Vultr pregled

Još nismo pregledali opciju Blog hostinga jer ne izgledaju kao da nude ovakvu vrstu hostinga.


5 Namjenska ocjena

Cijena
$

Goli metal pojednostavljen

Ako razvijate web stranice ili aplikacije koje uključuju velike resurse, plan pojednostavljenog metala Bare Metal prikladan je za vas. Daje vam namjenske resurse poslužitelja koje možete koristiti za razmještanje širom svijeta u samo nekoliko minuta. Međutim, Bare Metal Simplified trenutno je dostupan samo u Aziji, Sjevernoj Americi i Europi.

Trenutno ovo rješenje ima samo jedan pod-plan koji košta 120 USD mjesečno. To vam daje:

 • Dva 240 GB SSD-a
 • 8 CPU-a sa taktom takta od 3,8 Ghz
 • E3-1270v6 procesor
 • 32768MB memorije
 • 5000GB širina pojasa

Naplata se vrši na satu i kad god vam trebaju dodatni resursi, uvijek možete povećati vrijednost.

 • Zero bučni susjedi – Dobivate 100% hardvera poslužitelja. To znači da nema dijeljenih resursa, nema ulazno / izlaznih operacija u sekundi (IOPS) ograničenja resursa i doziranih CPU-a. Ovo zapravo znači živjeti kao samac u serverskom okruženju.
 • Izravan pristup hardveru – Ne postoji sloj vizualizacije u Vultr Bare Metal. To znači da imate izravan pristup svim resursima poslužitelja, savršena prilika za ubrzanje aplikacija koje koriste velike resurse.
 • Povezivanje 10GbE – Sa svakom izdvojenom primjerom poslužitelja dobivate probojnu 10GbE mrežnu povezanost. To dovodi do velike brzine i male protoka kašnjenja krajnjim korisnicima.

Povrat novca zagarantovan
N / A
Prostor na disku
Neograničen
Naziv domene
BESPLATNO (1 godina)
Vidi planove
5 VPS ocjena

Cijena
$

Namjenske instance

Ovaj plan je hibrid između Cloud Computea (VC2) i pojednostavljenog Bare metala. Daje vam namjenske resurse koji su fleksibilni s oblakom. Slično kao što je Bare Metal pojednostavljeno, ne dijelite resurse ni s jednim drugim korisnikom.

Razlika koju namjenski primjerci unose u prostor za hosting jest ta što možete unajmiti određene postotke namjenskih prostora na poslužitelju i uživati ​​u naplati po satu i brzoj rezerviranju.

Postoje 4 pod-plana u okviru namjenskih instanci. Najniži plan košta 60 dolara mjesečno i daje vam 120 GB SSD-a. Najviši plan vam daje ukupno 480 GB SSD-a za 240 dolara mjesečno.

 • Namjenski vCPU-i – Namjenske instance daju vam do 8 vCPU-a od kojih možete izabrati. Ne postoji dijeljenje CPU-a uopće.
 • Mrežna povezanost – Svaka instanca ima pristup 1GbE uzlaznoj liniji i do 40 TB propusnosti za prijenos podataka.
 • Zaštita besplatnog distribuiranog uskraćivanja usluge (DDOS) u Sjevernoj Americi – DDOS zaštita prati sav dolazni promet zbog bilo kakvih anomalija. To vam daje duševni mir da se koncentrirate na posao kako biste povećali produktivnost.

Povrat novca zagarantovan
N / A
Prostor na disku
Neograničen
Naziv domene
BESPLATNO (1 godina)
Vidi planove

Još nismo razmotrili opciju WordPress hostinga, jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

Oblak je izmjenjivač tehnoloških igara i ima potencijal pokretanja poslovnih inovacija. Jedan od razloga što tvrtke još uvijek ne mogu utjecati na snaga oblaka pomicanje konkurentskih krajolika dijelom je i zbog njegove složenosti. Vultr namjerava to pojednostaviti pomoću prilagođenih, visokih performansi hostinga u oblaku.

Pregled

Vultr je predstavljen u veljači 2014. godine, a tijekom godina postigli su pohvalan napredak u širenju pokrivenosti svojih podatkovnih centara i tehničke infrastrukture. Na primjer, u svibnju 2015., uveli su visoke planove za CPU, a u ožujku 2016. pokrenuli su rješenje za pohranu blokova.

