Mogu li platiti inMotion debitnom karticom?

Jedna od prednosti hostinga vaše web stranice s InMotion-om je ta što vam tvrtka omogućuje plaćanja putem različitih načina, bilo putem kreditnih kartica, debitnih kartica ili čekova. Ova značajka omogućuje vam da plaćate račune bez gnjavaže sa gotovinom i da morate stajati na liniji, samo kako biste izvršili svoje uplate, kao što je to bio uobičajeni postupak prije desetljeća. Ova značajka InMotion plaćanja svojim klijentima pruža jednostavno i bezbrižno gostovanje, što je zapravo veliki plus faktor, jer omogućuje klijentima da plaćaju svoje ponavljajuće račune bez potrebe da se stalno prisjećaju toga i ručno izvršavaju plaćanje.
Debitne kartice, poznate i kao bankovne kartice, plastične su kartice koje izdaju financijske institucije poput banaka i prihvaćaju se kao način plaćanja umjesto gotovinom. Kad se koristi kao plaćanje, primatelj plaćanja se može povući sa bankovnog računa koji je odredio korisnik. Iako debitne i kreditne kartice imaju istu uporabu i funkciju, razlikuju se o tome gdje primalac uplate izvršava to plaćanje. Dok debitna kartica omogućuje plaćanje povlačenjem novca s određenog bankovnog računa, kreditne kartice povlače novac s kreditne linije dodijeljene korisniku kartice.


Kako funkcionira plaćanje debitnim karticama InMotion-a?

Plaćanje debitnom karticom za vaše InMotion račune znači da dopuštate InMotion-u da automatski podigne potrebni iznos s bankovnog računa koji ste odredili. To nadalje znači da nakon što je ovlaštena za povlačenje, kompaniji nije potrebno dodatno odobrenje za sljedeća mjesečna plaćanja. Ovaj postupak možete koristiti za plaćanje svih računa InMotion, uključujući sve dodatne usluge koje ćete možda trebati kupiti kasnije. Ova odredba jasno je navedena u Uvjetima pružanja usluge InMotion Hosting, odjeljak 6.l.
InMotion prihvaća kartice svih glavnih bankarskih institucija, kao i kreditne kartice pod Discover, MasterCard, Visa i American Express.

Koje korake moram poduzeti kako bih mogao platiti InMotion svojom debitnom karticom?

Korištenje opcije vaše debitne kartice za plaćanje računa InMotion je tako jednostavno. U osnovi, izbor se vrši tijekom postupka prijave i zato ćemo se u svrhu ove rasprave usredotočiti na postupak prijave. Ono što trebate učiniti je slijediti ovih nekoliko jednostavnih koraka:

 •  Posjetite početnu stranicu InMotion-a s URL-om www.inmotionhosting.com;
 •  Na gornjoj traci izbornika zadržite pokazivač miša iznad “WEB HOSTING” i zatim odaberite svoje preferirano rješenje za hosting tako što ćete ga kliknuti s padajućeg izbornika;
 •  Klikom na njega doći ćete na stranicu na kojoj će vam se predstaviti paketi koji se nude zajedno s odgovarajućim značajkama i cijenama. Ispod svakog paketa nalazi se plava pločica “Naruči odmah”. Kliknite onaj koji odgovara vašem izboru;
 •  Nakon toga će se tražiti da odaberete paket s odgovarajućim načinom plaćanja. Izaberite klikom na gumb, a zatim kliknite na “Nastavi”;
 •  Sada će se tražiti da odaberete Opcije imena domene. Važno je da u prikazanom okviru navedete svoje ime domene i zatim kliknete „Nastavi“;
 •  Na sljedećoj stranici bit će vam poznato je li naziv domene još uvijek dostupan ili ne. Kliknite karticu “Nastavi” u donjem desnom kutu.
 •  Klikom na gumb “Nastavi” otvorit ćete se stranici za naplatu. Na priloženim okvirima morate navesti sve potrebne podatke. U donjem dijelu stranice je potnaslov okvira Informacije o plaćanju. Ovdje možete odlučiti kako želite platiti svoje InMotion račune. Mogućnosti plaćanja od vas će tražiti da odaberete između vrsta kartice koje želite koristiti.
 •  Navedite potrebne podatke o kartici poput broja kartice, datuma isteka i koda potpisa. Kôd za potpis je 3- ili četveroznamenkasti broj koji se nalazi na stražnjoj strani vaše kartice.
 •  Nakon što je unos informacija završen, stavite kvačicu na “Slažem se” u podnaslovu Ugovora, a zatim kliknite “Račun za kupnju”. Važno je da karticu kliknete samo jednom, jer kliknete na nju više puta može značiti koliko puta želite da je kupite.

Koje su prednosti korištenja debitne kartice za plaćanje vaših InMotion računa?

Plaćanje računa putem vaših debitnih kartica i / ili kreditnih kartica donosi mnogo prednosti i vama i hosting tvrtki. Ispod su neke od najčešćih prednosti korištenja vaše debitne kartice za plaćanje računa.

 •  Plaćanje se obavlja automatski, što znači da nema šanse da zaboravite platiti mjesečni račun za hosting s tvrtkom.
 •  Nema potrebe za rješavanjem problema s olakšavanjem mjesečnog plaćanja računa.
 •  Debitne kartice nude bolje sigurnosne mogućnosti jer ne morate više puta putem Interneta slati podatke o kreditnoj kartici, štiteći svoj račun od mogućih krađa i drugih kriminalnih radnji.
 •  Možete koristiti kartice svih velikih bankarskih institucija i financijskih institucija poput Visa, American Express, Discover i MasterCard.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map