Kinsta pregled

8.3 Cjelokupna ocjena
Vrhunska tehnologija, stručna podrška 24 sata u tjednu, upravljani WordPress hosting

Kinsta je upravljani pružatelj usluge WordPress hostinga koji koristi vrhunsku tehnologiju da bi ponudio startape i uspostavljene tvrtke vrhunskih usluga. Iako je moć Google Cloud Platforma, Kinsta vas uvjerava da su vaši prijenosi podataka sigurni i brzi. Njihova podrška 24 sata dnevno, pokrivat će vas bez obzira gdje se nalazite.

Pros
 • Brže brzine
 • Sigurna mreža
 • Google Cloud Platform
 • Besplatne migracije stranica
 • Automatske sigurnosne kopije
 • Izvrsna podrška
Cons
 • cijena
 • Ograničena arhitektura servera
 • Minimalna kontrola
9.7 Ocjena WordPressa

Cijena
$ 30
Započnite

Ako ste mala tvrtka ili imate web mjesto s velikim prometom, ima smisla nabaviti Kinstaov upravljani WordPress hosting. Kako vaša web lokacija raste, možete jednostavno razmjeravati bez brige o produženom vremenu, brzini, sigurnosti i ažuriranjima. Ispod su planovi koje Kinsta nudi stranicama sa sjedištem u WordPressu.

Starter

Ovaj je plan pogodan za tvrtke koje imaju oko 20 000 mjesečnih posjeta. Resursi poslužitelja omogućavaju jednu instalaciju WordPress-a, ali dobivate do 3GB SSD prostora. SSD je pohrana visokih performansi koja značajno smanjuje kašnjenje i poboljšava vrijeme učitavanja posjetitelja vaše web lokacije.

U ovom planu, Kinsta vam nudi 50 GB CDN prostora za pohranu besplatno. Ovo spremište djeluje kao zamjena za vaš uobičajeni poslužitelj u rukovanju statičkim datotekama. Kroz pohranu u CDN, uštedjet ćete resurse vašeg poslužitelja smanjujući broj zahtjeva za učitavanje poslužitelja. To je korisno pri isporuci velikih datoteka poput instalacijskih paketa i video zapisa.

Starter plan vam daje i dnevne sigurnosne kopije i ručne sigurnosne kopije. To vam služi kao pomoć u slučaju hakiranja vaše web stranice i oštećenja resursa.

Ostale pogodnosti koje dolaze s ovim planom od 30 USD mjesečno uključuju:

 • Zadržavanje sigurnosne kopije u trajanju od 14 dana
 • PHP 7 podrška
 • Besplatni i uvezeni SSL certifikati
 • 30-dnevna garancija povrata novca u slučaju da rješenje smatrate neprikladnim za vaše resurse.

profesionalac

Ako imate dvije web stranice i tražite rješenje za hosting, plan Kinsta Pro je prikladan za vas. Ovaj plan može podnijeti posjete do 40.000 mjesečno i nudi vam SSD pohranu i besplatnu CDN memoriju od 6 GB odnosno 100 GB respektivno.

Prilikom prijenosa vaše web stranice s drugog domaćina u Kinsta, ovaj plan vam omogućava migraciju bijelih rukavica. Migracijom vaše web lokacije upravlja Kinstaov stručni tim za migracije od početka do kraja bez da vas mnogo uključuje. Dok se kreću na vašu web lokaciju, nećete propasti i vašoj će web lokaciji biti dodijeljena privremena domena prije nego što počne s radom.

Još jedna stvar koja vam pruža Pro plan, a koji Starter plan nema, jest kloniranje web mjesta. Ovim možete stvoriti novu web stranicu izmjenom ili kopiranjem postojeće web stranice. Ovo je jeftiniji način izrade web stranica jer eliminira potrebu pisanja skripti.

Cijena ovog plana iznosi 60 USD mjesečno i imate 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posao 1

Ako projicirate da će vaša web lokacija rasti na oko 100 000 posjeta mjesečno, Business 1 dat će vam dovoljno propusnog opsega za rješavanje zahtjeva za učitavanje. Možete instalirati do 3 web mjesta utemeljena na WordPressu zahvaljujući SSD-u od 10 GB i 200 GB besplatnom CDN-u koji je Kinsta dodijelio ovom planu.

