Pregled zamašnjaka

9.2 Cjelokupna ocjena
Izvrsna brzina, pouzdan užitak, bez hakera, upravljani WordPress hosting

WordPress hosting sa upravljanjem pomoću kotača izgrađen je na umu krajnjem korisniku. Bez obzira jeste li freelancer, predstojeće poduzeće ili neko etablirano poduzeće, značajke hostinga i okruženja koje vam Flywheel pruža racionalizirat će vaše procese i tokove rada.

Pros
 • Sigurnost bez hakera
 • Brze brzine
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Globalni centri podataka
 • Pojednostavljeni SFTP pristup
 • Prilagođeno za WordPress
 • Podrška 24/7
Cons
 • Nema ugrađenog Git okruženja.
 • Nema SSH veze
 • skupi

Još nismo pregledali opciju Blog hostinga za Flywheel jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali mogućnost namjenskog hostinga za Flywheel jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali VPS hosting mogućnost za Flywheel jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

9.2 Ocjena WordPressa

Cijena
$ 15

Upravljani WordPress hosting pruža vam iskustvo osobnog tehnološkog tima u stanju pripravnosti za rješavanje svih problema s hostingom. Flywheel ovo iskustvo čini još većim uz super optimizirane značajke za web mjesta koja rade na WordPressu.

Tvrtka u svojim hosting rješenjima cilja freelancere, agencije i poduzeća. Stoga, ako tražite hosting rješenje koje će vam jamčiti sigurno okruženje, automatska ažuriranja, super brzinu, automatsko sigurnosno kopiranje i podršku, ovo je prava platforma za pretplatu.

Planovi hostinga i cijene

Flywheel ima ukupno 5 planova koji mogu udovoljiti svim potrebama web hostinga od pojedinačnih web stranica do malih agencija i multinacionalnih kompanija.

sićušan

Ovo je početno hosting rješenje u okviru planova Flywheel. Ima sljedeće značajke:

 • Može podnijeti posjete do 5.000 mjesečno
 • 5 GB diska za pohranu
 • Širina pojasa do 250 GB

Uz to, dobivate besplatni SSL certifikat i podršku za migraciju. Ako plaćate mjesečno, trošak je 14 USD dok godišnje, ovaj se plan naplaćuje 165 USD.

osobni

Ovaj plan s jednom stranicom pruža vam puno veći prostor za pohranu diska do 10 GB i 500 GB propusnosti. Ako projicirate veliki promet na svojoj web lokaciji ili trenutno bilježite broj posjetitelja do 25.000 ili otprilike, ovaj plan je pravi za vas.

Osim besplatnog SSL certifikata i podrške za migraciju, dobivate i besplatnu inscenaciju za svoju nadolazeću web stranicu. Sve to dolazi po cijeni od 28 USD mjesečno ili 330 USD ako plaćate godišnje.

profesionalac

Ovaj plan namijenjen je poslovnim subjektima i pojedincima čije se poslovanje prikuplja prilično brzo. Iako je plan za jednu stranicu, profesionalni paket može upravljati prometom posjetitelja do 100 000 mjesečno zahvaljujući disku od 20 GB i propusnoj širini od 1 TB..

Sve ostale značajke, uključujući besplatan SSL certifikat, besplatnu inscenaciju i besplatnu podršku migraciji, iste su kao i drugi planovi. Trošak je 69 dolara mjesečno, ali kad plaćate godišnje, račun dolazi do 825 dolara.

honoraran

Servisiranje rastućeg popisa klijenata zahtijeva vrhunsko hosting rješenje. Besplatni plan proširio je kapacitet za instaliranje WordPress web mjesta. Možete postaviti do 10 mjesta i jednostavno upravljati prometom od 150 000 posjeta mjesečno.

Pohrana na disku iznosi 40 GB i imate propusnost do 4 TB. Ovaj plan vam nudi i CDN pohranu za ubrzavanje vremena učitavanja vašeg poslužitelja. Trošak je 92 dolara mjesečno, a ako više volite godišnje naplate, dolazi do 1100 dolara.

Agencija

Ako želite instalirati skupne web stranice, ovo je najpopularniji plan. Omogućuje vam instalaciju do 30 WordPress web lokacija s kombiniranim kapacitetom posjetitelja do 600.000. Kako bi iskoristio ovu ljestvicu, Flywheel je posvetio disk za pohranu od 120 GB i propusnost do 8 TB.

