Najboljih 10 tema za e-trgovinu u 2016. za WordPress

U današnje vrijeme sve više i više vlasnika tvrtki kreće se u ili dodaje internetske trgovine gdje mogu ući u još veću publiku i potražiti inovativne načine za tržište i prodaju svojih proizvoda i / ili usluga na webu. e-trgovina je jedna od najbrže rastućih grana na svjetskom webu i čini se da ne pokazuje znakove usporavanja. Zapravo, više ljudi iskorištava ovu priliku i nastavlja s pronalaženjem sjajnih načina da dođe do šire korisničke baze!


Vlasnici malih poduzeća definitivno će imati koristi od posjedovanja vlastite stranice e-trgovine. Neki od njih možda nemaju infrastrukturu za podršku rastućim web lokacijama koliko njihovi konkurenti s velikim imenom ili možda neće imati proračun za zapošljavanje profesionalnih programera, ali s web stranicom za e-trgovinu oni se mogu natjecati licem u lice i čak će imati priliku da izdvajati se od konkurencije. Web-lokacija e-trgovine može učiniti čuda koja niti jedna fizička trgovina nikad ne može učiniti! Ovo je posebno istinito ako je vaša web lokacija izgrađena na najsnažnijem sustavu za upravljanje sadržajem, WordPress.

WordPress je najbolji izbor za one koji žele izgraditi moćnu web stranicu za vaše poslovanje, jer sadrži niz tema koje su osmišljene s obzirom na e-trgovinu. Ako se ozbiljno osvrnete na stvaranje imena za vas i vaše poslovanje na mreži, ne možete pogriješiti s lijepo izrađenom vrhunskom temom WordPress s velikim značajkama. Slijede najprodavanije i najbolje ocijenjene teme eCommerce WordPress na ThemeForest, u rasponu od jednostavnih tema e-trgovine do višenamjenskih predložaka. Na ovom popisu sigurno ćete naći onog koji zadovoljava vaše potrebe za mrežnim marketingom, pa bez dodatnog divljenja, evo prvih 10 najboljih e-trgovina tema za WordPress u 2016. godini!

WooPress – responzivna eCommerce WordPress tema

WooPress – Odgovarajuća eCommerce WordPress tema je vrhunska tema koju je kreirala i dizajnirala renomirana skupina programera i dizajnera WordPress tema., 8Theme. Jedan je od najnovijih najprodavanijih na ThemeForestu, pod kategorijom e-trgovina. Tema dolazi s puno hladnih opcija izgleda i naprednim pločama s opcijama tema na kojima možete prilagoditi izgled i stil teme prema vašim potrebama i željama. Izvrsno je i moderno rješenje za sve koji žele plasirati na tržište i prodavati proizvode putem interneta.

WooPress je u potpunosti brz i prilagođen mrežnici, s prekrasnim i prilagodljivim dizajnom koji omogućava da web stranica neometano radi na bilo kojoj vrsti uređaja, od računala do pametnih telefona. I ovu je temu izuzetno lako prilagoditi i optimizirana je za pretraživanja kako bi se vaše poslovanje brzo rangiralo na raznim tražilicama poput Googlea. Tema je dizajnirana s minimalizmom, ističući vaše proizvode kako bi kupci lakše mogli birati i kupiti proizvode od vas. Tema se redovito ažurira, zajedno s najnovijim trendovima e-trgovine u WordPressu, pa očekujte da će uvijek biti korak ispred konkurencije. Tema je čak prepuna premium dodataka kao što su Revolution Slider i Page Builder, kao i 8Theme-ove vrlo kratke kodove i widgete za funkcionalnost izvan okvira. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

ShopKeeper – Odgovarajuća WordPress tema

Kada pokrenete web projekt s fantastičnim proizvodom, sigurno ćete stvoriti nevjerojatne stvari! Razvio je vrhunski programer tema za WordPress, Dobili Bowtied, ShopKeeper – responzivna WordPress tema savršeno je rješenje za one koji žele izgraditi potpuno odgovarajuću eCommerce web stranicu sa savršenim dizajnom i širokom funkcionalnošću.

