Sitey Review – graditelj web stranica za sve

Kultiviranje internetskog identiteta presudno je, bilo da ste bloger, vlasnik tvrtke ili samo pokušavate izgraditi internetsku trgovinu kako biste prodali neku od svojih domaćih proizvoda.


Prilikom pokretanja web stranice u osnovi imate tri mogućnosti:

 1. Opcija br. 1: Ruke isključene ($$$$) – Možete uložiti u unajmljivanje profesionalnog web dizajnera i programera za izradu web stranica za vas, bolja alternativa je upotreba web stručnjaka za izradu web stranica.
 2. Opcija br. 2: Uključeno s WordPressom (od srednje do napredne) – Možete se prijaviti za uobičajeni web hosting i postaviti WordPress, koji možete koristiti za blog, prodaju stvari putem interneta, generiranje potencijalnih potencijalnih klijenata … u osnovi sve što možete zamisliti, možete učiniti s WordPressom. WordPress je besplatan. Mnogi su sjajni dodaci također besplatni. Dakle, vaše jedino ulaganje bilo bi u hosting i vrijeme koje provedete u učenju za korištenje WordPress-a i stvaranje web stranice s njim.
 3. Opcija br. 3: ruke s programom za izradu web stranica (preporučuje se apsolutnim početnicima) – Možete koristiti alat za izradu web stranica koji ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje. Graditelji web stranica često povlače i ispustaju, a ono što vidite na zaslonu dok se igrate oko nje, točno je ono što vaša web stranica izgleda uživo, tako da nema zabune i nereda oko pokušaja ispravljanja stvari.

U slučaju da odaberete opciju 2 (WordPress), WebHostingPlanGuide ima preglede mnogih vrhunskih web domaćina poput eHost.com, BlueHost i iPage koji su optimizirani za WordPress i imaju automatsku instalaciju.

Vjerojatno ste stigli na ovu stranicu jer želite znati koji je graditelj web stranica najbolja opcija za vaše potrebe. Pogledajmo Sitey.

Sitey je novopopularni graditelj internetskih stranica koji nastoji pružiti korisniku sve što bi im moglo biti potrebno u izradi web stranica. Kako tvrtka kaže, “Razmislili smo o svemu …”

Prije nego što se registrirate za Sitey, u nastavku je pregled alata za izgradnju web mjesta i svih značajki koje možete očekivati, tako da možete odrediti slaže li se s vašim potrebama.

Stotine personaliziranih dizajna za personalizaciju vaše web stranice

Kada stvorite web stranicu, jedna od najvažnijih značajki je jedinstveni i personalizirani predložak za vaše web mjesto. Kao vlasnik web lokacije koji možda prodaje proizvod, uslugu ili predstavlja blog, želite osigurati da se vaši čitatelji predstave nečim jedinstvenim i zanimljivim.

Sitey zadovoljava potrebe svojih korisnika pružajući stotine personaliziranih dizajna web stranica za vašu web lokaciju. Svaki je predložak jedinstven i dizajniran je za krajnjeg korisnika. Pomoću predloženih predložaka za krajnjeg korisnika Siteyja možete brzo odabrati web dizajn koji tražite, čineći postupak učinkovitim i vrlo jednostavnim.

 • Sve su predloške optimizirane: Optimizacija web stranica u posljednje vrijeme postaje središnje mjesto vlasnika web mjesta, a Sitey također radi u skladu s potrebama korisnika u tom pogledu. Bez obzira koji predložak web stranice odabrali, možete biti sigurni da će besprijekorno raditi na tabletu ili mobilnom uređaju. Web stranice na Sitey rade na raznim tabletima, a također su konfigurirane za dobru suradnju s iOS i Android sustavima. Dakle, bez obzira na vrstu softvera koji koristi vaš krajnji korisnik, možete biti sigurni da će vaša web lokacija Sitey biti aktivna da bude kompatibilan s tehnologijom koju ima vaš korisnik.
 • Povuci i ispusti Editor: Još jedna značajka personaliziranih dizajna web stranica Siteya je ta što svi uključuju ono što je poznato kao “editor and drop and drag” editor.This editor omogućuje svima lako napraviti sjajno web mjesto koje jednostavno izgleda bez okvira, a da pritom nema zabrljati s kodom ili naprednim postavkama.