Prednost Business 1 u odnosu na početne i Pro planove je SSH pristup. SSH se odnosi na zaštitnu školjku i pruža administratorima siguran pristup udaljenim računalima. Komunikacija putem interneta može biti nesigurna, pa stoga predstavlja rizik za vaše poslovanje. Međutim, s SSH pristupom osiguravaju se jaka provjera autentičnosti i sigurna komunikacija podataka između računala. Sve to dolazi po cijeni od 100 dolara mjesečno.

Posao 2

Kako vaše poslovanje raste i broj web stranica koje također rastete, trebate povećati vrijednost. Poslovni plan 2 cilja takve tvrtke. Možete ugostiti do 10 web stranica i upravljati prometom bez problema do ograničenja od 250 000 posjeta mjesečno.

SSD za ovaj plan 200 USD mjesečno iznosi 20 GB, a besplatno CDN za pohranu 300 GB. Time se osigurava učitavanje vaše web stranice vrlo brzo i vaš poslužitelj nije preopterećen. Business 2 omogućava vam dvije migracije bijelih rukavica bez ogromnih troškova.

PHP radnika po mjestu u ovom planu je 4. To znači da vaša web stranica može obraditi istodobne zahtjeve bez ikakvog čekanja. Da biste ograničili vrijeme potrebno za obradu zahtjeva na vašoj web lokaciji, ograničite PHP kôd i uvijek osigurajte da je vaša web stranica visoko optimizirana.

Posao 3

Ovaj plan rukovodi dvostruko većim brojem WordPress instalacija dopuštenih za Business 2. Po cijeni od 300 USD mjesečno, Business 3 vam daje SSD za pohranu od 30 GB i 500 GB besplatnog CDN-a. Ograničenje prometa na web lokaciji je 400 000 posjeta mjesečno i dobivate do 3 besplatne migracije web mjesta.

Zadržavanje sigurnosne kopije produljeno je na 20 dana što vam daje više vremena za pristup sigurnosnim kopijama.

Posao 4

Ovo je rješenje prilagođeno velikim tvrtkama s do 40 instaliranja WordPress-a. Broj posjetitelja s kojima možete rješavati mjesečno bez opterećenja resursa poslužitelja je 600 000. Iako je besplatni CDN prostor za pohranu ostao isti kao u Business 3, dobivate još 10 GB SSD-a.

Radnici PHP-a po mjernoj vrijednosti web mjesta imaju 6 istodobnih zahtjeva. Uz to, dobivate 4 besplatne migracije mjesta od strane stručnog tima za migraciju.

Poduzeće 1

Ako imate promet od milijun posjeta mjesečno, Enterprise 1 je rješenje izgrađeno za vas. Na ovom planu možete instalirati do 60 WordPress web lokacija, od kojih 5 ispunjava uvjete za besplatnu migraciju. SSD i CDN storage su povećani do 80 GB odnosno 1000 GB respektivno.

Zadržavanje sigurnosnih kopija traje mjesec dana i možete obraditi do 8 istodobnih zahtjeva po web mjestu. Ovaj plan košta 600 dolara mjesečno.

Poduzeće 2

Ovo je najviši hosting plan koji nudi Kinsta. Pruža vam dovoljno prostora za instalaciju do 80 WordPress web mjesta. Također se može nositi s jednim od najvećih brojeva prometa u industriji hostinga pri 1,5 milijuna posjeta mjesečno.

Pohrana CDN-a iznosi 1000 GB dok je SSD prostor za pohranu od 120 GB. Svaka druga značajka je poput Enterprise 1, osim broja PHP radnika po mjestu koje iznosi 10 za ovaj 900 USD mjesečno.

 • Brže brzine
 • Sigurna mreža
 • Google Cloud Platform
 • Besplatne migracije stranica
 • Automatske sigurnosne kopije
 • Izvrsna podrška

Počnite odmah s Kinstaom.


Povrat novca zagarantovan
30 dana
Prostor na disku
3GB – 120GB
Naziv domene
N / A
Vidi planove
www.Kinsta.com/wordpress/

Još nismo pregledali VPS Hosting opciju za Kinsta, jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

Još nismo pregledali opciju izdvojenog hostinga za Kinsta jer oni trenutno ne nude ovakvu vrstu hostinga.

Kada tražite rješenje za hosting, postoje određeni čimbenici koji bi trebali doći na vrh liste kao što su tehnologija, sigurnost i podrška. Hosting tvrtke imaju planove koji uključuju ove aspekte, a na vama je da odaberete najbolje ovisno o vašim potrebama.

