Mogu li pokrenuti blog o FatCowu?

Da! FatCow čini Blogging super jednostavno svojim podešavanjem WordPress bloga od 1 klika. Plus…


Osim što je najpopularnija platforma za upravljanje blogovima i sadržajem na svijetu, WordPress je vrlo moćan i jednostavan za upotrebu. Pa, recimo da danas započinjete blog na FatCow-u, koristeći WordPress. Onda kasnije odlučite da želite nešto prodati sa svoje stranice. Besplatno možete besplatno dodati trgovinu u WordPress i započeti s preuzimanjem narudžbi.

Započnite danas s blogom na FatCow. To je lako i pristupačno. Ako se predomislite, možete otkazati u bilo kojem trenutku i vratiti svoj novac jer su sigurni u svoju uslugu.

Blog je stranica s informacijama ili raspravama na internetu koja sadrži brojne postove autora stranice. Nedavni post obično se prvo prikazuje na web mjestu bloga. U prošlosti je web blog radio jedan autor, a obično pokriva samo određenu temu. Međutim, ovih dana se blog stranica može sastojati od različitih tema ili postova koje su stvorili i doprinijeli brojni autori. Ti blogovi s više autora ili MAB-ovi obično su iz medija (novina), sveučilišta i odvjetničkih grupa. Većina je web mjesta postala interaktivna, a gledatelji mogu ostaviti svoje komentare ili stavove o temi bloga..

Koje su različite vrste web bloga?

Web blogeri stvaraju blogove s određenom svrhom. Neki su blogovi napisani kao lični dnevnik blogera na internetu. Dok su ostali blogovi svrha, čine javnost poznavanjem tog određenog branda ili proizvoda. Kakva god svrha bloga bila, glavni razlozi zbog kojih su stvoreni su prenošenje autora ili blogerovog mišljenja ili stajališta o određenoj temi, pružanje informacija drugima i poticanje povratnih informacija ili komentara od posjetitelja web mjesta.

Web blogovi su sastavljeni od teksta, videa, fotografija i ponekad, poveznica na drugu stranicu bloga. Postoje i razni oblici blogova koji se mogu razlikovati po sadržaju i na način na koji ga je autor priredio.

Osobni blogovi

Ova vrsta bloga izgleda kao internetski dnevnik osobe ili autora.

microblogging

Male dijelove digitalnog sadržaja objavljuju se na ovom blogu. Sadržaj se može sastojati od kratkih videozapisa, fotografija, veza, teksta i drugih oblika medija.

Korporativni i organizacijski blogovi

Taj se blog obično stvara za poslovne razloge. To može biti privatno ili objavljeno unutar tvrtke ili organizacije koja će razviti komunikaciju. Može biti dostupan i eksterno u svrhu marketinga, odnosa s javnošću ili brendiranja.

Žanrovski blogovi

Ova vrsta bloga usredotočuje se na određenu temu ili temu. Politički blogovi, putopisi, modni blogovi, pravni blogovi, umjetnički blogovi, glazbeni blogovi i zdravstveni blogovi neki su primjeri žanrovskih blogova.

Medijski blogovi

Ovaj blog sadrži različite oblike medija. Blog koji sadrži videozapise naziva se vlog, a oni koji sadrže fotografije nazivaju se fotoblogi.

Blogovi uređaja

Blog se također može razvrstati i imenovati prema uređaju za stvaranje. Na primjer, za kreiranje bloga koristi se mobilni telefon koji bi se mogao nazvati moblog.

Blogovi s više autora

Korisnici čine ovu vrstu bloga umjesto pojedinačnog blogera. To znači da je nekoliko autora uključeno u određenu temu ili blog.

Kako vam FatCow može pomoći u izgradnji vaše web stranice na blogu?

Postoji puno pružatelja usluga hostinga koji vam mogu pomoći ako ste zainteresirani za postavljanje web stranice s blogom. Jedan od pouzdanih i pouzdanih pružatelja usluga je FatCow.

FatCow ima brojne aplikacije koje vam mogu pomoći uspostaviti i upravljati vašim web blogom. Ako se bavite fotologiranjem, FatCow nudi Pixelpost koji je aplikacija koja vam može pomoći u izlaganju i organiziranju vaših fotografija poput načina na koji su predstavljene u dnevniku. Također, putem ove aplikacije vi kao administrator možete prenositi i označavati svoje fotografije. Također će vam omogućiti da dodate opise za svaku fotografiju koju ste prenijeli, a posjetitelj vaše web stranice također može ostaviti komentare na te fotografije..

Kako možete instalirati Pixelpost na svoju web stranicu bloga?

FatCow ima aplikaciju pod nazivom Pixelpost od koje mogu imati koristi svi koji se bave fotoblogiranjem. Instaliranje i korištenje ove aplikacije može učiniti početnik jer uključuje samo nekoliko jednostavnih koraka.

 •  Prvo što trebate učiniti je otići na upravljačku ploču vašeg hosting računala, a zatim kliknite na web mjesto} Jednostavne skripte
 •  Zatim se pomaknite prema dolje prema popisu skripti dok ne vidite Foto galerije
 •  S popisa dostupnih aplikacija odaberitePixelpost klikom na vezu s njegovim nazivom
 •  Na kraju, kliknite gumb Instaliraj za početak instalacije aplikacije
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map