Ono što izdvaja plan Agencije je činjenica da vam je dodijeljen namjenski upravitelj računa i uživate u sniženim CDN pristojbama. Cijena mjesečno iznosi 229 dolara, a ako plaćate godišnje, račun iznosi 2.750 dolara.

Ako bilo koji od gore navedenih planova ne zadovoljava vaše potrebe, Flywheel vam daje mogućnost prilagođenog hosting paketa. Zbog toga vam tvrtka dodjeljuje stručnjaka za poslovna rješenja koji će vas uputiti u najbolje značajke koje ćete uključiti u svoj prilagođeni plan.

 • Sigurnost bez hakera
 • Brze brzine
 • Dnevne sigurnosne kopije
 • Globalni centri podataka
 • Pojednostavljeni SFTP pristup
 • Prilagođeno za WordPress
 • 24/7 podrška

Započnite s Flywheel-om sada.


Povrat novca zagarantovan
72 sata
Prostor na disku
5GB – 120GB
Naziv domene
N / A
Vidi planove

Flywheel je upravljano WordPress hosting rješenje dizajnirano za slobodnjake, agencije, mjesta velike prometa i poslovne timove. Rješenje također uključuje alate za tijek rada koji vam pomažu da brzo i jednostavno napravite i upravljate svojim WordPress web mjestima.

Kako vaše poslovanje rastu, platforma vam omogućuje da skalirate svoje web resurse kako biste udovoljili zahtjevima i očekivanjima svoje klijentele. U slučaju da prelazite s drugog domaćina na Flywheel, profesionalci će vam ovdje pomoći bez detalja..

Pregled zamašnjaka

Traženje odgovarajućeg domaćina za vašu web stranicu važna je poslovna odluka koja zahtijeva vrijeme, tehnički uvid i dobar proračun. Postoji mnogo hosting tvrtki koje vam obećavaju vrhunsku tehnologiju i najsuvremenije značajke koje će vam pomoći da web lokaciju premjestite na potpuno novu razinu. Neki ne ispunjavaju svoja obećanja, ali leteći to čini. Dosljedni su i slijedite upute kako biste osigurali da vaše iskustvo vrijedi.

Neovisno o radnom okruženju, moćna WordPress platforma može vas spasiti od problema s hostingom s jedne strane i pomoći vam da pojednostavnite svoje procese s druge strane.

Flywheel su diferencirali svoj upravljani WordPress hosting na sljedeći način:

 • sićušan – Ovo je opcija za pokretanje na jednom mjestu s mogućnošću da podnese do 5.000 mjesečnih posjeta. To ide za 14 dolara mjesečno.
 • osobni – Ovo je plan za jedno mjesto na kojem se naplaćuje 28 USD mjesečno s diskom do 10 GB.
 • professional – Kako se vaše poslovanje razvija i kada se zahtjevi vašeg servera povećavaju, pokrivali ste profesionalni plan. Na raspolaganju vam je 20 GB diska za pohranu i 1 TB propusnosti na 69 dolara mjesečno.
 • honoraran – Ovo je plan koji vam omogućuje do 10 instaliranja WordPress-a i 4TB propusnosti pri 92 USD mjesečno.
 • Agencija – Ovo je pravi posao za podizanje vašeg poslovanja na sljedeću razinu. Za 229 USD mjesečno dobivate do 30 instaliranja WordPressa i kapacitet za 600.000 mjesečnih posjeta.

Ako tražite prilagođeno hosting rješenje za vaša poduzeća, Flywheel ima stručnjake za poslovna rješenja koji će detaljno razgovarati o vašim potrebama. Enterprise planovi počinju od 1500 USD mjesečno.

Za koga je izrađen zamašnjak?

