Pregled SquareSpacea

Još nismo pregledali opciju Blog hostinga za SquareSpace jer, čini se, trenutno ne nude ovu vrstu hostinga.


Još nismo pregledali opciju izdvojenog hostinga za SquareSpace jer, čini se, trenutno ne nude ovu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali VPS Hosting opciju za SquareSpace jer se čini da trenutno ne nude ovu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali opciju WordPress hostinga za SquareSpace jer, čini se, trenutno ne nude ovu vrstu hostinga.

SquareSpace nudi neka od najbržih i najsitnijih rješenja za izradu web stranica na webu. Njihov stil potkrepljen je mnogim integracijama i mogućnostima, uključujući podršku za Apple Pay i besplatni sloj sigurnih utičnica (SSL) za svako web mjesto izgrađeno pomoću njihovih rješenja. Kroz redovna ažuriranja, SquareSpace poboljšavaju svoje proizvode i usluge čineći ih intuitivnijim za upotrebu nego prije. Gledajući web stranice dizajnirane pomoću SquareSpace-a, ne možete si pomoći poštovati estetiku i lakoću.

Pregled SquareSpacea

Pokrenut 2003. godine, SquareSpace je jednostavan, ali intuitivan graditelj web-lokacija za prevlačenje i usmjeravanje usmjeren na pružanje vrlo poliranog, bogatog snimanja i zapanjujućih iskustava korisnicima. Trenutno opslužuju aktivnu korisničku bazu više od milijun korisnika, a to vam govori nešto o njihovoj popularnosti. To je zato što je jedan od pouzdanih mjernih podataka ili pokazatelja koji određuju koliko proizvod ili usluga daje rezultate prema broju korisnika koji plaćaju na brodu..

Ako je vaše poslovanje ili web mjesto dizajnerski orijentirano i želite biti prednjači u kreiranju svog izgleda i izgleda, tada vam SquareSpace daje tu mogućnost. Možete napraviti mnogo podešavanja svog dizajna, a da pritom ne dotaknete kodove toliko straha. Njihov tim od preko 670 talentiranih pojedinaca uvijek je u pripravnosti da odgovore na vaše upite i razreše vas samo u slučaju da vam se zaglavi.

S obzirom na regionalnu prisutnost, tvrtka je postavila urede u New Yorku, Portlandu i Dublinu. Ti prostori služe kao zajednički radni prostori, kao i sastajališta za korisničke timove. Približavanje usluga ljudima jedan je od glavnih prioriteta SquareSpacea.

Ono što rješenja za izgradnju web stranica SquareSpace čini jedinstvenim

Puno je aspekata zbog kojih je SquareSpace doista izvanredan u niši za izgradnju web mjesta. Budući da postoje konkurenti kao što su Wix, Weebly i Zoho koji se bore s istim prostorom, tvrtka ima prednost u sljedećim područjima.

Dizajn i uređivanje sučelja

Iako nije najintimitivnija, sučelje za uređivanje SquareSpace-a nedvojbeno je elegantno. Njihova najnovija inačica veliko je poboljšanje u odnosu na njihove ranije ponude. Umjesto bočne trake za elemente, sučelje je postavilo dijaloški okvir stavki sadržaja koji se otvara trenutak kada kliknete na mjesto koje prihvaća nove elemente na vašoj stranici. Korisnici koji su novi u SquareSpaceu, u početku su lagano dezorijentirali, ali s vremenom postaju voljni. Dok pokažite pokazivač iznad bloka sadržaja, možete dodavati ili uređivati ​​elemente.

Jedan od najnovijih dodataka sučelju je Izgledi pokretača. Ova značajka predstavlja vam preliminarne izgleda stranica za kontakte, kontakt i tim. Bez ikakvih izmjena možete postaviti te nacrte i odmah ih koristiti. Nepotrebno je reći da vam ovo štedi vrijeme i gnjavaže dizajniranja stranica ispočetka.

