Prijavljivanje pomoću Bluehosta i instaliranje WordPress-a

Potpuno otkrivanje: WebsiteSetup zarađuje proviziju ako kupite Bluehost putem preporučnih veza u ovom vodiču. Ovako ažuriramo našu web stranicu i poboljšavamo vodiče. Hvala na podršci!1. korak: Idite na Bluehost.com

Da biste se prijavili na Bluehost, jednostavno idite na Bluehost.com

S ovim ćete se pozdraviti nakon što dođete na njihovu početnu stranicu.

odredišna stranica bluehosta

Ako vam se sviđa ono što vidite, jednostavno kliknite “Početak rada”, tako da možete prijeći na sljedeći korak, a to je korak 2:

Korak 2: Odaberite plan hostinga

Prilikom odabira hosting plana uvijek imajte na umu svoju svrhu.

Gradite li malu osobnu web stranicu kao hobi? Web stranica velike veličine za vaše poslovanje? Bez obzira koja vam je svrha, obavezno odaberite plan hostinga koji nudi ono što vam je potrebno.

Za ovaj vodič, odlučit ćemo se za “Basic” zajednički plan hostinga. Osnovni plan je dobar izbor ako tek započinjete i još nemate poplavu prometa na vašoj web lokaciji. Za sada ne morate trošiti svoj teško zarađeni novac na druge planove – uvijek ga možete nadograditi kasnije.

U slučaju da vas zanima dijeljenje hostinga (a.k.a hosting hostinga), to je najčešći i najpovoljniji oblik hostinga na web mjestu. Kroz ovu vrstu hostinga na web stranicama korisnici dijele resurse zaštićenog poslužitelja ili grupe poslužitelja kako bi postavili i pokrenuli svoje web stranice.

Prijavom za jedan od Bluehostovih zajedničkih planova hostinga, nećemo se morati brinuti oko upravljanja poslužiteljem i zakrpa platformi..

Zapravo:

Pogledajte Bluehostove značajke web hostinga ako želite dublje uroniti u ono što nude.

BHhostingplans
Započnite s “osnovnim” planom. Uvijek možete nadograditi kasnije ako trebate.

3. korak: osigurajte ime domene

Nakon odabira plana, sljedeći korak je pružiti naziv vaše domene.

BHdomain
Ako još niste sigurni u naziv domene, za sada postoji opcija da ovaj korak preskočite.

Suprotno uvriježenom mišljenju:

Naziv vaše domene ne mora završiti kao “.com” Za naziv svoje domene možete koristiti “.org”, “.net”, “.us”, “.biz” ili “.info”. Ovo je posebno korisno ako vaš prvi izbor nije dostupan. Samo upišite svoju domenu, a zatim kliknite “Dalje”.

Ako niste spremni unijeti ime domene, uvijek možete slijediti ove korake kako dodijeliti ime domene ako ste odlučili to učiniti kasnije.

Ako već imate naziv domene, samo je upišite u obrazac “Upotrijebite domenu koju posjedujete” i kliknite “sljedeći”.

Korak 4: Ispunite svoje podatke

Sljedeći je korak jednostavno ispuniti tražene podatke. Trebat ćete unijeti svoje ime, prezime, državu, ulicu, grad, poštanski broj, telefonski broj i adresu e-pošte.

Imajte na umu da će vam račun biti poslan na adresu e-pošte koju unesete.

Dodavanje naziva vaše tvrtke nije obavezno.

BHpersonalne informacije
Prilično standardne stvari.

Korak 5: Provjerite svoje podatke o paketu i završite registraciju

Sljedeći korak je pomicanje prema dolje i provjeravanje podataka o vašem paketu. Obavezno pregledajte dodatke koji su zadani uključeni. Ne zaboravite provjeriti samo one koje su vam potrebne.

Informacije o BH paketu
Odaberite plan i odlučite koji će vam neobavezni dodatak biti potreban (sve opcije opisane u nastavku).

