Kako postaviti stalni kontakt i OptinMonster

Ako pročitaš moju Kako generirati potencijalne kvalitete za vaše poslovanje koristeći WordPress članka, vjerojatno ste ovdje jer želite postaviti stalni kontakt i OptinMonster za svoju web stranicu.


Super.

Ispod je jednostavan korak po korak postupak postavljanja oba alata za manje od pet minuta.

Postavljanje stalnog kontakta

Prvo se morate prijaviti na Constant Contact klikom ovdje (nude besplatnu probnu verziju od 30 dana).

Nakon kreiranja vašeg besplatnog računa bit ćete poslani na nadzornu ploču gdje ćete trebati stvoriti svoj prvi popis e-pošte.

Kliknite na postavi svoj prvi popis pojavit će se skočni prozor u kojem će se od vas tražiti da navedete svoj popis i unesete barem jednu adresu e-pošte.

Dajte svom popisu prikladno ime, a ako nemate adrese e-pošte za zalijepiti, jednostavno unesite svoju vlastitu adresu e-pošte. Kliknite “Spremi popis” nakon završetka.

Sljedeći je korak dodavanje podataka vaše organizacije kao što su adresa web mjesta, adresa tvrtke, država, grad, poštanski broj, država, industrija koja najbolje opisuje vaše poslovanje i vaš logotip tvrtke.

Nakon što to učinite, kliknite gumb “spremi”.

Ako ste trenutno napravili svoj popis i unijeli svoje kontakt podatke, na radnoj površini trebali biste vidjeti sljedeće:

Stalni kontakt će od vas tražiti da svoj prvi ikad e-poštu pošaljete na svoj popis, što ne biste trebali učiniti.

Želite postaviti e-poštu tako da se automatski automatiziraju i šalju na vaše nove potencijalne klijente, a da ne morate ništa učiniti.

Sada ću vam pokazati kako za nekoliko minuta kreirati vlastite automatizirane kampanje.

natrag na izbornik ↑

Kako postaviti automatske kampanje korištenjem stalnog kontakta

Kreni prema kampanje izbornika zaglavlja i kliknite veliki narančasti gumb “stvori” s desne strane:

Dat će vam popis opcija kampanje za započinjanje. Odaberite “automatizacija e-pošte” i zatim “stvori”:

Preusmjerit će vas se na novu stranicu na kojoj se traži da navedete svoj odgovor i odaberete popis e-pošte s kojim ga želite povezati:

Bilješka: Autoresponder je alat za marketing e-pošte koji na vaš popis e-pošte šalje niz poruka e-pošte temeljene na određenoj radnji (tj. Prijavi na svoj popis).

Odaberite “stvaranje nove e-pošte” i pritisnite gumb “nastavi”.

Na sljedećoj stranici od vas će se tražiti da odaberete predložak e-pošte. Odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. Za primjer u ovom članku odabrao sam Osnovni bilten:


Bilješka:
Možete kupiti predložene brendirane predloške za svoju tvrtku ovdje.

Nakon što odaberete predložak, bit ćete preusmjereni na nešto što izgleda kao zastrašujuća stranica za uređivanje vašeg prvog e-maila:
Ne brinite, izgleda strašnije nego što zapravo jest.

U gore navedenim brojevima istaknuo sam glavne dijelove e-pošte.

 1. Odjeljak ‘from’ treba sadržavati ime vaše tvrtke i e-poštu koju želite prikazivati ​​pretplatnicima
 2. Redak odgovora je mjesto na koje se šalju e-poruke ako bilo tko odgovori na vaš newsletter
 3. Ovo je naslov teme e-pošte
 4. Predbilježba je prvih nekoliko redaka teksta koji se pojavljuju u pristigloj pošti korisnika prije nego što kliknu otvorite vašu e-poštu
 5. Ovo su značajke koje možete dodati da biste oblikovali newsletter
 6. Ovo je ime kojem želite dati ovu poruku e-pošte. To je samo u interne svrhe (vaši čitatelji ga neće vidjeti)

Sjajna stvar kod Konstantnog kontakta je da je čitav predložak povuci i ispusti, što znači da vam ne trebaju nikakve vještine kodiranja.

Kada završite s stvaranjem prve e-pošte, kliknite gumb “nastavi” u gornjem desnom kutu, a zatim gumb “spremi promjene”..

Kada ponovo posjetite odjeljak Kampanje, trebali biste vidjeti novostvorenu e-poštu označenu kao “NEAKTIVNA”:

Kliknite na Akcije> Upravljanje i odaberite svoju e-poštu s popisa opcija. Zatim odaberite “Raspored”:

Možete odabrati svoju prvu e-poštu odmah nakon što kontakt bude dodan na vaš popis, satima ili danima ili tjednima nakon:

Predlažem da pošaljete svoju prvu e-poštu odmah nakon što se prijave kako biste napravili najveći učinak. Nakon što odaberete svoju opciju, kliknite “Spremi”, a zatim gumb “Aktiviraj” u gornjem desnom kutu.

Tada ćete dobiti poruku „Spremni za početak slanja“ zajedno s opcijom da je pošaljete svima koji su trenutno na vašem popisu. Ako ga želite poslati na svoj popis, potvrdite okvir i kliknite “Aktiviraj”.

Sada biste svoju e-poštu dobrodošlice trebali vidjeti kao “AKTIVAN”:

Sada si priuštite virtualnu visoku peticu!

Da biste dodali više poruka e-pošte u seriju automatizacije, jednostavno ponovite gore navedene upute.

