Kako generirati potencijalne kvalitete za vaše poslovanje koristeći WordPress

Postoje samo tri načina za rast poslovanja:


 • Pronađite nove kupce
 • Nabavite trenutne kupce da troše više
 • Povećajte cijenu

Bez obzira da li upravljate prodavaonicama cigle i minobacaca s hranom, vodite vlastitu veterinarsku praksu ili vodite trgovinu za e-trgovinu, kako biste ostvarili više prihoda, trebat ćete poduzeti bilo koje ili sve gore navedeno.

Povećavanje cijene je malo viseće voće, jer ne iziskuje napor, ali dolazi s dva problema:

 • Možete zaustaviti nove korisnike da koriste vašu uslugu i odgurnuti trenutne kupce
 • To nije skalabilno ili održivo rješenje za kontinuirani rast

Dakle, to vam ostavlja # 1 i # 2.

U sljedećih šest minuta pokazat ću vam detaljni vodič o tome kako generirati potencijalne klijente kroz WordPress koji mogu pratiti bilo koji vlasnik tvrtke ili trgovac na tržištu.

Na kraju šest minuta naučit ćete:

 • Koje ćete dodatke i alate za e-poštu koristiti za WordPress (potrebna su vam samo dva)
 • Kako stvoriti pravi sadržaj za generiranje potencijalnih potencijalnih klijenata
 • Kako voziti vodi do vaše web stranice
 • Kako svoj cijeli proces generiranja olova staviti na auto-pilot
 • Kako osigurati da vaši novi kupci stalno troše novac za vaše poslovanje
 • Četiri najveće pogreške vlasnici malih tvrtki čine s generacijom olova

Alat koji vam je potreban da biste započeli

Za početak su vam potrebna samo dva alata; za postavljanje im je potrebno svega nekoliko minuta, a ja sam objasnio cijeli postupak postavljanja na svom blogu, Kako postaviti stalni kontakt i OptinMonster za WordPress.

Alat 1 – OptinMonster

Prvi alat koji vam je potreban je neka vrsta obrasca koji posjetiteljima web stranice omogućuje da daju svoje podatke (adresa e-pošte).

Po definiciji je sljedeći:

„U marketingu, generiranje olova je pokretanje interesa potrošača ili ispitivanje proizvoda ili usluga poduzeća. Vodiči se mogu kreirati u svrhe kao što su izrada popisa, nabavka popisa za e-biltene ili u svrhu prodaje. ” – Wikipedija

Ikad biste trebali tražiti samo ime i vodstvo email adresa najviše. Možda razmišljate:

“Bleh, zar njihov telefonski broj nije bolji?”

Naravno, to može biti ako prodajete predmete s visokim ulaznicama, ali ne možete automatizirati proces generiranja potencijalnih kupaca dobivanjem mobilnih brojeva. Također, možete zatražiti njihov telefonski broj kasnije putem e-pošte kada ste malo više zagrijali priključak.

Kao vlasnik tvrtke, znam da ne želite svakodnevno provoditi sate radeći na stvaranju potencijalnih kupaca i zato je e-pošta najbolja opcija.

I tu dolazi OptinMonster.

To ispravno radi s WordPressom, ne zahtijeva iskustvo kodiranja i ima jednostavno sučelje za postavljanje obrazaca.

OptinMonster će posjetiteljima vaše web stranice pokazati obrazac koji im omogućuje unos njihovih podataka, a oni će biti spremljeni na vaš popis. Također radi s desetak servisa za e-poštu koji tada mogu automatski slati e-poštu vašim potencijalnim klijentima, a da ne morate ništa učiniti (objašnjeno je dalje u ovom članku).

OptinMonster ne šalje e-poštu vaših potencijalnih klijenata – to je samo alat za prikupljanje potencijalnih potencijalnih klijenata.

Alat 2 – stalan kontakt

OptinMonster je prikazan na prednjoj strani vaše WordPress web stranice; svi ga mogu vidjeti i njegov je osnovni cilj prikupljanje e-poruka.

Stalni kontakt traje na pozadina vaše web stranice i alat je koji obrađuje sve vaše potencijalne klijente, stavlja ih u različite segmente i šalje im automatizirane e-poruke.

Najprikladniji je za mala poduzeća, a postavljanje je nevjerojatno jednostavno.

Ovo su jedina dva alata koja su vam potrebna za generiranje desetaka potencijalnih zahtjeva dnevno.

