Prijenos vaše web stranice s BlueHosta na WebHostingHub

Mogu li prenijeti svoju web lokaciju s BlueHost na web hosting centar?

Ako već imate web lokaciju čiji je domaćin BlueHost i želite je nekako prenijeti na drugog davatelja web hostinga poput Web Hosting Hub-a, tvrtka će se rado smjestiti i biti vam od pomoći..


Web Hosting Hub (ili skraćeno Hub) jedna je od najboljih i najpouzdanijih web hosting tvrtki koje pružaju i pomažu klijentima u procesu prijenosa ili migracije njihovih web stranica nudeći besplatne usluge. Povrh toga, oni nude postupak “prijenosa bez prekida rada”, što znači da vaša web stranica nikada neće imati zastoja dok traje stvarni proces prijenosa..

Ne morate brinuti o prenošenju web lokacije s BlueHosta na Web Hosting Hub jer je to jednostavno i jednostavno. Možda će trebati malo vremena dok se cijeli proces završi, ali sam proces nije raketna znanost.

Najčešći način prijenosa vaše web lokacije jest preuzimanje starih datoteka i datuma uz pomoć FTP klijenta, a zatim njihovo učitavanje u Web Hosting Hub.

Zašto odabrati Web Hosting Hub?

Postoji puno razloga zbog kojih se ljudi odluče prenijeti svoje web stranice na druge web hosting tvrtke. Ti razlozi se razlikuju, od kojih bi neki mogli utjecati i na budućnost web stranice, a možda čak i na samu tvrtku.

Zašto biste trebali odabrati Web Hosting Hub izmedu stotina kompanija koje pružaju usluge hostinga, odgovor je da je ova tvrtka jedan od vodećih pružatelja kvalitetnih web hosting usluga, posebno u pogledu brzine i pouzdanosti. Mnogi su vlasnici web stranica i web programeri najbolji izbor zahvaljujući vrhunskoj korisničkoj podršci i ultrabrzim poslužiteljima – čimbenici koji su vrlo važni za webmastere. Sve navedeno, kao i mnoge druge cool i korisne značajke, uključeni su u njihove hosting planove – i dolaze po vrlo konkurentnoj cijeni. To Web Hosting Hub-u daje potrebnu prednost u odnosu na ostale tvrtke za web hosting.

Što trebate znati prije nego što web lokaciju prebacite na web hosting centar

Prije razmatranja prebacivanja vaše web stranice s BlueHosta na Web Hosting Hub trebate znati nekoliko stvari, a to uključuje sljedeće:

 • Postupak prijenosa primjenjiv je samo za domene s .com, .net, .org, .biz ,. .us i .info proširenja;
 • Da bi čitav proces prijenosa mogao trajati do 10 dana;
 • Ne možete izvršiti nikakve promjene u WHOIS podacima, što znači da nema više promjena kontakata, niti imena poslužitelja / DNS promjena nakon prijenosa započeti;
 • Ne možete prenijeti račun koji još nije istekao 60-dnevno razdoblje za novo kreirane domene i 45-dnevni period za obnovljene domene. Ako se vaša domena odnosi na bilo koju od ove dvije, visoko se preporučuje da pričekate 60 dana ili 45-dnevni period koji treba završiti prije prijenosa web lokacije.
 • Prelaskom na drugog davatelja web hostinga prenosit ćete samo domenu i ni na koji način neće utjecati na vaše baze podataka ili datoteke vaše web lokacije i ostale važne informacije.

Prijenos vaše web stranice s BlueHosta na Web Hosting Hub

Ako se vaše web mjesto udalji od BlueHosta, morate slijediti nekoliko jednostavnih koraka. Ovi bi koraci trebali raditi gdje god odlučite za prijenos svoje web lokacije.

 1. Prijavite se na svoju upravljačku ploču BlueHost.
 1. Kliknite na Upravitelj domene.
 1. Kliknite na ime domene kako biste je istaknuli. Kartice će se pojaviti na desnoj strani zaslona.
 1. Od LOCK otključajte domenu.
 1. Isključite postavke privatnosti na PRIVATNOST
 1. Izmijenite poslužitelje imena u NAME SERVERS da biste usmjerili svoju web lokaciju na nove poslužitelje imena.

[Bilješka: Ne činite to ako niste spremni da SVE usluge pokažu na novi poslužitelj.]

 1. Od Kartica TRANSFER EPP, dobiti EPP / autorizacijski kod.Ovom kôdu morate dati Web Hosting Hub tijekom postupka prijenosa.
 1. Provjerite jesu li podaci o kontaktima točni i ažurirani.To se može učiniti putem KONTAKTI Ove informacije uključuju detalje o registraru, administratoru i naplati. E-adresu za kontakt administratora treba ažurirati jer će se e-poštom za potvrdu poslati e-pošta, zajedno s autorizacijskim kodom i privremenim URL-om.
 1. Od Upravitelj domene, kliknite domenu koju želite prenijeti, a zatim kliknite PRIJENOSNI EPP Na stranici biste trebali vidjeti dvije veze: jedna za odobravanje prijenosa, a druga za odbijanje.

[Bilješka: Ako ne možete pronaći veze, to može značiti da Web Hosting Hub nije poslao zahtjev za prijenos na vašu adresu e-pošte.]

 1. Kliknite karticu koja odobrava prijenos. Postupak prijenosa trebao bi započeti odmah. Cijeli proces prijenosa može potrajati najmanje 3 dana.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map