SiteBuilder.com Pregled


Čini se da vam SiteBuilder.com nudi jednostavno i jednostavno preuzimanje softvera za izradu web stranica.

“Besplatno”…

Hmm, sačekajmo sekundu! Je li SiteBuilder prava tvrtka s kojom se družite?

Hajde da vidimo…

Napomena: Prije nego što pregledamo SiteBuilder, želim vam otkriti dvije stvari:

 1. SiteBuilder.com je isti graditelj web stranica koji koristi WebsiteBuilder.com.
 2. Omogućuju vam da napravite vrlo ograničenu, osnovnu web stranicu besplatno, a oni će vas niknuti i prevariti vas na bilo kojim dodatnim značajkama izvan toga. Na primjer, ako želite internetsku trgovinu, morate nadograditi na njihov najviši plan s 20 USD mjesečno.
 3. Osobno uvijek savjetujem svojim prijateljima i klijentima da NE koriste bilo koji graditelj web stranica. To je zato što ako napravite web mjesto na njihovoj platformi, ne možete je premjestiti negdje drugdje ako vam to u budućnosti ikada bude potrebno. Preporučam vam da koristite WordPress na bilo kojoj dobroj web hosting usluzi (pogledajte moj popis najbolje ocijenjenih web hostinga za 2017.) kao što su BlueHost, HostGator ili iPage.

Dakle, sada znate kako se stvarno osjećam …

Moja cjelovita recenzija SiteBuilder.com je dolje, nepristrana koliko sam uspjela napraviti:

Tri koraka za izradu vaše web stranice

Izgradnja web stranice za izradu web stranica vodi tri jednostavna koraka. Nakon što posjetite web mjesto, postupak je sljedeći:

 • Odaberite Naziv domene: SiteBuilder zahtijeva da odaberete naziv domene za svoju novu web stranicu. Naziv domene je potpuno besplatan, što je pozitivna značajka ako pokušavate ostati na proračunu.
 • Odaberite predložak: Pregledajte predložak i odaberite onaj koji odgovara vašim potrebama.
 • Pokrenite web mjesto: Priličan samorazjašnjivi korak i jednostavan korak do toga.

Općenito, u procjeni procesa izrade vlastite web stranice na SiteBuilderu, proces u cjelini je vrlo jednostavan i posebno dobro funkcionira za ljude koji su novi u procesu izrade web stranica..

Lijepe i profesionalne predloške: tisuće unaprijed napravljenih opcija ili prilagođenog dizajna

Mnogo je važnih komponenti na vašoj web stranici, ali jedna komponenta koja ostavlja najjači dojam je izgled i dizajn web stranice. Kao rezultat toga, kad odaberete dizajn za svoju web stranicu, želite biti u mogućnosti odabrati između mnogih opcija. Srećom, SiteBuilder vam nudi tisuće već pripremljenih predložaka. Predlošci se kategoriziraju u stil i izgled. Pored toga, ako ne možete pronaći unaprijed pripremljeni izgled koji odgovara vašim potrebama, SiteBuilder korisnicima također nudi mogućnost naručivanja prilagođenog predloška.

Mogućnost naručivanja prilagođenog predloška iz usluge izgradnje web mjesta nije uobičajena, pa je ova značajka možda jedna od najperspektivnijih dosad. Imajući mogućnost naručiti prilagođenu web stranicu, možete imati web mjesto dizajnirano upravo onako kako želite. Uz to, mogućnost naručivanja prilagođene web stranice također vam omogućuje dodatno postavljanje vaše web lokacije osim gužve.

Naziv domene i e-pošta: Besplatno

Još jedna sjajna značajka SiteBuilder-a je ta da su domena i odgovarajuća e-pošta potpuno besplatni. Imena domena obično troše nekoliko dolara mjesečno, ali odabirom besplatne opcije možete uštedjeti novac i uložiti ga u područje vaše web stranice koje stvarno treba više usredotočiti. Što se tiče e-pošte, ne samo da je besplatna, već imate i mogućnost izbora one koju želite za svoju web lokaciju. Ako imate e-poštu, moći ćete usmjeriti sve svoje adrese e-pošte na adresu e-pošte koju odredite za svoju web lokaciju. To znatno olakšava postupak izrade i organiziranja web stranice.

Iako je početna domena besplatna, ako odlučite da želite više imena domena, morat ćete ih kupiti putem SiteBuilder-a.