Da biste naučili kako postaviti OptinMonster i stalne kontakte na svojoj web stranici WordPress, kliknite ovdje.

natrag na izbornik ↑

Kako stvoriti pravi sadržaj za generiranje potencijalnih potencijalnih klijenata

Dakle, nakon što ste optimizirali svoju web lokaciju kako biste mogli voditi potencijalne ponude, sada morate izraditi (ili naručiti vanjske sadržaje) kako biste ljude doveli do vaše web stranice kako bi prikupljali svoje e-poruke.

Sadržaj su bilo koji tekstualni, vizualni ili zvučni elementi na stranici. Na primjer, ovaj blog o kojem sada pišem sadrži sadržaj u obliku teksta i slika.

Da biste generirali kvalitetne potencijalne klijente, morate im dati razlog da posjetite vašu web stranicu i predate njihove detalje. Nitko ne predaje njihovu adresu e-pošte jer uživaju u primanju promotivnih e-poruka.

Koju biste vrstu sadržaja trebali stvoriti?

Ako ste veterinar, možda biste trebali kreirati sadržaj o načinima na koji vlasnici kućnih ljubimaca mogu tuširati svoje pse kako bi umanjili šansu za uši.

Ako ste nekretnina, možete izraditi kratki videozapis ili e-knjigu kako bi prvi kupci kuća znali o čemu trebaju razmišljati prilikom kupovine nekretnine.

Ako upravljate prodavaonicama hrane od opeka i minobacača, mogli biste stvoriti vizualni post na blogu s najboljim prodavanim artiklima ili kratki videozapis s različitim receptima.

cilj vašeg sadržaja je jednostavno: pružiti čitatelju vrijednost i utisnuti povjerenje i vjerodostojnost u vaše poslovanje.

Evo primjera HubSpota za stvaranje kvalitetnog besplatnog posta na blogu 6 koraka za transformiranje vođa vaše agencije u dosljedne tvorce sadržaja, a pri dnu imaju obrazac za prijavu koji će vam omogućiti da primate više sadržaja dok dolazi.

Morate učiniti isto s vašim poslom.

Trebate samo 2-4 komada kvalitetnog sadržaja.

Ne upadajte u zamku pisanja desetaka postova na blogu mjesečno; stvarno ne trebate to raditi dok vaša web stranica ne počne dovoditi tisuće novih posjetitelja dnevno ili ne pokušate poboljšati SEO svoje web lokacije.

Izrada vodećeg magneta za vaš sadržaj

Ponekad upotreba OptinMonster obrasca možda nije dovoljna da osigurate prednost.

Potrošači znaju da će dobiti nekoliko desetaka poruka e-pošte ako daju svoju adresu e-pošte, i kao rezultat toga je ne daju lako.

Zbog toga vam je potreban sadržaj za preuzimanje (koji se naziva vodeći magnet) koji je s vašim sadržajem povezan kao sigurnosna kopija. Na primjer, blog bloga HubSpot s kojim sam povezana ranije nudi svojim posjetiteljima besplatni komplet strategije društvenih medija.

Nakon što kliknete na sliku, oni traže vašu adresu e-pošte da vam pošalje besplatni vodič za preuzimanje.

Evo još jednog njihovog bloga pod naslovom Kako stvoriti Facebook glavne oglase: Vodič za početnike, ali ovaj put koristili su drugačiji olovni magnet:

Smatrajte da je vodeći magnet produžetak vašeg sadržaja.

Na primjer, ako kupcima kuće koji prvi put pružaju načine da dobiju najbolju hipoteku, ponudite besplatni kalkulator za hipoteku ili proračunsku tablicu koji će im pomoći da bolje shvate stvarne troškove kupnje kuće tako što će ih moći preuzeti.

Pokazati im izvješće o najboljim mjestima za kupnju vremenske dionice ili luksuznu vilu bilo bi nebitno za njihove potrebe i ne bi imali razloga da je preuzmu.

Evo objave na blogu Elementi svojstva pokazujući nekretninama kako napraviti bolje fotografije. Na dnu im nude BESPLATNI vodič za fotografije e-knjiga za preuzimanje.

Njihov sadržaj i magnet za olovo igraju se jedni s drugima i imat će visoku stopu pretvorbe za prikupljanje vodiča.

natrag na izbornik ↑

Kako voziti vodi do vaše web stranice

Ako čitate ovaj vodič, pretpostavljam da vaša web stranica WordPress ne prima previše jedinstvenih prikaza dnevno.

