WPEngine pregled

8.5 Cjelokupna ocjena
WPEngine

WPEngine je vodeći poslužitelj WordPress hostinga s raznim hosting planovima usmjerenima prema širokom krugu korisnika, od osobnih blogova do kritičnih web stranica s misijom. Kao upravljano okruženje hostinga, angažmane oko WPEngine-a isključivo podržava njihova korisnička podrška 24 sata dnevno.

Pros
 • Sigurnost web stranice
 • E-trgovina i marketing putem e-pošte
 • Izvrsno Uptime
 • Služba za korisnike
 • Povrat novca zagarantovan
Cons
 • Kap za posjetitelje
 • Relativno skupo
 • Nema telefonske podrške za Osobni plan
 • Nedostatak hostinga putem e-pošte
9.2 Ocjena bloga

Cijena
$ 35

Kada želite ugostiti svoj blog ili web stranicu, ima puno smisla surađivati ​​s tvrtkom koja je opslužila preko 60 000 kupaca i čiji je otisak u više od 136 zemalja. WPEngine su razvili svoju tehnologiju u upravljanom WordPress hostingu koji je daleko jedna od superiornih blog hosting platformi. Njihova tehnologija je izuzetna i to je učinilo da njihove platforme budu skalabilne, brze i sigurne.

Planovi hosting blogova

Bez obzira na vaše potrebe za hostingom, pronaći ćete plan koji vam odgovara na WPEngine. Pet planova koje nude su:

Osobni plan – ovo je za male web stranice i startapove. Na raspolaganju je 24/7 podrška uživo i 10 GB lokalnog prostora za pohranu. Mjesečno ide za 29 dolara.

Profesionalni plan – prihvaća do 10 instalacija i nudi 20 GB lokalne pohrane. Obim prometa kojim se može baviti je 100.000 posjeta mjesečno i košta 99 dolara mjesečno.

Poslovni plan – Ako imate skup web stranica koje ukupno do 400.000 posjeta mjesečno, ovo je plan za koji treba ići. Mjesečno dobivate 25 instalacija i 30 GB lokalnog prostora za pohranu od 249 USD.

Premium plan – ovo je namjenska arhitektura koja vam daje visoke performanse i upravljanje brodovima. Sadrži više od milijun posjeta mjesečno i nudi vam 150 instalacija s lokalnom pohranom do 300 GB.

Enterprise Grade Plan – Ovo je krajnji plan s kapacitetom za obradu više od 5 milijuna posjeta mjesečno u posebnom okruženju. Lokalna pohrana proteže se na 1 TB i dobivate 24/7 podršku za ulaznice, rad aplikacija i strateško upravljanje računom.

Što WPEngine blog hosting čini posebnim?

Pa, puno faktora dolazi u obzir kada se razmatra jedinstvenost WPEngine hostinga na blogu. Slijedi kratki vijest o tome što znači ovdje ugostiti svoju web stranicu:

 • Čvrsta sigurnost web mjesta sa SSL certifikatima, skeniranjem zlonamjernog softvera i vatrozidom
 • Izvrsno produženje rada
 • Izvrsna korisnička usluga koja uključuje besplatnu 24/7 telefonsku podršku za sve planove, osim osobnog, koja ima koristi od 24/7 razgovora uživo.
 • Garancija povrata novca – dobivate do 60 dana probnog razdoblja samo kako biste pristupili prikladnosti planova za vas.

Nedostatak WPEngine bloga za blogove

Sljedeći čimbenici podrivaju ocjenu WPEnginea:

 • Kap za posjetitelje posebno za osobne i profesionalne planove
 • Skupo u odnosu na neke njihove konkurente
 • Nedostatak telefonske podrške u Osobnom planu

Sve u svemu, vaganje prednosti i nedostataka, WPEngine i dalje nudi izvrsne usluge blog hostinga koje bi svako poduzeće moglo poželjeti razmotriti.

