Offshore hosting – što je to i što koristi?


Offshore hosting je vrsta hostinga niša. Offshore hosting funkcionira poput tradicionalnog hostinga. Ali dolazi sa zaokretom. Upoznajmo samo zaokret prije nego što potražite potpuni vodič za offshore hosting.

Offshore hosting, saznajte više

Stvar je u tome što je u Offshore hostingu vaša web lokacija smještena u datacentru daleko od vaše lokacije. Razlozi zbog kojih bi se odlučili za offshore hosting su brojni. Sadržaj zaštićen autorskim pravima, DMCA sadržaj, web mjesta za odrasle, hakiranje web stranica i nekoliko su važnih razloga. Tu opciju preferiraju oni koji ne žele zakonski zatvoriti svoju web stranicu i teže im je pronaći ili kontaktirati.

Koje su ključne točke offshore hostinga?

Poslužitelj se mora nalaziti na dalekoj lokaciji

To je glavni zahtjev koji definira Offshore hosting. Tehnički gledano, svaki put kada se web stranica s domaćim pružateljem web hosting usluga nalazi u inozemstvu, to je Offshore hosting, ali svrha je drugačija. Nisu svi pružatelji usluga hostinga omogućeni da ugostite takve web stranice. Vrlo često ovi pružatelji usluga hostinga poštuju međunarodne zakone.

Nema usklađenosti sa DMCA

DMCA je američki zakon o autorskim pravima. DMCA je kratica za Zakon o autorskim pravima digitalnog tisućljeća. Iako je to američki zakon, većina stranih davatelja web hostinga poštuje ovaj zakon. Dakle, samo zato što hostujete web mjesto kod stranog dobavljača web hostinga, to ne znači da možete ugostiti sadržaj koji je protivno zakonu. Jer, ako pružatelj web hosting usluga udovoljava DMCA, protiv vas se može poduzeti bilo kakav pravni postupak. Stoga provjerite jeste li odabrali web hosting pružatelja usluga koji ne udovoljava DMCA normama ako želite ugostiti bilo koji sadržaj zaštićen autorskim pravima ili bilo koji drugi sadržaj koji je protivno zakonu..

Nije sve dopušteno u offshore hostingu

Samo zato što se Offshore hosting može koristiti za rješavanje problema DCMA i drugih zakona, to ne znači da možete raditi sve što želite. DDoS skripte, Brute Force aktivnosti koje omogućuju jednome pristup tuđem sustavu i obavljaju zlonamjerne aktivnosti.

Koju vrstu offshore hostinga odabrati?

Odabir vrste offshore hostinga je baš kao i odabir uobičajenih vrsta web hostinga. Stoga vrsta web hostinga ovisi o web mjestu ili web aplikaciji koju želite pokrenuti i specifičnim zahtjevima. Baš kao i kod tradicionalnog web hostinga, odabir offshore hostinga ovisi i o više faktora poput prostora za pohranu koji vam je potreban, širine pojasa, prometa na vašoj web stranici itd. Ako tek započinjete, trebat će vam i Offshore Shared Hosting. Kako se vaši zahtjevi povećavaju, možete odabrati napredne opcije poput Offshore VPS ili Offshore namjenskog hostinga.

Najbolji offshore web-domaćini

Sada kada znate što je offshore hosting i njegove prednosti u odnosu na uobičajeni web hosting. Sljedeći korak koji slijedi je odabir dobrog web domaćina koji nudi Offshore hosting uslugu i planove.

Kada je riječ o pokretanju web stranice koja poslužuje povjerljivi sadržaj, zahtjevi za hosting su malo drugačiji u usporedbi s uobičajenim hostingom.

Offshore web-domaćini moraju vam omogućiti da ugostite zabranjeni sadržaj. Recimo, živite u Indiji i želite imati web mjesto s Poker igrom. Budući da su Poker i kasino zabranjeni u Indiji i drugim azijskim zemljama, ne postoji način da vaše web mjesto bude domaćin na azijskom poslužitelju. Ovdje je offshore hosting vrlo koristan.

Offshore web domaćini dolaze s osjećajem anonimnosti. Budući da većina pružatelja usluga offshore hostinga obično nudi mnogo vrsta načina plaćanja. A možete odabrati i mogućnost plaćanja koja može umanjiti šanse da vaš identitet bude izložen.

Kako se vaša web stranica nalazi na inozemnom poslužitelju, šanse za globalnu izloženost zasigurno će se povećati. A ovo je najbolja opcija ako živite u zemlji u kojoj ste puno platili za web hosting. Možete se prebaciti na bilo kojeg inozemnog pružatelja usluga web hostinga koji pruža web hosting po vrlo povoljnoj cijeni.

Pored toga, ostali važni aspekti koje treba uzeti u obzir pri odabiru dobrog offshore domaćina uključuju:

  • Dobro vrijeme i performanse

Uvjerite se da ako je web domaćin kabel koji pruža dobru produktivnost i performanse, koje ste uvijek željeli brzo pokrenuti, a neće izgubiti promet zbog zastoja ili slabih performansi.

  • Pouzdana tehnička podrška

Dobri offshore web domaćini nude širok spektar metoda podrške, kao što su chat uživo, telefon i e-pošta. Obavezno odjavite se za web domaćine za koje se zna da nude brza vremena odziva.

  • Sigurni poslužitelji

I na kraju, to je od presudne važnosti za hosting Vaših web stranica na zaštićenim poslužiteljima. Svakako provjerite postoje li domaćini koji nude zaštitu vatrozida, antivirusni softver, sigurnosno kopiranje web-mjesta i druge sigurnosne značajke koje pružaju zaštitu od hakera, pad sustava, zlonamjernog softvera i slučajnog gubitka podataka.

Pogledajmo neke od najboljih domaćina koji nude offshore hosting uslugu. Ispod su top najpopularniji i najpouzdaniji offshore web domaćini, imajući u vidu gore spomenute faktore.

1. Hostinger

Hostinger Jeftini offshore hosting

Hostinger nudi razne hosting planove koji također podržavaju offshore hosting. Budući da imaju poslužitelje u više podatkovnih centara širom svijeta, moguće je po potrebi prenijeti vaš račun u neke druge podatkovne centre.

Dakle, ako želite odabrati neki offshore hosting plan, zajednički hosting, VPS ili Cloud, Hostinger to nudi! i garantiramo da ćete biti u dobrim rukama s Hostingerom.

PROČITAJTE REVIZIJU HOSTINGERA

2. Flaunt7

Flaunt7 najbolji offshore hosting

Flaunt7 najbolji DMCA Ignored Hosting i Offshore hosting pružatelj usluga i nalazi se na našoj vrhu 2 liste preporuka pod Best Offshore hosting provideri. Flaunt7 je indijska kompanija pružatelja usluga hostinga koja nudi razne web hosting planove za ugošćavanje vaših blogova WordPress, galerija slika, pa čak i web mjesta za e-trgovinu. Tvrtka nudi jedan od najboljih i pristupačnih web hostinga koje je DMCA ignorirao na svijetu, a također se specijalizirao za pružanje slobode govora / tiska.

Flaunt7 nudi 5 sveobuhvatnih paketa koji odgovaraju zahtjevima gotovo svake vrste internetskog poslovanja. Offshore zajednički hosting počevši od 0,99 USD mjesečno ide do 137 USD mjesečno koji uključuje vrhunske resurse i vrhunsku izvedbu.

PROČITAJTE FLAUNT7 PREGLED

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector