TMDHosting Pregled

Kako se TMD probio na vrh ljestvice kompanija koje pružaju web hosting tvrtkama u Velikoj Britaniji? Tl DR


Kao što već znate, mi navodimo samo ugledne tvrtke s najboljim hardverom koji će omogućiti nesmetano odvijanje vaših projekata. Ono što čini razliku je koliko ozbiljno tvrtka uzima podršku i sigurnost.

TMDHosting novi-logo-Crno-500px
Uptime
995
UBRZATI
998
PODRŠKA
977
CIJENA
982
ZNAČAJKE
972
GREEN
970
INOVATIVNI
989

Na TMDHostingu oboje su pri srcu. Možete pitati bilo što u sustavu karata na koje vam se u prosjeku javi odgovor, podrška je osoblje sysadmin osoblja koje je 24 sata dnevno i 7 praznika. Imaju rezervni raspored koji pohranjuje na udaljenu lokaciju sve vaše datoteke najmanje jednom tjedno. Ping za London iz podatkovnog centra smještenom u Amsterdamu iznosi samo 8,5 ms. Dobijate CPanel i Softaculou tako da možete implementirati svoj projekt u 30 sekundi. I povrh svega, oni imaju politiku povrata novca od 60 dana tako da možete sigurno testirati uslugu. Isprobajte na www.tmdhosting.com i javite nam što mislite.

Pregled

TMD hosting osnovan je 2007. s 4 zaposlenika i za 7 godina rastu na više od 70 zaposlenika i oko 70 000 web stranica s hostom. Ovaj stalan rast jedan je od pokazatelja kvalitete hosting usluge.

Tvrtka je osnovana u Orlandu, FL, ali su se proširili i sada su obojeni hardver vrhunske razine u 4 podatkovna centra, od kojih je jedan u Amsterdamu i ima brzo vrijeme reakcije u Velikoj Britaniji i, kao što znamo, lokacija vašeg projekta je bitna. i SEO i UX mudro.

Hosting je skalabilan i možete započeti s malim, a ako projekti s vremenom rastu, dečki iz TMD hostinga mogu vas povesti na bolji stroj. Oni nude različite planove poput zajedničkog web hostinga, web hostinga preprodavača, namjenskog poslužitelja hostinga, hostinga e-trgovine.

Tehnologija

Vrijeme produženja posljednje kalendarske godine iznosi 99,9996% i evo jedne ping sonde s jednog od naših poslužitelja sa sjedištem u Amsterdamu prema GTMetrix test IP adresi sa sjedištem u Londonu:

root @ node01 [~] # ping -c10 217.27.250.160
PING 217.27.250.160 (217.27.250.160) 56 (84) bajtova podataka.
64 bajta od 217.27.250.160: icmp_seq = 1 ttl = 56 vremena = 8.53 ms
64 bajta od 217.27.250.160: icmp_seq = 2 ttl = 56 vremena = 8.45 ms
64 bajta od 217.27.250.160: icmp_seq = 3 ttl = 56 vremena = 8.48 ms
64 bajta od 217.27.250.160: icmp_seq = 4 ttl = 56 vremena = 8.44 ms
64 bajta od 217.27.250.160: icmp_seq = 5 ttl = 56 vremena = 8.49 ms

Koriste vrhunski hardver sa SSD pogonima koji se mijenjaju nekoliko puta godišnje, a poslužitelji su super brzi. Možete ga testirati tako da instalirate WordPress ili Joomla i pokrenete ga i pokrenete za 30 sekundi (uključujući klikove.)

Dobivate cPanel na taj način dobivate sve alate potrebne za migraciju vašeg projekta na poslužitelj ni u kojem trenutku. S Softaculou na raspolaganju, možete instalirati vašu omiljenu aplikaciju i pokrenuti je za 30 sekundi.

podrška

Dobre stvari o podršci TMD-u su što dobijate besplatnu migraciju vašeg postojećeg projekta. Osoblje za pomoć je iskusno, interno se nalazi u Europi i sustavom ulaznica rješavate probleme u prosjeku 15 min (u našem slučaju na obje karte koje smo objavili tijekom testiranja odgovoreno je za 7 min)

Ono što nam se sviđa kod TMDhosting-a je njihov stav o podršci, evo što su nam odgovorili na pitanje:

“Ne dajemo vanjska strana niti jednoj poziciji izvan naših prostorija. Omogućavanje veće kvalitete na svakoj razini usluge – infrastruktura, korisnička usluga i tehnička podrška – zahtijeva puno ljudi koji rade kao jedan. To se rijetko događa s vanjskim radnim mjestima i nikada ne žrtvujemo kvalitetu Imamo korisničku službu, tehničku podršku i administratore sustava koji su na raspolaganju 24 sata dnevno, čak i praznicima.

Zahtjevi se u početku podnose u roku od 15 minuta i nastojimo dostaviti rješenje što je brže moguće, prosječno oko 20 minuta nakon početnog odgovora. Doduše, vrlo ovisi o zahtjevu, ali većina se odgovara u prvih 15 minuta nakon predaje. Složenije imaju 20 do 30 minuta vrhova, a ako je nešto stvarno teško, to bi moglo potrajati i sat vremena, ali to je prilično rijetko. “

Loša strana je što ne postoji britanski telefonski broj za podršku i na korisničkom području nismo mogli pronaći mogućnost aktivnog chata (postoji chat na početnoj stranici, pa ako imate hitan problem, možete ih isprobati, bili su korisno kad smo testirali uslugu).

