One.com pregled

Jeftino nije jedna od kvaliteta web hosting usluga koje su poznate, ali većina njih One.com želio bi opovrgnuti taj pojam. Ujedinjeno Kraljevstvo koje je prepoznato kao jedno od najboljih web hosting tvrtki s visokim proračunom, One.com je pružilo pristupačna rješenja za web hosting i za početnu razinu i za profesionalce kako bi im pomogla u kreiranju vlastitih web stranica i uspostavljanju svoje internetske prisutnosti, a da gnjavaža ne radi stvarno kodiranje..


One.com Logo
Uptime
975
UBRZATI
965
PODRŠKA
950
CIJENA
988
ZNAČAJKE
965
GREEN
945
INOVATIVNI
950

Besplatno za prvu godinu – One.com je sebi dao ime nudeći ono što se većina web hosting kompanija ne bi usudila učiniti – besplatni web hosting za godinu dana. Prijavom za svoj Starter paket moći ćete imati vlastitu web stranicu. Paket se sastoji od jednog imena domene, zajedno s 15 GB prostora za pohranu, jednom bazom podataka, SSL-om za poboljšanu internetsku sigurnost i 512 MB RAM-a.

Iako početni plan možda ne dozvoljava vašoj web lokaciji dinamičan sadržaj, on može ugostiti blog ili jednostavnu statičku web stranicu što ga čini dobrim planom za vlasnike web stranica na razini ulaznice i male tvrtke.

Iako za to nećete platiti nikakve naknade za hosting ili pretplatu, One.com naplaćuje standardnu ​​naknadu za postavljanje u iznosu od 10,80 funti, ali samo prvu godinu. U sljedećim godinama nećete morati platiti bilo kakvu naknadu za postavljanje, čak i ako odlučite obnoviti članstvo u web hosting kompaniji.

Ostali planovi hostinga na One.com Iako se njegov Starter plan možda već raspao kao krađa, drugi.com planovi za web hosting mogu unaprijediti ponudu pružanjem više značajki i rješenja uz zadržavanje troškova na minimumu:

 • profesionalac – S 1,94 funte mjesečno izgrađen je One.com-ov profesionalni paket za one koji žele imati široku paletu interaktivnog i dinamičnog sadržaja integriranog u svoju web stranicu. Budući da će se za učitavanje ove vrste sadržaja trebati prostora i brzine, paket nudi 1 GB RAM-a i 100 GB prostora za pohranu datoteka za pohranu datoteka na vašoj web lokaciji. Nudeći upotrebu jedne domene, paket One.com Professional nudi i više baza podataka, SSH, poboljšani SSL i 2 x CPU za ubrzavanje funkcija i procesa vaše web lokacije.
 • Profesionalni plus – Smatra se velikim bratom za One.com plan hostinga, paket Professional Plus nudi alate i značajke pogodne za one koji žele postaviti svoj vlastiti blog na WordPressu. S mjesečnom stopom od 2,69 funti mjesečno, plan Professional Plus vam pruža 200 GB prostora za pohranu, 2 GB RAM-a, upotrebu više domena i brojne baze podataka. Za dovršetak paketa One.com nudi i poboljšane SSL i SSH značajke kao i 4x CPU. Pomoću ovih alata ne samo da imate mogućnost stvaranja WordPress bloga, već imate i potrebne komponente da biste ga održali.
 • Poslovanje – S obzirom na najnapredniji hosting paket One.com, poslovni plan je pogodan za tvrtke koje žele postaviti velike i složene web stranice. Cijenjen od 4,64 £ mjesečno, ovaj plan vam nudi ogromnih 500 GB prostora za pohranu datoteka, više domena, više baza podataka, 4 GB RAM-a, 8x CPU, SSH i čvrste sigurnosti putem SSL-a.

Postavljanje trgovine – Nakon što je plan odabran, sljedeći korak je odlučiti vrstu web stranice koja će se stvoriti. One.com nudi tri različite vrste koje kupci mogu graditi, a svaki od njih ima jedinstveni skup alata koji će im pomoći u postavljanju:

Na upravljačkoj ploči imaju mogućnost da automatsko ažuriranje Joomla i WordPress, i što je CMS ažuriraniji, to je manji rizik da mu dođete do zlonamjernog pristupa. Da biste imali zaštićenu web stranicu, morate imati zaštićeni poslužitelj!

