Names.co.uk Pregled

Names.co.uk ili jednostavno Namesco je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji koja se već skoro dva desetljeća bavi hostingom i domenom. Osim web hostinga, nudi i druga rješenja za e-trgovinu, poput hostinga putem e-pošte, izrade web stranica, namjenskih servera, VPS, među ostalim.


Kao kratka pozadina za tvrtku, Namesco dio je europskog konglomerata Dada Group koji pod svojim krilima ima brojne tvrtke za hosting i oglašavanje. Names.co.uk ima sjedište u Worcesteru iako Dada ima urede u drugim dijelovima Europe, poput Italije, Španjolske, Francuske, Irske, Nizozemske i Portugala. Names.co.uk se uglavnom bavi britanskim malim poduzećima. Pogledajte naš popis najboljih web hosting usluga u Velikoj Britaniji.

Logotip web hostinga Names.co.uk
Uptime
965
UBRZATI
938
PODRŠKA
935
CIJENA
929
ZNAČAJKE
965
GREEN
975
INOVATIVNI
938

Brzina i pouzdanost – Testirali smo njihov poslužitelj iz Dallasa, TX-a. Vrijeme učitavanja bilo je impresivnih 2,99 sekundi pri veličini stranice 1,4MB. Namesco ima zajamčeno produženje rada od 99,9%, tako da kupci mogu biti sigurni da će njihove web stranice biti dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu bez stanke.

Namesco je nedavno predstavio svoj proboj SSD platforma. Nova NetApp razina pohrane olakšava kretanje najpopularnijih podataka na web mjestu u SSD pohranu. Time se brži dostava podataka krajnjem korisniku.

Namescova web hosting platforma Apache također je ojačana s F5 Viprion balansatorom koji djeluje obrnuto proxy, raspoređujući mrežni promet na nekim poslužiteljima. Ovo poboljšanje omogućava pružatelju usluga hostinga pružajući neprekidno iskustvo svojim kupcima.

Štoviše, pružatelj usluga hostinga nedavno je dodao dodatne značajke koje su dizajnirane kako bi svojim klijentima omogućili više vrijednosti za svoj novac. Postoji širi izbor besplatnih imena domena koje nudi Namesco. Također, Namescovi klijenti mogu bolje zaštititi svoje web stranice i klijente SSL certifikatom koji je besplatan na godinu dana. Namesco se također ponosi time što je prvi UK hosting pružatelj usluga koji je ponudio PHP 7 na zajedničkom okruženju hostinga. To je uslijedilo nakon što je tvrtka uložila velika ulaganja u svoj podatkovni centar, uključujući nadogradnju hardvera.

Prema tvrtki, prednost PHP verzije hosting paketa je ta što ona može biti specifična za direktorij. Klijenti tako mogu nastaviti pokretati PHP 5.6 na svojim web stranicama, dok još uvijek mogu pokrenuti test za sljedeću ponavljanje svojih web stranica u poddirektoriji koja radi na PHP 7, ne brinući se o utjecaju koji će imati na trenutne web stranice.

Značajke – Paketi tvrtke Namesco opisani su na jasnom jeziku, tako da bi čak i netehnički korisnici mogli lako razumjeti uvjete. Također je puno pomoći koja se pruža ne-techie korisnicima.

Namesco nudi četiri paketa – starter, profesionalni, premium i platinski. Postoje tri plana plaćanja ili uvjeti za ove pakete – mjesečno, godinu dana i dvije godine. Naknade su niže za jednogodišnji mandat, a najniže za dvogodišnji ugovor ili aranžman.

Na primjer, starter paket je samo 48 funti s jednogodišnjim planom ili oko 3,99 funti mjesečno. Profesionalni paket je samo 72 funte godišnje ili oko 5,99 funti mjesečno. Premium paket veže se na 114 £ godišnje, odnosno oko 9,50 £ mjesečno. Tada se platinski paket košta 210 funti godišnje ili otprilike 17,50 funti mjesečno.

