Pregled

Kupci se neće ustručavati platiti premiju sve dok dobiju kvalitetnu uslugu koju traže. Easyspace se možda neće isplaćivati ​​po povoljnim cijenama u usporedbi s drugim tvrtke za web hosting vani na tržištu. Međutim, njegova široka paleta inovativnih značajki, sigurnosti i zvjezdanog postupka podrške kupcima čine ga web hosting uslugom vrijednom dodatnog plaćanja.


EasySpace Logo
Uptime
946
UBRZATI
928
PODRŠKA
907
CIJENA
898
ZNAČAJKE
923
GREEN
920
INOVATIVNI
858

Inovativno i sigurno okruženje hostinga – Easyspace pruža okruženje za hosting uz potpunu raznolikost internetskih značajki i alata koji će vam olakšati postavljanje okruženja za hosting na vašoj web lokaciji s lakoćom, a istovremeno vam omogućava da dobijete najbolju vrijednost za svoj novac. Svako okruženje hostinga dolazi s vlastitim oblakom koji se pohranjuje u privatnu i sigurnu mrežu. Pohrana radi na zasebnim fizičkim poslužiteljima baza podataka kako bi se postigla veća brzina i performanse. Te su baze podataka također opremljene s više čvorova klastera, SSD cache & Varnish cache memorije te je Googleov mod_pagespeed omogućen.

U pogledu sigurnosti, hosting okruženje Easyspacea prilagođeno je za zaštitu DDOS-a i izrađeno je tako da dolazi sa vlastitim sustavom za skeniranje virusa i zlonamjernog softvera. Skeniranje virusa djeluje 24 sata dnevno i sposobno je otkriti većinu – ako ne i sve – viruse koji napadaju internet. Ove sigurnosne mjere pomažu osigurati da se vaša web stranica ne sruši u slučaju bilo kakvih internetskih napada, a istovremeno vam pruža cjelodnevnu zaštitu od zlonamjernih virusa..

Podržava Linux i Windows OS – neke su web hosting tvrtke ograničene na korištenje Windows ili Linux kao osnovnog operativnog sustava. Nemaju sposobnost pokretanja oba sustava. To nije slučaj s Easyspaceom.

Easyspace pruža mogućnost korištenja Linuxa ili Windows-a za potrebe vašeg web hostinga kako bi se olakšalo upravljanje web stranicom. To omogućava kupcima koji poznaju bilo koji od ovih operativnih sustava da odaberu i koriste OS koji su upoznati.

Važno

Naravno, svaki operativni sustav ima svoje značajke koje su unaprijed instalirane s njima. Kupci koji odaberu Linux dobit će MySQL baze podataka, PHP, Perl, phpMyAdmin i Python u paketu za web hosting. Windows korisnici će s druge strane dobiti ASP.NET v4, Microsoft Access, IIS 7.5 i mogućnost instaliranja MSSQL-a.

Centri podataka na temelju SAD-a – sveukupne performanse i operacije poslužitelja nešto je što Easyspace shvaća ozbiljno, zbog čega je tvrtka uložila u postavljanje 10 podatkovnih centara širom Ujedinjenog Kraljevstva. Šest ovih podatkovnih centara u vlastitom je vlasništvu Easyspacea, koji pridonose poboljšanju njegove hosting infrastrukture, dok kompaniji omogućavaju smještaj ogromne količine podataka. Ova investicija također poboljšava pouzdanost hostinga u Easyspaceu smanjujući bilo kakve prekide i druge probleme s hostingom.

Pored smanjenja šansi za hosting problema, mnoštvo podatkovnih centara raspoređenih po Velikoj Britaniji pruža webmasterima prednost odabira one koji je u blizini njihovog područja što rezultira bržim vremenom učitavanja.

Tim podatkovnim centrima upravlja i podržava vlastiti tim inženjera Easyspacea umjesto treće strane. Kao rezultat, oni mogu lako dodijeliti inženjerima na licu mjesta obavljanje radova na održavanju i razmotriti bilo koje probleme koji mogu nastati iz mreže ili poslužitelja..

UK Datacenters

Easyspace uložio u postavljanje 10 podatkovnih centara oko Velike Britanije.

Usluga podrške kvalitetom – Easyspace zna koliko je važno pružiti kvalitetnu uslugu podrške kako bi se riješili njihovi upiti i nedoumice. Kako bi osigurali da mu kupci dobiju potrebnu pomoć, tvrtka je postavila vlastiti postupak podrške u 4 koraka koji nudi sljedeće:

 • Ažuriranje statusa sustava. Ovo kupcima pruža najnovija ažuriranja za web hosting i održavanje iz Easyspacea. Bilo da problem uključuje provođenje rutinskog održavanja sustava ili krpanje problema s hostingom, moći ćete dobiti ažuriranje o tome što se točno događa.
 • Vodiči za pomoć. Easyspace ima vlastitu bazu znanja i odjeljak za samopomoć koji pruža detaljne vodiče kroz koje ćete proći kroz njegove značajke i procese. Ovi vodiči pomoći će vam da steknete bolje razumijevanje kako koristiti nove mrežne značajke tvrtke, istovremeno uklanjajući potrebu čekanja u redu da bi klijent mogao preuzeti vaš poziv.
 • Help Desk Chat. Za pitanja koja zahtijevaju više od jednostavnog priručnika, Easyspace ima značajku internetskog chata koji podržava njegov američki tim za korisničku podršku, spreman pružiti pomoć 24 sata dnevno. Samo kliknite na ikonu chata i moći ćete razgovarati s jednim od agenata službe za upravljanje klijentima kompanije Easyspace da biste postavili zabrinutost..
 • Kontaktni centar. Easyspace također nudi kontakt centar koji možete nazvati za hitnija pitanja. Iako njihova linija za podršku kupcima nije dostupna 24 sata, to ne znači da neće moći preuzeti vaš poziv i pomoći vam u rješavanju problema. Njihovo radno vrijeme počinje od ponedjeljka do petka s rasporedom od 9:00 do 17:30.

