Mogu li platiti InMotion PayPal-om?

Prihvaća li InMotion plaćanja putem PayPala?

Mnogi ljudi zapravo mogu pomisliti da InMotion ne prihvaća plaćanje putem PayPala. Razlog za ovu pogrešnu ideju je taj što za razliku od drugih hosting kompanija gdje vam se automatski daje mogućnost da li želite da plaćamo račune putem kreditne kartice ili PayPal-a tijekom postupka registracije, opciju PayPal nikada ne možete pronaći u odjeljku za naplatu tijekom postupka registracije. , Opcija Paypal koja nije vidljiva na stranici za odjavu navela je mnoge ljude da pomisle kako InMotion ne prihvaća plaćanje putem PayPala.
Međutim, ništa nije dalje od istine. Istina je da InMotion prihvaća plaćanje putem PayPala iako je opcija ostala nevidljiva na njihovoj whpg stranici. Prije nekoliko godina, ta bi ideja bila prošla, ali InMotion je počeo prihvaćati plaćanja putem PayPala od početka 2013., ali opciju do sada nije objavio..


Kako mogu platiti InMotion putem PayPala?

Za razliku od drugih hosting kompanija gdje je opcija korištenja PayPala već određena tijekom postupka prijave, posebno tijekom whpg procesa, InMotion-ova PayPal opcija pokrenuta je prije godinu dana, a nije ni javno dostupna. Da biste mogli koristiti PayPal za plaćanje hostinga za InMotion, morate slijediti nekoliko jednostavnih koraka:

 •  Posjetite početnu stranicu InMotion-a s URL-om www.inmotionhosting.com;
 •  Na gornjoj traci izbornika zadržite pokazivač miša iznad “WEB HOSTING” i zatim odaberite svoje preferirano rješenje za hosting tako što ćete ga kliknuti s padajućeg izbornika;
 •  Klikom na njega doći ćete na stranicu na kojoj će vam se predstaviti paketi koji se nude zajedno s odgovarajućim značajkama i cijenama. Ispod svakog paketa nalazi se plava pločica “Naruči odmah”. Kliknite onaj koji odgovara vašem izboru;
 •  Nakon toga će se tražiti da odaberete paket s odgovarajućim načinom plaćanja. Izaberite klikom na gumb, a zatim kliknite na “Nastavi”;
 •  Sada će se tražiti da odaberete Opcije imena domene. Važno je da u prikazanom okviru navedete svoje ime domene i zatim kliknete „Nastavi“;
 •  Na sljedećoj stranici bit će vam poznato je li naziv domene još uvijek dostupan ili ne. Kliknite karticu “Nastavi” u donjem desnom kutu.
 •  Klikom na gumb “Nastavi” otvorit ćete se stranici za naplatu. Na priloženim okvirima morate navesti sve potrebne podatke. U donjem dijelu stranice je potnaslov okvira Informacije o plaćanju.
 •  Ovdje možete odlučiti kako želite platiti svoje InMotion račune. Mogućnosti plaćanja od vas će tražiti da odaberete između vrsta kartice koje želite koristiti ili “Narudžbenica ili ček”
 •  Odaberite opciju “Narudžba ili ček”.
 •  Nakon što je unos informacija završen, stavite kvačicu na “Slažem se” u podnaslovu Ugovora, a zatim kliknite “Račun za kupnju”. Važno je da karticu kliknete samo jednom, jer kliknete na nju više puta može značiti koliko puta želite da je kupite.
 •  Nakon što kliknete karticu “Račun za kupnju”, obratite se prodajnoj podršci InMotion Hosting putem live chat-a ili na besplatni telefon 888-321-4678 i zatražite od predstavnika da preferirate plaćanje putem Paypala. Potom ćete primiti vezu za plaćanje putem e-maila u samo nekoliko minuta.

Koje su prednosti plaćanja InMotion-a putem PayPala?

Plaćanje računa InMotion Hosting putem PayPala donosi niz prednosti. Među tim prednostima su sljedeće:

 •  Paypal je među najbržim, najsigurnijim i najlakšim načinom plaćanja računa.
 •  Paypal je toliko fleksibilan da vam čak omogućuje korištenje kreditne kartice za plaćanje putem Paypala, osim bankovnog računa i debitne kartice.
 •  Besplatna je upotreba.
 •  Možete ga koristiti za slanje i primanje međunarodnih plaćanja i transakcija.
 •  Podatke o kreditnoj kartici možete sakriti kada koristite Paypal.
 •  Tvrtka vam omogućuje da pratite sve svoje transakcije na mreži.

Zašto PayPal nije uključen u opcije plaćanja InMotion?

Razlog zašto PayPal nije uključen u InMotion opcije plaćanja je ušteda troškova. Vidite, iako PayPal ne zahtijeva članarinu, naplaćuje 4% od ukupnog iznosa dok kompanije s kreditnim karticama naplaćuju samo između 0,5% do 1%. To znači da InMotion štedi do 5 USD po računu ako klijenti koriste kreditnu ili debitnu karticu. Iznos koji štedi InMotion ulaže se u njihovu web hosting infrastrukturu i korisničku uslugu za bolju uslugu web hostinga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map