Midway – Odgovarajući WP temu teme Detaljan pregled

Turistička industrija sada je jedna od najvećih i najbrže rastućih grana na svijetu s mjesečnim transakcijama u svijetu s milijardama dolara. Smisao je samo da pojedinci i kompanije iskoriste ovu priliku kako bi unovčili i ostvarili dobar prihod kroz tvrtke povezane s putovanjima poput turističkih agencija, hotela, odmarališta, lječilišta itd..


Postoje brojni zadatci WordPress tema za putovanje, a korisnici – posebno novi – lako se mogu zbuniti koju odabrati. Srećom po vas, stigli ste na pravo mjesto jer danas ćemo vam olakšati pretragu predstavljajući neke od najboljih premium tema putovanja koja su savršena za vašu odabranu nišu. Jedna od najprodavanijih WordPress tema na tržištu ThemeForest je Midway – responzivna WP tema za putovanja. Trenutno ima čak i 4,5 zvjezdicu! Pa što ga čini elegantnom WordPress temom za web stranice o putovanjima i načinu života? Upoznajmo se u ovom detaljnom pregledu teme WP-a za Midway – responzivni putovanja WP!

Pregled

Midway – responzivna WP tema za putovanje je prekrasno dizajnirana premium premium WordPress tema putovanja s savršenim pikselom dizajnom koji je idealan za bilo koji blog ili web stranicu koja se odnosi na putovanja. To je najprodavanija tema koju je razvio i dizajnirao Autor ThemeForest Elite, Themex. To je korisna tema s mnoštvom opcija za prilagođavanje, a isporučuje se s moćnim alatima za stvaranje i upravljanje web stranicama za putovanja ili rezervacije. Tema je 100% responzivna, zajedno s 4 prilagođene vrste posta i klizačima kako bi web mjesto izgledalo još profesionalnije.

Midway je stvoren pomoću blogova i web stranica vezanih uz putovanja. Na raspolaganju je obrazac za rezervaciju i mogućnost plaćanja koji će hotelima i odmaralištima biti posebno korisni, kao i prilagođene vrste posta, od kojih svaka ima svoja polja i alate za uređivanje. Postoji zgodan upravitelj galerije, filtar kategorija temeljen na odredištima za izlete i još mnogo toga. Sada je upravljanje važnim značajkama putovanja kao što su turistički paketi, poticaji, galerije slika, izjave klijenata i prezentacije puka igra djeteta.!

Oblikovati

Midway – responzivna WP tema za putovanja bez napora kombinira bilo koji oblik medija i tekstualni sadržaj u jednom paketu. Posebno je dizajniran za turističke tvrtke, turističke kompanije, kao i sveobuhvatne kompanije za odmor, uključujući hotele i odmarališta. Njegov savršen piksel dizajn i način na koji ističe vaš sadržaj nadahnjuju avanturu svim svojim kupcima i posjetiteljima web mjesta. Istaknute slike prikazane su u polaroidnom stilu, koji nekako podsjeća na stara vremena kada su se fotografije putovanja putovale kao obiteljski događaji. U međuvremenu je početna stranica lijepo podijeljena na odjeljke, uz dobro korištenje bijelog prostora kako biste istaknuli područje sadržaja. Također možete dodati osvježavajuću pozadinsku sliku koja ne samo da daje lijepu vizualnu privlačnost vašoj web lokaciji, već i čini jednostavnom za kretanje.

S prekrasnom početnom stranicom koja kombinira oblik i funkciju, Midway je vaš ključ za vrhunski izbor putnika i turista. Možete biti lagani u tekstualnom sadržaju, ali previsoki u promotivnoj vrijednosti, hvaleći se ne samo zadivljujućim slikama različitih turističkih odredišta, već i widgetom za rezervaciju letova i smještaja, kao i odjeljkom bloga. S velikom raznolikošću dizajna lako možete organizirati svoj sadržaj, turističke pakete i posebne ponude. Ako želite dodati nova odredišta, to možete lako učiniti integriranjem fotografija i predložaka tekstualnog sadržaja u punoj veličini. Oni vam omogućuju da unaprijed predstavite svoje najbolje ponude i omogućuju kupcima i posjetiteljima da lako kliknu informacije potrebne za određene destinacije.