  • Web lokacija s hostom – Osnovno među svim opcijama postavljanja, web mjesto s hostom može biti bilo što, od korporativnog web do osobnog. One.com je postupak stvaranja učinio jednostavnim i lakim za razumjeti, jer su na ekranu popločene njegove različite karakteristike i preko sučelja za povlačenje i ispuštanje. Gornji lijevi dio prikazuje koliko prostora na disku možete raditi zajedno s opcijom na desnoj strani da dobijete više slobodnog prostora. Izradu vaše web stranice može obaviti čak i netko tko nije upoznat s kodiranjem budući da graditelj web lokacije One.com pruža pristup do 45 unaprijed dizajniranih i četiri prazna web predloška. Nakon što odaberete predložak za upotrebu, možete započeti s izradom web stranica pomoću naprednog uređivača sadržaja One.com. Uređivač sadržaja također nudi razne mrežne alate koji se mogu integrirati u vašu web stranicu, uključujući postavljanje odjeljka galerije, ugradnju YouTube videozapisa, dodavanje veza na društvenim mrežama, prijenos slika i stvaranje tablica.
  • WordPress blog Kroz svoju značajku postavljanja WordPressa od 1 klika korisnici WordPress bloga sada mogu održavati svoje blogove i održavati One.com. WordPress-ova opcija 1 klikom pokrenut će čarobnjak za postavljanje, gdje će klijenti moći stvoriti svoje korisničko ime i lozinku. Nakon što pružite potrebne informacije, moći ćete integrirati svoj WordPress blog i domaćiniti ga putem One.com. Osim jednostavnosti postavljanja, značajka WordPress od 1 klika nudi i sljedeće alate – prilagodljive web predloške, značajku upravljanja sadržajem s CMS alatima prilagođenim korisnicima, širok raspon dodataka, razne WordPress mobilne aplikacije i društvene medije integracija.
  • Internetska trgovina Za tvrtke koje žele iskoristiti svoju internetsku trgovinu, One.com nudi mogućnost izrade iste ručnom integracijom sustava upravljanja sadržajem e-trgovine. Prijenos sustava sadržaja e-trgovine mora se obaviti jer One.com ne nudi svoj alat za e-trgovinu. Klijentima omogućuje samo kombiniranje drugih platformi internetskih trgovina kako bi stvorili vlastite trgovine. Postavljanje nije tako lako kao što izgleda, budući da će od vas biti potrebno da čitav paket e-trgovine prenesete na svoju web lokaciju putem FTP-a i zatim izvršite promjene pomoću CMS-ovog čarobnjaka za postavljanje.

Ugrađeni graditelj web stranica – One.com naglašava činjenicu da pomoću njih možete graditi svoju web stranicu, a da ne znate kako ih kodirati. To je omogućeno putem njihovog graditelja web stranica. Nudi jednostavno i korisničko sučelje u koje samo odaberete željeni web predložak, samo umetnite slike i utipkajte sadržaj. To je tako brzo i lako.

Isplativi planovi – One.com planovi za web hosting jeftiniji su u odnosu na druge hosting planove koji gotovo svima mogu olakšati prijavu. Plus usprkos njihovim niskim cijenama, One.com ne štedi na značajkama, tako da i dalje dobivate prave resurse koji su vam potrebni za podizanje web stranice i pravilno pokretanje.

Brzi hosting Uptime – Iako očekujete da će One.com pružiti vrlo loš radni vijek zbog niskih cijena, One.com iznenađujuće donosi brzo produženje rada, uz stopu uspješnosti veću od 99%. Kao rezultat toga, sigurni ste da će vaša web stranica stalno raditi i raditi.

Fleksibilnost u nadogradnji plana – Neke web hosting tvrtke imaju tendenciju da se drže vašeg postojećeg plana. To nije slučaj s One.com. Tvrtka vam omogućuje započinjanje s osnovnim planom, a zatim vam omogućava nadogradnju na noviji ako trebate kasnije ./p>

Zašto smo One.com rangirali kao # 4

Svi planovi One.com dolaze s besplatnim graditeljem web mjesta, tako da se za dizajniranje web stranice ne morate brkati s kodiranim ili programskim jezicima..

Pogledajte ploču graditelja web stranica One.com

One.com se ponosi činjenicom da ploča za izradu web stranica ne zahtijeva od korisnika da obavljaju bilo kakvo kodiranje da bi web stranica bila pokrenuta i pokrenuta. Da bi ovo učinio, tvrtka je dizajnirala ploču na takav način da sve što korisniku treba lako bude prikazano.

Jednostavan i jasan, svi su alati smješteni u kutije s slikama i kratkim opisom kako biste znali što svaki od njih radi. Iako neki mogu smatrati da su dostupni alati ograničeni u usporedbi s onim što druge web hosting tvrtke mogu ponuditi, ova jednostavnost čini One.com popularnim kupcima jer se ne moraju brinuti oko toga što mogu smisliti stvari ili moraju ući dubine i razumjeti što svaki alat radi.

Korisnici mogu započeti s alatom Web Editor gdje mogu birati između 45 unaprijed dizajniranih predložaka web stranica koje mogu koristiti za svoju web stranicu. Nudi sučelje za povlačenje i ispuštanje što olakšava dodavanje teksta, umetanje slika, pa čak i ugrađivanje video zapisa. Značajka uređivača sadrži i značajku mobilnog prikaza, tako da možete vidjeti kako će izgledati vaša web lokacija nakon što je pogleda na mobilnom uređaju. Unošenje prilagođenih HTML kodova i JavaScript-a također je dopušteno programerima da daju više slobodnosti u izgradnji web stranica.

