Mogu li otkazati BlueHost bilo kad?

Razmišljate li o upotrebi BlueHosta i želite biti sigurni da niste zaključani ni u čemu?


Sjajno – BlueHost je mudar izbor za web hosting. Rado ćete znati da se svi planovi BlueHost mogu otkazati u bilo kojem trenutku.

BlueHost nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca, što ulaganje čini bezbrižnim. Uz to, nude velike popuste za planove za 12 mjeseci, 24 mjeseca i 36 mjeseci.

Ako još nemate BlueHost račun, idite na www.BlueHost.com i kliknite gumb “započnite sada”. Ako koristite ovu vezu, dobit ćete najniže cijene i BESPLATNO domenu.

Možda ćete također htjeti usporediti ponudu BlueHosta s vrhunskim konkurentom poput HostGatora:

Najbolja cijena
2,95 $ / mj 5,95 $ / mj
Mjesečna plaća
Mjesečna cijena
Nema mogućnosti mjesečnog plaćanja. 14,95 $ / mj
To će vas koštati 179,40 dolara do 12. mjeseca.
Nije dostupan popust.
12mo plan
59,40 USD (4,95 USD x 12 mjeseci) 95,40 USD (7,95 USD x 12 mjeseci)
Koristite kupon kod GET60OFF na odjavi.
24mo plan
94,80 USD (3,95 USD x 24 mjeseca)
Uštedite 179 dolara ovim planom!
166,80 USD (6,95 USD x 24 mjeseca)
Uštedite 24 dolara pomoću kuponskog koda GET60OFF na odlasku.
36mo plan
106,20 USD (2,95 $ x 36 mjeseci)
Uštedite 144 dolara ovim planom!
214,20 USD (5,95 $ x 36 mjeseci)
Uštedite 72 dolara pomoću kuponskog koda GET60OFF na odlasku.
Posjetite web mjesto
Posjetite HostGator

Više o politikama otkaza i vraćanja BlueHosta

Kao i kod bilo kojeg pružatelja usluga web hostinga, vlasnici web mjesta mogu otkazati svoj račun u BlueHostu bilo kada u roku svog ugovora. Međutim, vrijednost povrata vlasniku web lokacije će se temeljito iznositi i isključuje određene troškove razvoja web lokacije, poput registracije imena domene.

Glavni prioritet BlueHosta je pružiti kvalitetne usluge svojim klijentima i uvjereni su da ćete biti zadovoljni njihovim uslugama. Ali ako niste zadovoljni i zaključite da vaš račun ne zadovoljava vaše potrebe, znajte da u bilo kojem trenutku možete otkazati povrat novca..

30-dnevna garancija povrata novca BlueHosta

BlueHost nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca koja vam omogućava da u bilo kojem trenutku otkažete račun uz povrat, s obzirom na sljedeće uvjete:

 • Ako otkažete u roku od 30 dana, dobit ćete puni povrat.
 • Ako otkažete nakon 30 dana, dobit ćete uvećani povrat za ostatak svog hostinga.
 • Naknada za domenu nepovratna je uključena nakon što registrirate domenu putem BlueHosta. To pokriva troškove tvrtke i osigurava da nećete izgubiti ime svoje domene. Možete ga prenijeti nakon potrebnih razdoblja zaključavanja ili s njim možete raditi što god želite. To znači da zadržavate vlasništvo nad svojom domenom do kraja razdoblja registracije, osim ako je ne želite produžiti.
 • 30-dnevna garancija povrata novca BlueHosta odnosi se na sve njihove planove za web hosting, ali nije primjenjiva na većinu njihovih dodataka. To uključuje domene.
 • BlueHost ne nameće skrivene naknade ili kaznene kazne za rani prekid mandata. Nisu ni terminske obveze povezane s vašim računom.

Načini otkaza

Postoje četiri načina za otkazivanje računa BlueHost, uključujući:

 • Online chat
 • Predaja karte
 • Zahtjev za obrascem za otkazivanje računa
 • Nazovite tim za korisničku službu BlueHost koristeći telefonski broj (888) 401-4678 putem ekstenzije # 4

Minimalni zahtjevi za poništavanje računa

Prije upotrebe bilo kojeg od gore spomenutih načina otkazivanja, prvo morate imati sljedeće zahtjeve:

 • Aktivna adresa e-pošte navedena na stranici profila vašeg BlueHost računa
 • Zadnja četiri znaka zaporke BlueHost upravljačke ploče

Ako ste već vlasnik BlueHost računa i zaboravili ste lozinku upravljačke ploče, ne brinite, jer možete poslati e-poštu sa zahtjevom za ponovno postavljanje zaporke na BlueHost. Oni će vam automatski poslati novu lozinku.

E-adresa za ponovno postavljanje zaporke nalazi se na stranici za prijavu računa pod vezom Zaboravili lozinku.

Koraci za poništavanje BlueHost računa

Nakon odobrenja zahtjeva za poništavanje računa BlueHost će poslati vezu za otkazivanje preko navedene adrese e-pošte. Nakon toga od vas će se zatražiti da se prijavite na svoju nadzornu ploču BlueHost da biste potvrdili ključne podatke prije zatvaranja računa.

 • Morate potvrditi da imate sve potrebne sigurnosne kopije datoteka, baza podataka i e-pošte. Odjel za naplatu tada može poništiti i izbrisati sve povezano s vašim računom s BlueHost-ovih poslužitelja.
 • Promjene u zoni DNS-a neće biti dostupne. Da biste mogli primiti te usluge, poslužitelje imena morate usmjeriti na drugog davatelja usluga ili obnoviti hosting račun. Svrha ovih promjena je provjeriti je li vaša web lokacija već prebačena na drugog davatelja web hostinga. Ako niste promijenili adresu vaše web stranice nakon otkazivanja računa BlueHost, BlueHost više neće biti odgovoran za bilo kakve pogreške ili gubitak.
 • Morate potvrditi da razumijete sve uvjete i odredbe nakon otkazivanja računa. BlueHost će nakon toga izbrisati sve datoteke i web stranice za sve domene na vašem računu.
 • Morate potvrditi svoje ime i prezime.
 • Morate navesti željene postavke obnove za nazive domena koje ste registrirali na BlueHost, kao i za sve primjenjive dodatne proizvode.
 • Morate navesti razlog za otkazivanje računa, kao i dodati kratki komentar svog odabira.

Nakon što ispunite obrazac za otkazivanje, jednostavno kliknite gumb podnijeti gumb koji se nalazi na dnu obrasca. Nakon toga ćete primiti poruku od BlueHost-a, u kojoj vam se zahvaljuje za prijavu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map