Graditelji web stranica poput Wixa daju vam poseban izbornik za navigaciju. S druge strane, SquareSpace vam omogućuje jednostavno kretanje po web mjestu kroz navigaciju koja se pojavljuje na samom pregledu. Postoji širok niz elemenata stranice koje možete izabrati. Postoji poseban jezik koji vam omogućuje ulazak u lagani jezik za uređivanje web stranica poznat kao Markdown. Uobičajeni su elementi za slike, tekst, razmaknice, chatove, gumbe, galerije i veze. Postoji 9 izbora vrsta stranica koje možete izravno dodati s bočne ploče izbornika koji uključuju naslovnicu, album, blog, mapu, galeriju, stranicu proizvoda, pa čak i praznu stranicu.

Rad sa slikama

SquareSpace integrira internetski alat za uređivanje fotografija poznat kao Aviary koji možete slobodno koristiti za njegovanje prenesenih slika. Osim toga, alat za izradu web stranica omogućuje vam pretraživanje, pregled, pa čak i kupnju licenci koje omogućuju upotrebu stockty stock fotografije na vašoj web stranici. Za probne slike SquareSpace vam nudi prilično razumne troškove licenciranja od 10 USD.

Postoje dva načina dodavanja galerije na SquareSpace. Možete dodati prilagođenu stranicu galerije ili jednostavno dodati galeriju na bilo koju postojeću stranicu. Potonji vam ne daju luksuz prilagođenog izgleda galerije, što znači da sami morate ugađati uglađivanje.

Galerije na stranicama pojavljuju se u obliku vrtilja, prezentacija, snopova ili rešetki. Također vam nude mogućnosti prilagođavanja ponašanja, poput prijelaza, naslova i opisa kad god pokažite pokazivač iznad slike, kao i mogućnost okvira za svjetlosne okvire. Postoji i slobodan prostor za podešavanje razmaka.

Blogging iskustvo

Pomoću SquareSpace-a možete dodati bilo koju vrstu sadržaja u svoj blog blog. Važna značajka SquareSpace-a je da nedostaje nekim graditeljima web lokacija poput 1 i 1 MyWebsite mogućnost spremanja i zakazivanja postova koje želite objaviti kasnije. U postovima na blogu nalaze se ikone srca za simpatije, dijeljenje ikona i sučelje za komentare. Ovisno o svojim preferencijama, možete omogućiti RSS feed i koristiti svoju adresu e-pošte za prikladno pisanje novih postova dok ste izvan kuće. Opet, ovisno o tome što želite postići, razmislite o postavljanju iTunes podcastinga na svojoj platformi za bloganje.

Vodiči i korisnička podrška

SquareSpace ima uslugu za razgovor uživo, sveobuhvatne vodiče i povrat e-poštom od samo sat vremena.

Njihov tim za podršku 24/7 obrađuje preko 500 000 chatova i prosječno 720 000 korisničkih e-poruka svake godine. Njihova ocjena na temelju zadovoljstva kupaca je dobro preko 90%. Zbog ovih nevjerojatnih i izvanrednih napora u korisničkoj podršci, tim je osvojio 3 nagrade Stevie. Podrška 24 sata dnevno posebno je korisna ako živite u drugoj vremenskoj zoni od New Yorka ili ako ste osoba koja radi u neparnim satima.

Uz korisničku podršku, tvrtka ima i udžbeničke resurse koji sadrže video serije koje vam prikazuju kako koristiti njihove alate u formatu korak po korak. Kada naučite kako koristiti osnove SquareSpace-a, nesumnjivo će vam ovi resursi biti neizmjerno korisni. Postoje mjesta koja možete iskaliti i pobjeći, ali on-line je osjetljiv i SquareSpace to zna prilično dobro. Njihova baza znanja sadrži mnoštvo odgovora na pitanja koja imate ili na pitanja koja su drugi postavili prije vas. Pronaći ćete snimke zaslona, ​​tekstualne i video priručnike i to za ljude s različitim stilovima učenja.