Do danas je tvrtka imala više od 17 milijuna primjeraka i opsluživala više od 100.000 kupaca širom svijeta. Stoga, ako tražite cloud poslužitelje za računanje primjeraka ili namjenske poslužitelje koji će vas pokrenuti i pokrenuti u samo nekoliko minuta, Vultr ima neka od najinovativnijih rješenja za hosting u industriji.

Vultr usluge hostinga

Kao pružatelj visoko-uspješnih SSD poslužitelja u oblaku, Vultr nastoji kontinuirano povećavati pouzdanost i efikasnost svojih hosting usluga. Bez obzira jeste li programer, mala tvrtka ili multinacionalna tvrtka, Vultrove standardizirane platforme pronaći ćete jednu od najfleksibilnijih i najpovoljnijih cijena.

Zbog sve većih i različitih zahtjeva različitih kategorija klijenata Vultr-ovih ciljeva, oni su se razvili različite vrste hosting opcija. Svaka opcija ima značajke koje odgovaraju tržišnom segmentu koji se opslužuje. U skladu s tim, resurse vašeg poslužitelja možete skalirati i na temelju vaših jedinstvenih potreba. Slijede opcije gostovanja:

Vultr Cloud Compute (VC2)

Ako tražite hosting u oblaku, ali niste pripremljeni za dugoročno opredjeljenje, računanje u oblaku (VC2) može vam dobro poslužiti. Ovo je snažno računanje koje vam omogućuje implementaciju širom svijeta putem Vultrovog 100% SSD prostora za samo manje od 60 sekundi.

Među ostalim pogodnostima, ova opcija hostinga vam nudi:

 • Napredna mrežna povezanost – Pomoću Cloud Compute (VC2) možete dodati više IPv4 adresa za svaki virtualni privatni poslužitelj, uspostaviti izolirane regionalne privatne mreže za svoje instance i omogućiti IPv6 povezivanje.
 • Automatizacija implementacije – lako možete automatizirati implementaciju pomoću Vultrovih skripti za pokretanje i značajke snimanja. Te značajke možete koristiti izravno iz Vultrovog prilagođenog API-ja.

Ovo je preporučena opcija ako započnete s unaprijed hostingom.

Goli metal pojednostavljen

Ova je opcija dizajnirana za korisnike sa web lokacijama i aplikacijama koje zahtijevaju velike resurse. Najbolji način za opis Bare Metal Pojednostavljeno je razmišljanje o prilagođenom namjenskom hosting poslužitelju. Jedna od najvećih prednosti ovog hosting plana je što vam omogućuje implementaciju u samo nekoliko minuta.

Ako se zahtjevi vašeg weba povise u bilo kojem trenutku, možete jednostavno aktivirati dodatne resurse poslužitelja koristeći automatizaciju. značajke posvećene hostingu u ovom planu omogućuju vam potpunu kontrolu nad hosting okruženjem i neograničen pristup svom fizičkom hardveru koji podržava vaše web resurse.

Namjenske instance

Ovo je inovativna alternativa planu pojednostavljenih metala Bare Metal. U ovoj opciji Vultr vam omogućava da iznajmite frakcije namjenskog poslužitelja. Uzmite primjerice gdje želite samo 50% namjenskog poslužitelja da ugosti vašu web stranicu. To je moguće pomoću namjenskih instanci, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti.

U idealnom slučaju, korisnicima koji plan za računanje u oblaku smatraju restriktivnim, a Bare Mentalno pojednostavljeni plan previše za njihove potrebe, najbolje su služile namjenske instance.

Blok pohrane

Ovo nije hosting rješenje, već usluga pohrane. Pružajući uslugu Block Storage, Vultr želi stvoriti proširivu količinu prostora za pohranu koju možete koristiti s bilo kojim njihovim planom. Trenutno je Blok pohrana ograničena na Cloud Centre u New Jerseyju i stoga nije dostupna u ostalih 14 centara podataka.

Svako spremanje blokova replicira se u 3 kopije i pohranjuje se u visoko dostupnu klaster. Na taj način uvijek možete napraviti sigurnosnu kopiju u slučaju kvara na poslužitelju ili bilo kojeg drugog tehničkog problema.

U pogledu performansi i pouzdanosti, Block Storage ocijenjen je visoko. Potpomognuto je NVMe Enterprise SSD-om, sučeljem upravljača velike brzine glavnog računala dizajniranim za poduzeća, klijentske sustave i podatkovne centre. Omogućuje veliku brzinu protoka podataka do 1200 MB u sekundi.

