Pregled emaze – Iskorištavanje maksimuma emaze tehnologije za internetsku prezentaciju

Emaze je tehnologija internetske prezentacije koja ljudima olakšava dostupnost suvremenih prezentacija u PowerPointu za gledanje na mreži bez posebnih vještina.


Jednostavan za upotrebu

Upečatljive profesionalne prezentacije mogu se napraviti za nekoliko minuta pomoću širokog niza predložaka kategoriziranih oko vrste prezentacije koju želite napraviti. Kako se vaše prezentacije pohranjuju na mreži, možete im pristupiti i dijeliti ih bilo gdje. Emaze je web-aplikacija s pohranom utemeljenom u oblaku koja vam omogućuje pregled i uređivanje prezentacija na računalima, prijenosnim računalima, tabletima i pametnim telefonima bilo gdje s internetskom vezom. Sučelje je jednostavno i dizajner ne zahtijeva razumijevanje HTML-a ili CSS-a.

Mnogo mogućnosti

Predlošci uključuju 3d scene do 2d dijapozitiva vješti dizajneri. Činjenica da su dijapozitivi stvoreni u HTML5 znači da imate puno više mogućnosti dizajna, uključujući gifove, medije, žive podatke, hipervezu i još mnogo toga. Vaša prezentacija postaje interaktivna i privlačna. Emaze također uključuje jezičnu podršku s alatima za automatsko prevođenje. Predlošci su organizirani prema vrsti kako bi vam lakše pronašli odgovarajućim potrebama.

Možete istražiti i druge javne prezentacije da biste vidjeli što su drugi ljudi napravili svojim prezentacijama i dobili ideje kako personalizirati svoje.

Dizajn s Emaze

Dizajn prezentacije s Emaze-om vrlo je jednostavan za upotrebu. Dizajnirate unutar web aplikacije u svom pregledniku, što postaje sve češće na webu. Mnoga sučelja za ove vrste web aplikacija dizajnirana su za korisnike bez puno iskustva s ovim vrstama softvera. Emaze nije iznimka, s velikim gumbima i naljepnicama lako razumljivim, lako će se dobiti vaši ležajevi i dizajnirati prezentaciju čak i za nekoga bez iskustva s grafičkim dizajnom. Možete čak i uvesti PowerPoint dijapozitive kako biste olakšali svoj posao, tako da ako imate slajdove s podacima iz drugih dokumenata u programu Microsoft Office Suite, lako ćete ih prenijeti..

Gumbi na sučelju su veliki, jednostavni i organizirani općim zadacima.

Odjeljak 1:

 • klizanje – sa znakom plus. Ovim gumbom možete kliknuti da biste vidjeli koji su drugi dijapozitivi dostupni u predlošku koji ste odabrali. Čini se da svaki predložak ima veliki izbor standardnih slajdova koje možete odabrati kako bi prezentaciju učinili jedinstvenom. Padajući izbornik za ovaj odjeljak također sadrži prostor za uvoz PowerPoint dijapozitiva.
 • Odjeljak – prezentacija se može odvojiti u odjeljke radi lakšeg uređivanja ili jednostavnog prelaska publike između podteme u vašoj prezentaciji.
 • teme – Ovaj gumb vam omogućuje odabir između shema boja za temu koju ste odabrali.

Odjeljak 2:

 • Tekst – Ovaj gumb omogućuje vam odabir veličine teksta na temelju toga je li ono što ćete pisati naslov, podnaslov ili opći tekst slajda..
 • Slika – Možete prenijeti fotografije ili ih uvesti s interneta ako imate URL. Fotografije možete lako koristiti uz besplatnu komercijalnu upotrebu iz spremišta fotografija poput Flickr i Google images. Ako pretražite na ovoj kartici, prikazat će se slike koje ste dozvolili upotrebljavati u skladu sa specifikacijama koje ste postavili na cijelom webu. Sve to dostupno je besplatno.
 • media – Također možete uvesti medije, uključujući video i audio datoteke, kao i rezultate s Google karata. Kartica “Media” prihvaća prenesene audio i video datoteke u .mp3 i .mp4 formatima, kao i URL-ove ili ugrađeni kôd s YouTubea, Vimea i drugih web lokacija.
 • Oblik – ovaj gumb vam omogućava pristup velikom broju oblika koji mogu dodatno prilagoditi vašu prezentaciju. Uključeni su mnogi standardni oblici, kao i najpopularniji logotipi društvenih medija i druge korisne slike, sve u sličnom stilu koji će im omogućiti da se zajedno koriste.
 • Karte – Čak možete lako napraviti svoje vlastite grafikone kopiranjem i lijepljenjem podataka iz tablice podataka proračunske tablice i odabirom vrste grafikona koji želite. Nude 11 opcija grafikona na osnovu onoga što vam je potrebno za prikaz podataka. Standardi su uključeni (stupac, linija, pita karte, traka, područje i tablice) kao i ostale, manje uobičajene vrste karata.

