Kako obrađivati ​​plaćanje kreditnom karticom na usluzi InMotion

Mogu li koristiti svoju kreditnu karticu za plaćanje hostinga InMotion?

Sve tvrtke koje pružaju hosting prihvaćaju velike uplate putem kreditnih kartica za sve svoje usluge. Ovo dolazi kao standardni protokol hostinga koji je osmišljen kako bi postupak plaćanja njihovih računa i ostalih usluga bio mnogo praktičniji i brži i za klijenta i za tvrtku. Još jedan plus faktora da biste mogli koristiti kreditnu karticu je da prilikom kupovine ne morate nositi gotovinu sa sobom i to što možete kupovati ili plaćati bez gotovine, bilo kada i bilo gdje u svijetu.


InMotion je među tvrtkama koje podržavaju plaćanje kreditnim karticama. Dakle, odgovor na pitanje je definitivno da. Inmotion prihvaća plaćanje kreditnim karticama za sve njihove usluge hostinga. Što je više od toga, InMotion je dobro prepoznat zbog svojih rješenja za hosting e-trgovine i moćnih i korisnih alata za e-trgovinu, što znači da InMotion posjeduje potrebne alate potrebne za obradu i prihvaćanje plaćanja putem kreditne kartice.

Kako mogu obrađivati ​​plaćanje kreditnom karticom na usluzi InMotion?

Obrada plaćanja putem kreditne kartice na InMotion hostingu prilično je jednostavan proces. Sve što trebate učiniti je koristiti ploču za upravljanje računom InMotion-a ili AMP. AMP je u osnovi upravljačka ploča i podloga za pokretanje umotana u onu koja se može koristiti za pristup svim ostalim alatima koji su vam potrebni u vezi s vašim InMotion hosting računom. Među glavnim uporabama AMP-a je upravljanje aspektima naplate i upravljanje domenom na vašem računu.
Važno je imati na umu da ste vaš odabir načina plaćanja već odredili tijekom početnog postupka registracije u InMotion-u, u vrijeme kada ste ispunjavali pojedinosti stranice za naplatu. Obrada plaćanja kreditnom karticom zapravo je započela tijekom postupka registracije jer je od vas zatraženo da navedete svoj način plaćanja i njegove podatke.
Kada dođe vrijeme da platite račune putem kreditne kartice na InMotion hostingu, sve što trebate učiniti je kontaktirati odjel za naplatu i oni mogu započeti postupak slanjem zahtjeva za plaćanje.

Što moram znati o mrežnoj obradi kreditnih kartica?

Kada kupujete putem interneta ili plaćate putem interneta, važno je zapamtiti da zapravo postoji nekoliko pojedinačnih komponenti koje možete koristiti i da je sve što trebate učiniti jednostavno provjeriti podržava li web mjesto to. Ovi su:

 •  Možete koristiti kreditnu ili debitnu karticu, jedan od najčešće korištenih procesa na internetu.
 •  Možete koristiti košaricu – gotovo svi pružatelji usluga hostinga, posebno InMotion, podržavaju ili pružaju brojne košarice u svojim hosting paketima. Te košarice prikupljaju potrebne podatke o narudžbi zajedno s vašom kreditnom ili debitnom karticom kao načinom plaćanja.
 •  Možete koristiti Gateway za plaćanje – pristupnici plaćanja, poput PayPal-a i AcceptSafe, često se koriste na internetu.
 •  Možete koristiti račun internet trgovca – Račun internetskog trgovca uključuje provjeru fonda vaše kreditne ili debitne kartice. Nakon provjere dostupnosti fonda, transakcije se odobravaju.
 •  Transakcije kojima je odobren račun za provjeru nalaze se na računu za provjeru koji se u bilo kojem trenutku može povući putem automatiziranih automata ili bankomata..

Kako mogu ažurirati svoje podatke o naplati i kontaktima?

Informacije o naplatama i kontaktima možete ažurirati putem ploče za upravljanje računima. U osnovi, preporučuje se ažuriranje podataka jer su oni vrlo važni za pružanje besplatnih i neprekidnih usluga, posebno kada je riječ o obnavljanju računa i kada tvrtka treba poslati vitalne obavijesti svom klijentu. Da biste ažurirali podatke o naplati i kontaktnim podacima, morate:

 •  Prvo se trebate prijaviti u AMP.
 •  Nakon što ste prijavljeni, idite kroz glavni zaslon i potražite odjeljak Upravljanje mojim računom na kojem biste trebali pronaći nekoliko ikona. Potražite ikonu Podaci za kontakt i odaberite je klikom.
 •  Klikom na ikonu preusmjeravate se na drugu stranicu na kojoj možete vidjeti svoje trenutne kontakt podatke. Ako pronađete neke podatke koji su već nebitni, uredite ih klikom na gumb Uredi podatke o kontaktima.
 •  Zaslon će vam tada omogućiti uređivanje svih podataka koji se nalaze u informacijskim poljima koja je potrebno urediti. Uredite i promijenite sve podatke koje trebate promijeniti, a zatim kliknite gumb Spremi promjene. Ova radnja bi trebala učinkovito ažurirati vaše podatke o naplati i kontaktima.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map