Kako obrađivati ​​plaćanje kreditnom karticom na WebHostingHub-u?

Mogu li koristiti svoju kreditnu karticu za plaćanje mog WebHostingHub plana?

Definitivno da, svi klijenti mogu koristiti svoje kreditne kartice za plaćanje svojih WebHostingHub planova. Ova značajka dolazi s podrškom za WebHostingHub kako bi svojim klijentima olakšali obradu svojih plaćanja putem interneta. Na vrhu svega, WebHostingHub čak nudi značajku koja omogućuje njihovim klijentima da pregledaju, pa čak i ispisuju primanja, uključujući njihove datume obnove. Međutim, koristi drugačiji pristup kada je u pitanju plaćanje kreditnom karticom dok koriste ili koriste ploču za upravljanje računima ili AMP.


Što je ploča za upravljanje računima (AMP)?

Ploča za upravljanje računima je ploča koja je ugrađena u vaš račun koji služi kao početna podloga za pristup potrebnim alatima ili je povezana sa upravljanjem vašim hosting računom s WebHostingHub. Uz to se uglavnom koristi za obradu i upravljanje aspektima naplate i upravljanja domenom na vašem WebHostingHub računu.

Kako mogu obrađivati ​​plaćanje kreditnom karticom na WebHostingHub-u?

Da biste obradili plaćanja putem kreditne kartice s WebHostingHub-om, morate koristiti ploču za upravljanje računima (AMP) jer je to web koji koristi WebHostingHub za upravljanje i obradu plaćanja. Gotovo sve transakcije financiranja i naplate mogu se obaviti putem AMP-a. Međutim, tvrtka također prihvaća plaćanje putem PayPala, ako i samo ako, račun naplaćujete više od 50 USD.

Da biste pokrenuli postupak naplate, morate se obratiti odjelu za naplatu kako bi vam mogli poslati zahtjev za plaćanje. Odjel za naplatu možete dobiti putem [email protected] ili telefonom 877-595-4482 x4 od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 23:00. EST (od 05:00 do 20:00 PST).

Kako se mogu prijaviti u svoj AMP?

Prije nego što počnete koristiti ploču za upravljanje računom ili AMP, morate se prijaviti na nju. Za prijavu morate:

 •  Morate pristupiti AMP stranici za prijavu posjetom početnoj stranici WebHostingHub-a (www.WebHostingHub.com) i klikom na gumb Prijava.
 •  Ako ste prvi put AMP korisnik, morate kliknuti vezu “klikni ovdje” koja se može naći u odlomku na lijevoj strani zaslona.
 •  Popunite tražene podatke o navedenim razmacima, a zatim kliknite gumb Pošalji.
 •  Provjerite registrirani račun e-pošte da biste vidjeli je li već primio vezu za resetiranje zaporke. Nakon primitka kliknite vezu i resetirajte lozinku slijedeći upute navedene na stranici. Kliknite gumb Pošaljite i vidjet ćete vezu za prijavu na koju morate kliknuti da biste bili preusmjereni na zaslon za prijavu..
 •  Prijavite se pomoću e-pošte i zaporke.
 •  Nakon prihvaćanja adrese e-pošte i zaporke, trebali biste biti prijavljeni na ploču za upravljanje računima.

Mogu li ažurirati svoje podatke o naplati i kontaktima putem AMP-a?

Da, vaši podaci za naplatu i kontakt mogu se mijenjati i uređivati ​​putem ploče za upravljanje računima. U osnovi, preporučuje se te podatke ažurirati, jer su vrlo važni za neprekidnu uslugu, posebno kada se radi o obnavljanju računa i kada tvrtka mora poslati vitalne obavijesti svom klijentu. Da biste ažurirali podatke o naplati i kontaktnim podacima, morate:

 •  Prvo se trebate prijaviti u AMP.
 •  Nakon što ste prijavljeni, idite kroz glavni zaslon i potražite odjeljak Upravljanje mojim računom na kojem biste trebali pronaći nekoliko ikona. Potražite ikonu Podaci za kontakt i odaberite je klikom.
 •  Klikom na ikonu preusmjeravate se na drugu stranicu na kojoj možete vidjeti svoje trenutne kontakt podatke. Ako pronađete neke podatke koji su već nebitni, uredite ih klikom na gumb Uredi podatke o kontaktima.
 •  Zaslon će vam tada omogućiti uređivanje svih podataka koji se nalaze u informacijskim poljima koja je potrebno urediti. Uredite i promijenite sve podatke koje trebate promijeniti, a zatim kliknite gumb Spremi promjene. Ova radnja bi trebala učinkovito ažurirati vaše podatke o naplati i kontaktima.

Koje još stvari moram znati o mrežnoj obradi kartica?

Ovaj se stavak ne odnosi samo na plaćanja i obrade putem WebHostingHub-a, već će obuhvaćati i sve ostale web stranice i pružatelje web hosting usluga. Kada kupujete putem interneta ili obavljate financijske transakcije na mreži, morate biti svjesni da zapravo možete koristiti pet pojedinačnih komponenti i koje vam potrebne komponente podržavaju web mjesto ili pružatelj usluga od kojih kupujete. Te su komponente:

 •  Možete koristiti kreditnu ili debitnu karticu, jedan od najčešće korištenih procesa na internetu.
 •  Košarica – Gotovo svi pružatelji usluga hostinga podržavaju ili pružaju brojne košarice u svojim hosting paketima. Te košarice prikupljaju potrebne podatke o narudžbi zajedno s vašom kreditnom ili debitnom karticom kao načinom plaćanja.
 •  Gateway za plaćanje – pristupnici plaćanja, poput PayPal-a i AcceptSafe, također se široko koriste u internetu.
 •  Račun internetskog trgovca – Račun internetskog trgovca uključuje provjeru fonda vaše kreditne ili debitne kartice. Nakon provjere dostupnosti fonda, transakcije se odobravaju.
 •  Transakcije kojima je odobren račun za provjeru nalaze se na računu za provjeru koji se u bilo kojem trenutku može povući putem automatiziranih automata ili bankomata..
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map