WebHostingHub Pregled

„Definitivno ciljano na novorođenče. Izvješća pokazuju da je hosting vrlo brz, ali korisnička podrška može biti spora. “

WebHostingHub je poprilično nov na sceni web hosting usluga. Ovaj davatelj djeluje samo oko dvanaest godina. Ali, baš kao i starije hosting tvrtke, WebHostingHub je već sebi dao ime.

Poznat je kao solidan davatelj usluga na osobnim i malim poslovnim web mjestima. Specijalizirani su za hosting web blogova, pa njihove značajke ciljaju upravo na ovu industriju. Ova se tvrtka može pohvaliti da bilo koja osoba može stvoriti web stranicu i staviti je na mrežu u nekoliko minuta nakon što se prijavila za svoj plan. Njihov jedini zajednički plan hostinga nudi neograničene resurse i druge uobičajene značajke. Jedan od razloga zašto se mnogi klijenti odlučuju za WebHostingHub je taj što tvrtka nudi izbor između dva podatkovna centra. Kao što mnogi znaju, blizina podatkovnog centra može utjecati na rad web stranice. Omogućujući svojim kupcima da odaberu bliži podatkovni centar, njihovi pretplatnici uživaju veću učinkovitost. Za posebnu cijenu od 3,99 dolara mjesečno, ovo je već dovoljno dobra ponuda za one koji traže hosting s osnovnim značajkama.

Važno je napomenuti da se radi o promotivnoj cijeni. Redovna stopa za plan iznosi 4,95 dolara. To je još uvijek puno jeftinije od promotivnih cijena drugih tvrtki.

[Sloj sloja id = ”5 ″]

CIJENA PO MJESECU$ 4,99UPTIME & SPEED85%
PROSTOR NA DISKUUNLIVAŠ DOMAČINBESPLATNO
BANDWIDTHUNLICJELOKUPNA OCJENA8/10

Značajke i jednostavnost upotrebe

Sada je tako uobičajeno da pružatelji usluga hostinga imaju planove s neograničenim mogućnostima kao što su prostor na disku, ftp računi, propusnost, baze podataka i adrese e-pošte. To ćete dobiti kada se prijavite na webhostinghub. Pored njih, dobit ćete i:

• Pristup naprednim sigurnosnim sustavima sa suphp
Mirno stanje za webmastere dolazi iz saznanja da je njegova web lokacija sigurna protiv bilo kakvog napada. Ovo je jedna značajka na koju se tko ili WebHostingHub ponosi.

• Besplatni web oglasi
Vaša web stranica neće opstati ako ne primite mnogo posjetitelja. Objavljivanje oglasa na strateškim lokacijama može vam pomoći u tome. Koji daje svojim kupcima bonuse u vrijednosti od 75 dolara za upotrebu na yahoo !, bing i google oglasnim riječima.

• Besplatni prijenos ili registracija domena
Ako imate postojeće registrirano ime domene, možete ga besplatno premjestiti na svoj račun WebHostingHub. Tvrtka će također snositi troškove registracije za svoje ime domene ako ga ikada još morate registrirati.

• Pristup premium graditelju web mjesta
U većini tvrtki, kada vam omoguće pristup tvorcu web mjesta, dobijete samo osnovnu verziju. Ako želite stvoriti složenije web mjesto, morat ćete dodatno platiti.

S webhostinghubom možete koristiti premium verziju bez dodatnih troškova. S webhostinghubom možete koristiti premium verziju bez dodatnih troškova. To znači da imate pristup više predložaka, tema i alata kako bi vaša web stranica bila vizualno privlačna i vrlo funkcionalna.

Pouzdanost

Kao i druge tvrtke, tko obećava da će njihov produženi radni vijek ostati iznad 99%. Oni stalno nadograđuju svoje sustave i koriste samo najnovije i najbrže poslužitelje i drugi hardver kako bi osigurali izvrsne performanse. Njihov je sustav pod stalnim nadzorom, tako da bilo koji problem može lako otkriti i riješiti bez prouzrokovanja prekida usluge.

Kupci i tehnička podrška

Ako želite kontaktirati osoblje za podršku webhostinghub-a, možete upotrijebiti tipične opcije: telefon, e-poštu ili chat uživo. Ako započinjete i ne znate odakle započeti, posjetite njihovu službenu web stranicu i pročitajte njihov vodič za hosting kako bi dobili vaše ležajeve. Njihova baza znanja također sadrži brojne članke i video tutorijale koji vam pomažu u rješavanju uobičajenih problema.

Konačna presuda

Jedini nedostatak koji se može primijetiti prilikom prijave na WebHostingHub jest taj što nude samo zajedničko hosting putem linuxa. To nije problem ako planirate stvoriti malu web stranicu. Međutim, ako želite namjenski poslužitelj ili vps ili ako programer vaše web stranice zahtijeva korištenje poslužitelja sa sustavom Windows, možda ćete trebati potražiti drugu hosting tvrtku.

AKTIVIRANJE 3,99 dolara COUPON
PLUS: DOBITE 200 USD AD KREDITI OD GOOGLE-a, Twittera, BING-a i YAHOO-a!

Aktivirajte kupon i otvorite stranicu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map