Webfusion hosting hosting pregled

Webfusion hosting hosting pregled

Sjajna usluga s dugogodišnjim iskustvom, jednostavnom upotrebom i sjajnom podrškom, teško je pobijediti kombinaciju. Webfusion portfelj uključuje neograničena rješenja za hosting, od virtualnih privatnih poslužitelja s velikim brzinama obrade i ultra-pouzdanim namjenskim poslužiteljem do fleksibilnog upravljanog hostinga i hostinga visokih performansi. Sva ova rješenja za web hosting dizajnirana su posebno za svaku poslovnu potrebu, bilo da se radi o početnim ili jednokratnim projektnim stranicama. Svaki pojedinačni proizvod poduprt je pouzdanom, svakodnevnom podrškom i jamstvom od lijevanog željeza.


Webfusion vas ne zbunjuje s više ponuda. Postoji samo jedna zajednička web hosting ponuda, ali dovoljno je moćna za osobnu upotrebu i za malu tvrtku. Paket vam daje puno prostora za rast. Osim neograničenog prostora na disku i prometa, dobivate i neograničen broj računa e-pošte i mogućnost hostiranja više domena s jednim računom. Možete brzo instalirati blog platforme, forume, fotogalerije i sustave za upravljanje sadržajem. Ako želite pratiti tko posjećuje i kuda ide, Webfusion vam omogućava pristup statistikama web mjesta, predstavljenim u jednostavnim grafičkim prikazima.

Isplativ, bogat značajkama prilagođeni web hosting paketi. Raznolika kupaca od sedam figura koja uključuje niz web programera, multinacionalnih tvrtki, internetskih dizajnera i hobista. Internetska sigurnost na tržištu, 24/7 stručna podrška, zaštita poslužitelja zaštitnog zida od vodonepropusnosti i vrhunski podatkovni centar. Sve to nadovezuje se na Webfusion Ltd, grupu za web hosting koja brzo postaje poduzeće za hosting i sve se više ljudi okreće kako bi dobili svoje ideje na mreži.

Webfusion prilagođeni UK podatkovni centar je energetski učinkovit, ali vrlo zaštićen od krađe podataka i opasnosti poput požara. Sa stručnim tehničarima na licu mjesta 24/7, Webfusion klijenti mogu se usredotočiti na izgradnju uspješnog poslovanja znajući da će njihova web stranica ostati na mreži bez obzira na sve.

Značajke

 • Dobijte neograničen prostor za pohranu datoteka. Neograničen web prostor daje vam potpunu slobodu za rast bez ograničenih kapaciteta
 • Webfusion najbolji hosting koristi ATLAS platformu za olakšavanje cloud tehnologije. Ne oslanja se na jedan fizički poslužitelj, pa dobivate robustan i skalabilan hosting
 • Webfusion upravljačka ploča Potpuno funkcionalan i jednostavan za upotrebu. Za upravljanje bilo kojom značajkom udaljeni ste samo nekoliko klikova. Saznajte više o Webfusion Control Control
 • Neograničena propusnost uklanja sva ograničenja prometa na web mjestu, tako da nema ograničenja u broju posjetitelja koje možete primiti
 • Osnovana 1997. godine, Webfusion je 100% rad u Velikoj Britaniji. Njihovo stručno osoblje radi na licu mjesta 24/7/365
 • Fusion aplikacije dodaju izvrsnu funkcionalnost bilo kojoj web stranici. Možete brzo instalirati platforme za blogovanje, forume, fotogalerije i sustave za upravljanje sadržajem koji možete koristiti sa svojim besplatnim domenom

Ako imate krupni proračun, ali trebate velike proračunske značajke i prostor za rast, Webfusion je mjesto za pokretanje vaše online prisutnosti.

Nagrade

8-webfusion nagrada
Najbolji pružatelj usluga hostinga
(Pokrenite svoj poslovni magazin)

Webfusion je dobio nagradu za sektor malih poduzeća za podršku u poticanju poduzeća. Čitatelji časopisa “Pokreni svoj posao” proglašeni su najboljim pružateljem hostinga za 2012. godinu.

nagrada-intel
Intel Server Center of Excellence

Webfusion je bio Intelov prvi poslužiteljski centar izvrsnosti. To omogućuje njihovim kupcima da iskoriste Intelove tehnologije čim budu predstavljeni.

3-webfusion nagrada
Najbolji dobavljač VPS za mala poduzeća 2011

Webfusion je odabrao panel vodećih britanskih poduzetnika i čitatelja časopisa “Počnite svoj posao” kao najboljeg pružatelja usluga VPS za male tvrtke u 2011. godini.

1award-Intel
10 najboljih pružatelja usluga web hostinga

U travnju 2010. Webfusion je proglašen četvrtim mjestom za prvih 10 pružatelja usluga hostinga u Velikoj Britaniji.

nagrada-najbolji-male tvrtke
Najbolji pružatelj usluga malih poduzeća

Webfusion je nagrađen za najboljeg pružatelja usluga malih poduzeća za 2010. godinu za rješenje virtualnog ureda u časopisu Start Your Business.

nagrada-hostest
Visoko ocijenjeno za podršku

HosTest.NET rangira web domaćine podnošenjem upita za podršku i mjerenjem kvaliteta odgovora.

sybmagazine
Najbolji mrežni hosting za male tvrtke 2009

Dobitnik nagrade SYB 2009 za najboljeg pružatelja usluga web hostinga za male tvrtke

nagrada-webhost-imenik
UK Web Host Directory

Najbolje za open source, Microsoft i zajednički hosting:

 • Windows hosting, prosinac ’08
 • Unix hosting, novembar ’07
 • Dijeljeno gostovanje, juni ’07
 • Windows hosting, ožujka06
nagrada-otkup-staza
Tvrtka Sunday Times Deloitte Buyout Track 100

Webfusion je jedina hosting tvrtka u 2010. Sunday Times Deloitte Buyout Track 100.

nagrada-microsoft
Nominovan za listu želja 2007

Webfusion je nominiran u kategoriji internetske usluge godine za Listu želja 2007, nagradama Windows Vista Magazine Awards.

Ovdje pročitajte naše recenzije o najpouzdanijim britanskim hosting tvrtkama.

Povezane stvari

 • Što je Google App Engine i što možete učiniti s njim
 • SSD vs HDD za hosting i kako utječe na brzinu vaše web stranice
 • Kako odabrati najboljeg pružatelja usluga CDN-a (potpun vodič)
 • Odvojeni domen i hosting – Savjeti za hosting u Velikoj Britaniji 1. dio
 • UK2.NET pregled hostinga
 • Oluja Internet hosting pregled
 • Pregled hostinga eUKhost
 • Justhost hosting pregled
 • iPage hosting pregled
 • 123-reg hosting pregled
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map