Koliko koštaju dodatne domene na WebHostingHubu?

WebHostingHub nudi neograničene mogućnosti na raznim hosting planovima, što uklanja pritisak vlasnicima web stranica koji brinu o raspodjeli resursa i mjesečnim kvotama. To je zato što osnovni paket pod WebHostingHub uključuje:


 •  Besplatno ime domene
 •  Cpanel
 •  Alati za e-trgovinu
 •  Besplatni alati za izradu web stranica
 • Sigurna e-pošta
 •  Dijeljeni SSL certifikat 

Većina vlasnika malih poduzeća ne treba kupiti namjenski hosting web mjesto jer radije plaćaju razuman iznos za poslovnu web stranicu. To je razlog zašto većina vlasnika novih poslovnih web lokacija radije gleda pakete koje nude pružatelji web hostinga poput WebHostingHub.

Tehnološke prednosti

WebHostingHubspecialized za vlasnike web stranica koji planiraju koristiti svoje web stranice kao blogove ili kao male tvrtke. To znači da je WebHostingHub u mogućnosti upravljati velikim brojem domena web stranica za više pojedinaca. Razlog za to je što pružatelj web hostinga koristi optimizirane Dell poslužitelje koji nude 99% produženog jamstva, što je niže od konkurencije na 99,99%. Međutim, čak i uz nižu brzinu produženja rada, razlika brzine prijenosa smatra se zanemarivom, jer WebHostingHub koristi više podatkovnih centara. Dell poslužitelji smatraju se učinkovitim i djelotvornim jer koriste:

 •  24 GB memorijskih čipova
 •  24 Intel Core procesora
 •  Brza pohrana RAID 10

Dva glavna centra podataka

WebHostingHub koristi dva podatkovna centra sa sjedištem u Los Angelesu, Kaliforniji i Washingtonu, D.C. Razlog za to je što minimizira potrebu za podacima da putuju duži put od poslužitelja web hostinga do vlasnika web stranice i posjetitelja njihovih web stranica. Učinak dualnog podatkovnog centra je taj da se brzina prijenosa informacija povećava unatoč manjoj brzini produženja. Glavna prednost WebHostingHub-a za veći broj vlasnika poduzeća je ta što posjeduje zeleni hosting certifikat. To znači da je potrošnja energije svakog podatkovnog centra znatno manja od one najbližih konkurenata čak i ako WebHostingHub koristi dizelsko gorivo.

Pouzdana usluga kupcima

Glavna prednost kupnje web hosting plana s WebHostingHub-om je ta što je tim za korisničku podršku dostupan 24 sata dnevno sedam dana u tjednu. Čak i ako vlasnik web stranice nazove u neobičan sat, osoblje za korisničku podršku i dalje se smatra prijateljskim i podržavaju tehničke probleme vlasnika web stranice. Glavni način kontaktiranja tima za podršku obično je telefonom, ali postoje i druge metode kontakata kao što su:

 •  E-mail
 •  Internetski chat 

Korištenje bilo koje od dvije gore navedene metode kontakta rezultirat će karticom za podršku tako da vlasnik web lokacije može pratiti rješavanje svojih tehničkih problema ili problema. Nažalost, postoji dobra strana dobrog sustava za korisničku podršku jer WebHostingHub web stranica ne nudi često postavljanu stranicu pitanja ili forum za podršku. Razlog za to je što WebHostingHub potiče vlasnike web stranica da ih kontaktiraju kako se postojeći tehnički problem ne pogoršava pogrešnom dijagnozom.

Više domena u jednom računu

Najčešći problem vlasnika web mjesta je kada oni trebaju proširiti svoju trenutnu poslovnu web stranicu na više web stranica. Vlasnik web mjesta ovo lako provodi koristeći uslugu hostinga više domena unutar WebHostingHub. Vlasnik web mjesta može razviti dodatne web stranice za ciljanje na novu tržišnu nišu tako što će registrirati novu web lokaciju pod novom domenom. Račun pod WebHostingHub lako može obraditi brojne web stranice budući da je vlasniku web mjesta dopušteno dodati neograničenu količinu domena. Neki od češćih načina da se to učini je korištenjem alternativnih verzija glavnog imena domene. Postoje dva načina registriranja imena domene, a to su:

 •  Da to učinite sami
 •  Da biste dobili davatelja web hostinga to učini za vas 

Nažalost, ova registracija domena počet će znatni troškovi jer se svako korišteno ime domena mora registrirati. Prednost registracije imena domene je u tome što sprječava ostale ljude da koriste isto ime. Duplikatne domene teško će biti vlasnicima web lokacija jer bi potencijalni posjetitelji mogli posjetiti drugu web stranicu umjesto vašu. Ugled vaše poslovne web stranice može biti ugrožen ako druga web stranica koristi svoje ime domene za lažne aktivnosti.

Troškovi imena domene

Najčešća cijena za dodatnu domenu iznosi 9,99 USD godišnje ako je registrira vlasnik web mjesta. Ali ovo se smatra vremenski intenzivnijim, jer postoje razni zahtjevi koji se trebaju dati registracijskoj agenciji. Jedna od alternativa je da se davatelj web hostinga obavi registraciju za vlasnika web mjesta po višoj stopi od samo 11,95 USD. Prednost ove veće naknade je u tome što će davatelj web hostinga moći brzo obaviti postupak registracije kao i podsjetiti vlasnika web mjesta kada ga treba obnoviti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map