Niste sigurni koje e-poruke želite stvoriti za svoju seriju dobrodošlice? Onda pročitajte moje Kako generirati potencijalne kvalitete za vaše poslovanje koristeći WordPress članku, jer pružam nekoliko prijedloga što uključiti.

Sada ste postavili stalni kontakt za slanje novih novih automatiziranih e-poruka; Slijedi OptinMonster za WordPress.

natrag na izbornik ↑

Kako postaviti OptinMonster za WordPress

Da biste započeli s OptinMonster-om, prvo morate tamo stvoriti račun. To možete učiniti klikom ovdje. OptinMonster dolazi s 14-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Nakon prijave, u izborniku zaglavlja kliknite “Integracije” i na popisu odaberite “Stalni kontakt”:

Kliknite gumb “Registriraj stalni kontakt” i od vas će se tražiti da se prijavite na svoj račun stalnog kontakta. Jednom kad ste prijavljeni, dopustite OptinMonster pristup vašem računu:

Zatim se prijavite na svoju web stranicu WordPress i uputite se na Plugins> Dodaj novo i potražite “OptinMonster”:

Pojavit će se nekoliko opcija. Odaberi OptinMonster – najbolji dodatak za otvaranje programa WordPress i Lead Generation a zatim kliknite “Instaliraj odmah” i “Aktiviraj” nakon instaliranja.

Za početak korištenja OptinMonster morat ćete povezati svoj novostvoreni račun s WordPressom:

OptinMonster će tražiti vaše korisničko ime i API ključ API-ja. To se može naći ako se klikne izbornik zaglavlja API-ja i klikne na “Generiraj API ključ” unutar OptinMonster.

Kopirajte i zalijepite svoje korisničko ime i ključ za API u WordPress:

Sada ste uspješno povezali OptinMonster s WordPressom.

natrag na izbornik ↑

Dizajniranje obrasca e-pošte

Unutar nadzorne ploče OptinMonster kliknite gumb “Stvori novi Optin”.

Bit će vam predstavljeno na desetine obrazaca za prijavu koje ćete trebati koristiti uz navođenje web mjesta za koje želite stvoriti prijavu i ime obrasca:

Na lijevoj strani možete odabrati vrstu prijave koja želite stvoriti. U svrhu ovog članka, pokazat ću vam kako stvoriti obrazac za bočnu traku.

Nakon odabira vrste i predloška bočne trake, prikazat će se odjeljak za dizajn gdje možete odabrati tekst i dodati / ukloniti značajke u / iz obrasca.

Imat ćete sljedeće mogućnosti:

Postaviti: Ovdje ćete dati ime i adresu i web stranicu (ona će unaprijed popuniti ono što ste napisali u posljednjem odjeljku).

OptIn: Ovdje možete promijeniti boju obrasca i dodati više polja u vaš obrazac za prijavu.

Da ne: To vam omogućuje da ljudima odaberete žele li se prijaviti u vaš obrazac:

Uspjeh: Ovo je poruka koju korisnik želi vidjeti nakon što se registrira. Možete preusmjeriti korisnike na novi URL.

Pravila prikaza: Ovo je kada želite da se vaš obrazac pojavi. Ovdje možete izabrati na desetine postavki, poput prikazivanja na određenim stranicama, prikaza mobilnim ili stolnim korisnicima itd.

integracije: Ovo vam omogućuje sinkronizaciju obrasca s drugim alatima za e-poštu, kao što je stalni kontakt. Odaberite Stalni kontakt kao svog davatelja usluga e-pošte i odaberite svoj račun tako da se sva prijava stavi na vaš popis e-pošte sa stalnim kontaktima.

Analitika: Ovo vam omogućuje praćenje korisnika koji su se prijavili pomoću Google Analyticsa. Jednostavno kliknite gumb “Generiraj kod za provjeru autentičnosti” ako to želite učiniti.

Nakon što sve postavite, idite na izbornik zaglavlja kampanje i svoj obrazac postavite kao “Uživo”. Zatim kliknite “Spremi”:

Vratite se WordPressu i kliknite na OptinMonster oznaku na bočnoj traci.

Sada biste trebali vidjeti novoizrađenu traku za prijavu u odjeljku za prijavu kao onemogućenu:

Kliknite na gumb “Idi uživo” i promijenit će status sa statusa Disabled u Live.

Dok sam stvarao oblik bočne trake, moram se uputiti u odjeljak Widgeta na svom web mjestu WordPress i staviti widget OptinMonster u svoju bočnu traku.

Posjetite svoju web stranicu kako biste bili sigurni da bočna traka prikazuje:

I tu ga imate.

Okej, trebalo vam je nešto više od pet minuta, ali vi ste postavili svoj stroj za generiranje olova.

Testirajte obrazac za prijavu pomoću druge adrese e-pošte na onu koju ste unijeli ranije prilikom izrade popisa e-pošte i provjerite da li sve funkcionira.

natrag na izbornik ↑

Sažetak

Sada ste postavili OptinMonster na svojoj web stranici WordPress za rad s konstantnim kontaktom. Svaki put kada se vodeći korisnik prijavi na vašu web stranicu, automatski će vam biti poslana serija e-pošte dobrodošlice, a da ne morate učiniti ništa.

Ako im želite ubuduće slati više poruka e-pošte, možete kreirati biltene u pokretu ili postaviti više automatski odgovornika koristeći isti postupak kao gore.

To je stvarno tako jednostavno.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map