Postoje 4 kategorije korisnika ciljanih zamašnjaka s njihovim hosting rješenjem.

slobodnjacima

Središnji stup freelancinga je suradnja. Flywheel pruža slobodnjacima robusnu WordPress platformu koja im omogućuje izgradnju WordPress web mjesta, suradnju sa svojim klijentima i iskrcavanje gotovih proizvoda bez izmjene platformi. Među značajkama koje freelanceri uživaju na Flywheel-u su:

 • Besplatna demo stranica – ovo je ulaganje sa nula dolara, demo poslužitelj koji započinje s vašim projektima dok se web mjesto migrira ili gradi od nule..
 • Brzo kreiranje predložaka web mjesta – Ako imate omiljene dodatke i teme, Flywheel vam omogućuje brže podizanje potpuno nove web stranice bez potrebe da instalirate sve jedan po jedan.
 • Suradnja s Ease – WordPress platforma Flywheel omogućava dodavanje suradnika s odvojenim podacima za prijavu kako bi vam pomogli u ažuriranju baze podataka, uređivanju datoteka i upravljanju web stranicom..
 • Prenos računa na klijente – Kada napravite web lokaciju za klijenta i vrijeme je da počnete uživo, možete odmah prenijeti vlasništvo na klijenta. Klijent će tada dobiti obavijest o naplati putem e-pošte s upitom da plati novostvorenu web lokaciju.

agencije

Ako imate agenciju, nesumnjivo imate puno pokretnih dijelova. Flywheel nudi a WordPress platforma na jednom mjestu što vam olakšava upravljanje hostingom, suradnju sa svojim timom i naplaćivanje računa svojim klijentima.

Značajke otvorene agencijama na upravljanoj WordPress platformi Flywheel omogućuju vam skaliranje usluga, dodavanje novih prihoda i suradnju s vanjskim dionicima. Dobivate i pristup inscenacijskom okruženju koje vam omogućuje da napravite slobodu od promjene na web mjestu prije nego što počnu s radom.

Web stranice s velikim prometom

Kada vaša web stranica bilježi statistike posjetitelja u stotinama tisuća mjesečno, potrebni su vam vrhunski web resursi uključujući pouzdana rješenja za hosting. Flywheel koristi kontejnersku tehnologiju kako bi dao mogućnost vašem web mjestu da se odmah poveća kao promet.

Uobičajeno je vrijeme za poduzeća, koje pokreće Google Cloud. To znači da svaki kupac koji dođe na vašu web lokaciju ne mora nadirati stranice koje ne reagiraju.

Možete također surađivati ​​sa svojim timom i klijentima u stvarnom vremenu. WordPress platforma je upravljanje web stranicama učinila jednostavnim.

Enterprise timovi

Kao vlasnik ili direktor poduzeća, vaš prioritet je gurnuti svoju proizvodnju na tržište. Međutim, da biste uspjeli u tome, potrebna vam je hosting platforma koja omogućuje vašem timu da djeluje brzo i učinkovito.

Flywheel ima jedno od najsigurnijih rješenja za hosting poduzeća koje pokreće Amazon Web Services (AWS). Ovo vam jamči da je vaša web stranica sigurna i pouzdano servirana za obradu svakog pojedinog zahtjeva. Uživat ćete i u personaliziranoj podršci i robusnom procesu rada prilagođenom svakom članu vašeg tima.

Pros od web-hostinga zamašnjaka

Činjenica da su Flywheel posvetili svoju energiju i stručnost u ponudi samo upravljanog WordPress hostinga puno znači tvrtkama. WordPress hosting je dinamičan i kad ga upravlja tim stručnjaka, lako se pretvara u zlatni standard za web hosting. Među prednostima koje Flywheel nudi svojim kupcima su:

Sigurnost bez hakera

U potrazi za hosting rješenjem, sigurnost je najvažniji prioritet. Kada je vaša web stranica hakirana i vaši web resursi ugroženi, troškovi upravljanja katastrofom i stavljanja pod kontrolu mogu biti kolosalni. Zbog toga su se Flywheel usredotočili na upravljanje sigurnošću kroz nekoliko procesa i alata.

Ovo su neke od mjera koje je tvrtka poduzela.

 • Provođenje lozinke – Zamašnjak osigurava da imate snažne lozinke za sve svoje prijave.
 • Ograničeni pokušaji prijave – Višestruki neuspjeli pokušaji prijave na vašu web lokaciju ili poslužitelj odmah traže blokadu. Time se sprječavaju zlonamjerne prijave.
 • Inteligentno blokiranje IP-a – Sigurnosni sustav Flywheel brzo otkriva uljeze i blokira njihove IP adrese u sekundi.
 • WordPress ažuriranja – Sigurnosni tim za WordPress obrađuje sve temeljne nadogradnje za vas kako bi osigurao da pokrećete najsigurniju i najnoviju verziju WordPress-a..