Kinsta je jedan od najbolje upravljanih WordPress hostinga sa značajkama dizajniranim kako za početnike, tako i za napredne programere. Dobra stvar Kinsta-a je što svaki tehnički aspekt WordPress-a upravlja njihov iskusni tim. Imaju više od 10 godina kombiniranog iskustva, a njihov tim za podršku dostupan je 24 sata dnevno.

Ovo je rješenje bez problema i pruža vam prostor da se povećate kako rastu vaše potrebe. Čak i ako tehnički niste suočeni s poslužiteljima i kako upravljačke ploče rade, Kinsta i dalje može raditi za vas zbog korisničkih karakteristika. Upravljani WordPress hosting pruža vam duh duha koji vam je potreban da se koncentrirate na svoju osnovnu djelatnost.

Pregled Kinsta

Kinsta WordPress hosting je rješenje koje koristi moć Google Cloud Platforma da bi resursi vaše web stranice postali dostupni na mreži. Činjenica da se njime upravlja, znači da ćete imati manje posla na održavanju, nadgledanju i ostalim tehničkim bitima. To neizravno povećava vašu produktivnost jer vam daje više vremena za fokusiranje na vašu osnovnu djelatnost.

U slučaju da se pitate hoćete li imati nadzor nad svojom web stranicom i drugim resursima na mreži, odgovor je da. My Kinsta vam daje pregled nadzorne ploče na kojem možete vidjeti sve na jednom mjestu. Odatle možete pratiti propusnost, kreirati SSL certifikate, pregledavati statistiku posjetitelja i ostale važne web-analize.

Kinsta koristi najnovije tehnologije kao što su PHP 7, Nginx, LXD spremnik softvera i Maria DB kako bi vam omogućio brza učitavanja na poslužitelju. Sa sigurnosne strane, vaši su web resursi pod nadzorom i 24 sata dnevno. Ovo je važno u suzbijanju napada i zlonamjernih namjera.

Bez obzira na razvojni paket, Kinsta ima hardversku i softversku infrastrukturu poslužitelja kako bi osigurao nesmetano funkcioniranje vaše web lokacije.

Kinstaovi upravljani WordPress planovi hostinga

Popularnost WordPress-a natjerala je pružatelje usluga hostinga da se specijaliziraju i ponude WordPress hostingu za upravljanje. To jednostavno znači da je sve vaše tehničke aspekte upravljanja WordPressom preuzeo domaćin. Kinsta je jedan od poznatih igrača na ovim prostorima. Imaju nekoliko planova za hosting kako bi zadovoljili različite razine poslovnih potreba.

Važno je napomenuti od samog početka da arhitektura poslužitelja od svih tih planova specijaliziran je za WordPress. Upravljani WordPress planovi koje vam nude su:

 • Starter – Ovo omogućava jednu instalaciju WordPress-a i do 20.000 posjeta mjesečno. Po cijeni od 30 USD mjesečno dobivate 3 GB SSD-a i 50 GB CDN prostora.
 • profesionalac – Ovaj plan daje vam 2 instaliranja WordPress-a i može primiti do 40.000 posjeta mjesečno. Košta 60 USD mjesečno i nudi vam 6 GB SSD prostora i 100 GB besplatnog CDN-a.
 • Posao 1 – Ovaj paket ima mjesta za 3 instaliranja WordPress-a, omogućava vam SSH pristup, 10 GB SSD prostora za pohranu i 200 GB besplatnog CDN-a. Prikladno je za web stranice s posjetima do 100 000 mjesečno. Trošak je 100 USD mjesečno.
 • Posao 2 – Ovo rješenje omogućava do 10 instaliranja WordPress-a i 250.000 posjeta mjesečno. S 20 GB i 300 GB SSD-a i CDN-a za pohranu, poslužitelju će ostati malo vremena za rukovanje. To će poboljšati njegovu brzinu. Trošak ovog plana iznosi 200 dolara mjesečno.
 • Posao 3 – Ovo je za prilično velika poduzeća s prosječnim posjetima do 400.000. Možete instalirati 20 web stranica WordPress i uživati ​​u pohrani do 500 GB CDN-a. Trošak je 300 dolara mjesečno.
 • Poduzeće 1 – Ogromna poduzeća s milijun posjeta mjesečno mogu odabrati ovaj plan. Omogućuje do 60 instaliranja WordPressa i daje vam 80 GB SSD prostora i 1000 GB CDN prostora. Trošak je 600 dolara mjesečno.
 • Poduzeće 2 – Ovo je najviši plan pod upravljanjem WordPress rješenja Kinsta. Pruža vam prostor za instaliranje do 80 web stranica i može primiti do 1,5 milijuna posjeta mjesečno. SSD i CDN za pohranu, kreću se od 120 GB odnosno 1000 GB. To će vas koštati 900 dolara mjesečno.

