Mogu li platiti BlueHost Paypalom?

BlueHost je jedna od vodećih web hosting tvrtki u industriji. Postoji već 12 godina, a vjeruje se u njihove visokokvalitetne, a opet pristupačne usluge web hostinga. Međutim, vlasnici web stranica iz drugih zemalja ne mogu dobiti usluge od njih zbog poteškoća u procesu plaćanja. Srećom, tvrtka sada prihvaća različite načine plaćanja, uključujući PayPal.


Što je BlueHost?

BlueHost osnovana je 2003. godine. Jedna je od najvećih tvrtki koja pruža usluge hostinga. Opskrbili su više od milijun domena u raznim zemljama širom svijeta. Zbog svoje ogromne popularnosti i pouzdanosti, BlueHost je jedan od onih pružatelja usluga koji se koriste za proučavanje web hosting usluga u raznim programima za online učenje. Oni nude različite vrste web hosting planova, uključujući zajednički, VPS i namjenski poslužitelj hostinga.

Evo njihovog plana zajedničkog hostinga:

Krajnji cilj BlueHosta je pružiti bolje usluge web hostinga vlasnicima web lokacija i web programerima. Kako bi ispunili takav cilj, koristili su najsuvremeniju tehnologiju i svoje poslužitelje izgradili oko tehnologije otvorenog koda.

Mogućnosti plaćanja BlueHost

BlueHost prihvaća sve glavne kreditne i debitne kartice, čekove za narudžbu i novčane naloge (samo za stanovnike SAD-a) i naravno PayPal.

PayPal je daleko najpovoljniji način plaćanja računa putem interneta. Jednostavno se morate prijaviti na svoj BlueHost račun i pristati na transakciju. Sve to uz samo nekoliko jednostavnih klikova! PayPal je jedan od najpouzdanijih, najčuvanijih načina plaćanja na mreži, tako da imate mirnoću znajući da nećete biti prevareni. Dakle, ako želite platiti račune putem interneta, PayPal je najbolji način.

Trenutačno BlueHost prihvaća trenutačna plaćanja kako bi se plaćanja uspješno obradila. To znači da morate imati kreditnu karticu ili bankovni račun koji je izravno povezan s vašim PayPal računom.

Korištenjem vašeg PayPal računa, prihvaćate ga postaviti kao zadani način plaćanja za sva buduća automatska obnavljanja na BlueHostu. Naravno, u bilo kojem trenutku možete izvršiti podešavanje postavki unutar vašeg PayPal računa.

Kratki pregled PayPala

PayPal je popularna internetska usluga plaćanja koja vam omogućuje plaćanje i prijenos novca elektroničkim putem. Internetski novčani transferi služe kao prikladna i besplatna alternativa korištenju tradicionalnih papirnatih sredstava poput čekova ili gotovine.

PayPal možete koristiti za sljedeće:

 • Isporučite ili primite novčane isplate za internetske aukcije i druge web stranice
 • Kupujte ili prodajte proizvode / usluge
 • Pošaljite ili primite novčane donacije
 • Novac razmjenjujte s bilo kime

Pomoću PayPal računa novac možete polagati i podizati na mnogo različitih načina. Svoj PayPal račun možete povezati s bankovnim računom ili kreditnom / debitnom karticom po vašem izboru. Za brže transakcije možda biste trebali razmotriti povezivanje računa s kreditnim karticama. Također možete podići plaćanje putem bankomata.

PayPal pruža mrežnim prodavačima, kupcima, stranicama na aukcijama i drugima prikladan način obavljanja transakcija.

Prijavljivanje putem PayPala

Prijavljivanje putem PayPala brzo je i jednostavno. U početku od vas neće zahtijevati ni podatke s bankovnog računa. Međutim, morat ćete unijeti podatke o kreditnoj kartici ako planirate koristiti druge značajke PayPala. Evo što trebate učiniti ako planirate registrirati PayPal račun:

 • Idite na PayPal i kliknite gumb Prijavite se gumb u gornjem desnom kutu stranice.
 • Odaberite vrstu računa i kliknite gumb Započnite Postoje dvije vrste računa: Kupite putem PayPala i Primanje plaćanja putem PayPala.

Ako ste odabrali Kupite putem PayPala, od vas će se tražiti da popunite potrebne podatke. Uz ovo potonje, od vas će se tražiti da navedete svoju adresu e-pošte.

 • Stavite svoje podatke za kontakt (npr. Ime, adresu e-pošte) i zaporku. Vaša lozinka mora imati najmanje 8 znakova da bi bila valjana. Nakon što završite, kliknite na Dogovorite se i stvorite račun gumb ispod obrasca.
 • Odgovorite na sigurnosno pitanje. Ovo bi bilo korisno ako zaboravite zaporku iako se zaboravljene lozinke mogu pronaći.
 • PayPal će vam proslijediti potvrdnu poruku e-pošte. Samo kliknite vezu navedenu u poruci da potvrdite svoju adresu e-pošte i aktivirate svoj račun.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map