Ali ako podmirite mjesečni paket, početni plan iznosi 5,99 funti mjesečno; profesionalni paket je gotovo 9 £. Premium paket je 19 £ u odnosu na £ 15 mjesečno u jednogodišnjem aranžmanu, dok platinin paket iznosi £ 35 mjesečno.

I početni i profesionalni planovi imaju osnovne značajke koje bi vlasnici malih tvrtki željeli od hosting plana. Kao što biste očekivali od dva plana s najnižim cijenama, za pohranu i bazu podataka postoje ograničenja. Čak su i računi e-pošte ograničeni – 10 za početni paket i 100 za profesionalni paket.

Starter paket dostupan je na Linuxu ili Windowsu. Ostali su paketi dostupni kao dualni planovi. Web prostor na početnom paketu ograničen je na 50 GB, dok za ostala tri paketa postoji neograničen web prostor.

Početni paket može ugostiti samo jednu domenu. Profesionalni paket može ugostiti do pet domena dok nema ograničenja u broju domena hostiranih u platinskim i premium paketima.

Bez obzira na plan koji ćete koristiti, Namesco obećava sljedeće – neograničenu propusnost, podršku 24/7 sa sjedištem u Velikoj Britaniji i 99,9 posto jamstva za produženo vrijeme. Svojim alatima za hosting možete pristupiti i putem prilagođene upravljačke ploče. Štoviše, vaši će se podaci o pristupanju pohranjivati ​​na brze SSD-ove Namescoa.

Jedna od glavnih prodajnih mjesta Namesca je neograničena propusnost koju nudi. Ova je ponuda dostupna za svaki web hosting paket tvrtke. Predvidljivo, od svojih klijenata traži da se razmotre kod njihovih zajedničkih hosting susjeda. Također traže od kupaca da se pridržavaju pravila kompanije o prihvatljivoj upotrebi.

Ako web-lokacija klijenta privuče veliku količinu prometa koja može utjecati na performanse ostalih web lokacija u Namescovom zajedničkom hosting klasteru, tvrtka može premjestiti tu web lokaciju na svoje namjenske ili cloud poslužitelje.

Također, sva četiri web hosting paketa dolaze s besplatnim nazivom domene i besplatnim instaliranim uobičajenim sustavima za upravljanje sadržajem (CMS) od 1 klika, poput Joomla i WordPress.

Pretplatnici Namesco plana mogu dobiti i do 40 posto popusta na slike dionica iz Shutterstocka. Ovo je sjajna ponuda koju vlasnici web stranica trebaju iskoristiti jer ove slike mogu oživjeti njihovu web stranicu.

Jedna od najvažnijih stvari za vlasnike web stranica je podrška koju dobivaju od svog davatelja web hostinga.

sigurnosti – Namesco razumije da je sigurnost jedna od glavnih briga vlasnika ili administratora web stranica. Također zna da puno hakera postaje sve sofisticiraniji u svojim metodama dobivanja osobnih podataka, koji mogu svoje klijente izložiti krađi podataka. Dakle, to se bori protiv uvođenja FTP brave.

podrška – Telefonski broj istaknuto je prikazan na web lokaciji Namesco. Nažalost, tehničari nisu u pripravnosti čitav sat. Kupci mogu pozivati ​​samo između 8 ujutro do 7 navečer radnim danom, a od 10 ujutro do 6 navečer vikendom.

Ali ako postoji srebrna obloga za to, to vam mora biti skraćeno vrijeme čekanja na pozive. Prema Namescova Twitter ručka, prosječno vrijeme čekanja telefona je 1 minuta i 30 sekundi. Klijenti će možda morati raditi druge stvari kao što su provjera e-pošte ili sastavljanje poruke dok čekaju da njihov red pomogne osoblje za pomoć Namescovim klijentima.

