Mogu li prenijeti svoju web lokaciju daleko od InMotion-a?

Ako želite web mjesto s hostom InMotion prenijeti na drugog davatelja web hostinga, ali sumnjate je li prijenos moguć, odgovor na vaše pitanje je da. Da, vaše web mjesto koje je trenutno na InMotionu sigurno možete prenijeti na drugog web domaćina.
No, iako je prijenos vrlo moguć, treba biti jasno da li je to prijenos koji želite ili jednostavno otkazivanje vaše pretplate s hostingom InMotion. Iako nijedan pružatelj usluga hostinga ne bi volio da se njihovi klijenti prebace na drugog pružatelja usluga hostinga, gotovo svi pružatelji usluga hostinga dat će vam slobodu da se udalje od svojih hosting usluga i čak vam pomognu gdje mogu. Što se tiče pitanja možete li otkazati svoju sadašnju i aktivnu pretplatu, važno je napomenuti da svaki klijent koji želi otkazati svoju pretplatu može to učiniti kad god želi, samo obavještavajući službu za korisnike o tome. U stvari, hosting tvrtke čak i nadoknađuju svojim klijentima na osnovu njihovog potpisanog ugovora i prema duljini vremena na kojem se web mjesto nalazi.
Važno je također shvatiti da registracija / upravljanje domenom nije isto te je odvojeno od usluge hostinga i prijenos prava na upravljanje domenom ni na koji način neće utjecati na vaš hosting račun koji će ostati aktivan. Jedini način deaktivacije hosting računa bit će otkaz.


Što trebam učiniti da svoju web lokaciju prebacim iz InMotion hostinga?

Da biste pokrenuli postupak otkazivanja ili započeli postupak prebacivanja vaše domene izvan InMotion hostinga, pravila tvrtke zahtijevaju da podnesete zahtjev da se vaša domena oslobodi. Zahtjev treba biti u obliku e-pošte i treba ga poslati na [email protected] Isti zahtjev treba priložiti uz potvrdu vašeg računa kao i e-adresa vašeg administratora. Zahtjev za pismo brzo će pokrenuti postupak registracije domene jer ih tvrtka treba kako bi otključala vašu domenu. No, prije bilo čega drugog, važno je da morate ukloniti privatnost domene iz domene kako biste utjecali na postupak otključavanja.

Čim domena bude puštena i već ste dobili autorizacijski kôd koji ćete dobiti putem adrese e-pošte svog administratora, možete prijeći na svoj novi registar domena i pokrenuti postupak prijenosa domene..
Obično treba proći između 7-10 dana da se prijenos završi, mada vrijeme dovršetka varira, ovisno o matičaru. Važno je također znati da kad god se izvrše promjene DNS-a ili prijenos domena, promatra se razdoblje širenja DNS-a u trajanju od oko 7-24 sata dok se izmjenjivač dogodi.

Koje korake moram slijediti prije i tijekom postupka prijenosa?

Pronalaženje novog domaćina za vašu web stranicu i prebacivanje na novog web hostinga mogu biti ili dobar pomak naprijed za vaše web mjesto ili ogroman korak unatrag. Da biste osigurali da vam neće biti žao i požaliti zbog upravo učinjenog poteza, morate biti sigurni da će ono što trebate učiniti ono što treba vaša web stranica. Evo nekoliko osnovnih preporuka koje klijenti trebaju ispuniti prije i tijekom postupka prijenosa. Ovi su:

 •  Prije svega, prije svega, trebate odabrati najprikladnijeg davatelja web hostinga uspoređujući ih s vašim trenutnim pružateljem usluga. Razmatranja trebaju uključivati:
 •  Korišteni operativni sustav; je li kompatibilan sa zahtjevima vaše web stranice;
 •  Zahtjevi na diskovnom prostoru; i
 •  Širina pojasa;
 •  Trebate napraviti sigurnosnu kopiju svih datoteka postojećeg web mjesta preuzimanjem svih starih datoteka računa. Možete koristiti FTP Access ili ga izvoziti pomoću phpMyAdmin, ovisno o tome što radi. U pravilu nego iznimci potražite domaćina koji nudi FTP pristup.
 •  Provjerite možete li primati poruke e-pošte ispravnim provjerom rade li vaše e-poruke i jesu li aktivne.
 •  Preporučuje se da osigurate da se računi e-pošte za web lokaciju i domenu pokrenu tijekom procesa prijenosa tako da vaš postojeći račun za web hosting ostane otvoren dok postupak ne bude dovršen..
 •  Nakon što je sve završeno, ne zaboravite otkazati račun putem InMotion hostinga.

Koji su uobičajeni razlozi zašto se ljudi odmiču od svoje hosting kompanije?

Postoji toliko razloga koliko postoji toliko pojedinaca ili kompanija zbog kojih se žele maknuti od svoje sadašnje web hosting tvrtke. To varira od vrlo jednostavnih do najsloženijih razloga. Među tim su razlozima sljedeći:

 •  Klijent bi mogao biti razočaran i nezadovoljan uslugom.
 •  Tvrtki će možda trebati više resursa, kao što su prostor za pohranu i propusni opseg, kao i potreba za više aplikacija, nešto što njihov prethodni domaćin može pružiti.
 •  Klijentu je možda teško održati iznos mjesečnih računa, a možda je negdje pronašao i bolji paket po povoljnijoj cijeni.
 •  Klijent može biti nezadovoljan uslugom za korisnike.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map