Kako postaviti košaricu na BlueHost

U današnji život i dob kompjuter i Internet čine sve razlike. Osim mnogih prednosti i upotrebe Interneta u nečijem životu, mijenja cijeli pristup tradicionalnom marketingu u poslovanju. Ovih dana puno ljudi svoje poslovanje izvodi na Webu, dodirivši se široj publici i uživajući u sjajnim stvarima koje samo Internet može ponuditi. To je najbolji mogući način promocije i prodaje bez obzira na vaš proizvod / uslugu.


Omogućavanje vašeg proizvoda / usluge putem interneta pruža mogućnost kupcima i potencijalnim kupcima da vas kontaktiraju i na taj način vam pomognu u rastu vašeg poslovanja. A da bi vaša tvrtka ili marka bila poznata na mreži, morate imati vlastitu web stranicu. BlueHost je najbolje mjesto za početak.

BlueHost web hosting

BlueHost je jedna od najboljih i najpopularnijih web hosting kompanija koje nude usluge, od web hostinga do izrade web stranica. Mnogi vlasnici web stranica i web programeri odlučuju otvoriti račun iz više razloga, kao što su sljedeći:

 • Bluehostov sustav podrške dostupan je 24 sata dnevno, 7 dana putem chata, e-pošte i telefona.
 • BlueHost vas ne zaključuje u ugovoru ili roku bez obzira na plan hostinga koji namjeravate dobiti. To znači da, ako više niste zadovoljni njihovim uslugama, možete u bilo kojem trenutku ukinuti svoj račun. Možete dobiti i procijenjeni povrat sredstava za ostatak vašeg hosting termina.
 • BlueHost je jednostavan i lagan za upotrebu, čak i za početnike koji nemaju znanja u kodiranju i programiranju. Pružaju razne programere za web stranice koji vam omogućavaju da izgradite vlastitu web stranicu i pokrenete je i pokrenete u trenu. Ovi graditelji web stranica dizajnirani su posebno za potrebe njihovih klijenata. Bez obzira želite li voditi vlastiti blog, stvoriti poslovnu web stranicu ili oboje, BlueHost je pokriven. Neki od njih mogu čak podržati e-trgovinu pomoću košarica za kupovinu, a još više za prodaju proizvoda i usluga na mreži. Graditelji web stranica također su opremljeni raznim unaprijed pripremljenim temama koje možete koristiti kako biste svojoj web lokaciji dali jedinstven izgled koji najbolje odgovara vašoj tvrtki ili odabranoj niši.
 • Izgradnjom web lokacije za e-trgovinu sa BlueHostom, možete poslovati putem interneta s optimalnom sigurnošću u smislu naručivanja proizvoda / usluga. Vi kao klijent dobro ste zaštićeni i pristupate osobnim datotekama i informacijama na svom računu.

Što je košarica?

Košarica je softver potreban za bilo koju web lokaciju e-trgovine. S košaricom na vašem web mjestu, kupci lako i sigurno kupuju proizvode / usluge od vas.

BlueHost nudi obilje mogućnosti košarice, uključujući:

 • OS Commerce Košarica

 • Kocka kocka

 • Zen Cart

 • Košarica Agora

Pomoću ovih košarica možete pružiti sigurne i jednostavne opcije naručivanja na web lokaciji e-trgovine.

Kako postaviti košaricu na BlueHost

Da bi vaša web lokacija postala mjesto e-trgovine, prvo morate instalirati softver za košaricu. Postoje različiti načini za to:

 1. Upotrijebite MOJO Marketplace za instaliranje softvera za košaricu.
 1. Možete ručno instalirati svoj odabrani softver košarice ili možete unajmiti programera da instalira i / ili upravlja softverom za vas.

Jednom kada instalirate košaricu, vrijeme je da je konfigurirate za prikaz svojih proizvoda i / ili usluga. Napominjemo da svaki od ovih programa košarice ima svoje jedinstveno sučelje i stil konfiguracije, ali možete slijediti neke opće korake:

 1. Prijavite se u administrativnom području svoje košarice.
 1. Napravite novi proizvod / uslugu u sučelju.
 1. Dodajte potrebne podatke koji najbolje opisuju vaš proizvod / uslugu. Možete dodati i svoj proizvod / uslugu.
 1. Odredite cijene. Možda ćete također trebati navesti gateway i / ili valutu plaćanja, ovisno o korištenom softveru.
 1. Spremite svoj novi proizvod / uslugu i testirajte ga na svom web mjestu kako biste osigurali da sve ispravno radi.

Nakon što uspješno instalirate softver, morate kontaktirati autora ili razvojnog programera košarice koju koristite ako vam je potrebna tehnička podrška. Oni su najzaposleniji i najbolje su opremljeni da vam pomognu. Također se možete obratiti BlueHostu jer su spremni pomoći ili vas barem uputiti u pravom smjeru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map