Integracija besplatnih web hosting alata – Web hosting putem Easyspace-a pruža niz mrežnih alata koje možete integrirati u svoju web stranicu kako biste poboljšali njenu cjelokupnu funkcionalnost. Najbolji dio je u tome što vam neće biti naplaćeno njihovo korištenje i uživajte u ekskluzivnim promocijama koje nude ovi alati.

Slijedi popis tvrtki koje su udružile s Easyspaceom i njihovom jednakom promotivnom ponudom:

 • Google AdWords. Korisnici koji će koristiti usluge hostinga u Easyspaceu moći će od AdWords-a dobiti besplatne bonove za oglašavanje kako bi promovirali svoje poslovanje..
 • Upravitelj e-pošte. Ako se prijavite na Easyspace, kupci će dobiti besplatne kredite od Mailing Managera koji će im omogućiti da kupcima šalju marketinške poruke putem e-pošte..
 • WordPress. Partnerstvo Easyspacea s WordPressom pruža vam alate za postavljanje bloga ili trgovine e-trgovine samo jednim klikom gumba koji vam pomažu u kreiranju vaše web stranice u roku od nekoliko minuta.
 • Izrada sigurnosne kopije i vraćanja. Ovaj internetski alat nudi besplatni probni rad svog proizvoda za klijente Easyspace-a kako bi im dao do znanja koliko su efikasni u zaštiti vaše baze podataka i web prostora.
 • Otvori Exchange. Otvaranje računa za web hosting putem Easyspacea pruža vam mogućnost isprobavanja OpenExchange koji će vam pomoći u upravljanju vašim zajedničkim podacima, uključujući događaje iz kalendara, dokumente i druge zadatke.

Višestruke mogućnosti plaćanja – Easyspace podržava širok krug kupaca, od kojih se neki nalaze u inozemstvu. Za one klijente koji žive u inozemstvu nisu dostupni svi načini plaćanja koji obično koriste oni koji borave u Ujedinjenom Kraljevstvu. Zbog toga je Easyspace postavio više opcija plaćanja kako bi kupcima u inozemstvu bilo lakše podmiriti račune.

Easyspace omogućuje kupcima da plaćaju račune koristeći dvije valute – dolare ili funte. Također prihvaća sve vrste glavnih kreditnih kartica, uključujući American Express, Delta, Maestro, MasterCard, Switch, Solo i Visa. Mnogobrojne mogućnosti plaćanja na jednostavan način pružaju svojim klijentima EasySpace.

tehnička

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • Neograničena propusnost. Primjenjivo na sve planove za hosting hostinga na Easyspaceu, to osigurava da se vaša web stranica brže učitava i radi za vaše klijente.
 • Besplatno ime domene. Eliminira gnjavažu da morate stvoriti i registrirati ime domene
 • 10 Datacentres
 • Besplatno postavljanje; Prijenos
 • Neograničen promet, e-poruke, DB-ovi
 • Poslužitelji su prespori u usporedbi s najboljim web hosting tvrtkama

podrška

 • 24/7 Tehnička podrška
 • Baza znanja uz pomoć vodiča
 • Live chat
 • Kontaktni centar
 • Nismo pronašli nijednog

cijena

 • Fleksibilni planovi
 • Može se kupiti mjesečno
 • 7-dnevna garancija povrata novca. 7-dnevna garancija povrata novca tvrtke Easyspace možda je malo kraća u odnosu na ono što uglavnom vidite da nude druge kompanije. Međutim, ako u tom roku niste potpuno zadovoljni uslugom koju ste dobili, Easyspace će vam vratiti sve naknade za hosting koje ste izdvojili.

Upravljačka ploča Easyspace

Za razliku od drugih web hosting tvrtki koje se oslanjaju na samo jednu vrstu upravljačke ploče, Easyspace svojim kupcima pruža različite varijacije, pružajući im mogućnost odabira sustava u kojem će im biti ugodno. To im olakšava upravljanje njihovim web stranicama jer ga mogu pokrenuti sa sustavom na koji su navikli koristiti.

Upravljačke ploče koje trenutno nudi Easyspace uključuju popularni cPanel sustav, VMware i Plesk. Ovi sustavi omogućuju kupcima potpunu kontrolu i upravljivost svoje web stranice, uključuju mogućnost upravljanja podacima o računu, postavljanje e-poruka, konfiguriranje vašeg hostinga i uspostavljanje domena samo za navođenje nekoliko. Ako kupci zahtijevaju dodatne hosting alate, Easyspace će im moći pružiti ono što im treba za ekvivalentnu naknadu.

Zaključak

Napokon, upravljačka ploča Easyspace nudi instalaciju jednim klikom koja će vam omogućiti postavljanje vašeg sustava. Sustavi obuhvaćeni ovom jedinstvenom značajkom uključuju WordPress, Joomla, b2evolution i Drupal. Za razliku od onoga što vidite od drugih hosting kompanija koje zahtijevaju da prođete složene navigacije samo za postavljanje tih usluga, instalacijski program Easyyspacea jednim klikom će vam omogućiti da brzo i efikasno konfigurirate web mjesto..

Ovdje možete provjeriti i ostale Top UK web hosting tvrtke, recenzije i usporedbu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map