Justhost pregled

“Nekada je bio lud. Dobio sam otkupljen, nadograđen i poboljšan. Ipak mi nije najbolji izbor, ali dobar gospodar domaćin. “

Kada su u pitanju planovi hostinga, jeftiniji se ispostave da su manje pouzdani. To nije istina s planom koji je dao Justhost.

Poznati po pristupačnim hosting uslugama, njihov justplan hosting savršen je ne samo za pojedince, već i za vlasnike tvrtki koji žele poduzeti sljedeći korak. Za samo 2,95 dolara mjesečno možete dobiti sve osnovne značajke hosting plana. To znači da dobivate neograničene resurse, kao što su propusnost, hosting domena, podrška e-pošte, računi e-pošte, prijenos web mjesta i prostora za pohranu. Ovo je sjajno jer vam pruža potrebnu fleksibilnost ako želite proširiti ili proširiti svoje poslovanje na mreži.

Razlog zašto je plan tako jeftin je taj što Linux poslužitelji napajaju uslugu. Ovo najbolje uspijeva programerima koji žele biti praktičniji ili trebaju određene programske jezike.

[Sloj sloja id = ”6 ″]

CIJENA PO MJESECU$ 2,95UPTIME & SPEED80%
PROSTOR NA DISKUUNLIVAŠ DOMAČINBESPLATNO
BANDWIDTHUNLICJELOKUPNA OCJENA8/10

Značajke i jednostavnost upotrebe

Pored spomenutih neograničenih značajki, justplan dolazi i sa ovim:

• Besplatna registracija odabranog imena domene
Ako ste spremni označiti putem interneta, morate dobiti naziv domene za vaše web mjesto. Na taj način možete povećati vidljivost i olakšati opoziv kupca. JustHost će pokrivati ​​registraciju vaše domene tijekom cijele godine za jedno ime domene.

• Besplatno korištenje alata i predložaka za izgradnju web mjesta
Da biste pokrenuli tvrtku na mreži, morate se boriti dok je vruće. Stoga morate što prije izgraditi web stranicu. To ne znači da trebate stvarati neuredan izgled. Gole ili neprivlačne web stranice mogu odvesti kupce.

Da biste u trenu stvorili sjajne stranice, JustHost nudi svoje besplatne predloške. Sve što trebate učiniti je prilagoditi ovo i vaša web stranica je gotova.

• Besplatno korištenje košarica i ostalih alata za e-trgovinu

Mnogi stvaraju svoje web stranice u nadi da će zaraditi novac na mreži. Da biste prikazali svoje proizvode, morate napraviti internetsku trgovinu.

To se razlikuje od uobičajene web stranice jer zahtijeva uključivanje košarice, izradu kataloga, način prihvaćanja plaćanja i siguran način čuvanja financijskih podataka vaših kupaca. Sve to i više pokriveno je Justplanovim planom. Dobivate generatore certifikata, četiri izbora kolica i zaštitu lozinke za zaštitu osjetljivih podataka.

• Besplatno korištenje njihove biblioteke skripti
Skripte su unaprijed pripremljene aplikacije koje se trebaju izvoditi na vašoj web stranici. Ovo eliminira potrebu da vi ili vaš webmaster naučite kako kodirati samo radi postizanja funkcionalnosti vaše web stranice.

Evo samo nekoliko funkcija skripte koje možete koristiti kad se prijavite za justplan:

Forum za poruke
Društvene mreže
Galerije za slike
Anketa ili anketa
Popisi popisa
Upravljanje projektima
Blog podrška za popularne platforme poput b2evolution i wordpress

JustHost svojim klijentima vrlo jednostavno upravlja računom zbog svoje upravljačke ploče. Čak i bez obuke, čak će i novajlija moći pronaći svoje sučelje.

Pouzdanost

JustHost nema određeno jamstvo za produženje rada. Ipak, oni i dalje osiguravaju da su njihovi poslužitelji u savršenom redu 24/7. Ako se pojave bilo kakvi problemi, njihova pomoćna posada osigurava da se što brže riješi. Međutim, bilo je tužbi u vezi s njihovim produženjem rada.

Neki su kupci izvijestili da njihove web stranice danima padaju. Oni su, međutim, komentirali da su JustHost uspjeli to riješiti na vrijeme.

Kupci i tehnička podrška

Cjelodnevni chat uživo samo je jedno od sredstava za dosezanje predstavnika tehničke podrške i korisničke podrške tvrtke Justhost. Svaki put kada se pojavi problem, bilo da se radi o vašem računu, web lokaciji ili usluzi hostinga, jednostavno možete kliknuti gumb za chat i stupiti u kontakt s osobljem za podršku.

Ako vam se ne sviđa razgovor i potrebna vam je trenutna pomoć, možete ih i telefonirati. Za pojedince koji ne žele izravno razgovarati s drugom osobom, slanje e-pošte je također opcija. JustHost se hvali da je najduže vrijeme čekanja koje je kupac ikada doživio kad ih je nazvao pet minuta. Na njihovoj web stranici postoje i forumi i korisni vodiči o kojima možete konzultirati.

Konačna presuda

Kada su u pitanju godine rada, JustHost je relativno nov u igri. Međutim, tvrtka je definitivno izgradila ime za sebe zahvaljujući pristupačnim cijenama hostinga i sjajnim značajkama hostinga. Ako želite da vaše web mjesto bude domaćin Linux poslužiteljima, JustHost je tvrtka koju vrijedi razmotriti.

AKTIVIRANJE 3,50 USD COUPON
PLUS, DOBITI 175 USD AD KREDITI OD GOOGLE-a, FACEBOOK-a i YAHOO-a!

Aktivirajte kupon i otvorite stranicu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map