Popust za web hosting sveučilišta BlueHost

BlueHost ima novi program koji studentima koledža i sveučilišta omogućava da dobiju vlastiti račun za web hosting po mnogo nižoj cijeni.


Redovna cijena osnovnog plana web hostinga započinje od 5,99 USD mjesečno, ali s BlueHost for Education programom možete se prijaviti za samo 4,95 USD mjesečno. Ovo su osnovne značajke paketa BlueHost for Education:

 • Neograničen prostor na disku
 • Neograničena propusnost
 • Domene dodataka
 • Neograničeno GB za prijenos web mjesta
 • Prilagođeni računi e-pošte
 • POP3 ili POP3 sigurna pošta
 • FTP pristup
 • Besplatno ime domene u trajanju od jedne godine
 • Nevjerojatni alati za izgradnju portfelja

Ako ste student ili fakultet ili profesor, svakako kliknite ovdje kako biste ostvarili popust na BlueHost for Education.

Što je BlueHost za obrazovanje, uostalom?

Ovaj poseban program BlueHost nudi jednostavna i jednostavna rješenja za web hosting za studente i nastavnike. Pomoću web hostinga možete izgraditi mjesto na kojem ćete staviti puno stvari na mreži, uključujući svoj portfelj, blog, životopis ili čak zadatke u nastavi.

Danas je za studente i nastavnike važno da budu na mreži. Pomoću BlueHost for Education možete lako stvoriti nevjerojatnu web stranicu kako biste prikazali svoj rad i čak objavili svoje ideje. A kad diplomirate, već ćete biti naoružani web stranicom koju možete predstaviti vašem potencijalnom šefu.

BlueHost će vam stvari pojednostaviti. Ako ste student, možete se prijaviti za račun. Ako ste instruktor, možete BESPLATNO dobiti račun. Ako ste nastavnik, BlueHost nudi programe ustanova koji to čine dostupnim mnogim studentima. Oni pružaju puno nevjerojatnih i korisnih alata, tutorijala, kao i sveobuhvatnu tehničku podršku usput. Ne morate dodirivati ​​ni jedan redak koda!

Važnost studentske web stranice

Sa studentskom web stranicom možete prikazati svoje ciljeve i postignuća potencijalnim poslodavcima i dobiti dobro plaćen posao nakon što diplomirate. Ako imate jedinstvene stvari koje možete ponuditi, postavite ih na mrežu putem portfelja, bloga ili web stranice koja će vašu poruku iznijeti u svijet. Mnogo je poput stvaranja vlastite marke, i to bi potencijalni poslodavci htjeli provjeriti. To bi moglo uključivati ​​vaše zadatke, blogove, životopis, nagrade i priznanja, kao i ideje.

S paketom učenika koji će dobiti obrazovanje, dobit ćete sljedeće značajke koje će vam pomoći da dobijete riječ tamo:

 • Besplatno ime domene
 • Vodiči i videozapisi s uputama koji će vam odmah pomoći
 • Nevjerojatni alati za izgradnju portfelja kao što su WordPress i Concrete5
 • Prilagođeni računi e-pošte
 • 24/7 tehnička podrška stručnjaka

Izvrsna stvar u vezi s paketom učenika obrazovanja s BlueHostom je da je to za novac! To znači da će, nakon što diplomirate, vaš račun ostati otvoren, web lokacija ostaje aktualna i možete nastaviti dodavati sadržaj i unositi promjene kao i obično.

Fakultet ili ustanova

Smatra se da BlueHost za obrazovanje služi samo studentima visokih učilišta i sveučilišnih studija kad i oni zapravo uključuju i nastavnike i institucije..

Nakon što se potvrdi da ste član fakulteta, možete dobiti BESPLATNI BlueHost račun. Olakšat će instruktorima sastavljanje vlastitog portfelja i upoznavanje sa alatima koje njihovi učenici mogu koristiti. Institucije također mogu postaviti vlastiti račun s BlueHost-om, olakšavajući nastavnicima da istraže mogućnosti svojih učenika.

Najbolja stvar u programu BlueHost for Education jest da administrator web stranice ne mora učiti ili znati složene programske kodove.

Značajke i prednosti fakulteta

Računima se daje besplatno, iako BlueHost mora ovjeriti nastavni ugovor fakulteta do osnovane obrazovne ustanove. Stoga fakultet može putem svoje web stranice BlueHost uključiti ne samo predavanja i nastavne sate, već i svoje objavljene radove, kao i životopis. Također mogu koristiti svoju web stranicu kako bi potaknuli svoje studente da razviju profesionalno prihvaćene sadržaje.

Prednosti za obrazovne ustanove

Obrazovne institucije visoko potiču svoje studente da razviju poslovne i tehničke vještine koje mogu koristiti nakon što diplomiraju.

Dva su načina za postavljanje računa ustanove: fee-based ili pre-paid. Uz svaki plan, BlueHost će stvoriti odredišnu stranicu ustanove na kojoj se studenti mogu prijaviti. Ovo će služiti kao web portal koji institucijama omogućuje praćenje sudjelovanja učenika. Bez obzira da li odaberete plan koji se temelji na naknadi ili unaprijed plaćeni, zasigurno ćete svojim učenicima pružiti nešto vrijedno – razvijanje mrežnih vještina koje će biti korisne na bilo kojem putu karijere koji odaberu.

Plan na temelju naknada

Planirani program BlueHost for Education nudi nevjerojatan plan hostinga za vaše studente gdje se mogu prijaviti putem interneta ili putem vaše knjižare. I baš poput knjižara, BlueHost će vam platiti maržu, slično kao i kupnja udžbenika. Na vašoj web stranici možete vidjeti učenike koji su sudjelovali u programu.

Planirani unaprijed

Pretplaćeni plan savršen je za institucije koje se žele dogovoriti unaprijed. Možete pokriti troškove početnog termina za svakog studenta kojeg želite u programu, a koji bi mogao biti 1 do 4 godine. Na raspolaganju su i količinski popusti. Student će po potrebi pokriti naknadu za obnovu. Jednostavno pošaljite popis studenata na BlueHost i oni se mogu prijaviti putem interneta sa svojom adresom e-pošte. Vaša web stranica omogućuje vam da vidite broj studenata koji su se prijavili u vaš program.

Još uvijek niste sigurni koji web hosting paket odgovara vašim potrebama? Prijeđite na moju cjelovitu recenziju BlueHosta prije nego što pogledate ostale davatelje web hostinga. Budite sigurni da BlueHost nisu novopečeni ljudi kada je riječ o pružanju kvalitetnih usluga po vrlo pristupačnim cijenama. Zapravo BlueHost za obrazovanje pokreće jedan od najboljih i najpriznatijih svjetskih web hosting pružatelja usluga!

Danas BlueHost ugošćuje milijune domena i nastavlja privlačiti tisuće novih klijenata svakog mjeseca svojim brzim, pouzdanim i uslugama prilagođenim korisnicima. Vjerujte da će se i podružnica ove tvrtke orijentirana prema studentima dobro brinuti za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map