Brze brzine

Bez obzira na vaše prometne brojeve, zadnje što želite je web mjesto s laganim učitavanjem. Zamašnjaci imaju reputaciju za poboljšanje performansi web stranica povećavajući brzinu. To čine kroz nekoliko mehanizama, uključujući mrežu za dostavu sadržaja (CDN) i robusnu tehnologiju predmemoriranja.

Oni vam pomažu u podešavanju performansi za procjenu postavki i koda web lokacije. Na taj način vaša web stranica može postići najveću brzinu u svim dimenzijama.

Dnevne sigurnosne kopije

Čak i uz najbolju sigurnosnu infrastrukturu, nikada ne možete reći katastrofu koja traje nekoliko dana ili sati. U razmatranju toga, zamašnjak ima uspostavljen rezervni raspored koji radi svake večeri. Svi sigurnosno kopirani resursi sigurno se čuvaju 30 dana, što vam daje dovoljno vremena za obnovu ako je potrebno.

Postoji i mogućnost ručnog izrade sigurnosnih kopija prilikom instaliranja dodatka ili ažuriranja teme kako biste bili sigurni u slučaju da stvari nestanu. Sve sigurnosne kopije pohranjene su u Amazonu S3 Cloud. To vam jamči pouzdanost i sigurnost.

Globalna dostupnost

Zamašnjak je odlučan da se pozicionira ravno u središte svoje globalne publike. Dio njihovog napora u ispunjenju ovog obećanja je u davanju vas do 10 podatkovnih centara za odabir između hostinga na vašoj web stranici. Četiri podatkovna centra nalaze se u SAD-u; dvije u Aziji (Singapur i Tokio); jedan u Torontu, Kanada, i tri u Europi (Amsterdam, Frankfurt i London).

Pojednostavljeni SFTP pristup

Umjesto da se mučite da zapamtite više vjerodajnica za prijavu, možete imati samo jedno korisničko ime i lozinku letača koji vam pruža SFTP pristup svim web lokacijama na kojima surađujete i kojima posjedujete. SFTP poslužitelj objedinjuje sve vaše web stranice na jednom mjestu gdje im možete pristupiti s jednim setom vjerodajnica. Također možete opozvati ili odobriti pristup drugim osobama.

Prilagođeno za WordPress

Od konfiguracije poslužitelja do optimizirane tehnologije predmemoriranja, hosting Flywheel pruža vlasnicima web stranica WordPress izvrsnu podršku 24/7.

Slijetanje hostovanja zamašnjaka

Budući da Flywheel upravlja hosting rješenjem, nemoguće je pristupiti SSH-u za upravljanje datotekama i mapama, kao i mijenjati njihova dopuštenja. No, s timom stručnjaka i SFTP pristupom teško da vam je potrebna SSH veza.

Ako ste web programer, možda vam je malo neugodno jer Flywheel ne nudi ugrađeno Git okruženje. Stoga morate imati račun u DeployHQ-u. Na SSL certifikatima Flywheel vam omogućuje samo instaliranje, ali ne i njihovo kupnje.

U usporedbi s drugim domaćinima web stranica, Flywheel mjesečno naplaćuje 14 dolara za jednu web lokaciju. Međutim, ako uzmete u obzir obilje dodatnih funkcija koje dobijete u zamjenu, cijena može biti opravdana.

Zaključak

WordPress hosting koji upravlja pomoću letećeg mehanizma ima prekrasna i dobro dizajnirana sučelja s prednjim i stražnjim dijelom. Na nadzornoj je ploči lako kretati se čak i za početnike s malo iskustva ili nove usluge hostinga. Na taj način štedite vrijeme i brže ćete stići do odredišta te povećati produktivnost.

Njihovo partnerstvo sa Sucuri osigurava vam zadovoljstvo sigurno okruženje hostinga za vaše poslovanje. Tim za podršku također je impresivan i proaktivan. Gdje god da se nalazite u svijetu, možete im pristupiti 24/7. Ako ste freelancer, agencija ili tvrtka koja traži pouzdano rješenje za WordPress hosting hosting, Flywheel je dobar izbor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map