Evo što možete razmotriti:

Zaštita privatnosti domene: Ova usluga košta 0,99 USD više mjesečno (naplaćuje se godišnje u iznosu od 11,88 USD godišnje). Pomaže vam da vaše osobne podatke (npr. Svoje ime i adresu) sačuvate privatnima. Dobijte to samo ako trebate anonimno zadržati podatke svoje web stranice i domene.
Sigurnost SiteLock: Ova usluga košta 1,99 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje 23,88 USD). Ovaj dodatak potvrđuje vašu adresu e-pošte, fizičku adresu i telefonski broj. Ova značajka može vam pomoći dokazati vjerodostojnost kupcima ako planirate prodati proizvod ili uslugu na svojoj web lokaciji.
CodeGuard Basic: Ova usluga košta 2,99 dolara mjesečno (naplaćuje se do kraja termina hostinga). To pruža dodatnu sigurnost vašoj web stranici tako što vam omogućuje redovito izradu sigurnosnih kopija. To olakšava povratak web lokacije na prethodno spremanje ako se nešto dogodi ili ako pogriješite
SEO alati Bluehost Start: Ova značajka košta dodatnih 1,99 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje u iznosu od 23,88 USD godišnje). Bluehost tvrdi da vam ovaj alat može pomoći da postignete ocjene na tražilicama.
1 Office 365 poštanski pretinac: Ovaj dodatak dolazi besplatno prvih 30 dana. To je sigurna i pouzdana platforma e-pošte koju pokreće Microsoft.

Plaćanje u BiH
Ako želite koristiti PayPal, kliknite vezu “Više opcija plaćanja” i vidjet ćete opciju PayPal.
BH fini tisak
Dobro isčitajte fini tisak prije donošenja konačne odluke

Imajte na umu da se iznos naveden u svakom planu naplaćuje godišnje. Možda ćete biti iznenađeni kada otkrijete da je Bluehost oduzeo paušalni iznos umjesto naznačene mjesečne cijene.

Treba spomenuti da Bluehost ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da uvijek možete odustati od toga.

Međutim:

To se ne odnosi na domenu. Ako dobijete domenu od Bluehosta, a zatim je otkažete u prvih 30 dana, odbit će potreban iznos za godišnju naknadu za domenu. Dakle, imajte to na umu u slučaju da vam ikad bude potrebno vratiti novac.

Nakon što dovršite ovaj korak, dočekat će vas potvrda.

Uspjeh BiH
Uspješno ste se prijavili na Bluehost.

NAPOMENA: Ne zaboravite stvoriti novu lozinku za svoj Bluehost račun.

Također možete primijetiti da Bluehost kreira web mjesto za vas nakon registracije. Možete izbrisati ovu web lokaciju tako da odete na “Upravljanje web mjestom”, a zatim kliknite na “Postavke”, pomaknite se prema dnu stranice, a zatim Izbrišite web mjesto.

Korak 6: Instalirajte WordPress pomoću Bluehostove “Instalacije jednim klikom”

Nakon što ste se prijavili za Bluehost, sljedeći je korak instalacija WordPress-a i započinjanje postavljanja vaše web stranice. Bluehost vam omogućuje jednostavno instaliranje WordPress-a bez ikakvog vremena.

1. Za početak, samo se prijavite na svoj Bluehost račun i kliknite na “Moja web mjesta”, a zatim kliknite “Stvori web lokaciju”.

BH stvoriti web stranicu

2. Dajte svojoj novoj WordPress web mjestu ime i strukturu.

Informacije o BH web mjestu

3. Zatim odaberite domenu koju želite koristiti za OVU WORDPRESS WEB-lokaciju i poništite dodatke koji vam nisu potrebni. Ne zaboravite uzeti na znanje URL svoje web stranice WordPress, korisničko ime i lozinku.

Postavljanje BH mjesta

Uspjeh u BiH wordpress

4. Sada je vrijeme za odabir teme. Možete odabrati između instaliranih tema ili bilo koje od besplatnih WordPress tema.

BH teme

5. Odatle je sljedeći korak ovisan o vama.

Želite li napraviti kontaktnu stranicu kako biste pomogli ljudima da vas kontaktiraju? Možda želite dodati sadržaj na svoju web stranicu? Možda želite dodati slike ili više stranica?

Bluehost vam omogućuje da sve to radite jednostavno tako da mišem preko miša pređete iznad svake opcije i kliknete “Idemo”.

Sljedeći koraci BiH

Čestitamo! Vaša web stranica WordPress sada je pokrenuta!

Pitanja, problemi, komentari? Ostavite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map