Prodavačica je sjajan primjer WordPress teme koja je pažljivo izrađena kako bi udovoljila uočljivim potrebama WordPress programera i vlasnika web lokacija koji žele sastaviti moćnu web stranicu za svoje kupce. Tema sadrži sve što bi vam moglo zatrebati za pokretanje novog web projekta. To nije samo jednostavna tema e-trgovine – to je višenamjenska tema koja omogućuje izgradnju širokog spektra web stranica, od internetske trgovine do portfeljne stranice. Unatoč svojoj jednostavnosti, odvažan je dizajn koji će zasigurno zadiviti vaše posjetitelje. Sama početna stranica ima klizač na cijelom zaslonu i klizač na vašem licu zahvaljujući vrhunskom dodatku Revolution Slider koji se besplatno pakira sa temom. Ako vam je ovo previše, nema brige, jer to možete lako promijeniti jer Shopkeeper uključuje 10 različitih izgleda početnih stranica, kao i unaprijed pripremljenu stranicu Uskoro! Postoji više desetaka izgleda za stranice trgovina, demo proizvoda, blogove i još mnogo toga. Tema također ima široku lepezu stilova zaglavlja i potpuno prilagodljive mogućnosti dizajna tako da nećete imati problema s prikupljanjem i funkcionisanjem potpuno funkcionalne stranice u samo nekoliko minuta.

Najbolje od svega, Shopkeeper je u potpunosti kompatibilan s dodatkom za eCommerce WooCommerce, kao i WPML dodatkom, čineći prijevod spremnim. Vrlo je jednostavna za navigaciju, a također je u potpunosti odgovarajuća! To je dobro dokumentirana tema koja dolazi uz podršku života programera za tematiku i redovita ažuriranja. To je idealna tema kako za vlasnike prodavaonica, tako i za programere! Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Aurum – minimalistička shopping tema

Aurum – minimalistička Shopping tema je jednostavna, ali moćna WooCommerce integrirana premium tema od Laborator, duo izuzetno talentiranih programera za WordPress. Tema je stvorena kako bi korisnicima i njihovim kupcima omogućili glatko doživljaj kupovine putem interneta koji se mogu koristiti za sve vrste web lokacija e-trgovine, od butika i knjižara, do tehnoloških i dječjih trgovina. To je pomno izrađena, fleksibilna premium e-trgovina tema koja je osmišljena kako bi vam pomogla u izgradnji vrlo brze web stranice.

Aurum je odličan izbor za one koji imaju proizvode za izlaganje na mreži. Iako ima obilje izgled blogova, tema definitivno sjaji u svom dizajnu usmjerenom na e-trgovinu. Pomoću njih možete učinkovito prikazati svoje proizvode na početnoj stranici uz upotrebu blokova sadržaja. Mogućnosti su nebrojene, od prikazivanja vaših najpopularnijih predmeta, do prikazivanja onoga što se prodaje i što je najbolje ocijenjeno. Aurum dolazi napunjen demo prikazima, stilovima zaglavlja i izgledima stranica koje ćete zasigurno razmaziti nakon što prilagodite izgled svoje web lokacije. Pomoću integriranog dodatka Visual Composer imat ćete pristup tonu korisnih kratkih kodova i drugim naprednim opcijama prilagodbe..

Aurum ima potpuno responzivan i spremni mrežnički dizajn s podrškom za nekoliko popularnih klizača. Također savršeno funkcionira s popularnim platformama za društvene medije i kompatibilan je s WPML dodatkom. Najbolje od svega, u potpunosti je integriran s popularnim dodatkom za eCommerce WooCommerce! Sada je lakše nego ikad tržište i prodaju svojih proizvoda globalnoj publici. Tema ima čist, svijetao i minimalistički izgled koji učinkovito naglašava vaše ponude. Paralaks efekti dodaju malo pizzazz-a na već zapanjujuće lijepu WordPress temu. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Sjever | Tema e-trgovine

Sjever | Tema e-trgovine je najprodavanija premium WordPress tema koju je stvorio mali, ali moćan tim programera pod nazivom FuelThemes. Tema se usredotočuje na pružanje prekrasnog korisničkog iskustva. Odlikuje se jednostavnim, minimalističkim dizajnom uz dobro korištenje bijelog prostora. Upoznaje posjetitelje web stranice s klizačem na cijeloj stranici na početnoj stranici, povrh ukusno izrađenih efekata paralakse koji se savršeno kombiniraju s ostalim elementima i djeluju na stvaranju elegantnog cjelokupnog izgleda.

Tema postaje još snažnija jer je integriran s dodatkom WooCommerce, uključujući nekoliko drugih alata koji maksimiziraju ono što mogu učiniti, poput PDF fakture, otpremanja stope, dinamičke cijene i popusta i filtera proizvoda. Paket je također uključen dodatak Visual Composer koji vam omogućava jednostavno prilagođavanje izgleda i osjećaja vaše web lokacije. S WPML dodatkom svoje proizvode lako možete prodati bilo kojem kupcu na svijetu. Točno, spremno je višejezično!