Oglašavački krediti: malo besplatno

Reklamni krediti koriste se za marketinške kampanje Pay Per Click (PPC). Svrha reklamnih kredita je privući korisnike na vašu web stranicu putem reklama. Oglasi se obično putem Google Adwords, Microsoft AdCenter i Google AdWords.

SiteBuilder također nudi svojim korisnicima besplatni kredit za oglas u iznosu od 300 USD. Stoga, registracijom na SiteBuilder, ne samo da možete brzo pokrenuti i pokrenuti web mjesto, već možete i besplatno započeti oglašavanje. Ovo je izvrsna prilika da osigurate da vaša web stranica bude vidljiva, upravo na mjestu kada je pokrenete.

SEO alati: poboljšati vidljivost vaše web lokacije

Prilikom izrade web stranice, jedna od najvažnijih značajki usluge izgradnje web mjesta je prilika da se vidi tko posjećuje vašu web stranicu, koliko ima posjetitelja, odakle ti posjetitelji dolaze i na koje se oglase klikne da bi došli do web stranica. Da bi vam pomogao u procjeni performansi vaše web stranice, SiteBuilder ima na raspolaganju i niz SEO alata. Pomoću alata za SEO možete pratiti vašu web lokaciju i gurnuti je na vrh rezultata pretraživača.

Je li dobro za e-trgovinu / prodaju na mreži?

SiteBuilder je također kompatibilan s e-trgovinom, što znači da možete lako postaviti svoje web mjesto i pokrenuti trgovinu, prodaju svojih proizvoda na mreži.

Sustav vam također omogućuje da primate narudžbe, primate plaćanja i pratite postojeće narudžbe.

Istina je, ipak, preporučio bih Shopify za ovo, jer je Shopify najbolja platforma za e-trgovinu..

Značajke podrške: Osnove

U pogledu značajki podrške, SiteBuilder nudi korisnicima osnove. Na primjer, web stranica nudi tehničku podršku, podršku za naplatu i komunikaciju putem e-pošte. Ako imate hitne probleme, tada možete naići na problem jer SiteBuilder ne prima telefonske pozive korisnika.

NIJE stvarno besplatno. Freemium je više sličan tome.

Iako SiteBuilder nudi mnogo besplatnih značajki, početna početna stranica može biti pogrešna jer ne spominje da postoje značajke koje nećete dobiti, osim ako ih ne odlučite platiti. Na primjer, ako tražite implementaciju dodatnih web lokacija SiteBuilder, morat ćete ih platiti. Struktura je sljedeća: 50 dodatnih web mjesta pokreće 50 USD mjesečno, 100 dodatnih mjesta radi 10 USD mjesečno, a 500 dodatnih mjesta pokreće 25 USD mjesečno.

Osim toga, ako želite nadograditi svoje usluge i značajke, na raspolaganju su vam četiri mogućnosti:

 • osobno: Za 8,99 USD mjesečno dobivate naziv domene i 375 USD besplatnih reklamnih kredita. Pored toga, vaša će web stranica biti u potpunosti besplatna za oglase.
 • Pro: Za 7,68 USD / mjesečno dobivate naziv domene, 375 USD besplatne reklamne kredite, nema oglasa i postavljanje e-pošte..
 • Premija: Za 11,98 USD / mjesečno, dobivate iste značajke kao što je gore spomenuto, a uz to, dobivate niz SEO alata i prioritetnu podršku.
 • eCommerce: Za 18,45 USD / mjesečno dobivate gore navedene značajke, a uz to mogućnost otvaranja trgovine e-trgovine sa svim potrebnim značajkama.

U pogledu strukture cijena, rezultati su kombinirani. Na internetu sigurno postoje i druge usluge izrade web stranica koje pružaju više mogućnosti za manje novca. Pored toga, čini se da SiteBuilder skriva činjenicu da su neke njihove značajke ili određene mogućnosti unutar tih značajki samo za plaćanje klijentima. Ako ništa drugo, platni sustav čini uslugu malo nepouzdanom. Za većinu ljudi jedno je od najvažnijih obilježja transparentnost, a čini se da SiteBuilder u tom području nema.

