Top 10 premium WordPress tema za umjetnike i kreativce

Tražite temu koja će vam pomoći da učinkovito predstavite svoja najbolja djela? Ako ste umjetnik, fotograf ili neki kreativni profesionalac, onda vam treba lijepa tema za portfelj. Tu dolazi ta zbirka tema.


Prekrasno izrađenom i dobro osmišljenom WordPress temom, možete istaknuti svoja najbolja i najnovija remek djela na moderan i profesionalan način koji će doista očarati vašu publiku. Odabrao sam samo najbolje, tako da znate da ćete dobiti sjajnu temu.

Dakle, bez dodatnog divljanja, evo prvih 10 premium WordPress tema za umjetnike i kreativce. Pogledajte što vam najbolje odgovara.

Persona

Persona je tema bloga WordPress koja će vaš blog pretvoriti u kanal društvenih medija. Bilo da se radi o tvitu na Twitteru, fotografiji na Instagramu ili postu na Facebooku, ova će tema prikupiti sve što ste objavili na mreži, organizirati ih i dovesti u fokus. Vaši će postovi biti prikazani na elegantan način, vizualno promovirajući bilo koju fotografiju ili videozapis u vašem postu. To je savršena tema za web stranice sa izlogom proizvoda, tvrtkama i portfeljima.

Persona je podređena tema moćnog tematskog okvira Backbone tako da brzo i jednostavno možete izraditi web mjesto.

Dogodjaj sretnog slučajnog otkrivanja

Ova premium premium WordPress tema za fotografiju na cijelom zaslonu dolazi s preko 500 Google Web fontova, prilagođenih kratkih kodova, napredne administratorske ploče, pozadina video i klizača, neograničene bočne trake, više od 200 ikona spremnih za mrežnicu i još mnogo toga. Uz sve ove značajke u jednoj temi, ništa vas ne može zaustaviti u izgradnji fantastičnog mjesta za fotografiranje!

Everest

Everest je lijepa i čista premium WordPress tema koja je savršena za umjetnike i kreativce. To je fleksibilna i responzivna tema koja je izgrađena s najnovijim tehnologijama HTML5 i CSS3. Zahvaljujući snažnoj administracijskoj ploči, stvaranje profesionalno vođene web stranice vrlo je lagano. Možete lako promijeniti sve boje i slike teksta, uključujući veze, postavljenu stranicu / zaglavlje, pozadinu podnožja itd. Dakle, ako vam je potrebna tema koja se savršeno prilagođava vašim postojećim bojama marke, Everest je savršen izbor za vas!

Preokret

Ova elegantna i minimalistička tema na jednoj stranici WordPressa savršena je za kreativne profesionalce i agencije. Dolazi s opcionalnom strukturom od jedne stranice s fantastičnim prijelazima za pomicanje po strani. To je potpuno odgovarajuća tema koja je optimizirana za sve moderne uređaje. Koristi kompresiju svih CSS / JavaScript, osiguravajući munjevito vrijeme učitavanja stranica kako bi posjetitelji odmah mogli dobiti ono što žele..

Pamuk

Pamuk je vrhunska WordPress tema koja je osmišljena s lakoćom korištenja i prilagodljivošću na umu. Dolazi sa svim značajkama i mogućnostima koje vam je potrebno da prilagodite temu koliko god želite.

srž

Ova minimalistička WordPress tema savršena je za portfelj, fotografiju i osobne web stranice / blogove. Izgrađen je s najnovijim značajkama i standardima WordPress-a, uključujući prilagođenu vrstu posta, prijenosnik slika i više.

Apolon

Apollo je snažna, čista i brza premium WordPress tema za prikazivanje vašeg sadržaja na veliki i smjeli način. Dolazi s vrlo prilagodljivim izgledima, neograničenim izborom boja, prekrasnim dizajnom u dva stupca, dijapozitivima spremnim za dodir, radnim obrascima za kontakt, integracijom Google Maps, kratkim kodovima i još mnogo toga. Sve što trebate pokazati svoje remek-djelo je upravo ovdje, u jednom tematskom paketu.

Kamera 7

Ova čista i minimalistička premium WordPress tema idealna je za umjetnike i kreativne profesionalce. To je pažljivo izrađena tema fotografije, sa pažnjom detalja. Dolazi s jednostavnim dizajnom, u kombinaciji s zadivljujućim vizualnim efektima. Jednostavno je korištenje i upravljanje, s fantastičnim i korisnim funkcijama koje omogućuju izradu vlastite web stranice ili bloga u samo nekoliko minuta. Tema uključuje 5 različitih predložaka izloga galerije, neograničene mogućnosti boja, prilagodljiv izgled i još mnogo toga.

Fineliner

Fineliner je lijepo dizajnirana odzivna WordPress tema koja je najprikladnija za izradu portfelja ili poslovnih web stranica. Ima 6 akcentnih boja koje lako možete prilagoditi pomoću modula prilagodbe stila. Također dolazi s moćnim dodatkom za izradu stranica Visual Composer. Također ima premium LayerSlider dodatak za upravljanje prekrasnim klizačima; kao i WPML dodatak za izradu višejezične web stranice. Ako planirate postaviti web lokaciju e-trgovine, Fineliner je također izgrađen s dodatkom WooCommerce, pa je izrada internetske trgovine jednostavna i lagana!

Slash WP

Ova premium WordPress tema savršena je za umjetnike i kreativce. Ima jedinstven i moderan dizajn, kao i snažnu i robusnu funkcionalnost. Stvorena je na umu za portfelj, fotografiju i blogove. To je savršena tema za prikazivanje vaših najboljih djela.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map