 • Čvrsta sigurnost web stranica
 • Izvrsno produženje rada
 • Izvrsna usluga kupcima
 • Povrat novca zagarantovan

.


Povrat novca zagarantovan
60 dana
Prostor na disku
10GB – 400GB
Naziv domene
N / A

Još nismo pregledali opciju izdvojenog hostinga za WPEngine, jer oni trenutno ne izgledaju da nude ovu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali VPS Hosting opciju za WPEngine, jer oni trenutno ne izgledaju da nude ovu vrstu hostinga.

9.4 Ocjena WordPressa

Cijena
$ 35

Blizu 30% web stranica na mreži radi na WordPressu, a to je ključna statistika za postizanje popularnosti web hosting platformi. WPEngine nudi brži i sigurniji način rasta vašeg branda kroz brojne upravljane WordPress platforme. Raspon tvrtki na koje se planovi bave ovim se planovima širi od osobnih blogova na donjem kraju do kritičnih web lokacija s gornje strane.

WPEngine planovi za hosting WordPressa

Hosting planovi koje nudi WPEngine pohvaljeni su s najboljom arhitekturom u klasi i skalabilnošću.

Osobni plan

Uz probno razdoblje od 60 dana bez rizika, osobni plan je najprikladniji za kupce sa jednostavnim web lokacijama i minimalnim proračunom. Ovaj plan dolazi sa snažnom tehnologijom i solidnom korisničkom uslugom koja je dostupna 24 sata na dan u live chat-u. To je zajednički plan, što znači da će vaša web lokacija biti na platformi s kojom će mnogi drugi dijeliti resurse. Iz tog razloga, on može ugostiti do 25.000 posjeta mjesečno, a lokalni prostor za pohranu iznosi 10 GB. Također dobivate besplatni SSL certifikat po pretplati. Cijena ovog plana iznosi 29 dolara mjesečno.

Stručni plan

Ovaj plan cilja tvrtke s stalnim prometom ili velikim brojem manjih web mjesta. Možete ugostiti do 10 web stranica sve dok ukupni broj posjeta mjesečno ne pređe 100.000. Lokalna memorija iznosi 20 GB, a uz pretplatu dobivate i besplatni SSL certifikat. Trošak profesionalnog plana iznosi 99 USD mjesečno, ali postoji probno razdoblje od 60 dana za ocjenu prikladnosti plana.

Poslovni plan

Baš kao i dva gore navedena, ovo je i na zajedničkoj platformi, ali omogućuje mnogo višu razinu prometa, 400 000 posjeta mjesečno. Postoji lokalno spremište do 30 GB i smještaj do 25 instalacija. Uz besplatan SSL certifikat, možete jamčiti kupcima sigurnost njihovih podataka i informacija tijekom interakcije s vašom web stranicom. Cijena iznosi 249 USD mjesečno i opet dobivate 60 dana besplatnog probnog razdoblja.

Premium plan

Ovo je upravljani WordPress hosting hosting plan za tvrtke koje aktivno rastu i koje daju prednost optimalnim performansama. Dobivate posvećeno okruženje u kojem se vaša web stranica nalazi na jednom poslužitelju kojem prisustvuje prilagođeni tim za usluge kupcima. Maksimalni broj instalacija iznosi do 150, a mjesečno posjeta preko 1 milijun.

Plan ocjene poduzeća

Ako imate promet veći od 5 milijuna mjesečno i želite posvećeno okruženje s lokalnim spremištem do 1 TB, ovo je plan za koji se treba ići. Probni period za Enterprise Enterprise i Premium plan nemaju probno razdoblje jer se sve dogovara i prilagođava.

