PowWeb pregled

PowWeb je jedan od mnogih domaćina web stranica koje su u vlasništvu Endurance International grupe. Osnovani su 1999. godine i imali su priličan pokušaj zadovoljavanja svojih kupaca prije nego što ih je EIG preuzeo 2006. godine.


Ako niste svjesni, EIG je poznat kao ubojica za korisničku podršku u industriji. Gotovo svaki domaćin koji je vlasnik fokusira se na pružanje korisničkih vodiča za samopomoć i snažnu bazu znanja, uz umanjivanje njihove korisničke podrške i tehničkih stručnjaka.

U svakom slučaju, pogledajmo što PowWeb može ponuditi kako biste bolje shvatili ispunjavaju li vaše jedinstvene potrebe:

Značajke i prednosti

Iako PowWeb sigurno ne ide na put kako bi stvorio tonu privlačnih značajki koje će pružiti korisnicima, čini se da su pokrili sve osnove. Povrh svega, jednostavnost njihovih mogućnosti i opcija čine ih jednim od korisnijih web lokacija domaćini na tržištu.

Evo daljnjeg pregleda nekih glavnih značajki i prednosti koje pruža PowWeb:

Site Builder

Graditelj web mjesta za klik i točke koji nudi PowWeb vjerojatno je njihova najintrigantnija značajka. Nevjerojatno je jednostavan za korištenje i savršen je za vlasnike web stranica početnika koji traže jednostavan način za izradu web stranice profesionalnog izgleda.

Nema zabune

Ako postoji jedna stvar koja razdvaja PowWeb od njihovih konkurenata, činjenica je da na njihovoj stranici zapravo ne dozvoljavaju zbrku. Oni nude samo jedan plan, a korisnici koji ga odaberu imaju pristup svemu onome što nude. Ovo može biti osvježavajuće za korisnike koji su proveli sate istražujući različite planove od drugih domaćina web mjesta.

Analitika

Analitički alati koje pruža PowWeb definitivno su u skladu s onim što pružaju mnogi drugi domaćini web stranica u cijeloj industriji. Omogućuju vam pristup web statistici Webalizer i Awstats, a pružaju vam i izvješće o propusnosti i evidentiranje u stvarnom vremenu. Sveukupno, analitički alati koji nude pokrivaju sve osnove za koje želite znati da neprestano poboljšavaju i optimiziraju web mjesto..

E-mail

Značajka e-pošte koju nude također je prilično standardna za ovu industriju, iako treba napomenuti da korisnicima omogućavaju izradu neograničenih poštanskih sandučića. Na sve poštanske sandučiće priključeni su filtri neželjene pošte, a svim računima može se pristupiti putem web pošte. Oni također imaju mogućnost prosljeđivanja e-pošte za korisnike koji žele sastaviti popis e-pošte za učinkovitiju distribuciju sadržaja i informacija.

E-commerce

Iako nude samo jedan plan, u paketu se nalazi sve što će vam trebati da biste postavili i pokrenuli malu internetsku trgovinu. Imaju ugrađenu košaricu za osCommerce i tu je zajednički SSL certifikat uključen u sigurnosne svrhe. Također treba napomenuti da PayPal plaćanja možete prihvatiti odmah po otvaranju trgovine.

Pouzdanost

Nažalost, čini se da PowWeb doista zaostaje za svojom konkurencijom. Iako ne prikazuju podatke o njihovom produženom radu niti nude bilo kakvu garanciju za produženje rada, mnogi se korisnici redovito žale zbog misterioznih kvarova e-pošte i poslužitelja koji mogu trajati nekoliko sati. To stvarno nije nešto na čemu većina vlasnika web stranica može riskirati, a za neke može biti narušavač posla.

Korisnička podrška

Kao i kod gotovo svih domaćina web lokacija u vlasništvu Endurance International Group, korisnička podrška uglavnom se zasniva na obilju informacija o samopomoći. Imaju opsežnu bazu znanja i korisnički vodič za pronalaženje mnogo čvrstih informacija, a također pružaju tipičnu podršku za chat, e-poštu i telefon.

Iako ne prikazuju javno vrijeme reakcije za svoje osoblje za podršku, mišljenje većine korisnika je da je to prilično patetično. Čak se i dugo vremena korisnici žalili kako postoji vrlo mala tehnička podrška i većina agenata korisničke službe vas upućuje na vodiče ili upute umjesto da vas vode kroz rješavanje različitih problema.

kontra

Očito je korisnička podrška glavna briga za svakog korisnika koji već nema puno tehničkih vještina. Ako niste dobro informisani u samostalnom rješavanju problema, malo je sumnje da ćete postati frustrirani cjelokupnim iskustvom korisničkih usluga..

Drugi problem je činjenica da je korisnicima na raspolaganju vrlo malo opcija u svrhu bolje prilagodbe njihovih web stranica. Iako je upotreba graditelja web stranica ili upravljačke ploče prilično jednostavan postupak, iskusni vlasnici web stranica vjerojatno neće biti zadovoljni prilagodljivim značajkama koje su dostupne.

cijena

Kao što je već spomenuto, PowWeb nudi samo jedan plan svom korisniku. Iako se plan redovito naplaćuje od 11,95 USD / mjesečno, oni redovito prikazuju ponude s popustom za samo 3,88 USD mjesečno. Čak možete uštedjeti nekoliko stotina dolara na dugoročno ako se odlučite na obvezu za dvije ili tri godine.

Završna riječ

Sve u cjelini, nedostatak snažne korisničke podrške i pouzdanosti, PowWeb ne predstavlja ništa drugo nego proračunsku opciju za vlasnike web stranica. Ako tražite nešto što je pristupačno i omogućava vam brzu i jednostavnu izradu web stranica profesionalnog izgleda, oni će možda imati ono što tražite. Ako s druge strane želite stvoriti tvrtku koju možete neprestano poboljšavati i rasti, vjerojatno nisu najbolja opcija.

Treba napomenuti da sadrže jamstvo povrata novca od 30 dana, pa bi moglo biti vrijedno pokušati s njihovim graditeljem web stranica ako tražite nešto što je jeftino i lako za korištenje. Inače, najbolje je kladiti se ti ljudi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map