Svi planovi omogućuju vam odabir podatkovnog centra od 17 centara pod Google Cloud platformom. Uvjereni ste u stručnu podršku, vrlo sigurnu i brzu mrežu. Kada razvijate web mjesto, ugađate je, testirate ili prilagođavate, možete iskoristiti područja postavljanja. Snažna administracija web mjesta putem Kinsta administratora pružit će vam snažne, ali jednostavne značajke.

Prednosti Kinsta web hostinga

Kinsta je gradila svoje iskustvo tijekom vremena i danas su jedan od najboljih WordPress hosting pružatelja usluga u industriji. Pobrinuli su se za bolna mjesta s kojima se susreće većina tvrtki i zapakirali su ciljana rješenja. Ispod su neke od ključnih prednosti koje oni donose na brodu.

Brže brzine

Kinsta upravljani poslužitelji za WordPress hosting posebno su konfigurirani za WordPress. Arhitektura je osmišljena pomoću tehnologija poput Nginx, LXD softverskog spremnika, PHP 7 i Maria DB. Ove tehnologije osiguravaju brže učitavanje resursa web stranice.

Uz to, izolacijom resursa, Kinsta raspoređuje kvote opterećenja procesora i memorije u specifične procese. To znači da svaka aplikacija koja se izvodi na poslužitelju koristi samo dodijeljene resurse i stoga ne može ometati druge procese. To štiti poslužitelj i ubrzava vrijeme pristupa web mjestu.

Sigurna mreža

Sigurnost je glavni prioritet bilo kojeg hosting rješenja. Sa strane Kinsta-a imaju i aktivne i pasivne mjere s ciljem zaustavljanja napada i bilo kakvih drugih zlonamjernih aktivnosti. Tim za podršku prati rad poslužitelja 24/7 i može brzo otkriti sumnjive aktivnosti. Neke od sigurnosnih mjera koje su uvele uključuju:

 • DDoS prevencija napada – DDoS napadi su namijenjeni za isključivanje resursa vaše web stranice ili učiniti ih neupotrebljivima. Kinsta pokreće Google Cloud Platform koji im omogućuje pristup u 17 globalnih podatkovnih centara. Ovo rasipa imovinu organizacije, uključujući vašu web lokaciju, te stoga povećava njihovu otpornost na DDoS napade.
 • Ograničenja na temelju softvera – ovo su mjere koje se primjenjuju za sprečavanje pokretanja neovlaštenih programa na vašem poslužitelju ili računalu. Time se osigurava zaštita resursa vaše web stranice od sigurnosnih prijetnji i pristupa hakera. Kroz potpisivanje upravljačkog programa osiguravaju da se svaki dio softvera testira i ispravno radi prije nego što mu se omogući pokretanje na vašem poslužitelju.
 • Podrška za SSL – stručni tim tvrtke Kinsta može vam pomoći u stvaranju zahtjeva za potpisivanje SSL certifikata, instalacije certifikata, konfiguracije i obnove. To jamči vašim posjetiteljima da su njihovi podaci sigurni za vas. Zauzvrat, ovo jača samopouzdanje, povećava povratne posjete i gura vašu iglu za pretvorbu.
 • Hardverski vatrozid – ova mjera osigurava vašu računalnu mrežu sprečavajući neovlašteni pristup i upotrebu web resursa. Hardverski vatrozid ne troši nikakve resurse pa ne utječe na performanse poslužitelja.
 • Nadgledanje nevremena – možete biti bezbrižni znajući da stručnjak nadgleda vašu web stranicu. Nadzorni tim nalazi se na 17 različitih lokacija i radi na svim kontinentima uz produženu kontrolu u jednominutnim intervalima. Kada Vaša web stranica ne radi ili se otkrije sigurnosna prijetnja, dobivate obavijest e-poštom ili SMS-om.

Google Cloud Platform

Kinsta koristi Google Cloud Platform da optimizira vašu oblačnu mrežu za performanse. Pretplata na upravljani WordPress hosting automatski vas stavlja na Premium Tier. Prednost ovog sloja je siguran i brz transport podataka, suradnja i produktivnost.

Google Cloud Platform ima 17 globalnih podatkovnih centara koji osiguravaju sigurnost resursa na vašoj web lokaciji. Kako vaše poduzeće raste, platforma vam omogućuje da smanjite svoje resurse.

