor újra letöltheti a témát, és frissíthet FTP-n keresztül.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map