Midway također dolazi sa stranom Istaknuti postovi na kojoj se prikazuje vaš najbolji sadržaj u prikazu popisa sličica srednje veličine. Svaki post sadrži veliku sliku i zaglavlje video posta, zajedno s velikim tekstualnim područjem. Tema je spreman dodatak i bočna traka, s nekim unaprijed izgrađenim područjima vidžeta kao što su biltene, društveni mediji i odabrani postovi, među ostalim.

No dok Midway forte leži u svom jakom promotivnom dizajnu, on također sadrži odjeljak bloga za one koji vole dijeliti svoja iskustva i avanture. Odlikuje ga čist i jednostavan bijeli izgled uz bogate integracije medija, što ga čini idealnom temom za interaktivni blog o putovanjima ili internetsku zajednicu za putnike. Blogovi su važni ovih dana, posebno za turističke tvrtke jer je tamo najvjerojatnije dodati slike klijenta i njihove priče, zajedno sa svjedočanstvima i osvrtima na razne ture i odredišta. Voljeli bismo vidjeti više mogućnosti i mogućnosti bloga kako bismo tome dodali više osobnosti, ali u cjelini, to je prikladno za one koji ne razmatraju da li blog blog biti fokusna točka na njihovoj web lokaciji.

Općenito, Midway je jednako moderan koliko i funkcionalan. Dodavanje najboljih usluga ili vaših najzanimljivijih promotivnih slika i izgradnja visokoprofitnog internetskog središta za turističke pakete upravo je nadomak ove zadivljujuće teme!

Glavne značajke

S opsežnim opcijama za prilagodbu Midway – responzivnog putovanja WP Theme, lako možete izraditi vlastiti web mjesto za putovanja i životni stil. Jedna od glavnih prodajnih mjesta je ugrađena ploča s opcijama tema na kojoj možete u potpunosti prilagoditi i promijeniti fontove, boje, pozadine, mogućnosti klizača, izgleda stranica, stvoriti bočne trake i još mnogo toga. Ukratko, možete promijeniti gotovo sve u ovoj temi kako biste ga učinili vlastitim!

Možete koristiti i ugrađene prilagođene vrste posta za galerije, klizače, izjave i obilaske. Svaka od ovih vrsta prilagođenih objava dolazi s vlastitim alatima i poljima. Na primjer, vrsta objave u Toursu omogućuje vam dodavanje podataka za odredište, sot i trajanje turističkog paketa, uključujući detaljniji dnevni raspored, gumb Kupi odmah itd. S ovim ćete jednostavno sastaviti funkcionalna i profesionalna web stranica.

Želite znati što još ima Midway za vas? Evo potpunog popisa značajki:

 • Potpuno odzivan
 • Ploča s opcijama tema
 • 4 prilagođene vrste posta
 • Stranica putovanja (Mreža, popis ili padajući izbornik)
 • 3 unaprijed izrađena izgleda stranice
 • slajdovi
 • 2 vrste klizača (Jednostavno ili pokretno)
 • Klizne veze
 • Ugrađeni videozapis
 • galerije
 • Svjedočanstva
 • 4 prilagođena korisnička obrasca (pretraživanje, rezervacija, pitanje, kontakt)
 • 3 prilagođena widgeta (Newsletter, Twitter Feed, Odabrani postovi)
 • Rezervacija i plaćanje
 • Neograničeno bočne trake
 • Uređivač kratkih kodova
 • Graditelj korisničkih obrazaca
 • Integracija Google Analytics
 • Uključen je i demo sadržaj
 • Prijevod je spreman

Naravno, Themex pruža kvalitetnu podršku za sve njihove premium teme, uključujući Midway. U slučaju da naiđete na problem s temom, jednostavno možete otići na forum za podršku, koristiti se kod za kupnju i zatražiti pomoć od autora teme. Preporučujemo da prije prijave karte pročitate postojeće ulaznice i dokumentaciju.