Također, odjeljak Vodiči na web mjestu je zastario. Ali to se nadoknađuje slobodnom migracijom i brzom podrškom. Stoga zapamtite – ako imate bilo kakvih pitanja – pošaljite kartu za podršku.

Sigurnost podataka

Jedna od najvažnijih bodova u ocjeni web hosting tvrtki koju nabrajamo na top5hostingu je koliko ozbiljno shvaćaju sigurnost podataka i koliko su vaši podaci sa njima sigurni. Data centar u Amsterdamu u kojem su posluženi kolokviji ima vojnu sigurnost. Evo što su rekli kada smo ih pitali kako postupaju s podacima u tvrtki:

“Sigurnost podataka shvaćamo vrlo ozbiljno i imamo strog raspored sigurnosnih kopija na svim našim platformama (dijeljeno, preprodavač, VPS / Cloud, namjenski) – snimamo datoteke / mape najmanje jednom tjedno, dok radimo kopije MySQL-a i ostale sadržaje vezane uz DB na dnevnoj osnovi, zadržavajući ih natrag do 7 dana.

Proces je automatiziran, ali naši administratori sustava svakodnevno će provjeravati provjeravajući li ispravne snimke. Sve sigurnosne kopije pohranjuju se na udaljeno mjesto. U našem timu administratora sustava imamo ljude posvećene nadgledanju mogućih sigurnosnih prijetnji ili izdanja zakrpa, primjenjivih na softver koji koristimo. Mi reagiramo na sigurnosne prijetnje i primjenjujemo zakrpe pomoću naše politike “što je prije moguće”.

U uskoj smo vezi sa svim našim dobavljačima softvera, kao što su CloudLinux i cPanel, i nije rijetkost primijeniti zakrpu prije nego što se uopće objavi javnosti. Također u našem timu imamo nekoliko suradnika na tim projektima. “

Stvari koje se pamte kada pjevate

Čuvajte svoje adrese e-pošte za prijavu, DNS informacije i IP poslužitelja trebaju biti tamo ako ga tražite (jer ga ne možete pronaći u korisničkom području). Ako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite kartu za podršku, ona bi bila od velike pomoći. A možete i sami testirati na ovaj način :)

Provjerite je li vaš projekt implementiran na amsterdamskom poslužitelju. Ako ne znate kako, zatražite podršku da je premjesti. (Naravno u slučaju da ciljate Ujedinjeno Kraljevstvo, a ne SAD ili Aziju.)

Da sumiram

TMDHosting je vrlo poznat po pružanju vrhunskih tehnologija po pristupačnoj cijeni uz sjajnu korisničku podršku. Izvrsno je za ljude koji nemaju ili imaju malo tehničkog znanja, jer od toga mogu imati koristi i uštedjeti vrijeme i novac na instaliranju aplikacija, modula itd. Oni imaju i dvomjesečnu politiku povrata novca, pa vam preporučujemo da testirate TMDHosting i ostanete s njih ako vam se sviđa usluga.

POSJETITI tmdhosting logotip I DOBITI NAŠU 50% POPUSTA

tehnička

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • Besplatno postavljanje; Prijenos
 • Neograničen promet, e-poruke, DB-ovi
 • Besplatno tjedno sigurnosno kopiranje
 • cPanel
 • Besplatno CloudFlare CDN
 • Najbolje performanse na web mjestu s SuperCacherom
 • Automatski instalacijski program za lakši start
 • Novi brzi poslužitelji s izvrsnim performansama
 • Najbliži podatkovni centar je u Amsterdamu

podrška

 • 24/7 Tehnička podrška
 • Besplatno postavljanje; Prijenos
 • Europska podrška 24/7
 • SysAdmins će se brinuti za vaše karte za 15 minuta
 • Osim hostinga pružaju stručnu aplikacijsku podršku (WordPress, Joomla, Magento)
 • Nema britanskog telefonskog broja za podršku
 • Nema aktivnog razgovora u korisničkom području

cijena

 • Fleksibilni planovi
 • Može se kupiti mjesečno
 • Počinje od 1,75 £ / mj.
 • Povrat novca 60 dana
 • Nismo pronašli nijednog

Backend Pregled

Ovdje vam donosimo nekoliko slika TMD hostinga (cPanel) kako biste dobili bolju predstavu o intuitivnom korisničkom području koje steknu nakon što se registrirate.

Performanse web-domaćina

tmdhosting Rezultati ispitivanja

Pingdom test brzine performansi s njihovog amsterdamskog poslužitelja.

Kao što vidite, zadana WordPress instalacija koju smo napravili za test, bez dodataka predmemorije ili podešavanja brzine tekla je 85% brže od svih testiranih web stranica.

Vrijeme učitavanja web mjesta iznosilo je 1,29s.

tmdhosting Rezultati ispitivanja

Test stresa od LoadImpact pomaže vam odrediti sposobnost rukovanja određenom količinom korisnika (opterećenja) na vašoj web stranici. Cilj je vidjeti kako će vaša web lokacija funkcionirati kada je izložena i očekivanom i stresnom opterećenju.

Čak i ako 25 korisnika pregledava našu web lokaciju s lokacije u Brazilu, vrijeme učitavanja u prosjeku je 2 sekunde.

To su vrlo dobri pokazatelji.

Ovdje možete provjeriti i ostale Top UK web hosting tvrtke, recenzije i usporedbu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map