Sjever je zaista sjajna tema s kojom se treba baviti, pogotovo ako želite prikazati puno proizvoda na mreži. 100% je responzivan i vrlo je jednostavan za upotrebu i prilagođavanje. Demonstraciju možete instalirati i samo jednim klikom! Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Royal – višenamjenska WordPress tema

Royal – višenamjenska WordPress tema još je jedna velika ponuda 8Theme. To je čista, profesionalna i vrlo jednostavna tema e-trgovine sa značajkom korisnika koja vam omogućuje da napravite web lokaciju iz snova sa samo nekoliko podešavanja ovdje i tamo. Ima elegantan dodir, s mnoštvom funkcija i opcija koje vam omogućuju stvaranje gotovo bilo koje web stranice, od jednostavnog osobnog bloga do cjelovite korporativne stranice.

S Royalom ćete pronaći sve alate koji biste očekivali od vrhunske premium teme, uključujući Revolution Slideshow, Mega Menu, Builder stranica, kao i 8Theme prečice i widgete koje možete koristiti iz okvira. Svi su elementi prilagođeni i spremni prenijeti vaše iskustvo WordPressa na višu razinu. Štoviše, ima potpuno responzivan izgled, pri čemu sve stranice savršeno funkcioniraju na svim modernim uređajima, od računala sa velikim zaslonom do pametnih telefona i tableta. S njihovom značajkom Instalatora i uzorkom sadržaja lako možete izgraditi potpuno razvijenu web lokaciju e-trgovine u samo 10 minuta! Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Oxygen – WooCommerce WordPress tema

Oxygen – WooCommerce WordPress tema je druga tema iz Laborator koji zaslužuje mjesto u top 10 premium e-trgovina tema za WordPress. Potpuno je integriran s WooCommerceom, a izgrađen je isključivo za internetske trgovine. Tema ima obilje mogućnosti i opcija koje vam omogućavaju da prilagodite njen izgled i osjećaj putem napredne ploče opcija tema.

Oxygen vam omogućuje odabir između 4 različita stila zaglavlja, neograničenih fontova i shema boja; pa čak i konfiguriranje postavki trgovine i bloga. Stvorite jedinstven izgled stranice uz pomoć dodatka Visual Composer koji je besplatno dostupan uz ovu temu. Uz to, besplatno ćete dobiti i Revolution Slider koji vam omogućuje izradu prezentacija za privlačenje pažnje za prikazivanje najboljih vaših proizvoda. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Venedor – WordPress + WooCommerce tema

Tema venedor – WordPress + WooCommerce vrhunska je tema eCommerce koju je razvio i dizajnirao SmartWave teme, popularna web tvrtka koja se specijalizirala za stvaranje najprodavanijih WordPress i Magento tema. To je potpuno odgovarajuća tema koja je spremna za mrežnicu i koja se lako koristi i prilagođava. Tema je najprodavaniji u ThemeForestu i idealan je izbor za web stranice bloga, poslovanja, e-trgovine i portfelja. Mnogi programeri također koriste ovu temu kao polazna točka za razne prilagođene web projekte.

Venedor dolazi u paketu s moćnom administracijskom pločom koja vam omogućuje da izgradite potpuno funkcionalno web mjesto za e-trgovinu čak i bez dodirivanja jednog retka koda. S 14 izgleda i 6 boja kože, možete brzo prilagoditi izgled teme prema vlastitim željama. Nadalje, napunjeni su premium dodacima koji vam omogućuju daljnje proširenje funkcionalnosti web lokacije, uključujući WooCommerce, LayerSlider, Revolution Slider i Visual Composer. To je ušteda od preko 100 USD! Razgovarajte o premium temi koja spakira udarac! Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

G. Tailor – Odgovarajuća WooCommerce tema

Mr. Tailor – WooCommerce Tema je još jedna vrhunska premium tema Dobili Bowtied. Kao što se i očekivalo od vrhunskog programera tema, gospodin Tailor ne razočara svojim potpuno odzivnim dizajnerskim pristupom koji pomaže korisnicima da ispričaju sjajnu priču i prodaju proizvode na mreži lijepo i učinkovito.