Usporedba paketa

osobniprofesionalacPremijaE-trgovina
Cijena 8,99 $ / mj 7,68 $ / mj 11.98 $ / mj 18.45 $ / mj
Naziv domene Besplatno za život Besplatno za život Besplatno za život Besplatno za život
Povrat novca zagarantovan
1000+ predložaka web stranica
Alat za izgradnju web mjesta
Nema oglasa na web lokaciji
Besplatna e-pošta
SEO alati
Prioritetna podrška
Trgovina e-trgovine

Presuda: Obećavajuća platforma, iznevjeriti značajke nikla i dimenzija

Sve u svemu, SiteBuilder je platforma koja obećava. Ima osnovne i potrebne značajke usluge izgradnje web mjesta, značajke su jednostavne za uporabu i strukturirane su na način koji vam omogućuje pokretanje web stranice u nekoliko minuta. S druge strane, jedno od najvažnijih pitanja ove usluge izgradnje web mjesta je to što joj nedostaje transparentnost u pogledu cijena i potpunih dostupnih usluga. Znajte samo da ako želite primiti određene nadogradnje, morat ćete ih platiti.

Štoviše, ako ste profesionalac i dobro poznajete proces izrade web stranica, SiteBuilder možda nije najbolja opcija za vas. Na internetu postoje deseci drugih usluga koje vam pružaju više mogućnosti za bolju cijenu. Pored toga, značajke podrške za izgradnju web-mjesta nisu tako korisne kao druge. Stoga, ako se zaista bavite profesionalnim poduhvatom, možda će vam trebati usluga izrade web stranica koja vam može pružiti veću podršku.

I na kraju, u smislu jedinstvenosti, Sitebuilder također nedostaje u tom području. Većina onoga što nudi Sitebuilder u potpunosti je standardna, s tim što je jedina posebnost prilika da se izgradi prilagođena web stranica. Kao rezultat, ako tražite uslugu koja je jedinstvena, raznolika i koja može pružiti više zanimljivih usluga i mogućnosti, možda ćete se htjeti odlučiti za nešto drugo. Sve u svemu, usluga izrade web stranica dobra je izrada web stranica za početnike i ispunjava očekivanja u pogledu najjednostavnijih mogućnosti.

PREPORUČUJEMO VAS: Razmislite o stvarnom domaćinu kao što je HostGator. Evo zašto …

 • Njihovi planovi web hostinga pristupačniji su od SiteBuilder-a
 • Dostupna je opcija mjesečnog plaćanja tako da ne morate kupovati godinu dana ili više unaprijed
 • Nema ugovora. Otkaži u bilo koje vrijeme.
 • Nema ograničenja u značajkama.
 • 45-dnevna garancija povrata novca.
 • Platforme poput SiteBuilder-a prisiljavaju vas da ostanete uz njih ili izgubite web mjesto. S pravim web domaćinom kao što je HostGator možete premjestiti svoju web lokaciju na drugog web domaćina, ako to ikada želite u budućnosti.
 • cPanel upravljačka ploča s automatskim postavljanjem WordPress web stranica.
 • Zamolio sam HostGator za kupon za pomoć našim posjetiteljima WHPG, i oni su ga isporučili! Možete koristiti promotivni kod BUILDPATH na HostGatoru da biste dobili 60% popusta na svoje hosting..

…što?? WordPress? Da, pomoću besplatnog dodatka pod nazivom SiteOrigin Page Builder (otvara YouTube videozapis na novoj kartici), možete stvoriti odličnu web stranicu na WordPressu pomoću jednostavnog sučelja za povlačenje i ispuštanje, baš kao i graditelj web mjesta. U stvari, prije nego što kupite bilo koji hosting ili graditelj web mjesta, toplo preporučam da pogledate video vodič s uputama u nastavku, koji vam pokazuje kako napraviti web mjesto s WordPressom, korak po korak! ��

Javite mi ako imate bilo kakvih pitanja o SiteBuilder ili SiteBuilder vs HostGator; i slobodno ostavite pregled u nastavku koji daje detalje o vašem iskustvu kupca SiteBuilder-a.

Živjeli,

kicoš
WHPG

4.5 Cjelokupna ocjena
SiteBuilder: Ne preporučuje se

Platforma koja obećava, iznevjerena nedostatkom transparentnosti u pogledu cijena i onoga što u stvari dobivate u odnosu na ono što ćete tražiti da platite kada vam zatreba. Također, ako ovdje izgradite web mjesto, zaglavili ste ih za cijeli život. Preporučam da pođete s dobrim cPanel web hostom kao što je BlueHost ili HostGator. Ovdje možete i usporediti najbolje ocijenjene cPanel hosting hostingere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map