U ovom prostoru možete postaviti bilo koje pitanje, a na njega će odgovoriti i drugi korisnici SquareSpace-a ili pomoćno osoblje. Ovo je sjajan kanal koji omogućava korisnicima da rješavaju probleme i razmjenjuju iskustva. Vjerojatno, jedino područje na kojem SquareSpace treba raditi je grupiranje odgovora na forumu i članaka baze znanja kako bi korisnici istovremeno pretraživali oba. Ako vam se čini da ne možete pronaći ili dobiti odgovor na nešto što tražite, pošaljite ekipi za podršku i za manje od sat vremena dobit ćete odgovor.

Alati za e-trgovinu SquareSpace

Opcije e-trgovine ponuda SquareSpace sveobuhvatnija je i fleksibilnija od mnogih drugih proizvođača web stranica. Ljudi koje zanima stvaranje internetskih trgovina ovdje, možete odabrati mnoštvo alata za e-trgovinu. Možete prodati bilo što i upravljati svojim zalihama, ispisati listiće za pakiranje, obrađivati ​​narudžbe kupaca i prilagoditi sve svoje poruke e-pošte na istoj platformi. Prikladne postavke omogućuju vam brzo postavljanje poreznih pravila, više načina isporuke i puno kupona.

Budući da je dizajner web stranica orijentiran na dizajn, SquareSpace ima neke od najljepših i najneverovatnijih predložaka spremnih za e-trgovinu. Ako ste fotograf, dizajner ili jednostavno svi koji vole minimalističke i dizajnerske web stranice, tu i mnoge druge pronaći ćete ovdje. Ali svi znamo da je prodaja proizvoda putem interneta puno više od pukog lica. Svojim kupcima morate dati dovoljno razloga zašto bi trebali kupovati od vas, a ne od vašeg sljedećeg konkurenta.

Tvrtka pruža svojim korisnicima mogućnost upravljanja i plasmana svojih proizvoda putem SquareSpacea 6, moćne arhitekture koja integrira trgovinska rješenja pružajući im nevjerojatnu snagu i fleksibilnost. Platforma donosi u košaricu košaricu dizajniranu od nule do spajanja s vašom web stranicom. Ovo je važno jer su neki vlasnici internetskih trgovina morali priključiti košaricu od treće strane, a ponekad se to ne podudara i može ugroziti vaš uspjeh.

Budući da vaši kupci ostaju u vašoj prodavaonici tijekom procesa whpg, razvijaju povjerenje u vas, vaše proizvode i vide vas kao legitimne. Ovo vam ujedno daje priliku utjecati na njihova iskustva u radu. Većina kolica za kupnju treće strane zahtijevaju da vaš kupac napusti vaše web mjesto i to može dovesti do napuštanja košarice.

Rješenja za e-trgovinu omogućuju vam popis neograničenih proizvoda i potpunu kontrolu nad različitim varijantama kao što su boja, veličina, težina i druge dimenzije. Ova sloboda izbora, izrade i konfiguracije omogućava vam prodaju bilo kojeg proizvoda koji želite, a klijentima pruža pozitivno iskustvo zbog širokog portfelja koji mogu odabrati. Ako volite prodavati digitalne proizvode poput e-knjiga, glazbe, fotografija i preuzimanja, to možete ugodno učiniti na SquareSpaceu. Odmah kupci plaćaju, rješenje za e-trgovinu isporučuje nam proizvode odmah preko veza za preuzimanje koje istječu za 24 sata. To sprečava ljude da dijele veze s drugima.