Govoreći o Twitteru, račun tvrtke Twitter aktivan je. Neki kupci odlaze tamo kako bi komunicirali s davateljem web hostinga i preispitali svoja pitanja ili nedoumice. Tviter administrator tvrtke obično traži od klijenata slanje izravnih poruka kako bi klijentima mogli uputiti detaljne upute.

Do danas, Twitter račun Namesca ima više od 2.000 sljedbenika.

Ako Twitter nije vaša stvar, postoje i drugi načini za kontaktiranje pružatelja usluga web hostinga. Klijenti se mogu obratiti korisničkoj podršci putem svoje internetske upravljačke ploče kojoj se može pristupiti na adresi http://admin.names.uk. Do njega se može doći i putem drugih kanala društvenih medija poput Google Plus i Facebook.

Na web lokaciji Namesco postoji i Centar za podršku koji klijenti mogu pregledavati ako žele znati više o rješenjima za hosting koje planiraju dobiti ili imaju problema za koje misle da mogu riješiti bez da zatraže pomoć od Namescovog tima za podršku..

U ovom dijelu web mjesta korisnici mogu preuzeti vodiče za brzo pokretanje internetske upravljačke ploče, upravljanje imenima domena, upravljanje e-mailovima i hostovanje njihove domene.

Odjeljak vodiča vrlo je koristan za klijente, posebno one koji su zbunjeni zbog paketa za hosting web stranica kojima su se koristili ili žele znati kako maksimizirati svoje planove hostinga.

tehnička

 • 99,9% neispravno jamstvo
 • 1-klikom Installs
 • SSD za pohranu
 • Besplatno i trenutno postavljanje
 • Linux, Windows ili oboje
 • Potpuno novi Datacenter koji se nalazi u dolini Temze
 • Vrlo sigurni centri podataka
 • Oni koriste PHP 7 u zajedničkom hostingu
 • Nismo pronašli nijednog

podrška

 • 24/7 Tehnička podrška
 • Interni programeri i sys admini
 • Besplatne dnevne sigurnosne kopije
 • Podrška sa sjedištem u Velikoj Britaniji
 • Internetski centar za podršku
 • Nemate podršku za chat uživo
 • Telefonska podrška ne radi 24/7 (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 19:00 vikendom 10:00 – 18:00)

cijena

 • BESPLATNO Ime domene
 • Besplatni Fotolia krediti
 • Internetska trgovina i košarica
 • Počinje od 3,99 £ / m.
 • Malo skupo za više web lokacija (9,50 £ / m)

Backend Pregled

Namesco je nedavno obnovio svoju upravljačku ploču s ciljem da kupcima olakša korištenje ili konfiguriranje. Namesco je primao pritužbe da su njihovi upravljački paneli izgledaju datumski i nespretno korišteni. Njegova upravljačka ploča sada je jednostavnija i brža za upotrebu na svim uređajima.

Velika promjena u Namescu uključuje dva područja s kojima se kupci uglavnom bave – nova naplata i obnavljanje. Sada upravljačka ploča predstavlja dva područja kao aplikaciju za jednu stranicu. Stranica je optimizirana tako da kupci mogu lako pregledati status svojih kupljenih planova i pronaći bilo koju određenu uslugu.

Zaključak

Names.co.uk ima prilično povoljne cijene hosting paketa. Također se dobro služi glavnom cilju – britanskim malim tvrtkama koje imaju zaposlenike koji nisu baš dobro upućeni u tehničke značajke rada web mjesta. Kao takav, njegovi paketi imaju značajke koje mogu koristiti poslovnim ljudima i osoblju koje nemaju dovoljno vremena i znanja da bi se usredotočili na tehničke aspekte upravljanja web stranicama.

Glavna kritika ovog pružatelja usluga hostinga je nedostatak korisničke podrške 24 sata dnevno, što je standard u većini pružatelja usluga hostinga. Osim te brige, Namesco je dobar pružatelj web hostinga za mala poduzeća s ograničenim proračunom za hosting i osoblje s ograničenim znanjem o održavanju web stranice. Toplo vam preporučujemo da pogledate recenziju Sitegrounda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map