Pros za WPEngine hosting za WordPress

Među prednostima ovog hostinga su:

 • Najsuvremenija tehnologija koja omogućuje visoki promet
 • Globalna mreža s podatkovnim centrima rasprostranjena je u EMEA, SAD i Azijsko-pacifičkim regijama.
 • Raznolikost web hostinga planira razonoditi za vaše potrebe
 • Izvrsna usluga kupcima
 • Skeniranje zlonamjernog softvera i svakodnevno sigurnosno kopiranje
 • Izuzetno produženje rada

Zašto WPEngine hosting za WordPress možda nije za vas

 • Relativno skupo
 • Nema telefonske podrške za pretplatnike u osobnom planu
 • Oni ne prodaju domene niti pružaju hosting hostinga
 • Ne postoji okruženje poslužitelja zasnovano na Windowsu
 • Kap za posjetitelje

Svi koji traže davatelja usluga WordPress hostinga srednje klase, WPEngine stoji visoko u ovoj niši.

 • Najnovija tehnologija
 • Globalna mreža sa strateški postavljenim podatkovnim centrima
 • Raznolikost web hosting planova Odlična korisnička usluga
 • Skeniranje zlonamjernog softvera i svakodnevno sigurnosno kopiranje
 • Izuzetno produženje rada

.


Povrat novca zagarantovan
60 dana
Prostor na disku
10GB – 400GB
Naziv domene
N / A

Danas su u svijetu brandovi mnogo važniji nego prije stotinu godina. Brendovi spajaju znanost i psihologiju onoga što vaše poduzeće nudi u pogledu proizvoda, pa čak i pružanja usluga. Ako želite da vaš brend nadživi vaše proizvode i prenese kredibilnost, kvalitetu i iskustvo, morate njegovati njegovu digitalnu komponentu. O tome se radi u WPEngineu. Kao upravljani pružatelj usluge WordPress hostinga, ova kompanija pomaže brandovima da poboljšaju svoje digitalno iskustvo putem različitih planova.

Jeste li znali da svaka sekunda kašnjenja u vremenu učitavanja vaše web stranice može uzrokovati preko 7% gubitka u konverzijama? A kašnjenje od 2 sekunde može rezultirati 87% napuštanjem? Pa, ako niste, sada znate. Zbog toga je nužno odabrati platformu koja će vam pružiti pravi spoj tehnologija i usluga kako bi potaknuli vaše poslovanje.

Pregled WPEngine-a

WordPress je daleko najpouzdanija okosnica koja podržava milijune web stranica širom svijeta. Upravo se to razlog zašto su se neke web hosting usluge poput WPEngine odlučile isključivo fokusirati na hosting na ovom sustavu za upravljanje sadržajem. WPEngine je na tržištu nekoliko igrača, uključujući velike brendove, ocijenilo kao više od kompetentnog pružatelja usluga hostinga zbog izvrsnih uptime podataka, neograničenog mjesečnog prijenosa podataka, sigurnosti usredotočene na WordPress i drugih izvrsnih značajki.

Budući da se upravlja okruženjem za upravljanje, angažmane oko WPEngine-a isključivo podržava njihova korisnička podrška 24 sata dnevno. Okoliš je posebno dizajniran s obzirom na instalacije i dodatke za WordPress. Zapravo, s WPEngineom ne morate instalirati WordPress kao što je to slučaj s drugim web domaćinima. Svaki WPEngine plan koji kupite ima unaprijed instaliran sustav za upravljanje sadržajem. Zamislite da otvorite uvodnu e-poštu kako biste pogledali svoje podatke za prijavu i otkrili da vam ne trebaju nikakve dodatne postavke za započinjanje..

Kada je u pitanju stvaranje sadržaja, WPEngine donosi prednosti WordPress hostinga kako bi vam pružio okruženje prilagođeno kupcima u kojem možete s puno lakoće stvarati stranice, postove i galerije. Nije svaki WordPress dodatak na koji ćete naići automatski kompatibilan s WPEngine. To je zbog toga što tvrtka procjenjuje dodatke prije nego što ih ugradi u svoju platformu. Izuzimaju se negativni dodaci i oni koji dupliciraju sve što WPEngine već ima.