Ostali zanimljivi dijelovi s platformom za e-trgovinu u SquareSpaceu su; mogućnost kreiranja različitih opcija za isporuku za kupce, konfiguracija poreza na promet i automatizirane e-poruke o potvrdi prodaje koje navode kupca da je obavio kupnju. Da biste proširili horizont prodaje, kupci mogu platiti putem PayPala i Apple Paya.

Optimizacija tražilice SquareSpace

Sadržaj koji nije optimiziran za tražilice može se usporediti s bačenim sadržajem negdje u kutu na webu. Builder web stranica SquareSpace omogućava vam da oko SEO učinite puno stvari koje pokrivaju praktički osnovne funkcije. Možete urediti i prilagoditi opise naslova i metaoznaka za cijelu web lokaciju kao i na osnovi stranice. Stranice koje izrađuje web-lokacija imaju čistu HTML oznaku i to tražilicama olakšava vrijeme indeksiranja.

U usporedbi sa svojim konkurentima, ovaj graditelj web stranica omogućuje vam da prilagodite URL svoje web stranice i ovo je još jedno veliko pojačanje za optimizaciju tražilice..

Nisu svi na mreži dobili vam luksuz stvaranja sitemapa za svoju web stranicu. SquareSpace je drugačiji, oni automatski stvaraju mapu web stranice za vaše web mjesto koje zatim možete predati Googleu. Googleov botovi kroz Sitemap znaju gdje pretraživati ​​i indeksirati.

Analiza podataka još je jedno osnovno rješenje koje ćete dobiti na ovoj platformi. Razlog zbog kojeg se nalazite na mreži je taj što svojim kupcima i izgledima možete pružiti okruženje putem kojeg mogu komunicirati s vama i vašim proizvodima. Jedini način da se sazna da li se to događa i u kojoj mjeri je gledanjem statistike prometa. SquareSpace vam daje interaktivnu nadzornu ploču koja je punjena analitikom u stvarnom vremenu kako bi vam pomogli da pratite promet na satnoj, dnevnoj, tjednoj i čak mjesečnoj osnovi. Analitika će vam, uz puno drugih uvida, pokazati dio posjetitelja koji su koristili mobilne uređaje za pristup vašoj web lokaciji, najpopularniji sadržaj na vašoj web lokaciji i preporuke za posjetitelje koji su došli na vašu web stranicu..

Da biste nadopunili zadivljujući posao alata za praćenje SquareSpacea, možete umetnuti Google Analytics. Preporučujemo da ih oboje upotrebljavate zbog različitih dimenzija podataka koje snimaju.

Rješenje za integrirani hosting i izvoz sadržaja

SquareSpace je krovna platforma sve ispod jednog i brine o vašem hostingu i drugim tehničkim potrebama. To vam daje prostor da se usredotočite na izgradnju vaše web stranice i druge važne aspekte, poput marketinga, bez brige o produženju vremena vaše web stranice. S vremena na vrijeme SquareSpace nadograđuje sigurnost na svojim poslužiteljima i obrađuje sve ostale tehničke detalje kako bi vam pružio prednost nadogradnje i pokretanja, hakerskih web stranica na potpuno upravljanom hosting rješenju.

S SquareSpaceom postoji jedinstvena značajka koja vam omogućuje izvoz određenog sadržaja u .xml datoteku izravno sa vaše web lokacije. Ovo je posebno važno kada želite izvesti na drugu platformu kao što je WordPress. Vrsta sadržaja koji možete izvesti uključuje osnovne stranice, stranice galerije, blokove teksta, blokove slika i komentare. U skladu s tim, postoje određene vrste sadržaja koje ne možete ekspertizirati, a to uključuju mape, stranice proizvoda, indeksne stranice, naslovnice, stranice događaja, video blokove, audio blokove, blokove proizvoda, promjene stilova, skice i prilagođeni CSS.

Izvozna funkcionalnost govori o tome da SquareSpace neće držati vašu web lokaciju taocem i ako smatrate da je kretanje dalje ispravna odluka, to možete učiniti u bilo kojem trenutku. S ovakvom vrstom samopouzdanja korisnici obično ostaju na ovoj platformi dugo vremena.