Uređivanje teksta na dijapozitivima je jednostavno. Samo kliknite tekst koji želite urediti. Kada kliknete na tekst, padati će izbornik za uređivanje koji vam omogućuje manipuliranje izgledom i dojmom teksta sličnim opcijama u grafičkom sučelju. Iako su neki rekli da ne možete uređivati ​​fontove u besplatnoj verziji, dostupan je pod naprednim opcijama na padajućem izborniku (elipsa). Također možete uređivati ​​razmake slova, dodavati hiperveze ili zvukove, rotirati font kako biste izgledali 3D, dodavali grafičke značajke poput gradijenata i sjaja teksta. Položaj teksta možete urediti i povlačenjem okvira do mjesta gdje ga želite u okviru, slično kao u Photoshopu i ostalim programima za uređivanje slika..

Uređivanje slika slično je jednostavno. Nakon što odaberete svoju sliku, pojavit će se padajući izbornik i vaša slika će biti istaknuta. Možete promijeniti veličinu, urediti ili obrezati sliku, dodati obrube ili posebne efekte, dodati hiperveze ili zvuk, rotirati ih i još mnogo toga. Možete organizirati skupove slika ili ih zaključati na mjestu kako ih ne biste slučajno povukli. 3D efekt omogućuje vam da rotirate slike na nekoliko različitih načina po stupnjevima ako želite savršeno mjesto.

U odjeljku 3 nalaze se vaši standardi kao što su poništavanje / ponavljanje, kopiranje i lijepljenje, brisanje, spremanje, preuzimanje, dijeljenje i reprodukcija kako biste mogli pogledati kako će izgledati vaša prezentacija tijekom proizvodnog postupka.

Imaju dobro besplatna podrška odjeljak koji će vam pomoći da shvatite osnove i kako funkcionira Emaze.

Plaćeni računi

Plaćeni računi dolaze u dvije razine i imaju različite beneficije. Razina “Pro” omogućuje prezentaciju izvan mreže, privatnu prezentaciju, preuzimanje u PDF i video zapise te omogućuje suradnju tako da možete raditi na prezentacijama s drugim članovima tima.

Razina računa “Business” nudi sve prethodno spomenute značajke, kao i informacije o analitičkim podacima, prilagođene predloške robnih marki, mogućnost upravljanja svojim timom i vrhunsku obuku i podršku za dobivanje poučne pomoći za učinkovito korištenje sustava. Ako imate neke članove tima koji se nisu navikli na takva sučelja ili stvarno žele da se prezentacije istaknu, mogućnosti obuke mogu dobro služiti vašim zaposlenicima.

profesionalacPoslovanje
Prisutan izvan mreže
Učinite prezentacije privatnim
Preuzmite u PDF i video
kolaboracija
Insight Analytics Pro
Prilagođeni predlošci marki
Upravljanje timom
Premium podrška za trening
14 dana besplatno suđenje
Mjesečna cijena $ 9 / mj 19 $ / mj

Također nude planove popusta za učenike i nastavnike.

Plaćeni računi također imaju preglednik Emaze koji će vam omogućiti reprodukciju .emaze datoteka izvan mreže. Zasad je njihov preglednik Emaze namijenjen samo sustavu Windows. Ako imate Mac, morat ćete upotrijebiti značajku “Preuzmi HTML” za pregled prezentacije izvan mreže.

Emaze također ima program preporuke gdje, ako pozovete prijatelja, možete dobiti besplatni mjesec Emaze Pro-a za isprobavanje. Oni također imaju partnerski program.

Emaze za učenike i nastavnike

Emaze ne samo da je izvrstan način za nastavnike da ožive svoje nastavne planove i programe i zainteresiraju učenike za interaktivne elemente, već također ima i mogućnosti koje posebno pomažu nastavnicima. Emaze za nastavnike ima platformu jednostavnu za upotrebu i više uređaja koja potiče zajedničko učenje, a ima i posebne alate koji učitelju omogućuju praćenje napretka i razine angažmana svakog učenika analitikom i naprednim timskim platformama.

Emaze je dobar i za studente. Bilo koji učenik koji mora održati prezentaciju u sklopu svoje razredne škole ili visokog učilišta imat će koristi od toga da ne mora učiti komplicirani sustav kako bi prezentaciju učinio cijenom koju će nastavnici i njihovi studenti cijeniti. Postoje predloški posebno za studente koji će im omogućiti da izrade prezentaciju u nekoliko minuta, a oni mogu jednostavno poboljšati svoje prezentacije slikama, podacima uživo, audio i video zapisima.

Emaze je posebno prikladan za suvremene studente, koji su navikli raditi veći dio svog posla na mreži i mogu imati samo vrste uređaja koji nemaju ozbiljnu pohranu, tako da sve što rade trebaju biti pohranjeni u oblaku. Učenici koji imaju Chromebookove ili druge vrste uređaja s pristupom internetu uvelike će imati koristi od alata koje Emaze nudi.
Studenti također mogu dijeliti i surađivati ​​s razrednicima i nastavnicima putem e-pošte, društvenih medija, web stranica i blogova kako bi se ostali učenici mogli uključiti, a nastavnici mogu pratiti njihov napredak.