Konačno, kad je riječ o personaliziranom dizajnu Sitea, primijetit ćete da su ne samo da su jednostavni za upotrebu, učinkoviti i jednostavni za upotrebu, već vas drže kao korisnika na umu kako biste što bolje iskoristili proizvod..

Prilagođeno ime domene

Općenito, imena domena mogu koštati od 10 do 20 dolara godišnje – osim ako ne upotrebljavate Sitey. 

Uz Sitey imate pristup besplatnoj domeni koju pruža Sitey. Domena je prilagođena domena, a dolazi i s odgovarajućom e-poštom, tako da možete održavati svoju web stranicu organiziranom. Uz to, ime besplatne domene nije regulirano jednim ili posebnim planom cijena. Ova značajka obuhvaća sve planove, tako da sve što odaberete, još uvijek možete očekivati besplatno ime domene sa stranice.

Pouzdan hosting uključen

Pored pokrivanja korisnika kada je riječ o nazivu domene, Sitey svojim korisnicima pruža i uslugu web hostinga. Usluga web hostinga je infrastruktura na kojoj je objavljena vaša web stranica.

Međutim, Sitey se izdvojio pružajući uslugu web hostinga za svoje korisnike besplatno.

To znači da je web lokacija koju gradite na Siteyu pohranjena u moćnom web poslužitelju koji je priključen na izuzetno brzu mrežu. Svaki put kada korisnik pretražuje vašu stranicu, možete se uvjeriti da vaša web stranica ima brzo vrijeme učitavanja i da je sama web stranica vidljiva, jasna i uredna. U ovom trenutku nije bilo izvještaja o neispravnosti hostinga na Siteyu, što je vrlo pouzdana opcija ako tražite graditelja web mjesta koji će vam pružiti dosljednu kvalitetu i uslugu.

Prijateljska optimizacija za tražilice

Ako ste novi u procesu izrade vlastite web stranice i svega što ona uključuje, svidjet će vam se ova značajka. Kad postoji web lokacija, morate optimizirati web mjesto ključnim riječima koje koristite u svom sadržaju, bilo da je riječ o cjelovitom tekstu, naslovima ili naslovima teksta.

Iako neki graditelji web stranica otežavaju ugradnju ključnih riječi ili nisu prijateljski s Googleom, Sitey je učinio prilično dobar posao pružanjem svojih korisnika značajkama prilagođenim ključnim riječima. Alat za izradu web stranica vam omogućuje jednostavno dodavanje ključnih riječi, što znači da kada korisnici pretražuju na webu, vaše web mjesto može se lako naći među konkurencijom i drugima.

Tim za podršku – oko sata

Ne postoji takva tehnologija koja bi bila sto posto savršena. Bez obzira na to, u nekom će trenutku tehnologija koju koristite propasti. Iako su bilo kakve poteškoće na kojima se nalazi Sitey vrlo sporadične i vrlo su malo i između toga su vrlo udaljene, može doći do točke kad vam treba tehnička podrška.

Bilo da imate tehničkih problema ili vam je jednostavno potrebna pomoć pri korištenju alata Sitey, Sitey svim svojim kupcima pruža izvrsnu 24/7 podršku. Tim za podršku dostupan je da odgovori na sva vaša pitanja, a najbolji dio je – da ne biste trebali čekati sate da biste ih stigli. Sitey je brz u svojoj razini reakcije, a oni koji rade tijekom vremena podrške vrlo su upućeni u tehnologiju i sustav, tako da možete dobiti kvalitetnu uslugu koja vam je potrebna kada zovete ili razgovarate s timom.

Podrška 24 sata dnevno, 24 sata dnevno, možda je jedno od najboljih mogućnosti Sitey-a. Malo je web graditelja koji korisnicima mogu pružiti uslugu pouzdanosti i kvalitete koju je Sitey implementirao kada je u pitanju tehnička podrška. Stoga, ako mislite da će vam trebati dodatna pomoć pri korištenju Sitey-a, onda je to značajka koju svakako morate imati na umu.

Čak i putem Google Analyticsa – isporučuje sitey

Google Analytics jedan je od najmoćnijih analitičkih alata koji omogućuje analizu i praćenje prometa koji filtrira kroz vaše web mjesto. Ako napravite korak dalje, analitika vam predstavlja informacije o lokaciji vaših posjetitelja, kako su posjetitelji pronašli vašu web stranicu, vrsti preglednika koji posjetitelji koriste i koje su ključne riječi možda pretraživale u Googleovoj tražilici.