Besplatne migracije stranica

Prilikom premještanja vaše web stranice s drugog domaćina u Kinsta, nećete doživjeti zastoje. To je posebno važno ako vaš posao ima velik broj posjeta, jer bilo koji prekid može koštati.

Tijekom migracije, tim će dodijeliti vašoj web lokaciji privremenu domenu i potvrditi da sve radi ispravno prije nego što ga preuzme uživo.

Automatske sigurnosne kopije

Na Kinstu će se svakodnevno sigurnosno kopirati vaša web stranica. To znači da će se, u slučaju da se najgore dogodi, pojaviti rezervni postupak koji će vam pomoći da vratite web mjesto. Bez obzira na to je li vaša web lokacija aktivna ili organizirana, profitirat ćete od automatske izrade sigurnosnih kopija.

Dodatne sigurnosne kopije dostupne su uz nadoplatu. Napravite sigurnosnu kopiju svakih sat vremena ili jednom svakih 6 sati. Ako je vaša web lokacija vrlo dinamična ili često mijenjate, ovo može biti korisna nadopuna.

Izvrsna podrška

Kinsta tim za podršku dostupan je 24 sata dnevno i može vam poslužiti bez obzira gdje se nalazite u svijetu. Njihova je komunikacija brza i jasna. Kroz njihov jedinstveni komunikacijski sustav pomoćno osoblje koje se kreće između smjena neometano predaje neriješena pitanja. To znači da se ne morate ponavljati svaki put kad vaš problem predate nadolazećem osoblju.

kontra

Kinstaov WordPress hosting, iako izvrstan, ima nekoliko nedostataka. Glavna briga su oko cijene, ograničenja i kontrole.

cijena

U usporedbi s dijeljenim hostingom, Kinsta ponude za upravljani WordPress hosting hosting prilično su skupe. Kao početni plan, možete dobiti zajednički plan hostinga za samo 3,95 USD mjesečno, ali na Kinstu najmanje što možete dobiti je 30 USD mjesečno.

Međutim, pokretanje velike WordPress web stranice dolazi s njenim poštenim udjelom unutarnjih troškova, uključujući plaće osoblju administracije sustava. Ako sve to uzmete u obzir, upravljanje WordPress hostingom još je uvijek dobra opcija.

Ograničena arhitektura poslužitelja

Svi se planovi temelje na arhitekturi poslužitelja za WordPress, a to znači da ste ograničeni na pokretanje samo WordPress web mjesta. Softverska ograničenja koja implementira Kinsta ograničavaju neke WordPress dodatke čime umanjuju puni okus WordPress iskustva.

U skladu s tim, važno je napomenuti da Kinsta blokira samo dodatke koji potencijalno izlažu vašu web-lokaciju sigurnosnim prijetnjama ili je usporavaju. Prema tome, ograničenja nisu u potpunosti nedostatak ako ste odlučili pokrenuti WordPress web mjesto.

Minimalna kontrola

Osim My Kinsta koji vam pruža pregled vaših web resursa i mogućnost praćenja propusnosti, nemate potpunu kontrolu nad upravljanjem web mjesta. Tehničkim aspektima upravlja Kinstaov tim, ostavljajući vam malo vremena za podnošenje.

Pitanje kontrole nije samo kod Kinsta, već je jedinstvena značajka sa svim upravljanim WordPress hostingom. Zapravo, to je njihova ključna prodajna točka, kako biste umanjili gnjavažu za vas.

Zaključak

Upravljani WordPress hosting je izvedivo hosting rješenje za velike i male tvrtke. Ako ne vodite blog, u tom slučaju se možete odlučiti za redovito WordPress hosting, vođeni WordPress hosting čini puno poslovnog smisla.

Kao i uvijek, pobrinite se da navedete sve svoje potrebe i uskladite ih s pravim planom. Ako to ne učinite, vidjet ćete da se pretplatite na viši plan s manje potreba ili niži plan, a ipak imate puno potreba.

Poslovni krajolik se brzo mijenja, a usluge koje se daju vanjskim uslugama postaju sve atraktivnije. Ne možete si priuštiti da pripazite na svoje temeljne aktivnosti, ali na drugom kraju, borite se za upravljanje tehničkim dijelom svog poslovanja. Upravljani WordPress hosting je rješenje za to, a Kinsta ste obuhvatili kroz puno planova od Starter do Business to Enterprise.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map