Skladištenje Vultr bloka naplaćuje se po satu. Najniži paket iznosi 10 GB SSD-a pri 1 USD mjesečno, a najviši 10.000 GB SSD-a za 1000 USD mjesečno.

Pros Vultr

Vultr je mnogo uložio u poboljšanje svoje hosting infrastrukture od Cloud Compute-a (VC2) do Bare Metal Simplified. Mnogo je očiglednih prednosti za krajnje korisnike koji su došli s tim. Ispod je sažetak najboljih prednosti u kojima zajamčeno uživate.

Sloboda postavljanja s bilo kojeg mjesta

Vultr vam daje priliku da se razvijate lokalno i implementirate na globalnoj razini. Imaju jednu od najvećih mreža lokacija podatkovnih centara od Sjeverne Amerike do Istočne Azije. Ukupni broj lokacija trenutno je 15. S ovim širokim rasponom izbora možete se rasporediti u podatkovnom centru bližem ciljanoj publici..

Upravljačka ploča bogata značajkama

Vultr-ova intuitivna upravljačka ploča omogućuje vam trenutno postavljanje visoko učinkovite performanse oblak poslužitelja. Upravljačka ploča omogućuje vam pristup instancijama poslužitelja, snimkama, ISO, SSH tipkama, vatrozidima, skriptama pokretanja i rezerviranim IP adresama, sve s jedne nadzorne ploče.

To vam olakšava između ostalog praćenje zdravlja vašeg poslužitelja putem parametara poput propusnosti i upotrebe CPU-a.

Fleksibilni operativni sustavi

Možete uhvatiti novu instancu s odabranim operativnim sustavom u nekoliko sekundi. Među operativne sustave koje možete izabrati su CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu i Windows. Također možete prenijeti vlastiti OS.

Osigurani sadržaji

Svi podatkovni centri sigurni su i smješteni u diskretnim okruženjima. Fizički pristup ograničen je samo na dopuštenje relevantnom osoblju. U slučaju kvara, sustav sigurnosnih kopija podiže se prilično brzo da bi sve vratio u prvobitno stanje.

Korisnička podrška

Možete se obratiti timu za brigu o kupcima putem ulaznica, društvenih medija ili e-pošte. Inače, možete upotrijebiti bogatstvo znanja koje pruža Vultrova živopisna internetska zajednica na discuss.vultr.com. Tu su i korisni vodiči, često postavljana pitanja i drugi resursi za koje morate proći.

kontra

Uštedite za nekoliko manjih nedostataka, Vultr je sjajan domaćin. Međutim, mnogi kupci smatraju da plaćanje prvog dana u mjesecu plaća malo. Dobra vijest je da dobivate vrijednost za svaki novčić koji potrošite.

Programeri mogu naići na tehničke probleme poput blokiranog SMTP-a. To se, međutim, brzo otklanja kontaktiranjem tima za podršku.

Zaključak

Prednost u oblaku može vam dati kilometražu ispred konkurencije. Hostovanje vaših web resursa na pouzdanoj infrastrukturi s pristupom administratoru korijena, 100% Intelovim jezgrama i neograničenim brojem OS kombinacija jamči vama i vašim klijentima kvalitetno web iskustvo.

9.6 Cjelokupna ocjena
Visoko performanse, sigurno i optimizirano okruženje hostinga

Vultr donosi na brodu jedno od najučinkovitijih i najpouzdanijih hosting rješenja za pokretanje blistavih brzih poslužitelja u oblaku. SSD poslužitelji imaju globalnu prisutnost kroz 15 podataka centara. To znači da možete pokrenuti svoju web stranicu iz bilo koje od ovih regija kako bi vam pomogli da svoje usluge približite publici. CPU-i koje Vultr koristi su najnovije generacije Intelovih jezgara. To vam osigurava brza vremena obrade i brze implementacije. Njihove cijene su konkurentne i sa samo 2,50 USD mjesečno možete dobiti plan hostinga u oblaku.

Pros
 • Sloboda postavljanja s bilo kojeg mjesta
 • Upravljačka ploča bogata značajkama
 • Fleksibilni operativni sustavi
 • Sigurna infrastruktura
 • Izvrsna korisnička podrška
Cons
 • Plaćanje avansa u prvom mjesecu malo ograničavajući
 • Programeri mogu naići na tehničke probleme poput blokiranog SMTP-a
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map