Opcije dizajna predloška

Predlošci dizajna u SquareSpaceu su glave i ramena iznad konkurencije. Visoki su, čisti i izgledaju skupo. Neki su ih korisnici kritizirali zbog toga što nemaju stotine predložaka poput ostalih graditelja web stranica, ali gledajući na kvalitetu onoga što imaju, jasno je da su razmišljali i uložili puno vremena u svaki predloženi predložak..

Ukupan broj predložaka dizajnera trenutno na platformi iznosi 40. Predlošci su usmjereni u različite industrije, uključujući portfelj, poslovanje, internetske trgovine, restorane, glazbenike, vjenčanja i osobne web stranice. Povrh svega, SquareSpace vam daje naslovnice koje potencijalno mogu odvesti vašu web lokaciju na drugu razinu sofisticiranosti. Možete jednostavno odabrati naslovnicu i stvoriti samostalno, jedno pozivno web mjesto ili unijeti druge predloške kako biste svojoj web stranici dali napredniji izgled i izgled. Postoji ukupno 26 dizajna naslovnica za odabir.

Ako znate malo koda ili ste dovoljno avanturistički da ga isprobate, SquareSpace nesebično vam omogućuje uređivanje CSS-a kako bi unaprijedili stil na svojoj web stranici. Kad god se vratite izvornim kodovima, to možete jednostavno učiniti.

Funkcija pregleda mobilnog predloška pruža vam priliku da vidite kako će se predložak prikazati na mobilnom uređaju. Ovo je iskustvo iz prve ruke iz perspektive vaših mobilnih korisnika kako ne biste slijepo dizajnirali nefunkcionalnu web stranicu koja služi samo za vaše desktop korisnike. U slučaju da iz znatiželje želite znati kako drugi korisnici komuniciraju s različitim predlošcima četvrtastih dijelova, tvrtka vam pruža priliku da pogledate neke od najboljih web lokacija uživo. Svaki predložak sadrži korisnički vodič koji će vas voditi kroz upute i pokazati vam kako stilizirati i prilagoditi najbolje rezultate.

Cijene SquareSpacea

SquareSpace za razliku od Wixa i Weeblya ne nudi vam dugoročni besplatni račun, ali pruža vam besplatnu probnu inačicu od dva tjedna. Računi počinju od 12 USD mjesečno, stopa koju plaćate za godišnje naplate za web mjesto koje ima 20 stranica i manje. No, za web lokaciju velike snage s integracijom otpreme u stvarnom vremenu i neograničenom propusnošću naplaćuju vam 40 USD mjesečno. Ispod je sveobuhvatna analiza SquareSpace rješenja.

Osobne web stranice – Ako vam se naplati godišnje, naplatit će vam se 12 USD mjesečno, ali ako vam se naplaćuje mjesečno, platit ćete 16 USD. Ove web lokacije dolaze sa:

 • Potpuna mobilna optimizacija
 • Analitika web stranica
 • Besplatna prilagođena domena
 • Sigurnosni sloj utičnice
 • 24/7 korisnička podrška
 • Potpuno integrirana e-trgovina
 • Naknada za prodaju od 3%

Web stranice tvrtke – Naplaćuju se 18 USD mjesečno ako se naplaćuju godišnje, ali 26 USD mjesečno ako se naplaćuju mjesečno. Uz značajke koje dolaze s osobnom web stranicom, dobivate:

 • Profesionalna e-pošta Googlea
 • Kredit Google Ad Words u iznosu od 100 USD
 • Promotivni skočni prozori

Umjesto naknade od 3% kupoprodajne transakcije, rješenje poslovne web stranice naplaćuje vam samo 2%.