Za i protiv

Ako tražite WordPress temu koja ima ne samo zadivljujući dizajn i prepoznatljiv izgled, već ima vrlo prilagodljive opcije i vrhunsku podršku, onda ne možete pogriješiti s Midway – Respovable Travel WP temom. Ali prije bilo čega drugog, otkrijte prednosti i nedostatke korištenja teme plaćenog putovanja poput Midwaya.

prozodija
 • Premium teme poput Midwaya također dolaze s premium podrškom putem foruma, e-pošte, telefona itd.
 • Premium teme se ažuriraju češće od njihovih besplatnih kolega, štiteći vašu web lokaciju od sigurnosnih prijetnji i propusta.
 • Midway dolazi s mnoštvom unaprijed izgrađenih i gotovih izgleda za stranicu koje možete koristiti izvan okvira za proširenje funkcionalnosti web lokacije.
 • Midway je vrlo prilagodljiv tako da lako možete stvoriti jedinstven izgled i osjećaj za svoju odabranu poslovnu nišu.
 • Premium teme dolaze s sjajnim dodacima i puno ugrađenih funkcija poput klizača, galerija slika, portfelja, odjeljka bloga i još mnogo toga.
kontra
 • Premium teme dolaze po cijeni pa za to morate potrošiti novac koji možda nije prikladan za one s ograničenim proračunom.
 • Neke premium teme ne prolaze službeni postupak pregleda WordPressa, za razliku od besplatnih tema. Još gore, neke plaćene opcije zanemaruju i ne udovoljavaju razvojnom standardu WordPress-a.
 • S ciljem da postanete najsvestranija premium tema, neke su teme preinstalirane s puno značajki i dodataka koji nekim korisnicima možda neće biti potrebni, čineći temu teškom i nabujalom..

Sada kada znate moguće prednosti i nedostatke upotrebe plaćene teme poput Midwaya, na kraju je odluka da li ćete je potražiti ili ćete se samo riješiti besplatne teme. Prvo, ako imate mali proračun i samo želite da napravite osnovno web mjesto ili želite stvoriti blog kao hobi, odabir besplatne teme mogao bi biti bolja opcija. Također, prije nego što odaberete WordPress temu, najbolje je prvo provjeriti njezine značajke i funkcionalnosti i otkriti ispunjava li vaše potrebe ili ne. Pronađite i temu koja se lako koristi i prilagodite. I naravno, tema mora biti kompatibilna s najnovijom verzijom WordPressa i mora nesmetano raditi s dodacima. Imajući to na umu, lako možete suziti svoje mogućnosti i pronaći savršenu temu za vaše web mjesto o putovanjima i načinu života!

Konačna presuda – elegantna i prepuna tema za mjesta za putovanja i odmor

Midway – responzivna WP tema za putovanja jasno je dizajniran za web stranice o putovanjima i načinu života. Ima dobro dizajniranu početnu stranicu koja omogućuje prikazivanje slikovitih odredišta za pretvaranje posjetitelja web mjesta u kupce. U potpunosti je prilagodljiv i jednostavan za prilagodbu, a napunjen je s pravim alatima za upravljanje, rezervaciju i pretraživanje tura. Iako ima vrlo jednostavan izgled sa zadanom verzijom, postoji puno potencijala s obzirom na prave prilagodbe. Teško je pronaći grešku u ovoj temi, a to je vjerovatno razlog što ga mnogi korisnici odabiru preko bilo koje druge WordPress teme putovanja na tržištu. Dakle, ako tražite visoko i nisko glatku WordPress temu za web stranice o putovanjima i životnom stilu, tema za Midway – responzivno putovanje WP-om može biti samo vaš odgovor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map