Neću vas dosaditi načinima stvaranja besplatnog prometa, poput komentiranja na forumima, objavljivanja organskih društvenih medija ili SEO, jer to će potrajati mjesecima i puno svog vremena – vremena koje vjerojatno nemate.

Umjesto toga, reći ću vam ono što možda već znate, ali to ne činite.

Posjetite bilo koju od najvećih internetskih trgovina i kupite sebi super ciljani promet na web mjestu. Volim koristiti:

 • Facebook
 • Google

Na Facebooku možete koristiti njihove detaljne opcije ciljanja za segmentiranje potencijalnih klijenata prema dobi, spolu, lokaciji, državi, gradu, poštanski broj i interesima.

Jednom kada se poigrate sa postavkama i smanjite vrijednost na svom ciljnom tržištu, svaki dan možete sebi pribaviti stalan protok ciljanog prometa.

Facebook je fantastičan jer vam omogućuje da unesete podatke o svom idealnom potencijalnom potencijalu i hoće samo prikažite svoje oglase toj grupi.

Google, s druge strane, omogućuje vam ciljanje ključnih riječi i postavljanje vaše web stranice na prvu stranicu pretraživanja povezanih ključnih izraza.

Google i Facebook bit će najbrži i najučinkovitiji načini za privlačenje prometa na vaš sadržaj.

Možete započeti oglašavanje na obje platforme već od 5 USD dnevno.

natrag na izbornik ↑

Kako svoj cijeli proces generiranja olova staviti na auto-pilot

Do sada ste trebali učiniti sljedeće:

 • Podesite svoju web lokaciju za prikupljanje potencijalnih ponuda
 • Stvorio vrijedan sadržaj za prikaz prometa na vašoj web stranici
 • Koristite Google ili Facebook za privlačenje prometa na vaš sadržaj

Završni dio toka vašeg generiranja vodiča je pisanje (ili slanje) izvora e-pošte koji se šalju vašim klijentima čim se uključe na vaš popis automatsko.

Pomoću stalnog kontakta ove ćete e-poruke morati pisati samo jednom i automatski će ih poslati tijekom svakog novog vodiča kroz određeno vrijeme, koje možete postaviti.

Vaša serija e-pošte može izgledati ovako:

E-pošta 1 (poslana čim se prijave) – Ovo je e-mail dobrodošlice. Ako nudite glavni magnet, ovo je adresa e-pošte na koju bi ga trebali primiti.

E-pošta 2 (24 sata kasnije) – To može biti veza do drugih postova na blogu, dodatni savjeti ili svjedočenja kupaca. Cilj e-pošte 2 je izgraditi povjerenje i vjerodostojnost.

E-pošta 3 (48 sati kasnije)) – Ovo je pitch prodaje. Možete im poslati kupon za otkup u vašoj trgovini (vaučeri također rade kao sjajni olovni magneti), vezu za kupnju vašeg osnovnog proizvoda ili traženje telefonskog broja ako prodajete predmete s visokim ulaznicama (imovina ili skupi SaaS ).

Ove poruke e-pošte moraju biti napisane samo jednom, a putem Stalnog kontakta mogu se 100% automatizirati, što sam pokazao ovdje u svom vodiču.

Evo primjera iz stvarnog života onoga što sam vam objasnio iz Agora Pulsea.

Prvo mi poslužuju oglas za blog blog, niti jedan njihov proizvod.

Njihov oglas prikazuje se meni jer oni pokušavaju doći do ljudi koji su zainteresirani za marketing na društvenim mrežama.

Kako se bavim marketingom na društvenim mrežama, kliknem na njihov oglas i oni me vode do bloga.

Odmah na desnoj strani možete vidjeti njihov obrazac za prijavu. Dok sam pisao ovu rečenicu, oni su postali agresivni, a zatim su mi pokazali i pop-up obrazac.

Nastavio sam se prijaviti na njihov popis e-pošte i u roku od nekoliko sekundi od prijave poslali su mi e-poštu dobrodošlice.

Nekoliko dana kasnije poslao mi je još jedan email.

I tu ga imate. Koristeći OptinMonster, Constant Contact, sadržaj i bilo Facebook ili Google, možete cijelu svoju generaciju vodećih automobila staviti na auto pilot baš kao što je Agora Pulse.