WPEngine upravljani planovi za WordPress hosting

Ako tražite tvrtku s raznim hosting paketima, u WPEngineu je nećete pronaći. To je zato što se ova tvrtka posvetila istraživanju, inovacijama i kreiranju proizvoda oko WordPress hostinga. Nekima ovo može zvučati kao nedostatak, ali s druge strane, WPEngine je pomogao da bude autoritet u ovoj niši.

Stoga, ako želite postaviti osobni blog ili čak složenu i zamršenu web stranicu za svoj brand, WordPress je jedna od platformi koju biste mogli i putem proširenja WPEngine razmotriti kao svog hosting partnera. Bez obzira na vaše potrebe, pružatelj usluga web hosting usluga ima plan koji vam može pomoći u ispunjavanju vaših ciljeva. Ispod je kratak pregled onoga što svaki od planova nudi.

Osobni plan

Ako imate jednu web lokaciju koju želite pokrenuti, poput osobnog bloga ili web stranice jednostavne trgovine, ovaj vam paket odgovara. Također, ljudi koji žele izvesti veći projekt, ali iz nekog razloga žele pokrenuti male i testirati iskustvo nekoliko web hosting tvrtki i planova prije nego što se nastane na jednoj, ovo je također dobra platforma za ulazak. Jedna od stvari koja se ističe osobnim planom jest to što ga pokreću inovativna tehnologija i 24/7 korisnička usluga.

Što se tiče lokalne pohrane, ovaj vam plan nudi do 10 GB prostora koji tehnički treba biti u mogućnosti prihvatiti vaše prijenose i značajke web mjesta bez usporavanja. Ljepota s dovoljno lokalnog prostora za pohranu je u tome što vam omogućuje sigurno pohranjivanje velike količine podataka samo u vašu domenu i protokol. Ne dijelite ovu pohranu ni sa kim.

Ovaj plan vam također daje besplatne SSL certifikate za sigurnost veza s web preglednika i vašeg poslužitelja. Ako imate malo web mjesto za e-trgovinu, to je sigurno dodatna prednost jer će vam klijenti lako povjeriti svoje podatke znajući da su sigurni i da ih nitko ne može mijenjati. Taj plan obično sadrži web stranice koje prosječno posjećuju 25.000 posjeta.

Stručni plan

Ovaj upravljani plan hostinga za WordPress od strane WPEngine namijenjen je kupcima koji upravljaju web lokacijama koje imaju stalni promet, poput velikih web lokacija za e-trgovinu, uslužnih web lokacija, pa čak i web stranica sa srednjim vijestima. Pravi posao u profesionalnim planovima je njihova fleksibilnost. Omogućuje vam instalaciju do 10 web lokacija što znači da možete imati sve svoje domene na istoj platformi radi lakšeg upravljanja.

Profesionalni planovi na razini prometne raspoloženja oduševljavaju ih većinu kupaca. Mogu podnijeti i do 100.000 posjeta mjesečno, što je ogromno za bilo koji posao koji ima pravilan plan pretvorbe. Što se tiče lokalne pohrane, ovaj plan ima dvostruko više od osobnog plana, 20 GB. Tu je i prednost besplatnog SSL certifikata što znači sigurnost web mjesta.

Poslovni plan

Taj plan omogućuje vam da imate do 25 instalacija. To se može činiti poprilično, ali ako ste tvrtka koja ima različite web stranice za vaše različite proizvode ili poslujete u više regija, ovo će vam biti korisno. Ograničenje prometa za ovaj plan 4 puta je veće od profesionalnog plana u 400 000 posjeta mjesečno. To znači da prosjek dnevno iznosi oko 13.000, što je dobar broj za bilo koju zaposlenu web stranicu. Lokalna pohrana daje vam do 30 GB uz besplatne SSL certifikate.

Izvrsna značajka ovog plana je GeoIP. Ovo je u osnovi vrhunska tehnologija koja pomaže identificirati geografski položaj računalnog terminala pomoću njegove IP adrese. Kada generirate sadržaj i želite ga ciljati ili prilagoditi određenom mjestu, ova tehnologija nam dobro dolazi. Također ciljano oglašavanje, sprječavanje neželjene pošte i ograničeni pristup na temelju lokacije može se dobro izvršiti pomoću GeoIP-a.