Drugi alat koji nudi upravljačka ploča je njegova osobina File Manager koja omogućuje prijenos i pohranu datoteka potrebnih za vaše web mjesto. Datoteke se mogu učitati pojedinačno, slično kao i prijenos datoteka u WordPress ili drugim sustavima za upravljanje sadržajem.

One.com također nudi vlastitu pohranu u oblaku u obliku svog Bix alata. Kupci se moraju besplatno prijaviti i moći će učitati i dijeliti svoje datoteke za preuzimanje s drugim ljudima.

POSJETITI ONE.com logo I DOBITI NAŠU 50% POPUSTA

tehnička

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • SSD diskovi za sve planove
 • Savršeno za osnovne web stranice, blogove i hosting hostinga
 • Autoupdates korisničkih aplikacija
 • One.com ima 3 podatkovna centra
 • cPanel i SSH pristup
 • One.com usko surađuje s HP-om, IBM-om i Dell-om koji opskrbljuju sve servere za svoje podatkovne centre
 • One.com ima pravo obustaviti račun ako promet na toj web lokaciji utječe na ostale web stranice kupca. Razlog tome je da propusnost koju velik promet preuzima može utjecati na performanse ostalih web mjesta. Nedostatak je u tome što nećete znati je li vaša web lokacija blizu obustave jer One.com ne daje postavljeno ograničenje propusnosti koje biste se trebali držati.

podrška

 • 24/7 Tehnička podrška
 • Vodiči i često postavljana pitanja
 • 24/7 Europska linija za podršku
 • 24/7 podrška za chat
 • Podrška putem e-pošte s prozorom reakcija 24 sata
 • Nismo pronašli nijednog

cijena

 • Jeftino je, stvarno jeftino
 • Fleksibilni planovi
 • Može se kupiti mjesečno
 • Iako One.com kupcima pruža garanciju povrata novca, to nije toliko dugo u usporedbi s drugim tvrtkama koje pružaju web hosting. Garancija tvrtke traje samo 15 dana, zajedno sa zahtjevom da podmirite bilo kakvu naknadu za postavljanje u trenutku kada odlučite zatvoriti račun.

Backend Pregled

Evo, pružamo vam nekoliko slika podrijetla One.com (prilagođena ploča). Vrlo je jednostavno, prva se prijava, pojavljuje se skočni prozor i možete birati između stvaranja e-pošte i web stranice. Na ploči možete raditi puno stvari, poput:

 • Administracija pošte
 • Aktiviranje virusa i filtra neželjene pošte – Kada se aktivira, One.com filtar za virus i neželjenu poštu analizira dolazne poruke kako bi utvrdio jesu li neželjena pošta ili ne i provjerava sadrže li virus ili mogu biti štetni na bilo koji način.
 • Koristite Builder web stranica
 • Kreirajte web-lokaciju pomoću alata One.com – Trgovina je besplatna 14 dana. Pretplatu biste trebali nadograditi na kraju probnog razdoblja, za 10,00 funti mjesečno.
 • Upravljanje datotekama
 • Pogledajte statistiku web mjesta
 • Upravljanje sigurnosnim kopijama i Restors
 • Upravljajte svojim DNS, PHP i MySQL, privatnošću domene, upotrebom diska, SSL-om i sl.

Povratak na Osnove s One.com

Iako možda nije toliko plodan u pogledu alata i značajki, One.com nudi jednostavan i jednostavan za razumijevanje sustav koji čini brzu i jednostavnu izgradnju web lokacije po vrlo povoljnim cijenama. Svojim osnovnim panelima za izradu web stranica i isplativim planovima, svatko može imati internetsku stranicu u kratkom vremenu.

Performanse web-domaćina

Rezultati.com ispitivanja

Prvi i vjerojatno najvažniji alat je Ping test:

Ping vam omogućuje testiranje dostupnosti hosta i mjerenje vremena u povratnom okruženju za poruke poslane s matičnog računala na odredišno računalo.

Rezultati provjere domaćina prikazuju brzi ping iz Velike Britanije – 20ms

Rezultati.com ispitivanja

Pingdom test brzine performansi s njihovog amsterdamskog poslužitelja.

Kao što vidite, testirana web stranica, koja je u potpunosti funkcionalna godinama, učitala se 76% brže od ostalih testiranih web mjesta s ocjenom performansi 83/100..

Vrijeme učitavanja web mjesta iznosilo je 1,80.

Rezultati.com ispitivanja

Test stresa od LoadImpact pomaže vam odrediti sposobnost rukovanja određenom količinom korisnika (opterećenja) na vašoj web stranici. Cilj je vidjeti kako će vaša web lokacija funkcionirati kada je izložena i očekivanom i stresnom opterećenju.

Čak i ako 25 korisnika pregledava našu web stranicu, vrijeme učitavanja je svima njima jednako (2,5 s).

To su vrlo dobri pokazatelji.

Ovdje možete provjeriti i ostale Top UK web hosting tvrtke, recenzije i usporedbu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map