Osnovne internetske prodavaonice – Da biste pristupili ovom rješenju, koštat će vas 26 USD mjesečno ako se naplaćuju godišnje i 30 USD kada se naplaćuju mjesečno. Značajke koje dobivate uključuju:

 • Mogućnost prodaje neograničenih proizvoda
 • Nulta naknada za transakcije
 • Kompletna web stranica s integriranim blogovima i galerijama
 • Mobilno optimiziran za mobilne uređaje i kućni kôd SquareSpace
 • Besplatna prilagođena domena
 • Sigurnosni sloj utičnice
 • 24/7 korisnička podrška
 • Trgovačka analitika
 • Profesionalna e-pošta na Googleu
 • Kredit za Riječi riječi u iznosu od 100 USD
 • Promotivni skočni prozori
 • Neograničena propusnost i pohrana
 • Upravljanje narudžbama, upravljanje zalihama, mogućnosti popusta i poreza na prodaju
 • Tiskanje naljepnica putem Shipstations
 • Xero integrirani računovodstveni sustav

Rješenje za napredne internetske trgovine – ovo je krajnji plan za ljude koji se žele uključiti u cijelu mrežu u e-trgovinu. Dolazi s mnogim značajkama koje će vam pružiti besprijekorno okruženje za mrežno trgovanje. Trošak iznosi 40 USD mjesečno ako se naplaćuje godišnje i 46 USD ako se naplata vrši mjesečno. Pored značajki koje se nalaze u osnovnom planu, napredno rješenje ima:

 • Otprema prijevoznika u stvarnom vremenu – platforma izračunava cijene prijevoza u stvarnom vremenu za UPS, USPS i FedEx.
 • Automatski popusti – Možete ponuditi popuste bez korištenja kodova za kvalificirane narudžbe
 • Blagajna na vašoj domeni – Umjesto da koristi sigurnosnu datoteku sigurno.squarespace.com, vaši kupci mogu koristiti vašu domenu za siguran whpg.
 • Napušteni whpg automatski oporavak – sustav će poslati automatizirane e-poruke kako bi podsjetili kupce da su odustali od kupnje prije whpg-a. To poboljšava prodaju.

Donja linija

Osim što su SquareSpace malo restriktivniji u svojim predlošcima, nedostaje im tržište trećih proizvođača widget-a i nemaju besplatnu spremu za probno razdoblje od dva tjedna, imaju sve što početniku treba da započne i da operira uspješno poslovanje. Pristupačnost prema mobilnim uređajima koja dolaze sa web lokacijama dizajniranim na SquareSpaceu kupcima na mobitelu olakšava interakciju s vašom trgovinom. Kroz ovaj graditelj web stranica možete lako prilagoditi svoju web stranicu, dodati sve stilske značajke tako da ona bude privlačna za vaše ciljane kupce. Funkcije e-trgovine izvrsne su i to nudi jasnu prednost prodavačima koji kreću iz SquareSpacea. Kad se uspoređuju licem u glavu sa konkurentima, SquareSpace stoji visoko na način na koji oni savršeno izgledaju. Sve izgleda svježe, cool i besprijekorno!

8 Cjelokupna ocjena
Pregled SquareSpacea

SquareSpace je intuitivan graditelj web stranica s puno značajki koje vam omogućuju dizajn i uređivanje, kao i rad sa slikama, kako biste osmislili profesionalno izrađenu web stranicu. Imaju različite predodređene predloške koje lako možete prilagoditi svojim željama. cijene su im daleko povoljnije u odnosu na značajku koju vam pružaju.

Pros
 • Lijepi odzivni dizajni
 • Snažni alati za izradu web stranica i puno opcija
 • Besplatni SSL certifikat
 • Sjajni alati za analitiku
 • Profesionalna rješenja za e-trgovinu
Cons
 • Manje i restriktivnih predložaka
 • Nema ulazne razine
 • Nema tržišta widgeta treće strane
 • Vrlo malo mobilne prilagodbe
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map