Premium plan

Postoje organizacije čiji je prioritet u optimalnom djelovanju njihovih web stranica. Ukratko, ne možete dopustiti ni sekundu da uspori ili ode ispod. Ako ste takav kupac, tada je premium plan ono što vam je točno potrebno. Ono što je tako posebno u ovom planu je da kombinira jedinstvene značajke jedinstvenog okruženja poslužitelja. Zapravo, ovaj plan vam daje vaše posvećeno okruženje zajedno s ciljanim korisničkim servisima i puno inovacija koje će vam omogućiti da postignete iskustva visokih performansi.

Iz tog razloga, ovaj plan je visoko prilagođen i može se ugovoriti kada WPEngine shvati vaše jedinstvene potrebe. Za razliku od ostalih koji imaju fiksni iznos mjesečno, ovaj plan nema eksplicitnu cifru. S upravljanim brodom, kao jednom od ključnih značajki premium plana, možete jednostavno premještati svoje web stranice bez ispadanja..

Plan ocjene poduzeća

Ovo je krajnji plan u pogledu produžetaka, performansi i skalabilnosti koji ima WPEngine. Ovo je plan rezerviran za kritična mjesta i mjesta koja imaju vrlo visok promet. Postoji posvećeno klasterirano okruženje unutar kojeg su zaštićene vaše web stranice. Korisnička usluga posvećena ovom planu je najviše kvalitete.

Baš kao i premium plan, plan za ocjenu poduzeća je uspio ukrcati radi lakšeg kretanja po web mjestima. Međutim, nešto što je zaista jedinstveno za ovaj plan je tehnologija uravnoteženja opterećenja. Tehnički gledano, uravnoteženje opterećenja je tehnologija koja vam omogućuje raspodjelu radnog opterećenja na više resursa, poput računalnog klastera. Prednost ovog je u tome što je vaša potrošnja resursa optimizirana i vaš protok je maksimiziran. Svaki kupac koji posjeti vašu web stranicu cijenit će minimizirano vrijeme odziva i brzinu web lokacije. To je ujedno i jedini plan koji ima strateško upravljanje računom, podršku putem karata 24/7 i performanse aplikacija.

Prednost WPEngine

Prema statističkim podacima prikupljenim od WPEngine, tvrtka ima iskustvo u hostingu preko 60.000 kupaca raspoređenih u 136 zemalja širom svijeta. Njihovi podatkovni centri nalaze se u EMEA, Sjedinjenim Američkim Državama i Azijsko-Tihom oceanu. Time se osigurava da je brzina stranica za kupce uvijek visoka bez obzira na njihovu lokaciju. Za izgradnju ovog iskustva, WPEngine ima sljedeće ključne prednosti.

Sigurnost web stranice

Ako ste tvrtka koja želi prodati proizvode putem svoje web stranice, jedna od stvari koju biste trebali potražiti i na koju imate jamstvo je certifikat Secure Socket Layer (SSL). Prednost ovog certifikata je što štiti protok informacija s vašeg kupca na vaše poslužitelje. Povjerenje koje ovo pomaže vam pomaže da steknete ugled koji se lako može pretvoriti u konverzije. U korist korisnika WPEngine-a, dostupan je jedan besplatni SSL certifikat za bilo kakvu pretplatu na hosting od osobne do poslovne razine.

Uz sve to, WPEngine svakodnevno provodi skeniranje zlonamjernog softvera i ima snažan vatrozid dizajniran da blokira svaku prijetnju. Obećavaju da će svaki tim koji se hakira besplatno popraviti njihov tim.

E-trgovina i marketing putem e-pošte

Specijalizacija WPEngine unutar WordPress prostora za hosting došla je s mnogim drugim prednostima koje kupci mogu lako iskoristiti za rast svojih internetskih tvrtki. Jedno od tih blaga je i velika knjižnica dodataka za sustav za upravljanje sadržajem dizajnirana posebno za e-trgovinu. Neki od dodataka uključuju WooCommerce i Shopify.

