Nudi li BlueHost SEO usluge?

Izgradnja vlastite web stranice možda nije tako jednostavna kao što ste očekivali, pogotovo ako ste novi u web razvoju. Ali zahvaljujući davateljima web hostinga kao što je BlueHost, sada je moguće svima – čak i onima koji nemaju iskustva s web razvojem – kreirati vlastite web stranice bez prolaska kroz stvari poput HTML-a. Ovo je dobra vijest i za napredne korisnike jer je izrada web stranice s potpuno ispunjenim profesionalnim izgledom jednostavnija nego ikad.


Ali tek kad ste pomislili da je sve pokriveno nakon što se vaša web-lokacija pokrene, shvatite da imate još puno posla. Imati radnu web stranicu nije dovoljno da ljudi širom svijeta znaju o vašoj tvrtki ili robnoj marki. Za to postoji optimizacija za tražilice (SEO).

Ali što je SEO, svejedno?

SEO je bitan dio svake mrežne marketinške strategije. To pomaže poboljšati poredak vaše web lokacije u prirodnim rezultatima glavnih pretraživača poput Googlea, Binga i Yahooa!.

[File # csp8368650, License # 1337480] Licencirano putem http://www.canstockphoto.com u skladu s licenčnim ugovorom za krajnjeg korisnika (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / kbuntu

Na primjer, kada provodite istraživanje na mreži, za to možete koristiti Google ili Bing. Jednom kada upišete ključnu riječ onoga o čemu želite istraživati, bit ćete usmjereni na stranice rezultata pretraživanja na kojima se nalaze najrelevantnija mjesta. To su ono što nazivamo prirodnim rezultatima ili ih ponekad nazivamo “organskim rezultatima”. Temelje se na važnosti vaše web stranice za određenu ključnu riječ i vaša je namjera da se vaša web stranica prikaže iznad prirodnih rezultata kako bi privukla više posjetitelja i poboljšala vašu mrežnu vidljivost.

Rezultati tražilice mogu se kategorizirati u dva:

 • Prirodni / organski popis pretraživanja
 • Popis za plaćanje u pretraživanju

Što se tiče unosa plaćenog pretraživanja, vlasnik web stranice namjerno oglašava svoju web stranicu u tražilicama za određenu cijenu kako bi se plasirao više na stranicama rezultata pretraživanja. Nekima bi to moglo uspjeti, ali imajte na umu da 77% korisnika pretraživača više voli kliknuti na organske nego na plaćene unose.

Za što trebate ići web host?

Ako ozbiljno razmišljate o prikupljanju prihoda na svojoj web stranici, lijepa web lokacija jednostavno ne bi trebala. Imajte na umu da je vaš glavni cilj privući što više posjetitelja. Odluka za koji se web domaćin treba prijaviti odredit će budućnost vaše web lokacije.

S BlueHostom dobit ćete sve što je potrebno za vaše web mjesto, od njegove cjelokupne funkcionalnosti, sve do privlačenja više posjetitelja. Nude različite SEO alate koje možete koristiti za usmjeravanje više prometa na vašu web stranicu, osim neograničenog prostora na disku i propusnosti koji nude.

Kako BlueHost poboljšava ocjenu tražilice na mojoj web lokaciji?

Sa SEO paketima BlueHosta, rangiranje vaše web stranice u različitim tražilicama zasigurno će se poboljšati u niti jednom trenutku. Njihovi paketi uključuju:

 • U bilo kojem trenutku možete pristupiti voditelju marketing programa za svoje upite. BlueHost će vam pružiti povratne informacije i preporučiti ključne riječi koje će povećati relativnost vaše web lokacije.
 • Bluehostov SEO tim pružit će vam više ulaznih veza do vaše web stranice i izvršiti izgradnju veza izvan web mjesta poput stvaranja društvenih oznaka i distribucije članaka kako bi poboljšali rangiranje vaše web lokacije..
 • Primat ćete tjedna izvješća kako biste pratili napredak svojih ključnih riječi i svoju poziciju u tražilicama.

Svaki BlueHost hosting plan dolazi s besplatnom predajom tražilice. To znači da nećete trebati čekati dobima da vaše web mjesto prepoznaju tražilice. BlueHost će obaviti posao umjesto vas. Osim njih, BlueHost nudi i profesionalne SEO usluge za one koji ozbiljno razmišljaju o povećavanju svog ranga. U ovu vrstu paketa uključeno je sljedeće:

 • SEO povezivanje. BlueHost će stvoriti više veza do vaše web stranice putem pisanja i distribucije originalnog sadržaja na mjesečnoj osnovi.
 • SEO pisanje. Profesionalni SEO copywriteri tvrtke BlueHost bit će oni koji će kreirati prilagođeni sadržaj potreban da se vaša web lokacija istakne među svim ostalim.
 • Analiza i izvještavanje. Tim će generirati rezultate i povratne informacije kako bi ste bili svjesni kako funkcionira vaša web lokacija.

Još u iskušenju? Pretplatite se na BlueHost već danas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector