Kako postaviti košaricu na WebHostingHub

Kako postaviti košaricu na WebHostingHub

WebHostingHub je tvrtka koja nudi kvalitetne usluge web hostinga za vlasnike tvrtki s opekom i malterima koji planiraju prodaju svojih proizvoda na mreži. To se postiže uključivanjem korisničke službe koja je dostupna 24 sata svakog dana u godini. WebHostingHub djeluje od 2001. godine, pa se stoga smatra pouzdanim i pristupačnim pružateljem usluga web domaćina.


Najpopularniji paket usluga WebHostingHub koji se nudi je usluga košarica za mrežne prodavače tvrtki. Postoje dva načina dizajniranja košarice, a to su:

 •  Vodič za početnike
 •  Srednji udžbenik

Lakoća postavljanja košarice temelji se na vještini i preferencijama vlasnika internetskog poslovanja, a to su:

 •  Korištenje Softaculous
 •  Ručna ugradnja

Postoje dodatne upute kako se prijaviti na upravljačku ploču i promijeniti ili resetirati lozinku košarice.

Korištenje Softaculous

Softaculous je jednostavan instalacijski softver koji se nalazi na upravljačkoj ploči ili cPanel koji se nalazi u izborniku Software / Services. Broj automatiziranih instalacija softvera prevelik je da bi se provjeravao jedna po jedna jer ima 280 softvera. To početniku otežava potragu, pa je najlakši način traženja ili pretraživanja imena “Zen Cart” prije nego što klikne na tipku Enter na tipkovnici..

Kliknite “Zen Cart” otvoriti da biste otvorili svoju stranicu s uputama za ugradnju. “Zen Cart” je softver za e-trgovinu s otvorenim izvorima koji je dostupan za različite davatelje usluga web hostinga. U gornjem desnom kutu web stranice dostupne su četiri opcije, koje uključuju Instalacija, Pregled, Značajke i Import.button za otvaranje izbornika Software Setup (Postavljanje softvera), u kojem su navedene razne opcije potrebne vlasniku mrežne tvrtke. Jedna od najvažnijih opcija je “Odaberi protokol”, jer nudi https adrese koje će se koristiti za poslovni SSL. Neki od njih uključuju http: //, https: //, http: // www. I https: // www. Preferirane informacije moraju se staviti unutar polja prije nego što se klikne gumb Install. Otvorit će se poruka u kojoj je navedeno da je softver uspješno instaliran, kao i njegov sažetak.

Ručna ugradnja
Prvi korak je preuzimanje softvera “Zen Cart” s službenog web mjesta Zen Cart pomoću gumba “Download Now”. Dostupne opcije verzije nalaze se na naslovnici web stranice, zajedno s gumbom za preuzimanje.
Potražite datoteku na računalu i uklonite preuzetu datoteku “Zen Cart” u određeni poddirektorij. Svrha ovoga je spriječiti zaborav potrebnih datoteka prilikom prijenosa tih datoteka u mapu ili pomoćnu mapu davatelja web stranica. Ako se datoteke za prijenos trebaju smjestiti u glavnu domenu, tada ih treba staviti pod public_html. Ako se softver treba postaviti na addon domenu, datoteke je potrebno prenijeti na public_html / domain.com.

Dozvole treba izmijeniti za 2 datoteke i to je učinjeno postavljanjem na 755: /admin/includes/configure.php i /includes/configure.php
Vlasnik poslovne web stranice morat će stvoriti bazu podataka i korisnika baze podataka pomoću čarobnjaka MySQL baze podataka unutar cPanela. Vlasnik tvrtke morat će stvoriti ime baze podataka, korisničko ime i zaporku, koje će trebati biti napisano.

Pristup i završetak postavljanja
Vlasnik tvrtke morat će upisati http://yourdomain.com/zc-install/ ako se Zen Cart prenese u mapu glavne domene.

Kliknite Postavku Zen Cart da biste otvorili stranicu, prije nego što kliknete Nastavi da nastavite. Otvorit će se set uvjeta tako da će vlasnik tvrtke pročitati i ugovoriti se prije nego što klikne gumb Nastavi. Sljedeći korak je kliknuti na opciju Install nakon što Zen Cart odobri računalo koje će se koristiti.
Postavljanje i dovršavanje baze podataka

Unos podataka baze podataka vlasnika tvrtke nalazi se u izborniku Postavljanje baze podataka. Nakon odabira klikne se gumb Spremi postavke baze podataka koji se nalazi pri dnu stranice. Otvorit će se izbornik System Setup (Postavljanje sustava) kako bi pružio sažetak postavki poslužitelja / web mjesta zajedno s SSL podacima. Vlasnik tvrtke morat će provjeriti postavke prije nego što klikne gumb Spremi postavke sustava, koji se također nalazi pri dnu stranice.

Sljedeći korak instalacije je izbornik Postavljanje trgovine tako da odaberete naziv trgovine, vlasnika trgovine, e-poštu vlasnika trgovine, državu trgovine, zonu trgovine, adresu trgovine, zadani jezik, zadanu valutu i demo pohrane. Klikne se gumb Spremi postavke trgovine tako da se otvori Postavljanje računa administratora. Korisničko ime administratora, lozinka administratora i adresa e-pošte administratora potrebni su za ovu postavku. Svrha adrese e-pošte administratora je da vlasnik tvrtke može promijeniti ili resetirati lozinku u slučaju da je zaboravi. Nakon popunjavanja polja klikne se gumb Spremi postavke administratora.

Mapa Zencart u cPanelu mora biti kasnije preimenovana kako bi se izbjegli sigurnosni rizici. Ovo se nalazi pomoću FTP-a ili upravitelja datoteka. Softver Zen Cart već je uspješno instaliran na web mjestu tako da se sada mogu unositi poslovni proizvodi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map