Da tome dodam, postoje brojne tehnologije marketinga e-pošte kao što su Mailflow, Drip i DirectIQ. Čak i uz malu naknadu koju naplaćuju tvrtke za marketing putem e-pošte i e-trgovinu, bolje vam je raditi unutar ovog prostora.

Izvrsno Uptime

Svaka usluga hostinga vrijedna soli mora dati prioritet produženju web mjesta. To je samo zato što web stranice koje imaju nepredvidive radove frustriraju kupce i uvelike narušavaju dostupnost proizvoda i usluga u ponudi. Doslovno možete testirati vrijeme rada WPEngine koristeći alat za praćenje web stranica i dokazati njihovu nevjerojatnu stabilnost. Uptime u većoj mjeri doprinosi iskustvima korisnika interneta.

Služba za korisnike

Nije važno koliko je proizvod ili je plasiran na tržište, ako ne postoji čvrst tim za korisničke usluge koji bi ga podržao, dno crta neće biti značajna. Shvativši da nisu svi gurui na mreži, WPEngine je postavio jednu od najkorisnijih linija korisničke podrške kako bi se bavio različitim upitima iz cijelog svijeta. Imaju namjensku telefonsku liniju koja je otvorena 24 sata dnevno i besplatna je.

Uz to, imaju internetsku platformu za chat uživo koja je 24 sata otvorena 24 sata dnevno i klijenti mogu dijeliti svoje iskustvo, postavljati pitanja i tražiti pojašnjenje. Ova je platforma posebno povoljna za pretplatnike na osobnom planu jer se njima ne brine besplatna telefonska podrška.

Povrat novca zagarantovan

Pružatelj usluga web hostinga siguran u proizvode koje nudi ne može se uskraćivati ​​da svojim kupcima pruži krišku torte prije nego što se obave na kupnju. WPEngine daleko nadmašuje ono što većina njihovih konkurenata nudi kao probno razdoblje. Oni daju 60-dnevno jamstvo povrata novca za osobni plan, profesionalni plan i poslovni plan. Međutim, to se ne odnosi na web hosting planove Premium i Enterprise Grade.

Nedostatak WPEngine-a

Osim izvrsnih značajki i inovativne tehnologije, neki se kupci osjećaju izostavljenima od WPEngine-a zbog određenih čimbenika među njima:

 • Ograničenje broja posjetitelja – Ograničenje broja posjetitelja na koje web mjesto može smjestiti prepreka je posebno za početnike poduzeća koji žele iskoristiti jeftine pakete.
 • Relativno skupo – Čak i ako njihov osobni plan košta 29 USD mjesečno, WPEngine su i dalje skupi u usporedbi s nekim od njihovih konkurenata. Za godinu dana kupci na ovom planu plaćaju 348 dolara, što je ogroman iznos za pokretanje bloga.
 • Nema telefonske podrške za Osobni plan – ovo je jedno od glavnih padova za pretplatnike u ovoj kategoriji jer bi po toj cijeni očekivali više. To ostavlja pretplatnicima da ovise samo o podršci u chatu uživo.
 • Nedostatak hostinga putem e-pošte – Kupci bi očekivali da će hosting hosting biti dio paketa koje nudi WPEngine. Međutim, to nije slučaj i u određenoj je mjeri frustriralo neke pretplatnike koji moraju potražiti hosting negdje drugdje.

Poanta

Gledajući i prednosti i nedostatke, WPEngine nudi ključne funkcionalnosti opterećene korisnim značajkama koje vam mogu donijeti neznatno slijetanje kada želite uspostaviti svoj otisak na mreži. WordPress prilagođene značajke čine vaše iskustvo korisnim, posebno uz pomoć predstavnika službi za korisnike koji su uvijek na mreži.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map