Uz to, ključno je da ako kreirate web stranicu, ključno je imati tvrtku koja dobro radi s Google analitikom. Srećom, kompatibilnost Siteya s Google analitikom još je jedan razlog odabira ove usluge web izrade. Kada stvorite web mjesto pomoću Sitey-a, imat ćete pristup Google analitikama. Google analitika omogućuje vam da steknete dobro i detaljno razumijevanje posjetitelja vaše web stranice, tako da znate kako poboljšati svoj brend, blog ili proizvod koji prodajete. Ne rade sve usluge web-izgradnje dobro s Google analitikom, tako da je ovo svakako značajna značajka. S ovom značajkom sigurno ćete moći ostati na vrhu svoje web stranice i prilagoditi je za uspjeh.

Integracija društvenih medija

Bilo kojem vlasniku web mjesta koji želi poboljšati vizualnost, pretvorbu, generiranje i prodaju, potrebna je društvena integracija. Sitey zadovoljava potrebe korisnika i na ovom području. Sve web stranice koje su izgrađene na web lokaciji Sitey mogu se integrirati u bilo koji račun društvenih medija. Samo nekoliko među mnogim platformama društvenih medija na kojima se može promovirati Sitey uključuje:

 • Cvrkut
 • Facebook
 • Pinterest
 • LinkedIn

Korištenjem vaše web lokacije na Siteyu za izgradnju prisutnosti na društvenim medijima možete biti sigurni da će promet proći kroz web mjesto koje ste izgradili na Siteyu. Osim toga, pomoću web lokacije Google Analytics možete odrediti koliko je posjetitelja došlo s platformi društvenih medija. Pomoću ove značajke vidjet ćete da je prilika za rast beskrajna.

Profesionalne značajke web dizajna

Neke usluge web dizajna korisnicima zaista otežavaju i troše vrijeme za izgradnju web stranice. Sitey je transformirao kalup stvarajući sustav koji korisnicima izuzetno olakšava postizanje krajnjeg cilja. Na primjer, još jedna značajna značajka Sitey-a je da korisnicima pruža veliku biblioteku slika.

Sve slike u biblioteci slika su kategorizirane i profesionalne, što znači da možete dobiti čist i kvalitetan izgled svoje web stranice. Pored toga, nema ničeg boljeg od toga da ne morate trošiti vrijeme na vlastite fotografije ili pretraživanje slika u webu. Sitey je uspješno integrirao ovu značajku kako bi vam uštedio vrijeme i gnjavažu.

Blog unutar stranice

Mogućnosti za Sitey su beskrajne. Pored gore navedenih značajki, Sitey vam također omogućuje da stvorite potpuno prilagođeni blog na web mjestu. Na ovaj način možete privući više korisnika i osigurati da vaši gledatelji budu angažirani na web stranici na kojoj radite. Pored toga, blog razvijen na vašoj web lokaciji Sitey može se postaviti na platforme društvenih medija i druge web stranice, što znači da ćete dobiti više gledatelja na svojoj web lokaciji Sitey.

Vrijednost za vaš novac

Kao i kod bilo koje vrste usluge ili proizvoda koji kupujete, cijena je relevantna. Sve u svemu, Sitey pruža korisnicima neke od najboljih vrijednosti za njihov novac na webu. Ispod su cijene koje možete očekivati ​​ako odlučite koristiti Sitey:

Besplatna opcija

Na razini barebones-a, Sitey nudi korisnicima mogućnost izrade web-mjesta besplatno. Daje vam besplatna inačica stranice do pet stranica, 50MB prostora za pohranu, Prijenosi 5MB datoteka, i Propusni opseg od 1 GB. Ne možete ukloniti oglase i ne možete povezati prilagođenu domenu. Da biste uklonili ta ograničenja, morate nadograditi na jedan od paketa o kojima raspravljam u nastavku …

Paketi i cijene web stranica za izradu web stranica

Starter paket

Nakon što ste prerasli svoj besplatni Sitey račun, sljedeća razina je početni paket koji dolazi s tri različite nadogradnje po različitim cijenama.