Kako Emaze pobjeđuje konkurenciju

Emaze pronalazi način da oboje imaju više predložaka i opcija od većine izravne konkurencije i budu prilagođeniji korisnicima. Ima intuitivno sučelje s velikim, podebljanim tipkama i dubokom sivom i crnom pozadinom za smanjenje naprezanja očiju. Ima više predložaka i opcija od konkurencije, manje je lagan i dovoljno je intuitivan da ne zahtijeva udžbenik za ljude sa prosječnim iskustvom u web izvornim aplikacijama. Jednostavno je učiti, koristiti i dijeliti s prijateljima, obitelji, suradnicima, klijentima i još mnogo toga.

eMaze vs PowerPoint

eMazePowerPoint
Kompatibilno je na PC-u, Mac-u, tabletima i pametnim telefonima
Prezentacijama se može pristupiti s bilo kojeg mjesta
Profesionalno dizajnirani predlošci
3D predloške
Predlošci videozapisa
Prostorno kretanje informacija
Tekst, slike i video zapise smjestite u 3D ravninu
Podijelite svoju prezentaciju putem e-pošte ili Facebooka
Surađujte s prezentacijama s kolegama
Desetine unaprijed dizajniranih izgleda
Podržava sve jezike
Automatski prijevod prezentacije
Izvanmrežni pristup
Prezentacije mogu biti ugrađene u bilo koju web stranicu
HTML5 i CSS3
Podrška hiperveza
Pozadinska glazba
Zvučni efekti
Uvozite slajdove iz PowerPointa
Grafikoni i tablice

Kako web aplikacije pobjeđuju tradicionalni softver

Mnogi ljudi barem imaju iskustva s poslovnim standardom za prezentacijski softver, PowerPoint Microsoft Office Suite-a. Powerpoint je izrađen za rad u programu Office Suite, povlačenje informacija iz drugih programa unutar paketa kako bi se olakšalo preuzimanje i prikaz informacija. Problem sa PowerPoint-om je što ima prilično strmu krivulju učenja u usporedbi s nečim poput Emazea za ljude koji nisu navikli generirati PowerPoint prezentacije ili koji trebaju redovito generirati prezentacije. Web aplikacije poput Emaze shvaćaju da njihovi korisnici možda nemaju ili žele potrebne vještine za generiranje prezentacije profesionalnog izgleda. Softver koji je pojednostavljen za najvažnije funkcije, posebno softver koji može uvoziti PowerPoint prezentacije za potrebne podatke, savršen je za poslovne ljude koji nemaju vremena uložiti u vještinu koja nije povezana sa zahtjevima svog posla. Možete održati prezentaciju u nekoliko minuta koja izgleda kao da nije profesionalnija od PowerPoint prezentacije sa malo treninga koji nije potreban.

Činjenica da su prezentacije pohranjene u oblaku i kojima se pristupa putem web stranice znači da je suradnja jednostavna. Svi mogu istovremeno pristupiti istoj prezentaciji i uređivati ​​uživo. Time se štedi na komunikaciji i razmjeni datoteka unaprijed i nazad što štedi svima vrijeme i na velikim i kompliciranim prezentacijama i na pozicijama gdje je prezentacije potrebno generirati u pokretu, ali određene osobe imaju pristup različitim informacijama koje trebaju dijeliti.

Spremanje u oblaku znači da se prezentacijama može pristupiti s bilo kojeg mjesta sve dok imate internetsku vezu. To znači da radove u tijeku možete lako dijeliti s kolegama ili drugim osobama u vašem timu, kao i da možete lako dijeliti završene prezentacije s klijentima, šefovima, prijateljima i potencijalnim kupcima. Za pohranu ne morate posebno plaćati i pohraniti ga na vlastitoj web stranici ili poslužitelju. Ne morate se osobno brinuti oko rukovanja ili prijenosa potencijalno velikih datoteka osim ako ne želite sigurnosnu kopiju za izvanmrežnu upotrebu.

Činjenica da su prezentacije stvorene u HTML5 znači da su videozapisi, gifovi, određeni tekstualni efekti i animacije, 3D izgled i drugi oblici medija koji se smatraju posebno privlačnim dostupni ljudima bez iskustva u programiranju u sučelju koje lako mogu prilagoditi u skladu s njihovim potrebama. HTML5 također znači da ljudi koji koriste svaki preglednik mogu dobiti sve učinke prezentacije, bilo da su na radnoj površini, prijenosnim računalima ili mobilnim uređajima s bilo kojim operativnim sustavom.

Lako dovoljno za sve

Napravite prezentacije za svoju obitelj. Pokažite klijentu što vaš posao može učiniti. Angažirajte svoje studente i pronađite jedinstvene načine dijeljenja nastavnog plana i programa. Impresionirajte svoje učitelje. Upoznajte svoje suradnike s projektnom idejom. Olakšajte posao šefa. Mogućnosti s Emazeom su beskrajne i tako je lako naučiti da nemate izgovor da to ne želite. S 5 minuta ulaganja možete imati profesionalnu kvalitetnu prezentaciju spremnu za posao, školu ili dom. Pogledajte što Emaze danas može učiniti za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map