Izgrađen s obzirom na internetske trgovine, gospodin Tailor ima moćan panel opcija tema s Visual Builderom stranice koji vam omogućuje jednostavno prilagođavanje izgleda teme. Ima mnoštvo gotovih demo sadržaja, uključujući Startup, Wide / Boxed Style, Lookbook, Parallax, Indie i mnoge druge. Također ima puno stilova zaglavlja, stotine Google web fontova, podređene teme, integraciju Adobe TypeKit i prijevod je spreman. Također uključuje premium dodatke poput dodataka Revolution i Visual Composer, čime uštedite oko 50 USD. Dakle, ako planirate stvoriti internetsku trgovinu koja će vas izdvojiti iz gomile, nikad nećete pogriješiti s gospodinom Krojačem. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

GoodStore – WooCommerce tema

GoodStore – WooCommerce tema je bez sumnje jedna od najboljih premium premium WordPress tema e-trgovine koja je ikad došla na tržište. Sa samo kratkim pogledom na slike za pregled odmah ćete biti impresionirani njihovim unaprijed dizajniranim izgledima početnih stranica i drugim cool značajkama. Razvio profesionalni WordPress studio, JawTemplates, GoodStore je značajka prepuna WordPress teme koja dolazi sa 22 različite kože i demo prikazima, zajedno s demo sadržajem. Preveden je i na 7 jezika, a uskoro dolazi još više. Tema se redovito ažurira kako bi neprimjetno radila na svim popularnim web preglednicima i uređajima, kao i najnovijim WordPress ažuriranjima.

GoodStore je prilagođen SEO i mobilnim uređajima, što znači da lako možete stvoriti moćnu internetsku trgovinu kojoj se lako može pristupiti bez obzira na uređaj koji koriste vaši kupci i posjetitelji web mjesta. Ima ravan, moderan i mrežasti dizajn s neograničenim bojama, kožama i mogućnostima izgleda. Tema je također prepuna softvera s crtanjem i povlačenjem, RevoComposer, koji je moćan upravitelj izgleda koji vam omogućuje prilagođavanje i konfiguriranje gotovo bilo kojeg aspekta teme. GoodStore je optimiziran za maloprodajne proizvode, kupce i ocjene proizvoda. Sa svojim modernim i fleksibilnim dizajnom, GoodStore možete koristiti za izlaganje bilo koje vrste robe, uključujući odjeću, elektroniku, knjige, igračke, nakit, dodatke, zdravstvene proizvode, potrepštine za kućne ljubimce i mnoge druge. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Blaszok tema e-trgovine

Razvijena od Massive Pixel Creation (MPC), Blaszok eCommerce tema najprodavanija je tema programa WordPress koja je ne samo lijepa, već i jednostavna za upotrebu i potpuno prilagodljiva. Samo iz slika za pregled možete vidjeti da je ova tema dizajnirana tako da odgovara gotovo bilo kojoj vrsti web mjesta.

Blaszok je osjetljiva i spremna za mrežnicu koja izgleda izvrsno na bilo kojoj rezoluciji i na svim modernim uređajima. Također podržava WooCommerce, što znači da lako možete izgraditi moćno web mjesto za e-trgovinu uz glatko iskustvo kupovine. Ova tema omogućuje vam i uštedu preko 100 USD jer se već isporučuje s dodatnim dodacima kao što su dodaci Visual Composer i Revolution Slider. Programeri tema također su u paket unijeli puno korisnih prilagođenih kratkih kodova i dodataka. Blaszok je također spreman za WPML, što znači da možete jednostavno koristiti ovaj nevjerojatni višejezični dodatak i prevesti svoju web lokaciju na bilo koji jezik koji vam se sviđa pa možete ugostiti međunarodnu korisničku bazu.

Blaszok je vrlo jednostavan za instaliranje i postavljanje, s kompletnom dokumentacijom i besplatnom podrškom i ažuriranjima, tako da ste uvijek u toku s najnovijim trendovima u e-trgovini. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.

Ako se ozbiljno bavite svojim poslovnim pothvatom na novu razinu, onda ste definitivno u dobrim rukama s ovih 10 najboljih premium WordPress tema koje su razvijene posebno za web lokacije e-trgovine. Znamo da nije jednostavno potražiti idealnu temu koja bi odgovarala vašim potrebama, a definitivno je puno faktora koji treba uzeti u obzir prije nego što se oduševite i kupite premium WordPress temu. Ipak, budite sigurni da je gore spomenute teme pažljivo odabrao naš tim i nesumnjivo su najbolje i najbolje ocijenjene teme e-trgovine u ThemeForestu. Ove su teme generirale tisuće prodaja, sa solidnim ocjenama od 5 zvjezdica od kupaca koji su više nego zadovoljni onim što imaju za ponuditi. Neka broj prodaje govori sam za sebe, a neka vam ove prepune vrhunskih tema pomognu da izgradite zadivljujuće lijepu i moćnu web lokaciju eCommerce koja će sigurno donijeti prihod odmah nakon što je pokrenete putem interneta.

Ako želite stvoriti dobro dizajniranu web lokaciju eCommerce bez gnjavaže kodiranja ili angažiranja stručnjaka, neka vas sveobuhvatni popis najboljih 10 tema eCommercea za 2016. za WordPress vodi u pravom smjeru. Sretno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map