Ako odaberete početni paket, dobit ćete…

 • Besplatna domena
 • Uključen je hosting visokih performansi
 • Besplatni krediti za oglašavanje
 • Više ne prikazuju oglase na vašoj web lokaciji. Imate 100% kontrolu.
 • S druge strane, uz pro paket dobivate besplatnu domenu, besplatno hosting, besplatne bonuse za oglase, možete uklanjati oglase, dobivate SEO pomoć i web mjesto je optimizirano za mobilne uređaje.

Pro paket

Ako odaberete Pro paket, dobit ćete…

 • Besplatna domena
 • Uključen je hosting visokih performansi
 • Besplatni krediti za oglašavanje
 • Više ne prikazuju oglase na vašoj web lokaciji. Imate 100% kontrolu.
 • Plus: Dobijate SEO pomoć i web lokacija je optimizirana za mobilne uređaje. Imati web mjesto optimizirano za mobilne uređaje zaista je važno. Mislim da bih vam trebao dati do znanja da eHost nudi izvrsnog graditelja web stranica za manje od 10 USD mjesečno i da ne morate plaćati nadogradnju da bi web mjesto bilo optimizirano za mobilne uređaje. Predlošci za izradu web stranica eHosta svi su optimizirani za mobilne uređaje.

Paket e-trgovine

I na kraju, ako imate web mjesto za e-trgovinu i tražite vrlo napredne značajke, onda će vam trebati vrhunski paket..

Uz gornji paket, dobivate sve od Pro paketa, plus besplatne profesionalne adrese e-pošte, prioritetnu podršku i čak možete obavljati plaćanja putem svoje web stranice.

Tablica usporedbe planova za pokretanje, PRO i e-trgovinu

STARTERPROE-TRGOVINA
Cijena 6,99 $ / mj 7,99 $ / mj 12,99 $ / mj
Besplatna domena
Besplatno hosting
Besplatni krediti za oglase
Ukloni dodavanja
SEO pomoć
Mobilne web lokacije
Besplatna e-pošta
Prioritetna podrška
Uzmite plaćanja

Sitey vs eHost vs HostGator

Omogućimo usporedbu nekih značajki Siteya s eHost-om i HostGatorom. Također pogledajte kupone ili posebni popust koji nude.

SiteyeHostHostgator
Cijena osnovnog plana 6,99 $ / mj 2,75 $ / mj 3,95 $ / mj
Besplatna domena
1-om kliknite Postavljanje WordPress-a
Povuci i ispusti Editor
Besplatni predlošci
Besplatni kredit za oglašavanje
Povrat novca zagarantovan 30 dana 45-Dan 45-Dan
Podrška 24/7
Kupon / Posebna ponuda nijedan 50% POPUSTA 60% popusta (iskoristite kupon BUILDPATH)
Saznajte više Posjetite web stranicu Posjetite web stranicu Posjetite web stranicu

Sveukupni konsenzus

Ako postoji jedna negativna točka ove usluge, je da nije potpuno besplatna. Dobra vijest je da s Siteyjem možete započeti sa besplatnim planom, a zatim nadograditi na bilo koji od spomenutih paketa. Kao rezultat toga, morat ćete isprobati uslugu i odlučiti želite li završiti ulaganje.

Pored toga, Sitey ne samo da se smatra kvalitetnom uslugom izrade web stranica za ovaj pregled, već je i cijenjen u industriji. Mnogi su korisnici najavili Sitey kao vrstu usluge web dizajna koja krajnjim korisnicima pruža sve značajke koje bi im eventualno trebale.  

Konačno i najvažnije, Sitey je vrsta usluge web buildinga s kojom može raditi bilo tko.

Postoje neke usluge koje ih čine izazovima ili za koje je potrebna stručnost. Međutim, uz Sitey, u osnovi svako može pregledati predložak, povući i ispustiti svoje web mjesto, prijaviti se za uslugu i koristiti mnoštvo značajki koje su dostupne. Uz ovo visokokvalitetno i pojednostavljeno korisničko iskustvo mogu svi koji žele stvoriti web stranicu. Pristupačnost, jedinstvene značajke, podrška i kvaliteta vrhunska su ljepota Sitey-a i zato ga možemo ocijeniti 4/5 zvjezdica među graditeljima web stranica koje smo pregledali.

8.5 Cjelokupna ocjena
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map