Kako privući nove kupce kako bi nastavili trošiti novac na vaše poslovanje

Ovo je najlakši dio.

Kad potencijalni klijent pretvorite u kupca, sve što trebate učiniti kako biste trošili novac je da pošaljete više e-poruka.

Za svakih 1 USD potrošenih na marketing e-pošte u 2016. godini, tvrtke su ostvarile 38 USD u iznosu Prihodi od prodaje, s marketingom putem e-pošte koji je izabran za kanal # 1 za povrat ulaganja.

Pomoću stalnog kontakta možete postaviti daljnju seriju e-pošte koja se šalje kupcima kako bi osigurali da troše s vašom tvrtkom, a sve se obavlja putem automatskog pilota.

natrag na izbornik ↑

Četiri pogreške vlasnika malih poduzeća čine s generacijom olova

Prije nego što započnete primjenjivati ​​ovaj vodič za svoju malu tvrtku, nemojte praviti nijednu od ovih pogrešaka jer će vas to koštati previše vremena ili novca.
Previše testiranja Nemojte sebi postavljati takva pitanja dok svakodnevno ne privučete stotine posjetitelja na svoju web lokaciju:

 • Hoće li traka za pomicanje raditi bolje od skočnog prozora?
 • Trebam li promijeniti boju svog obrasca za prijavu?
 • Hoće li drugačija slika na mojoj e-knjizi generirati više potencijalnih klijenata?

Ne gubite vrijeme na testiranje različitih elemenata da biste povećali konverzije dok nemate dovoljno prometa i profitabilni tok generacije. Vidio sam da vlasnici tvrtki svakodnevno provode sate testirajući mikro elemente koji mogu povećati stvaranje olova za 1-2%.

Usredotočite se na funkcioniranje osnova prije nego što odlučite bilo što optimizirati.

Pisanje vlastitog sadržaja ako niste pisac – Ako niste sjajni u pisanju sadržaja, stvaranju glavnih magneta ili pokretanju Facebook oglasa, prenesite ga nekome tko jest. Postoje tisuće freelancera na web lokacijama poput Upwork i Freelancer koje možete unajmiti po potrebi da vam pomognu u svemu što sam spomenula.

Ne trošite 10 sati pišući e-knjigu kada možete predati outsourcing za 80 USD, jer siguran sam da 10 sati vašeg dana vrijedi više od 80 USD.

Korištenje jeftinih alata – Svi dobri pružatelji usluga e-pošte obično imaju malu mjesečnu naknadu za korištenje njihovih usluga. Koristila sam većinu besplatnih usluga e-pošte pod suncem … i sve je sranje.

Većina besplatnih usluga ima slabu dostavu e-pošte, nedostatak automatizacije i mnogi neće raditi s WordPress dodacima kao što je OptinMonster.

Predlažem ili stalni kontakt (najbolje za mala poduzeća) ili dobivanje odgovora (za poduzeća na razini poduzeća); oboje rade s OptinMonster-om.

Prebrzo odustajanje – Kad prvi put stvorite lijevku od olovnog magneta, postoji dobra šansa da na svakom koraku ne uspijete i pogriješite..

I to je u redu, svi rade.

Stvaranje potencijalnih potencijalnih klijenata i rast vašeg poslovanja nije linearni proces. Iako su temeljni koraci za sve tvrtke isti, naići ćete na mini blokove puta prilikom postavljanja oglasa ili pronalaženja ispravnih poruka u e-porukama.

Možda ćete morati pooštriti ciljanje ili dodati dodatnu poruku e-pošte u niz kako biste povećali broj konverzija. To je sve dio igre.

Je li vaša WordPress potencijalna generacija na automatskom pilotu?

Generacija olova je teška kada ne znate odakle započeti ili kako generirati potencijalne klijente.

Generacija olova je jednostavna kada znate koje alate koristite i kako postaviti svoj tok.

U ovom sam vodiču opisao jednostavan, ali učinkovit, lijev za generiranje olova koji koriste tvrtke svih veličina u brojnim nišama koje danas možete primijeniti na svoje poslovanje..

Da biste razvijali svoje poslovanje i stvarali potencijalne potencijale putem WordPressa, svaki korak trebate izvršiti ili prenijeti na nekoga tko može.

Jeste li spremni za početak koraka 1? Pogledajte moj detaljni vodič o tome kako za pet minuta postaviti OptinMonster i Constant Contact.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map