Nudi li BlueHost graditelja web stranica?

BlueHost nudi nekoliko nevjerojatnih graditelja web stranica kojima pomažu svojim klijentima u stvaranju profesionalnih blogova i web stranica čak i bez dodirivanja ijednog retka koda. Koriste WordPress i Weebly Builder web stranica, oba pružaju različite značajke kako bi pomogli svojim klijentima u razvoju vlastitih web stranica.


I WordPress i Weebly su savršeni za one koji nemaju tehničke vještine i znanje u izradi vlastite web stranice. Oboje imaju unaprijed pripremljene teme / predloške, tako da korisnici imaju obilje mogućnosti za prilagodbu svoje web stranice.

Ali što je, naravno, graditelj web stranica?

Jednostavno rečeno, graditelj web stranica koristi se za izradu web stranica bez da korisnik zahtijeva ručno uređivanje koda. Graditelji web stranica su ili vlasnički alati zasnovani na webu ili dolaze u obliku računalnog softvera. Ove web-alate obično pružaju pružatelji web hosting usluga. Namijenjeni su korisnicima za izradu privatnih web stranica.

Značajke web mjesta za izradu web stranica

Weebly Site Builder jedan je od mnogih programa koje BlueHost nudi u svom nastojanju da poboljšaju kvalitetu svojih usluga. Trenutno nude dvije verzije: Basic i Pro.

Basic Edition je besplatan za upotrebu za sve vlasnike računa BlueHost. Podržava 6 web stranica i pruža video podršku za YouTube i Adobe Flash. Uz to, čini održavanje blogova, obrazaca, osnovne optimizacije za tražilice (SEO) i RSS feeda.

Za one kojima su potrebne naprednije značajke, možete potražiti Pro verziju koja podržava neograničene web stranice. Također omogućuje korisnicima postavljanje lozinki za dodani sloj sigurnosti web mjesta. Oni koji nadograde na Pro verziju mogu prilagoditi predloške / teme web mjesta.

Graditelj web mjesta Weebly uključuje sljedeće funkcije:

 • Stotine unaprijed izrađenih predložaka za prilagodbu
 • Izgledni moduli (npr. Slike, video, tekst) kao dodatak web-mjestu kupca
 • Integrirani uređivač slika, podrška za blog i alati za praćenje
 • Alati koji pojednostavljuju izradu web stranica

Značajke WordPress Web Builder-a

WordPress je možda najpopularniji graditelj web mjesta koje možete pronaći na mreži. Omogućuje vam izradu web stranice profesionalnog izgleda u samo nekoliko minuta. Možete stvoriti bilo koju vrstu web mjesta, od jednostavnog osobnog bloga do web stranice s više stranica.

WordPress svojim korisnicima omogućuje prilagodbu njihove web stranice kako god žele. Dolazi s brojnim temama koje se bave različitim nišama i industrijama. Također ima obilje dodataka koje možete koristiti u razne svrhe. Ove teme i dodaci mogu biti besplatni ili plaćeni, ovisno o programerima i značajkama koje nude.

Evo zašto biste trebali koristiti WordPress za izgradnju web stranice:

 • To je jednostavno i lako za upotrebu. Mnogi ljudi ga vole koristiti na bilo kojoj drugoj platformi zbog korisničkog sučelja. WordPress vam omogućuje jednostavno dodavanje fotografija, videozapisa i drugih vrsta sadržaja na vaše web mjesto.
 • Ažurirano je i dobro uspostavljeno. Svoj tehnološki tim WordPress neprestano ažurira i uvijek je integriran s najnovijima u web dizajnu i razvoju.
 • Razmaženi ste zbog izbora sa stotinama tisuća tema. WordPress zajednica je ogromna, s puno nevjerojatnih programera koji nude besplatne i premium teme koje možete koristiti za bilo koju vrstu web mjesta. Ovo je velika korist za kupce. Nadalje, možete jednostavno prilagoditi izgled svoje web stranice kad god želite.
 • SEO web stranice. Web stranice koje se temelje na WordPressu napravljene su oko SEO-a što vam može pomoći da uvučete još širu publiku i poboljšate internetsku vidljivost vaše web lokacije..
 • Ima sustav upravljanja sadržajem (CMS). Ovo je dodatak dobrodošlice svima koji žele delegirati različite zadatke na tim. WordPress je CMS koji vam omogućuje brzo i jednostavno širenje vaše web stranice.
 • Ima vrhunsku korisničku podršku i prijateljsku zajednicu.

Kako mogu pristupiti graditeljima web mjesta na svom BlueHost računu?

Svaki vlasnik računa BlueHost može koristiti Weebly i WordPress. Za pristup tim graditeljima web stranica jednostavno slijedite ove upute:

 1. Prijavite se na svoj BlueHost račun. Tada ćete biti usmjereni na upravljačku ploču.
 1. Od Web stranica odjeljak, vidjet ćete Instalirajte WordPress i Koristite Weebly. Odaberite željenog graditelja web mjesta.
 1. Odaberite naziv domene koji želite koristiti za svoju web stranicu i počnite graditi!

Brzo i jednostavno, zar ne? Stoga odaberite BlueHost za sve potrebe vaše web stranice danas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map